Kerítés-ellenzők házatája: ajtók hegyes oldalelemekkel

Csepel.info

Gyurcsany_Szemlohegy

Szemlőhegy utcai kapuk az oldalelemekkel – a Google utcaképe szerint

Kőfalakkal, betonfalakkal, vaslándzsás kerítésekkel, riasztókkal, kutyákkal és kamerarendszerekkel védik magánemberként a sajátjukat azok a politikusok, akik a médiában élesen támadják az országhatár megvédését. Hiteles-e egy politikus, ha vizet prédikál, de bort iszik? A Csepel.info a Google utcaképe és egy korábbi híradó segítségével tartott egy kis virtuális sétát ott, ahol a kerítésellenzők Orbán Viktorabbak Orbán Viktornál.

Az Apró-Gyurcsány família egy zsidó polgári családtól elvett villában lakik a budai Szemlőhegyi utcában. Aki az illegális határátlépést támogató politikus háza táján az elveihez hasonló nyitottságot szeretne látni, keserűen fog csalódni. Gyurcsányék villája ugyanis a Google utcaképe szerint kívülről inkább erődítménynek tűnik. Magas kőfal, annak tetején pedig ráadásnak egy vaslándzsás kerítés is védi a politikus otthoni nyugalmát. Ha pedig valakit nem ijesztene vissza a falmászás és az éles lándzsák fizikai kihívása az illegális behatolástól – ami a balliberálisok szerint alapvető emberi jog -, annak ott van még a kamerás megfigyelő- és riasztórendszer is, ami biztosan nem egy illegális határátlépőket támogató civil szervezet irodájába van bekötve.

A Google szerint ez az erőd az Apró-Gyurcsány villa

Beton- és vaskerítés változó arányban: próbáljon meg valaki engedély nélkül bemenni Gyurcsány cégének, a MOTIM Műkorund Kft-nek a telephelyére

Tóbiás József, az MSZP elnöke is szereti az erős “oldalelemeket”. Az RTL Klub még Tóbiás költségtérítési botrányakor mutatta be a pártelnök érdi rezidenciáját. A minden igényt kielégítő luxusotthont előbb Hagyó Miklóstól bérelte a szocialista politikus, de annyira megtetszett neki, hogy később meg is vásárolta azt a párttársától.

Tóbiás József2

Tóbiás József

Hegyes oldalelemek és kutya Tóbiás házánál

Az RTL Klub tudósítása

A televíziós tudósításból az is kiderül, hogy Tóbiás nem csak a drága és magas kovácsoltvas kerítést kedveli, de azt is, ha a kerítés tetején hegyes díszek vannak, belülről pedig kutya is ügyel az esetleges, ám hívatlan illegális határátlépőkre.

Aki aláírást is gyűjtött a kerítés ellen

Horváth Gyula, a balliberális pártok 2014-es csepeli polgármester-jelöltje abban tűnik ki az országos mezőnyből, hogy ő nem csak az országhatár védelme ellen tiltakozott, de egy csepeli lakótelep kerítése ellen is. Ezért a politikus a kerítést évek óta kérelmező lakók legnagyobb megdöbbenésére aláírásgyűjtésbe kezdett ellenük – ráadásul az éppen orruk előtt.

Horvath_Gyula_kerites

A kerítésellenes aláírásokat gyűjtő politikus magányossága

Horváth korábban MSZP-s alpolgármester volt, ami különösen jót tett a vagyonának. Csepel leggazdagabb politikusaként  pótlapot is kellett kérnie a vagyonnyilatkozat kitöltéséhez, azt ugyanis nem a csepeli szocialistákhoz méretezték. Bevallása  alapján egy 166 négyzetméteres, felerészt saját tulajdonú családi házban éldegél, de van érdekeltsége kettő, összesen 104 négyzetméteres lakásban, egy 90 négyzetméteres lakóházban és egy 54 négyzetméteres üdülőben is. A 414 négyzetméteres lakóteret körülölelő telkek meghaladják a további 1600 négyzetmétert: így válik teljessé a csepeli szocialista embertípus élettere.

hgyulakerites

Egy kerítéssel körülvett társasház, amilyenben Horváth egyik lakása van: ez ellen bezzeg nem tiltakozott

Mondanunk sem kell, hogy Horváth Gyula is kerítéssel védi a házait. Ami viszont ebben a helyzetben különösen érdekes, hogy az egyik lakása pont egy olyan, kerítéssel körbevett társasházban van, amely ellen aláírásokat gyűjtött.

Csepel.info

20 hozzászólás “Kerítés-ellenzők házatája: ajtók hegyes oldalelemekkel” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Ködbe burkolózott kis lak áll a zépülő Pancho aréna tövében Felcsúton!”
    Vagy csak a Vezír lélegzik mélyeket?! 😛 😀
    .
    https://www.google.hu/maps/@47.4628988,18.5866641,3a,75y,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sdmSWi3VRWopAJDTDduYiMg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=hu

  2. Lovas szerint:

    A köztulajdon semmi, a magántulajdon minden. Amit Gyurcsányék meg a maszop csinál, ez a komcsi mentalitás annyira tipikus.

  3. felix szerint:

    Ekkora demagóg ökörséget.

  4. sarolta szerint:

    Ilyen egy hiteles politikus. Nem is csoda, hogy nem kellett Csepelnek.

  5. felix szerint:

    Lovas.
    Rövid az agyad Gyurcsánnyal kapcsolatosan.
    Ö többeket is befogadott.
    Nem baj, így hazudtok ti.
    Az meg nem számít, hogy sok csepeli lakik államosít zsidó vagyonban.
    Még egyszer mondom ez az egész hülye demagógia a megfelelő alanyoknak.

  6. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    “ez az egész hülye demagógia a megfelelő alanyoknak.”
    .
    Nyílik végre a csipád?! 😀 😛

  7. grayrikárdó szerint:

    “Ilyen egy hiteles politikus. Nem is csoda, hogy nem kellett Csepelnek”
    Ja…Ez a FIDESZ droid kellett. Mennyit izzadhatott ezzel a cikkel?

  8. felix szerint:

    grayrikárdó !
    Ne bántsd! Nyilvánvaló, hogy Szilárdra gondolt.

  9. Lovas szerint:

    Ez a legjobb:

    “Mondanunk sem kell, hogy Horváth Gyula is kerítéssel védi a házait. Ami viszont ebben a helyzetben különösen érdekes, hogy az egyik lakása pont egy olyan, kerítéssel körbevett társasházban van, amely ellen aláírásokat gyűjtött.”

    Milyen ember az ilyen?

  10. felix szerint:

    Le kellett volna bontatnia a társasház kerítését amikor lakást vett ott?
    Lovas ne csinálj nagyobb hülyét magadból mint amilyen vagy.
    A cikk írója ezt sokkal eredményesebben teszi veled.

  11. felix szerint:

    A cikk lényege annyi, hogy úgy védekezünk nemzettársaink ellen, ahogy a “migránsok” ellen.
    Azért ez elgondolkodtató.

  12. ebihal szerint:

    Milyen csökött agyú fasznak jut eszébe ilyen cikket írni?

  13. Grün Izidor szerint:

    ebihal!

    Ki a szokásos fröcsögő a zinfónál?! Az bizony! 😛 😀

  14. borenbukk szerint:

    Hát ha azt a villát nem zsidótól vették volna el valamikor, talán nem is tudnánk róla, hogy azt bárkitől is elvették, ahogy a származás már akkor sem nyer említést, mikor a “kiválasztott” hóhérként működött.

  15. joságos szerint:

    Én úgy tudom, hogy hosszú, hosszú évszázadok óta az emberek kerítéssel veszik körül a házaikat. Ha emlékezetem nem csal ez alól lánglelkű lokálpatrióta volt polgármesterünk sem kivétel. A cikk írója egészen biztos, hogy tudat hasadással küszködött akkor amikor ennyi marhaságot össze irt! Az sem tiszta előttem miért csak a Fidesz politikusai rendelkezhetnek vagyonnal, ingatlannal, nagy értékű gépjárművel! Hol van az leírva, jogszabályban rögzítve, hogy az ellenzéki politikusoknak, állampolgároknak nincsteleneknek kell lenniük! Nem ártana ha először a saját házuk táján néznének körül a Fidesznyikek. Van ott elég sok milliárdos aki ugyan csak nehezen vagy sehogyan sem tudna a vagyonával elszámolni és a háza vagy házaik is jó erősen kőrbe vannak kerítve.

  16. Grün Izidor szerint:

    “Pénteken esete egy személy felmászott Németh Szilárd csepeli polgármester kerítésére és gyaníthatóan fényképeket próbált onnan készíteni”– értesült a Csepel.info.
    .
    Tehát Szilárdnak is van kerítése, amire még fel is lehet mászni?! 😛 😀
    .
    http://csepel.info/?p=36949

  17. felix szerint:

    Szerintem a cikk íróját már kezelik.

  18. felix szerint:

    Vajon a sok kerítés pártinak van kerítése?

  19. fghfjhgkjhk szerint:

    Grün Izidor elsőjére.
    Érdekes ez a kimaszatolás, mert a többi, “titkos” helyről is rég leszedték már! 🙂
    Amúgy ez a cikk egy baromság, már-már konteó! 😛

  20. nagyapó szerint:

    Megdöbbentő a Tóbiások szellemi színvonala! Elmondom egy kerítés lényegét. A kerítés egy területet térbelileg elválasztó, lehatároló építmény. A kerítés funkciója szerint lehet pl. kerítés amely az aprójószágok területen tartására szolgál. Ezt megnövelve használják a börtönök az elítéltek benntartására, valamint különböző szoci (nemzeti, internacionalista) pártok az ország népének benntartására. L vasfüggöny. Van viszont a kerítésnek másik oldala is, felhívni a figyelmét az illetéktelen behatolónak, hogy más területére téved. Ezt régen gyepűnek, mostanában kerítésnek, kapunak szárnyakkal nevezik.
    Na mármost! Ha elolvassák a cikket, ott olyan szarháziakról van szó, akik a saját területüket kerítéssel védik, az ország határát pedig nyitva hagynák bármilyen rosszándékú emberek előtt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !