Képviselői fotók az új Kis-Duna parti közvilágításról

Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

parti-vilagitas-egyesitett-bercsik-karoly-fotoja-2016-12

Bercsik Károly önkormányzati képviselő és közterület-fenntartási tanácsnok újabb fotókat közölt a Kis-Duna partján kiépített közvilágítás hálózatról. 

Háttér: A Ráckevei (Soroksári)- Duna- ág közvilágítás-fejlesztésének I. üteme 2014 októberében kezdődött, és a „TÉR_KÖZ” Fővárosi Városrehabilitációs Keret támogatásával valósult meg a Határ utcától a Királyerdő útig terjedő szakaszon. A II. ütemet az önkormányzat már saját forrásból valósítja meg a Kis-Duna Öböltől (Határ utca és Dunadűlő utca kereszteződésétől) a volt Bajnokok Klubja Étterem vonaláig. A megvalósuló közvilágítás nagyjából 2,5 km hosszúságban épül ki, LED-izzós „okoslámpák” kihelyezésével.

A Csepellel kapcsolatos híreiket a csepel.info@gmail.com címre küldhetik meg nekünk.

csepel.info

20 hozzászólás “Képviselői fotók az új Kis-Duna parti közvilágításról” bejegyzésre

 1. LARSEN-NIELSEN szerint:

  Gratulálok! Már csak a Vásárhelyi Pál SZKI előtt igénytelenül kialakított “betáp” vezetéket kéne normálisan – értsd: a föld alatt és nem a Dunadűlő úti magas lámpaoszlopról a levegőben – leágaztatni. (Az első kandeláber feje is hiányzik emiatt.) Remélhetőleg előbb-utóbb erre is sor kerül!

 2. Bercsik Károly szerint:

  Csak próbavilágítás volt a helyszínen. Nincs még kész, és nincs átadva. A végleges tápot a föld alatt fogja kapni, amin az Elmű dolgozik.

 3. - szerint:

  Szuper, de lassan normális kukákat is ki lehetne helyezni végig a parton, a susnyásba akasztott, rendkívül dekoratív zsákok helyett. Ja és a Vásárhelyi sportpályájának a sarkában lévőt úgy látom, hajlamosak elfelejteni cserélni, mert már megint színig tele volt a héten…

 4. LARSEN-NIELSEN szerint:

  Bercsik Károly: Köszönöm az infót!
  A normális (vandálbiztos) kukák és padok leendő elhelyezését én is támogatom! Örülök, hogy szépül a Kis-Duna partja!

 5. Bercsik Károly szerint:

  A parti sétány felújítása megtörténik belátható időn belül. A kukák és padok hiányának problémája akkor megszűnik. A zsákok felaggatását én is csak vészmegoldásként tudom elfogadni. Ha az említett kukával a jövőben is probléma lesz, akkor kérem írjanak nekem egy e-mailt a bercsik.karoly@fidesz.hu-ra és kérek hozzá egy fotót, vagy a saját nevemmel két oldalam is van a facebookon, oda is jöhet hasonló lakossági bejelentés.

 6. Tóth Gábor szerint:

  Tisztelt Bercsik Úr!

  A lámpasor nagyon szép, de a sétány bizonyos részei sárosak, gödrös és a gödrökben víztócsák gyűlnek fel. Várható-e, hogy teljes hosszában zúzott kővel vagy valami “kulturált dologgal” lesz feltöltve?

  Köszönöm válaszát.

 7. Bercsik Károly szerint:

  Kedves Gábor! Szerdán azt az információt kaptam, hogy a fahídtól a Daru-domb vonaláig meglesz csinálva a parti sétány. 2017-re vannak betervezve a munkálatok.

 8. Kiss Vince szerint:

  A Bajnokok Klubja ismèt hajlèktalan szàllóvá alakult át! Olyan szinten hivatalos ez, hogy a Vöröskereszt a napi ellátmányt már oda viszi a szutykoknak.Ezèrt kár ezt a tákolmányt megtartani.

 9. 1Csepeli szerint:

  Bajnokok Klubjável is egyetértek. Estére úgy tűnt, hogy rendes világítás is van ott.
  Majd talán a választás előtt pár héttel rendet csinálnak előtte, és kiraknak egy nagy táblát, hogy tisztába hoztuk, és ez-az lesz belőle hamarosan, úgyhogy engem tessék választani…

 10. mid_the_gap szerint:

  Üdv,
  Örülünk ha szépül a kis-Duna part.

  Muszáj viszont megjegyeznem, hogy a led nem izzik. Ha egy led izzik, akkor már régen rossz.
  Maradjunk a világít-nál vagy a ledes lámpánál, világítótestnél vagy ha nem jut más eszünkbe, akkor égőnél.

 11. Jobban szerint:

  A mostani vezetés folyamatosan építi Csepelt. Nem csak ígérget a választási kampányban.
  Valljuk be viszont, hogy több cikluson keresztül (4, azaz négy, tehát 16, azaz tizenhat év!!) az MSZP-s vezetés megrekedt a választási ígérgetés szintjén…„a csepeli érdekek és értékek parlamenti képviselőjeként feszítettek a kerületünket elborító plakáterdő képein”.
  Amilyen nihilt, űrt, hiányosságokat maguk után hagytak, azt miért gondolják, hogy másfél ciklus alatt helyre hozható?

 12. Letiltatni szerint:

  “Pártutasításos hozzászólásunkat olvashatták”

 13. Szabó Imre szerint:

  Elég ciki ami most napvilágra jött fideszkééknél, sajnos a csepel infón is sok a fideszdroid, akik pénzért vagy csak szimplán butaságból a korrupció kormánya mellett viaskodnak.

  http://index.hu/belfold/2016/12/10/valaki_megmondja_hogyan_kommenteljenek_a_bekes_megyei_fideszesek/

 14. Betke szerint:

  Ez nem az a világítás, ahol csak a lámpa alatt van világos és pár lépésre már sötétség?(mint egy pár vidéki városban) nem tudom, csak kérdezem?!

 15. 1Csepeli szerint:

  Betke : Nem! Végig világos marad az egész szakaszon.
  A lámpáknak nagyon örülök.
  Csak az útat is kéne helyre hozni, és a sok kutyásoknak fejébe kellene verni, hogy ott a kutyákat is csak pórázon lehet sétáltatni… Sokan szabadon engedik a kutyákat, és gyakran konfliktus van köztük és a horgászok között…

 16. fghfjhgkjhk szerint:

  Szabó Imre!
  Igazi bérkommenteket / bérkommenterekkel “szeretne” olvasni?
  Irány az Origo! ))) 🙂 (((

 17. fghfjhgkjhk szerint:

  Témához, megnéztem ma ezt a lámpasort.
  Nekem tetszik, csak remélem nem cseszi szét őket a sok majomgyerek.

 18. q szerint:

  A magam részéről én nagyon köszönöm az önkorinak, mert imádok ott futni.
  Van arról infó, hogy kb. mikor várható, hogy üzemelni fog a világítás az új szakaszon?
  Illetve még egy kérdés: A Kis-Duna parton szabályos az, hogy póráz és szájkosár nélkül sétáltatják a kutyákat?

 19. - szerint:

  Szájkosár NEM kötelező,egyedül tömegközlekedési eszközön…Nem a póráz nélküli,hanem az ész nélküli sétáltatás a baj,én is elengedem az enyém a parton (utcán soha),de ha jönnek mások,vagy horgászok mellett megyünk el,mindig visszahívom,és megfogom.
  @Jobban: Ezt te sem gondolod komolyan 😀 Pár éve ott virított az említett ex-söröző mellett egy nagy tábla, hogy csak egy példát említsek, a választási kampány részeként,hogy ott valami fogadó,vagy ki tudja mi épül,a kampány után is kinn volt jó darabig,majd a plakátot leszedték, a söröző meg maradt úgy,ahogy volt.

 20. Jobban szerint:

  Letiltani, magukból indul ki, pártutasítás alapján?
  Valljuk be, aki Csepelen élt 1994-2010 között nem sok jót tapasztalt az akkori vezetés “áldásos tevékenységeiről”….

Itt lehet hozzászólni !