Ezt a terroristát is a magyar balliberálisok védelmezték

Origo, Csepel.info

Ezt a terroristát is a magyar balliberálisok védelmezték

Najim Laachraoui

Azonosítottak egy fiatalembert, aki tavaly ősszel Magyarországon keresztül érkezett vissza Szíriából Belgiumba, majd segítette a párizsi öngyilkos merényletek előkészítését – közölte nyilatkozatában a belga főügyészség hétfőn.

6 hozzászólás “Ezt a terroristát is a magyar balliberálisok védelmezték” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Merkel kancellárt komoly felelősség terheli a történtekért. Nem véletlen, hogy az európai politikusok közül ő az egyetlen, aki meg sem szólalt.

  2. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Merkel Mutti mellett ne próbáld elbagatellizálni Gyurcsány Ferenc és Szabó Szabolcs szerepét sem a terroristák védelmezésében! 😀

  3. szigetország szerint:

    Angela Merkel továbbra is hallgat.

  4. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Hallgat?!
    Pedig rendesen ráijesztettél!

    “Was kümmert’s den Mond, wenn ihn die Hunde anbellen?” 😀

  5. Tóth kati szerint:

    Merkelnek a hágai bíróságon kell majd felelnie azzal az alkoholista Juncerrel együtt azért a borzalomért,amit Európa ellen elkövettek.Kivánom minden liberális buzinak,akik még mindig a migránsokat féltik,hogy robbanjon fel az ő gyerekük egy terrortámadásban,amit ezek azalja emberek követnek el akiket Merkel meghívott Európába.
    Az is érdekes,hogy alabancok most arról hazudoznak,hogy már egy éve mondják,hogy kerítést kell építeni.Hogy nem szakad rájuk az ég.Tavaly nyáron nem ők jöttek ide kb száz autóval,hogy kimenekítsék erről a fasiszta Budapestről ezeket a szerencsétlen békés migránsokat?

  6. Nagyapó szerint:

    “Orbán elrendelte a 2-es (magas) terrorelhárítási fokozatot, hogy a nemlétező migrációs veszéllyel elvonja a figyelmet a gazdaság tragikus helyzetéről” (A bérek nőnek, az infláció 0-1 %, az állam bevételei, a beruházások növekednek, turisták jönnek)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !