Verhetetlennek bizonyultak a Csepeli DAC atlétái a hétvégén

Csepel.hu

u13-a-es-b-csapat-edzok

 

A Gödöllőn megrendezett Sport XXI csapatbajnokságán, az U11 és U13-as korcsoportoknak megrendezett atlétikai csapatversenyen Budapest, Pest megye és kelet-Nógrád megye sportolói mérették meg magukat 7-7 versenyszámban, 8-8 főből álló csapataikkal.

Az U11-es csapatok versenyszámai a sprint szlalom váltó futás, sprintváltó futás, 800 m akadályfutás, távolugrás, hármasugrás, kislabda hajítás és füles diszkoszvetésből álltak. A versenyszámokat mind a 8 csapattagnak teljesítenie kellett, és az összesített eredményt rangsorolták.

Az U13-as csapatok versenyszámai: 8×50 m-es váltófutás, 60 m gátfutás, 2000 m síkfutás, magasugrás, hármasugrás, kislabda hajítás, kalapácsvetés voltak.

Az U11-es csapat Kothencz Martin, Mohácsi Blanka, Mohácsi Réka, Vadász Virág, Kákonyi Lili, Vágó Zsófia, Steiner Tamás és Gasztonyi Csaba összeállításban bizonyult a legjobbnak, s érdemelték ki az aranyérmeket.

Az U13-as „A” csapat Babinyecz Anna, Kenyeres Jázmin, Molnár Viola, Hevesi Flóra, Tari Zoltán, Kothencz Márkó, Tóth A. Kevin, és Szabó Henrietta szintén a dobogó legfelső fokára állva vehették át aranyérmeiket.

Az U13-as „B” csapat, melynek tagjai Csekity Martin, Galsi Laura, Madár Luca, Mohácsi Ágnes, Ábelovszky Dóra, Pintér Nóra, Péntek Evelin és Mikus Gitta is nagyszerűen szerepelt, s eredményeikkel az 5. helyezést érték el.

A csapatokat most is Füredi Zsuzsa, Fehér Gábor, Babinyecz-Tusai Brigitta és Tari Tibor készítették fel, ugyan úgy mint az Albertirsán versenyző atlétáinkat is.

Nagyszerű eredményeket értek el a Csepeli DAC atlétái Albertirsán május1-én megrendezett Ecsedi László Emlékversenyen is.

11 atlétánk nyakába akasztottak aranyérmet, 5 atlétánk kapott ezüstérmet, s 3 atlétánk nyert bronzérmet.

Kenyeres Jázmin, Tari Tibor és Bazsó Levente 2-2 versenyszámban bizonyult a legjobbnak, míg Botos Katalin, Ivancsó Adrienn, Pesti Máté, Raffay Csanád és Botos György 1-1 versenyszámban lettek győztesek.

Két alkalommal állhatott fel a dobogó második fokára Boros Olivér, míg Domokos Benedek, Pesti Máté, Bárkányi-Lenkei Dániel egy-egy alkalommal örülhetett az eredményhirdetéskor.

Bronzérmet nyertek Gasztonyi Csaba, Tari Zoltán és Bárkányi-Lenkei Dániel.

A sok érem értékét növeli, hogy szinte mindenki egyéni csúcsbeállítással bizonyította felkészültségét, tehetségét.

Igazán szépen szólt a hétvégén „Hajrá Csepeli DAC”!

Csepel.hu

 

 

Itt lehet hozzászólni !