Pukli István és a csepeli “gyilkos iskola” – nem önszántából távozott?

“Úgy vágták ki őket, mint a macskát szarni”

Csepel.info

Pukli István és a csepeli

Kettős emberölés, pedofília, sikkasztás, ügyfelek megkárosítása, hűtlen kezelés, magánokirat-hamisítás, rágalmazás: ez nem a Btk bűncselekmény-fajtáinak felsorolása, hanem a csepeli MSZP-szervezet máig bővülő bűnlajstroma. Ebben a szervezetben szocializálódott Pukli István. A Csepel.info úgy tudja, hogy a pedagógustüntetések arca “nem bontotta ki az igazság minden részletét” akkor, amikor a csepeli múltjáról és a szocialistákkal való viszonyáról beszélt.

Pukli a vele készült interjúkban azt állítja: amikor a csepeli szocialisták tanári állást adtak neki a Csete Balázs Iskolában, majd átszervezték onnan a helyiek által “gyilkos iskolának” nevezett Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolába, elege lett, és felmondott. Csakhogy a Csepel.info forrása meg azt állítja: Puklit a szintén sztálinista nagyapával büszkélkedő Deme Gábor, a csepeli kettős gyilkosság miatt életfogytiglani börtönbüntetését töltő MSZP-s politikustársa rúgta ki az intézményből. Mindez forrásunk szerint a Deme Gáborra jellemző brutális aljassággal történt. Mivel Puklit az országos szervezeten keresztül nyomták be Csepelre, és adattak neki munkát, a csepeliek belső körös téglának tartották. Ezért rúgták ki. Mivel a kirúgása után nem védte meg az országos szervezet, megsértődött és kilépett az MSZP-ből – állítja informátorunk.

ÁVH-s nagypapák: ez volt Csepelen a legjobb pedigré

Pukli István nyers őszinteséggel beszélt a sajtónak arról, hogy nagyapja ávós volt, bátyja pedig kábítószeres bűncselekmények miatt jelenleg is börtönbüntetését tölti. A tanári ellenállási mozgalom egekbe magasztalt, “civil” vezéralakjáról nemrégiben az is kiderült, hogy tagja volt az MSZP-nek, Zuschlag János pedig egyenesen azt nyilatkozta, hogy Pukli a harcostársa volt. Szintén kiderült, hogy a “civil” Pukli a csepeli MSZP szervezetében ismerkedett meg mélyebben a párt belső viszonyaival. Vagyis a tanári ellenállási mozgalom vezetője a csepeliek által csak bűnszervezetnek tartott csoportosulásban szocializálódott.

Itt a Deme nagypapa mesél a múltról – mit mesélne a Pukli nagypapa?

Pukli nem akármilyen közösségbe került. Itt alkalmazták szaktanárként a politikából 1998-ban pedofília miatt kibukott egyik MSZP-s képviselőt. (Önmagában is döbbenetes, hogy az MSZP képes volt egy pedofil botrány után gyerekek közé engedni a politikusát, aki így újabb pedofil bűncselekménybe keveredett, és börtönbe került.) Szintén tanárként kapott lehetőséget a bizonyításra Deme Gábor, aki Pukli közvetlen főnöke volt, és aki hozzá hasonlóan kemény vonalas, sztálinista, karhatalmista nagypapával büszkélkedett. Deme Gábor jelenleg sikkasztásért és kettős emberölésért tölti életfogytiglani börtönbüntetését. És itt lett tanár, ugyanabban az iskolában G. Gábor MSZP-s politikus is, akit egyik ügyfele megkárosítása miatt zárt ki tagjai közül a Budapesti Ügyvédi Kamara.

“Úgy vágták ki őket, mint a macskát szarni”

A Csepel.info forrása másként emlékezik a Pukli István által a Klub Rádióban elmondott csepeli MSZP-s időszakra.

– A halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekben az MSZP nagy bizniszt látott. Ezért döntöttek úgy, hogy az önkormányzati Csete Balázs Iskola egy részéből MSZP-s vezetésű alapítványi iskolát varázsolnak. A tanárok választhattak. Aki nem akart átmenni az új iskolába, annak végkielégítést adtak. Akinek nem volt baja az önkormányzati iskola “pártiskolává” varázslásával, az átmehetett. Pukli iskolája az MSZP családi foglalkoztatójaként működött. Sokan kaptak innen fizetést, és nem kellett megszakadniuk a munkában. Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár felesége például Deme Gábor helyettese, vagyis Pukli munkatársa és főnöke volt. Nem véletlen, hogy a kettős gyilkosság után volt olyan pletyka, hogy az igazságügyi államtitkár lépéseket tett felesége főnökének megvédésére. Persze a pártemberek nem aprópénzért dolgoztak, mint mondjuk a lenézett prolik – állítja forrásunk.

– Pukli István MSZP-s párttagként természetesen az iskolában folytathatta a munkáját. Demét nem véletlenül hívták “kis Hitler“-nek. Alattomos és durva terror ment azok ellen, akik neki nem tetszettek. Az első tisztogatás – amiről Pukli csak szőrén beszélt a Klub Rádióban – ennek megfelelően történt. Ez két vagy három hónappal az iskola indulását követően volt, egy nappal a tanárok munkajogi védettségének letelte után, pénteken. A tanáriban egész jókedvűen telt a nap. Valami értekezletet tartott a Deme. Mindenki tudta, hogy ha Deme nevet, akkor nevetni kell. Tehát olyan mosolygós, nevetős volt a légkör. Aztán a végén Deme egyszer csak azt mondja egy csapat tanárnak: jaj, majdnem elfelejtettem, hétfőn már ne gyertek be, ki vagytok rúgva. Szóval úgy vágták ki őket, mint a macskát szarni – már elnézést. Pukli finoman szólva sem beszélt a körülményekről a rádióban. Csak olyasmit mondott, hogy hirtelen sok ember munkáját kellett volna átvennie. Csakhogy én úgy emlékszem, hogy a kivágottak között volt a Pukli is. Tehát nem magától ment el, hanem küldték – állítja forrásunk.

– Miért vágta ki Deme a Puklit, ha róla mindenki tudta, hogy nagy szoci, és az ő nagyapja is ávós volt? Hát mert Pukli ejtőernyősként érkezett, az országos szervezet nyomta Csepelre. Úgy rémlik nem is Csepelen lakott. Így szerintem azt hitték, hogy Pukli valójában tégla, az országos szervezet embere, akinek az a dolga, hogy beszámoljon a csepeli szocialistákról. Talán így is volt. A többit én nem tudom, de biztosan igaz Pukli állítása, hogy ezek után dühödt levelet küldött a pártvezetésnek, és kilépett. Ha a pártvezetés nem véd meg valakit, más is pont ezt tenné. Így távozott Pukli az MSZP-től. Majd most átmegy oda, ahova hívni fogják. Nagyon meglepne, ha nem képviselő-jelöltként jelenne meg 2018-ban. Az MSZP, a DK vagy a többiek biztosan jó helyeket ígérnek majd neki – jósolja forrásunk.

Csepel.info

69 hozzászólás “Pukli István és a csepeli “gyilkos iskola” – nem önszántából távozott?” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Pitiáner kis karaktergyilkosok.
    Azt cáfoljátok inkább amit állít.
    Ja, hogy ahhoz ennél azért több kell?

  2. Grün Izidor szerint:

    “Nagyon meglepne, ha nem képviselő-jelöltként jelenne meg 2018-ban. Az MSZP, a DK vagy a többiek biztosan jó helyeket ígérnek majd neki – jósolja forrásunk.”
    .
    De hiszen akkor Pukli egy értékes ember! Akitől ennyire fosik a fityesz az nem lehet akárki-jelentette a “forrásunk”! 😛 😀

  3. Lovas szerint:

    A nagy civil.

  4. Lovas szerint:

    A két komcsi bérfórumozó is biztosan civil. Eltaláltam Grün meg Felix?

  5. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    A komcsit és a bérfórumozót nem találtad el, de a civil igaz! 😛 😀

  6. felix szerint:

    Lovas!
    Olyan vagy mint a cikk írója.
    Mivel érved nincs, marad a karakter gyilok.
    Szabad tudnom, hogy mit értesz civil alatt?

  7. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Azt értheti civilnek, aki pártfüggetlen és nem seggnyalásból él! 😀

  8. Bugi szerint:

    A csepeli szocialisták most civilesednek. A többi csepeli ballib párt már teljesen civil és pártoktól független párt.

    Pukli elvtárs jól érezte a ritmust. 😀

  9. felix szerint:

    Ezek a komcsik másolják a fideszet?

  10. felix szerint:

    Ki csinált Pukliból igazgatót?

  11. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ahogy szokás!
    A tanarak javaslatára a KLIK kinevezte! 😀 😛

  12. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Akkor talán nem kéne itt kussolnia”kinevezőknek”?

  13. Grün Izidor szerint:

    felix!

    “Ha elég nagyot hazudsz, és azt elég sokszor ismételed, előbb vagy utóbb mindenki elhiszi “– mondta állítólag Joseph Goebbels.
    A birkáknál ez a módszer működik! 😀

  14. ebihal szerint:

    Micsoda geci patkány írta ezt a cikket?

  15. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    Ne mondd, hogy a stílusjegyek alapján nem ismered fel! 😀

  16. ebihal szerint:

    Grün!
    Van elképzelésem.

  17. felix szerint:

    Szegény biztosan kiverték valahonnan. 🙂

  18. Tarjányi László szerint:

    Ez a cikk szólhatna a csepeli Fideszről is, csak a neveket kellene kicserélni! Egy ember idejött az SZDSZ-ből, meg sem melegedett, beléptetett 17 új tagot, s azzal megválasztatta magát csepeli Fidesz-elnöknek. Benyalta magát Kövérnél, s máris kinyílt a karrier lehetősége. Pedig előtte összeállt a szocikkal is Wallis-Észak-Csepel ügyben. Kirúgta pártbeli riválisát, egyik mentoráltjából képviselőt csinált, később polgármestert. Tehette, kellett egy báb, hiszen nem lehetett többé egyszerre képviselő és polgármester.

    Pukliból a Fidesz csinált iskolaigazgatót? A mi csepeli fideszes emberünkből meg Tóth Mihály csinált iskolaigazgatót! Mindössze egy gyilkosság hiányzik, az meg megvolt Dunaújvárosban. Kedvenc szerkesztőnk nem rohan oda Narancs Dunaújváros címmel fehér könyvet írni?

  19. Bugi szerint:

    Felix, ebihal, Grün: Pukli meg ti el is hiszitek magatokról, hogy civilek vagytok? Komoly értelmi hiátusra utal. Vagy elmebajra. Egyébként ha jól olvasom Pukli addig ment a seggnyalásban, hogy narancssárga nyakkendőben járt. Hiteles arc 😀

    Tarjányi, Te is sorban álltál a Fidesz ajtajában, és most is azon vagy besértődve, hogy nem vettek fel.

  20. ebihal szerint:

    Bugi!
    Úgy legyél árva gyerek, ahogy én bármilyen politikai szervezethez tartozok!

  21. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    El hisszük a civilségünket?!
    A seggtisztogató váltótársadnak már csak el kell hinnem!

    “Lovas szerint:
    2016. március 07., hétfő – 10:12
    A két komcsi bérfórumozó is biztosan civil.” 😛

  22. Johny szerint:

    Ezekhez képest még mindig csak ipari tanuló

  23. felix szerint:

    Bugi!
    Szóval ki a civil?
    Előbb válaszolj, utána hisztizzél. 🙂

  24. énisvoltam szerint:

    Te jó isten !! Van itt még ennél lejjebb ??? Nem tudom ki írta ezt a cikket de hogy óriási gennyláda az biztos !! Felhívnám a figyelmét , hogy az illetőnek elfelejtette megkeresni az ükapját és az ovodáskori szerelmének a politikai hit vallását sem derítette fel ! Kinek lehet ilyen sekélyes gondolat világa , hogy ezeket le merte írni ? Szerencsétlen cikk író!! Nézzen már körül például a Kövér családban ! Vöröskatona nagypapa, Mszmp titkár apa. mszp-s nagybátty, Kisz tagság , baloldali elhajló a fideszben ! Amikor a seggét nyalja nics hányingere ?? Ja igen ! Ezek tények !

  25. felix szerint:

    A központból kapták, ezért névtelen.

  26. Balos szerint:

    Ez a Pukli fiú szerény gyerek volt, nem olyan nagy pofájú, mint a Deme vagy a Szenteczky. De van róla egy másik írás is. Hát, szerintem szerénység ide vagy oda, a cikk alapján minden segget fényesre csiszolt, amivel szembe találta magát. http://rd.hirkereso.hu/rd/22382489?url=http://abcug.hu/rendmanias-kozellensegbol-lett-lazadok-kedvence-portre-pukli-istvanrol/

  27. felix szerint:

    Mindenről beszéljünk csak a követelésekről ne.
    Ez a célja még az áll balosnak is.

  28. Blue Island szerint:

    Ez a cikk a karaktergyilkolászó műfajon belül is annyira hiteltelen, hogy a műfaj paródiájának is beillene!!! 😀 A Hírcsárda is örömmel fogadná. 🙂

  29. felix szerint:

    Akik még önmagukat is túllicitálják előbb utóbb elérik ezt a szintet.
    Itt már régóta ez a szint a divat.

  30. Tündérkert szerint:

    Biztosan annak is utánanézett ,,informátorunk”, hogy az ük-ük-ük…apja meg janicsár volt Szulejmán seregében. 😀 Kb. ennek is ugyanannyi köze lenne jelenlegi tevékenységéhez, és hasonlóan ,,jelentős” hírértékkel bírna. 😀

  31. Blue Island szerint:

    felix, igen ez a Pravda szintje a sztálinista koncepciós perek idején, tisztára az a stílus! Talán a történésszel, Kun Miklóssal előtte konzultált? 🙂

  32. Orsós Rodrigó szerint:

    Ezek után még lesz ember aki a maffiajobbra szavazzon?
    Mocskos egy briganti slep, a legaljánál is van lejjebb.

  33. Grün Izidor szerint:

    Blue Island!
    Nem zavarta, hogy Kun Miklós Kun (Kohn) Béla unokája, lényeg, hogy fityeszes?! 😀

  34. admin szerint:

    Kedves Blue Island, Tündérkert, stb.!

    Lehet számos néven fórumozni, beszélgetni önmagával. Csakhogy az ebben a cikkben szereplő információk jelentős része eddig is ismert volt. Egy részét nem is a Csepel.info hozta le először, hanem Vujity Tvrtko. A tanárok levele ilyen: mi el sem hittük, hogy tanárok írhatnak olyan katasztrofális helyesírással, mint ahogy abban a levélben volt.

    Az új információ a tanárok csoportos kirúgása, amiről – nem részletezve az esetet – még Pukli is beszélt a Klub Rádióban. Pukli emellett elismerte, hogy dolgozott a “gyilkos iskolában”, amit a mi forrásaink is megerősítettek. Minden hivatkozás ott van a cikkben.

    Ha van karaktergyilkosság, akkor Pukli úr azt elvégezte maga.

  35. Tündér Ilona szerint:

    Nagyon jó ez a cikk, remélem holnap megemlékeznek a többi komcsiról is akiknek a fiacskája a kormánypárti padsorokban üldögél.

    Az ürgebőrbe kötött szervert amit Pukli úr rejtett el kár, hogy kihagyták.
    ,,Jó az írói vénád Virág elvtárs.”

  36. admin szerint:

    Esetleg még további nyolc névvel hozzá lehetne szólni. Ebben Ságvári is jó volt ugye.

  37. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Akkor mi is egy “gyilkos iskolá”-ról elhíresült kerületben lakunk?!
    Jó lesz megjegyezni, mert bármikor felemlegetheti valaki! 😀

  38. Arko szerint:

    Az nem gond ha valakinek AVH, vagy vörös katona volt a rokona.
    Ha nem az ha valaki azért kap előnyöket.
    Vagy csak ennyi véletlen van?

  39. Tarjányi László szerint:

    Balos linkjében szereplő cikket elolvastam. Pukli igazán rátermett igazgató! Követelményeket támaszt azokkal szemben, akik saját magukkal szemben nem támasztanak követelményeket!

    Aki kötelességtudó, szorgalmas, munkaszerető, tisztelettudó, annak nem kell pallér, a többinek viszont igen!

    Pukli sokkal jobb igazgató, mint amilyen volt Németh Szilárd!

    Apropó, Németh Szilárd megköszönte már Tóth Mihálynak hogy iskolaigazgatót meg sportügyi tanácsnokot csinált belőle?

  40. felix szerint:

    Mi van Admin.
    Most kivételesen zavar a több nevűség. Oldal függő a “szimatod. 🙂
    Nevetséges.

  41. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Jó lenne már keresni valami hiteles, erkölcsös szocialista közszereplőt!
    “Hűséged, becsületed, vitézséged nem eladó.” (Csendőr tízparancsolat 3. pont)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  42. Tündér Ilona szerint:

    Eddig azt hittem, hogy csak a munkásőr eskü szövegét tudja, de úgy látszik a csendőrség tízparancsolata is jól ment.
    Nem gondoltam, hogy ilyen öreg. 😀

  43. Orsós Rodrigó szerint:

    Tata!
    A maga becsületét mennyiért vette meg a maffiajobb?
    Egy kanna bor, plusz puncsos állás elég volt, hogy elfelejtse a tisztességet?

  44. Nagyapó szerint:

    Tündér Ilona! Tudja van aki tájékozódott, van aki kommunista!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  45. felix szerint:

    Vén pöcs.
    Ilyen nyíltan még nem vallottad be, hogy komcsi vagy.

  46. Nagyapó szerint:

    A kockás inges komcsik a gyerekeket használják politikai céljaikra. Kicsit keletebbre a gyerekeket öngyilkos merényletre képezik. Ők is baloldaliak, vagy csak függetlenek?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  47. felix szerint:

    Feküdj le és aludd ki a kannás mámorodat.
    Ma jól beseggelhettél mert ritka fokán vagy a baromságnak.
    Lehet, hogy gyógyszerre ittál?

  48. Lovas szerint:

    Fodarasi et. ne Bakuba mutogasson, inkább meséljen a kommunista éveiről a szakszervezetben. Csak nem a Pukli mellett ült a pártgyűléseken, hogy ennyire terelni szeretné a témát?

  49. ebihal szerint:

    Lovas!
    De minket sokkal jobban érdekel az Arany Balta díj, amit Orbán bezsebelt!

  50. felix szerint:

    Lovas!
    A vezéres esténkét egy párttitkárral ült egy asztalnál.
    A hülyeséged határtalan.

  51. felix szerint:

    vezéred.

  52. Fogarasi László szerint:

    Hát, ha már Lovas úr így leleplezett: bevallom, hogy én lőttem az Auróráról a Téli Palotát, az én irkámból kitépett lapra írta Molotov a Ribbentrop paktumot, és szintén én kényszerítettem be annak idején Pozsgay Imrét is az MSZMP-be. Fondorlattal küldtem oda Bencsik Gábort is: mondtam neki, hogy ha már Orbán Győző ott van, ő sem maradhat le.
    Pukliról viszont csak az jut eszembe, amit kapott a Fidesz a szeme alá.

  53. felix szerint:

    Szegény Lovas. Még egy kis erőlködés és eléred Bugi szintjét.
    Balost viszont mát sikerült túlhaladnod.

  54. GONDOLKODÓ! szerint:

    Kedves László!
    “FÉLRE LÖKIK MINT A DISZNÓK AZ ETETŐVÁLYÚNÁL A GYENGÉBBET! Láttam ilyet,” (én is!)
    Amikor be-be írok egy-egy idézetet, egy-egy dalszöveget stb. azt azért teszem, mert tudom, hogy Te megérted azt, mit akartam, akarok mondani. Hiszen nem vagyok sem költő sem író, aki képes lenne oly maradandó szinten írni mint ők. De! Úgy gondolom az ő soraikat idézve, ékítem a mondandómat.
    S mondd! Mi van akkor, ha ezt meghallgatod? Akkor mi fog következni? Hiszen Te is Tudod!
    https://www.youtube.com/watch?v=K3KvhzZhRWQ
    A körforgás soron következő eleme!
    Az emberiség évszázadok óta teszi, tenné a dolgát, de nem mindig úgy ahogyan azt ő szeretné. Vajon miért? Mert a “tömeget mindig vezetni kell.” Vezetők és Vezetettek!
    Különben anarchia lenne az egész világon! (Olykor és folyamatosan így is van, kisebb nagyobb mértékben! ebben a bolond és őrült világban.) S kik teszik azzá? A szeretethiányos, lelketlen, gyűlölködő, gonosz emberek, kiket csak egy vezérel, az aljas nyereségvágyból történő gyarapodás motivációja, mindenek felett!!!
    Egy másik helyütt találkozhatsz Merkellel kapcsolatos rövid véleményemre. Tehát láthatod, s tudod Te is nagyon jól, hogy mi folyik a világban. http://csepel.info/?p=47623
    A történelem során voltak óriási vezéregyéniségek, politikusok, mégis sokan ágáltak ellenük az ő korukban is.
    Folyt.

  55. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Szomorú, lehangoló gondolataim vannak,
    Egyszer neki kéne menni igazán a falnak,
    Elvágyódom messze, egy másik világba,
    Egy ugyanilyenbe, csak egészen másba.
    Lehettem volna forradalmár!
    Halhattam volna mártírhalált!
    Lehettem volna képviselő!
    Lehettem volna gonosztevő!
    Azért szar ez az egész világ,
    Mert ti emberek szarok vagytok!
    És én, én is egy kicsit!
    Sajnálom, én is egy kicsit!
    Jó lenne elhinni, hogy van még itt remény,
    Jó lenne tudni, hogy otthon vagyok én,
    Jó lenne mondani, hogy sikerül talán,
    Hogy vár még ránk, egy szép és új világ.

    Ha fiatal vagy, nincs esélyed;
    Minek éljed meg az öregséget
    Ha öreg vagy kaphatsz alamizsnát!
    várnak téged a népkonyhák
    Üvöltve hülyülsz egy primitív gitárral,
    hülyíted az embereket , a nagy igazsággal!
    És én, én is egy kicsit
    Sajnálom én is egy kicsit

    EPILOGUS
    Nagy árat fizettünk érted SZABADSÁG.
    Drágább lett a lánc.
    A forradalom rajtunk nem segít, vége már.
    ELMARADT A NAGY ÜNNEP.
    Hé mama! Azt igérted, hogy jobb lesz majd,
    ha jól és sokat dolgozunk.
    De az idő nem dolgozik nekünk,
    csak megöregít.”

  56. GONDOLKODÓ! szerint:

    Javaslom másnak is, VÉGIG HALLGATNI!

  57. Tóth Kati szerint:

    Mi a probléma ezzel a cikkel?Tán hazudik?Nem.Pukli elvtárs maga mondta el azt amiről itt írnak.Ha gyilkosság történt,akkor az karakter ÖNGYILKOSSÁG Pukli elvtárs részéről.Azért az érdekes,hogy ezekről az ellenzéki mitugrászokról mindig kiderül,hogy ávós szülők csemetéi.Lehet,hogy a fiúk nem tehetnek apjuk bűneiről,de a családi kötelék úgy látszik meghatározza a világnézetet.

  58. ebihal szerint:

    Tóth Kati!
    Beszéld ezt meg Orbánnal!

  59. Koleszterin szerint:

    Na kérem, itt senki nem dolgozott hétfőn és kedden? Sok boldog nőnapot Tóth Kati!

  60. felix szerint:

    Miért nem gyilkos Csepel?
    Nem csak iskolában öltek embert.

  61. UTI szerint:

    Elég piti cikk, állítja forrásunk. Sok ész nem szorult bele mondja az informátorunk, és több se lesz a fejében jósolja forrásunk.

  62. admin szerint:

    Kérdezze meg Puklit, kedves UTI úr.

  63. UTI szerint:

    Nem kérdezem, mert egyébként az se érdekes, ha így volt, az se, ha nem az se. Ismerve ennek a stílusnak a valóságtartalmát, nem osztogattak, hanem fosztogattak… Engem az érdekel, hogy ma mi van és mi lesz. Ez sokkal fontosabb. És ez a vitriolos kormányzás mindent visz. Párját ritkítja a történelemben, békeidőben.

  64. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Ti miért nem kérdeztétek meg?!
    “Németh Szilárd szerint „Pukli úgy viselkedik, mint egy jól képzett ügynök”. Lapunk kérdésére – szerinte kinek az ügynöke lenne? – visszakérdezett: „Ávós nagypapával vajon kié lenne? Most tényleg azt tetszik gondolni, hogy magától és szakmai meggyőződésből cselekszik ez a kalandos életű elvtárs?”
    Persze, ha a hombárfejű segédtanító volt az informátorok ez jött ki! :
    P 😀
    .
    http://www.168ora.hu/itthon/fidesz-tanarok-ultimatuma-bolsevik-diktatum-143852.html

  65. admin szerint:

    UTI úr, de, kérdezze meg Pukli Istvánt. De előbb figyelmesen hallgassa végig, amit a Klub Rádiónak nyilatkozott, olvasson Deme Gábor iskolájáról, ahol Pukli is “tanár” volt. A kirúgáson kívül mindent megtalál. A cikkben csak a kirúgás körülményei újdonság, a többiről sok helyen írtak eddig is.

    Úgyhogy rajta, kérdezze meg Pukli Istvánt. Mit gondol, miért nem tette meg ezt egyetlen balliberális médium sem?

  66. Cs.Kovács Károly szerint:

    Édes jó Istenem! Pukli és Csete Balázs neve egy lapon!!(Még ha utóbbi, egy iskola névadójaként is…

  67. […] tudja miről beszél: a csepeli MSZP-ben ismerte meg a baloldalt, a később gyilkossá vált Deme Gábor kezei […]

  68. […] A párt legismertebb arcáról, Pukli Istvánról azt érdemes tudni, hogy a sikkasztás és a csepeli kettős gyilkosságban való részvétele miatt életfogytiglani börtönre ítélt Deme Gábor kezei alatt szolgált az MSZP-ben. Pukli életének erről a szakaszáról azt állítja, hogy neki lett elege a csepeli szocialistákból, lapunk egy másik variációt is hallott ugyanerről. […]

Itt lehet hozzászólni !