Szavazzon: Szükség van-e még két új hídra a Dunán?

Blikk

2_IH dec nagyvasut_2.indd

A Csepel-sziget északi csücskére két új 2×3 sávos Duna-híd épülhet – derül ki a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. pályázati felhívásából, amelyben kiviteli tervek és megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére várják a jelentkezőket.

A Blikk arról szavaztatta olvasóit, hogy szerintük szükség van-e a budapesti közlekedés javításához két új hídra. A szavazáson jelenleg a véleményt nyilvánítók több mint 2/3-a, 71% mondja azt, hogy igen. Lapunk itt írt az új hidakról,

szavazni pedig itt lehet.

7 hozzászólás “Szavazzon: Szükség van-e még két új hídra a Dunán?” bejegyzésre

  1. jocosaurus szerint:

    Az nem kérdés, hogy szükség van, erről felesleges volt szavaztatni. Arról kellene szavaztatni inkább, hogy galvani híd vagy albertfalvai híd lenne-e jobb akár csak a blikk olvasóknak.

  2. Betke szerint:

    Mindenféleképp kell, de nem a galvani, hanem az albertfalvai!!!!!!!!!! Ez nem lehetne kérdés, még az elõterjesztõknek sem, ha ismerik egyàltalàn Csepel közlekedését!

  3. Lovas szerint:

    Úgy látom ti vagytok kisebbségben a nagy eszetekkel.

  4. Betke szerint:

    Lovas, a galvani mennyiben fogja Csepel közlekedési helyzetét javìtani? Azt kellene tàmogatni?

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    Betke!
    Lovasnak minden mindegy, ő csak bólogatni tud, vezetni meg nem, mert jogsija sincs, így meg aztán nedki végképp 8! 🙂
    A kérdés meg Csepel tekintetében rosszul van feltéve!
    A Blikk “nagyszavazó tábora” Budapestet vette alapul, úgy egyben, tehát nem reprezentatív semmiképp, főleg a kerület érdekeit nézve, mert kellenek hídak, de hova?
    Ez már itt Csepelen nem mindegy.

  6. v39endre szerint:

    Már 1941-ben terveztek egy “Y-út” nevű objektumot Csepelre, amelyet a közbejött világháború miatt sikerült elfelejteni. Ennek az útnak Nagy Dunai hídja a Rózsa utca környékén jött volna Csepelre, majd az út kétfelé válva az egyik útpálya elment volna a Horthy Miklós útig és a Gubacsi hídon jutott volna Pesterzsébetre, a másik ága a Nagy Sándor útba jutott volna át egy második hídon Pesterzsébetre.
    Később, gyerekkoromban – kb 1945 után, amikor a város összes hídja felrobbantva használhatatlan volt, sokszor hallottam a felnőttektől, hogy a Budafoki útnál fogják átvezetni a forgalmat a budai oldalra. Természetese a pesterzsébeti HÉV-vel együtt.
    EZÉRT AZT JAVASOLNÁM A TERVEZŐ URAKNAK ÉS A DÖNTÉSHOZÓKNAK, HOGY INKÁBB A CSEPELI BELTERÜLETI HIDAT TERVEZZÉK MEG ÉS KIVITELEZZÉK, MINÉL ELŐBB !

Itt lehet hozzászólni !