Tagadja a Jobbik, hogy ők ragasztottak jobbikos matricákat

Csepel.info

Mindenhol ott vannak – állítják a jobbikos matricák, de a Jobbik szerint nem ők voltak ott

Berecki Miklós jobbikos politikus szerint semmi közük nincs ahhoz, hogy ismét teleragasztották jobbikos matricákkal Csepel központját és a csepeli HÉV szerelvényeit.

A politikus közleményt adott ki, melyben azt állítja, hogy jobbikos matricákhoz bárki hozzájuthat, így bárki gondolhatja úgy, hogy az idejét matrica ragasztással tölti ki. A közlemény nem sokkal az után jelent meg, hogy Borbély Lénárd csepeli polgármester nyilvánosságra hozta: borsos ára lesz a rengeteg matrica lekaparásának.

“Elhatárolódunk az efféle tevékenységtől, amelyben tömegközlekedési járműveket és közterületeket rongálnak meg. Nem tartjuk elfogadhatónak, hogy ilyen járművekre bárki is bármilyen matricát helyezzen ki. A matricák leragasztásáról nem tudunk és nem aktivistáinkhoz köthető.”

– írta a történtekről Berecki Miklós, akinek a közleménye teljes terjedelemben itt olvasható.

Csepel.info

12 hozzászólás “Tagadja a Jobbik, hogy ők ragasztottak jobbikos matricákat” bejegyzésre

  1. Seres Sándor szerint:

    Nos azt lehet tagadni, hogy ők tették ki, lehet hogy igaz, és akkor kinek az érdekében, kit szolgál. Azt is elismerték , hogy a sajátjuk a matrica, így annak az őrzése és megfelelő kihelyezéséért ki más lenne a felelős, mint a jobbik!
    A matrica a jobbiké a takarítás költsége is!

  2. Valaki szerint:

    Fantasztikus! Ennél nagyobb bűncselekményt ne kövessen el a JOBBIK. Mindeközben a farkas flórika hű fideszes politikus milliárdokat sikkasztott! Érezzétek már a különbséget! Undorítóak vagytok egyszerűen! 🙂

  3. Gandalf szerint:

    “És ha valaki Borbély Lénárd matricával rakja tele Csepelt, akkor Borbély Lénárd számlát állít ki Borbély Lénárd számára? Vagy talán elgondolkodik, vajon ő rakta-e ki azokat megváltozott tudatállapotban?

  4. Seres Sándor szerint:

    Kedves valaki!? Nos gondolja, hogy ilyen egyszerű jogszabályt nem tud és akar betartatni a Jobbik, akkor mi is lenne ha a pénztárkulcs náluk lenne, már a pénztár is eltűnt volna!
    Egy ellenzéki pártnak éppen arról kellene híresnek lenni , hogy ők aztán kikezdhetetlenek!
    Sajnos ez éppen fordítva van, gondolja, ha ők lennének hatalmon rögtön megjavulnának?
    Na látja éppen ezt nem hisszük !

  5. Seres Sándor szerint:

    Gandalf! Itt nincs ha! A matrica a jobbiké- elismerték
    Ők készítették, kiragasztás céljából, gondatlanul jártak el, amikor olyanoknak adták akik nem ismerve a törvényeket illegális helyekre ragasztották!
    Minden választáskor van kampány időszak, de most nincs és nem lehet úgy plakátolni mint választáskor!
    A hirdetéseknek meg van a törvényes előírásai és mindenkinek aszerint kell eljárni!
    Az nem számít mi lenne ha!
    A törvények betartása mindenkire nézve kötelező, aki megszegi, az bűncselekményt követ el!
    Nem csak a takarítási költségeket kell kifizetniük szerintem még büntetést is, HA NÉLKÜL !

  6. Gandalf szerint:

    “Egy ellenzéki pártnak éppen arról kellene híresnek lenni , hogy ők aztán kikezdhetetlenek!”

    A Fidesz ellenzékiként adta el a kapott székházat, s vett Orbán apukának kőbányát! Ellenzékiként josiptotoztak, kayaibrahimoztak! Nem folytatom. Kormánypártként meg ezermilliárdoknak szüntetik meg a közpénzjellegét!

  7. Gandalf szerint:

    Nem tudok róla hogy Borbély Lénárd jogi zseni lenne! Szerintem még csak sima zseni se! Miért nem konzultált jogi szakemberekkel, mielőtt kiállíttatta ezt a SZÁMLÁNAK LÁTSZÓ PAPÍRDARABOT?

    A Jobbik ügyvédje felszólítja a számla kibocsátóját a BÍRÓSÁG ELŐTT, BIZONYÍTSA BE, A JOBBIK UTASÍTÁSÁRA, VAGY ANNAK ÉRDEKÉBEN RAGASZTOTTÁK KI A MATRICÁKAT!

    Az utasítást se tudja bebizonyítani, az érdekében elhelyezést meg éppen az cáfolja, hogy a Fidesz ezt használja fel a Jobbik lejáratására!

    Csókolom, lehet a kasszához fáradni, fizetni a perköltséget, a nyertes fél ügyvédi költségét! Esetleg még jóvátételt, ha a Jobbik ellenkeresetet indít a jóhírnévhez fűződő jogának megsértéséért!

  8. Nagyapó szerint:

    Gandalf gratulálok! Ennyi hülye hazugságot, rágalmat összehordani kemény munka lehetett. A butaság és rosszindulat együtt érdekes dolgokra képes (l. Jobbik)!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Lovas szerint:

    Ennél jobban egyetlen társaság sem tudta volna bemutatni, hogy csak a szájuk jár, mást tesznek mint amit mondanak.

  10. Lovas szerint:

    Pont ezért fog a Jobbik az MSZP-vel együtt felbomlani.

  11. Gandalf szerint:

    Szombati hozzászólásomban leírtam, mi lesz az eredmény ha az ügy bíróságra kerül! Sem Nagyapó, sem Lovas nem állította, hogy nem az lesz, amit írtam! Helyette hülyéznek! Nagyapónak elnézem, élemedett korára tekintettel! 😛

  12. Strici szerint:

    Ha egy szerkesztosegunket informalo “megbizhato” forras (jobbikba epitett fideszes)ragasztgat aki hozza juthat a matricahoz akkor jobbikos vagy fideszes barmolja ossze csepelt?

Itt lehet hozzászólni !