Lesifotós volt a csepeli polgármester házánál

Csepel.info

legalja

Pénteken esete egy személy felmászott Németh Szilárd csepeli polgármester kerítésére és gyaníthatóan fényképeket próbált onnan készíteni – értesült a Csepel.info.

A polgármester a konyhában főzött, amikor a félig nyitott ajtónál meghallotta, hogy a kerítés meghajlik és recsegni kezd a rátámaszkodó leskelődő súlyától. Ekkor kiment a teraszra, de az illető leugrott a kerítésről és elfutott.

Néhány héttel ezelőtt Szenteczky János tett olyan kijelentést, hogy a Fidesz lesifotókat akar készíteni az ellenzéki politikusokról, és egy önkormányzati fotós emiatt felmondott. Ábel Attila alpolgármester akkor elmondta, hogy egyetlen fotós sem mondott fel az önkormányzatnál. “Tapasztalatom szerint Szenteczkynek nincs túl nagy fantáziája: amikor megvádol, mindig magából indul ki” – írta akkor Facebook-oldalán.

Csepel.info

47 hozzászólás “Lesifotós volt a csepeli polgármester házánál” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    A főcímben állítod, hogy lesifotós volt, a kép alatt azt mondod vélhetően. Szóval
    fingod sincs arról, hogy mi volt!?

  2. helyi szerint:

    Biztos valami jó kis kaja-receptet akart ellesni! 🙂

  3. Bercsik Károly szerint:

    Ennyire elkeseredett lenne a csepeli ellenzék!?

  4. Ábel Attila szerint:

    Az egy dolog, hogy elkeseredettek. De mindenre elszántak. Ha nem szerzik meg a hatalmat, Szenteczkyt szinte biztosan elítélik. Az egyetlen esélye az, ha a sértetti képviseletet ellátó önkormányzatot elfoglalják. Nem véletlen, hogy ő beszélt lesifotósokról.

  5. felix szerint:

    Atilla.
    Ez még hozzád képest is zavarosra sikeredett.
    Hány visszavonható eljárás van folyamatban?

  6. grün szerint:

    “Ábel Attila alpolgármester akkor elmondta, hogy egyetlen fotós sem mondott fel az önkormányzatnál.”
    Mi a lótüdő!
    Hány fotós van alkalmazásban a zönkorinál?!
    Csak nem Mosoly album kft.-t is működtetnek a zadófizetők pénzén?!
    Attila remélem Te legalább mint amatőr kettyintesz?! 😛 😀

  7. felix szerint:

    grün!
    Az mesélik, hogy abban nagyon amatőr. 🙂
    Csak vicc volt, nehogy híre menjen.

  8. Barackos szerint:

    Kedves Ábel Attila!
    Szerintem meg Önök vannak elkeseredve és igyekeznek mindent megtenni a hatalom megtartása érdekében. Ez jól látszik a megalomán plakátkampányukon, a kormány támogatásával… A hatalom elvesztése elszámoltatást von maga után, ezért aztán elszántak. A polgármesterjelöltjük pedig büntetőügyben vádlott. Ha pedig kimoderálja a kommentet még gyáva is.

  9. nagyapó szerint:

    Barackos! Értem, ezért tépkedik le a Fidesz-KDNP plakátjait.
    Barackos! Milyen “büntetőügyben vádlott” a polgármester jelölt? Nem keveri Szenteckivel?
    Azt hiszem igen.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  10. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Feltettem Neked a Borbély ügyet, de valszeg rossz helyről mert kimacerálták! 😛 😀
    Keresek egy másik forrást!
    .
    “Rágalmazási büntetőügy vádlottja lett a Fidesz csepeli polgármesterjelöltje. Borbély Lénárdnak éppen a közelgő önkormányzati választás előtt, kedden kellett volna bíróság elé állnia, jóllehet az eljárás már 2008 óta húzódik. Borbély azt állította, hogy a helyi szocialisták 36 milliót fizettek a helyi SZDSZ-nek a támogató szavazataiért.”
    .
    http://index.hu/belfold/2014/09/16/a_valasztasra_eledt_fel_a_vad_a_csepeli_fideszes_ellen/

  11. Barackos szerint:

    Kedves Nagyapó!
    A büntetőüggyel kapcsolatos kommentemet minden bizonnyal az Ön által nagyra becsült Ábel Attila (admin) kimoderálta. Idézet következik az index cikkéből: “A Csepel.infóról Németh és Borbély is határozottan kijelentette, hogy a Fidesz lapja, és Ábel Attila jelenlegi alpolgármester az egyik szerkesztője.”
    A Fidesz plakátjait a kutya nem tépkedi, hacsak nem saját maguk, hogy ebből gyűlöletkeltő cikkek és kommentek születhessenek.
    Szenteczky nevét meg függetlenül attól, hogy ki minek tartja és szereti vagy nem, helyesen így írjuk. Több tiszteletet kérnék Öntől ez ügyben, kultúremberek módjára.
    Grün kommentjében pedig tökéletesen működik a link, ott lehet érdeklődni, hogy Borbély miért is áll büntetőügyben eljárás alatt és miért kell a Fidesznek azzal szembesülnie, hogy a polgármesterjelöltje vádlott és annyira sem volt képes, hogy megjelenjen a csepeli bíróságon a tárgyaláson.

  12. Bugi szerint:

    Barackos, ugye a Szenteczky elleni büntető ügyről beszélsz? Mert 2010-es információk hangoztak el. Ábel négy éve alpolgármester.

  13. Barackos szerint:

    Bugi, kattintson Grün linkjére és utána kérdezzen. Ha kell segítek, hogy kell azt csinálni. Vagy Ön és Nagyapó álnéven Ábel Attila, hogy ennyire értetlen?

  14. Ábel Attila szerint:

    Szenteczky János a vádlott, kedves Barackos. A vádiratot szerintem a Csepel.info is közölte, de ezt te is tudod. Szenteczkyt azzal vádolja az ügyészség, hogy mocskolódó, rágalmazó kiadványt készített a lejáratásunkra 2010-ben.

    Csak mellékesen jegyzem meg, hogy Horváth Gyulát több okból gyűlölhette Szenteczky, és tudomásom szerint a Csepel.info spiclijének tartotta.

    Abban a rágalmazó lapban – talán pont ezért – egy cikkben azt írták Horváth Gyuláról, hogy a titkárnője volt a szeretője, és neki is szerzett egy mutyilakást. Ez az az időszak volt, amikor Borka-Szász meg seggnövesztő megélhetési politikusnak tartotta Horváthot. Borka most azt állítja erről, hogy nem is ő írta a véleményt. Borka ilyen szempontból a legszánalmasabb képviselő, szerintem még soha semmiért sem vállalta a felelősséget életében. Elég lett volna bocsánatot kérnie, ehelyett lement kutyába, porig alázva magát azzal, hogy letagadta saját magát.

    De nekem elég annyi, hogy Borka-Szász és Horváth is tudja, hogy mi az igazság. No meg persze mind tudják, hogy ki adta ki azt a rágalmazó lapot, amiben Horváthot házasságtöréssel meg bűncselekménnyel vádolta az a személy, aki az ügyészség szerint Szenteczky volt. És azt meg ti és mi is mind tudjuk, hogy ez a banda akarja Csepelt kormányozni.

    Meddig sikerülne, két percig, háromig, esetleg egy hétig is?

    Csak emlékeztetőül Borka-Szász véleménye: http://csepel.info/?p=10951#comment-72938

  15. ebihal szerint:

    Most már csak azt nem értem, hogy Ábel Attila mi a faszt nem ért azon, amit grün
    belinkelt? Mert, hogy sunyi, alattomos módon el akarja terelni a dolgot, az nála már
    megszokott.

  16. Barackos szerint:

    Kedves Attila!

    Ha már a lakókörnyezetem városvezetésének egyik alpolgármestere, engedje meg, hogy elvárjam Öntől a helyes szövegértést. Nem, nem Szenteczkyre gondoltam. Konkrétan odaírtam, hogy “a polgármesterjelöltjük”. Szenteczky mióta az? Főleg Önöknek.

    Attól, hogy nem kíván tudomást venni arról, hogy Borbély Lénárd ellen eljárás van folyamatban, attól az még tény. Hiába a Szenteczkyzés, Horváth Gyulázás vagy Borka-Szászozás. Mindannyian tudjuk, hogy ez teljesen egyértelműen terelés és mellébeszélés. Amit Ön igazán profi szinten űz, bár választópolgárként egészen mást várnék a beosztásából adódóan és az Ön helyében erre a teljesítményre semmiképp nem lennék büszke.

    Hogy egyértelmű legyen, hogy Borbély Lénárdra gondoltam, idemásolom a cikket szó szerint, amit képtelenek voltak az Önnel egyetértő kommentelők (vagy akár Ön több nicknéven) értelmezni. Bár szerintem, Ön csak egy báb, aki feladatot teljesít és tökéletesen tisztában van a tényekkel… Idézet szó szerint:

    Rágalmazási büntetőügy vádlottja lett a Fidesz csepeli polgármesterjelöltje. Borbély Lénárdnak éppen a közelgő önkormányzati választás előtt, kedden kellett volna bíróság elé állnia, jóllehet az eljárás már 2008 óta húzódik. Borbély azt állította, hogy a helyi szocialisták 36 milliót fizettek a helyi SZDSZ-nek a támogató szavazataiért.

    Hosszú szünet után újraindult Borbély Lénárd büntetőügye. A csepeli fideszes politikus ezzel az egyetlen polgármesterjelölt, aki vádlottként fut neki az októberi önkormányzati választásnak.

    A per kedden indult volna csepeli bíróságon, de Borbély nem jelent meg a tárgyaláson.

    Az ügy még 2008 elején indult, amikor az önkormányzat képviselő-testületi ülésén Borbély azzal vádolta meg az egyik szabad demokrata képviselőt, hogy áruba bocsátotta szavazatát. A fideszes politikus a 2008. február 21-i nyílt ülésén a kerületi költségvetés tárgyalása során Kál Károly önkormányzati képviselőnek címezve azt mondta: „Fölöslegesnek tartom, hogy az MSZP–SZDSZ-vezetéshez szükség legyen Kál Károly részére havi, illetve éves szinten 36 millió forint kifizetésére az igen szavazatok miatt.”

    A helyi SZDSZ-t vezető Kál feljelentést tett. Az ügy azonban 2011-ben az Országgyűlésben elakadt. Az időközben parlamenti képviselővé vált Borbélyt ugyanis nem adta ki az Országgyűlés mentelmi bizottsága. A testületben patthelyzet alakult ki, mert a kormánypárti képviselők nem támogatták a mentelmi jog felfüggesztését, a kormánypárti bizottsági tagok nemmel, az ellenzéki képviselők igennel voksoltak.

    Végül a parlament fideszes többsége is leszavazta a kiadatást, ezért a bíróság akkor megszüntette a büntetőeljárást.

    Csepelen egyébként kiélezett a verseny bírósági ügyekben. Az MSZP 2010-es polgármesterjelöltje, Szenteczky János ellen több mint húsz eljárást kezdeményezett a Németh Szilárd által vezetett Fidesz. Szenteczky azonban most nem indult a vezetői posztért, viszont a szocialisták listáján előkelő helyet kapott.

  17. Ábel Attila szerint:

    Kedves Barackos,

    tájékozódás, tájékozódás, tájékozódás. A háborúhoz háromszor is pénz kell, a tudáshoz háromszor is tájékozódás.

    Aki utána olvasott, az tudja, hogy Borbély Lénárd egy olyan ügy miatt áll bíróság elé, melyben ellenem már régen véget ért az eljárás. Mindketten arra tettünk ugyanis utalást, hogy Kál Károly nem véletlenül szavaz úgy a képviselő-testületben, ahogy szavaz, miután több tízmillió forintot vállalkozóként is zsebre tesz a vezetéstől. Nem tudom, hogy Barackos úr mit gondol, de ha azt, hogy 208 millió forint nem befolyásolta Kál Károlyt a szavazásban, akkor szerintem Barackos úr maga Kál Károly. Ugyanis 208 milliót kaptak Kál Károly cégei.

    Ennyi a véleményem az ügyben, Lénárdot pedig majd felmentik. Persze addig lehet óbégatni, Borbély Lénárd olyan vélemény miatt áll bíróság elé, amelyet 100 emberből 99 ugyanígy gondol. (Ha a századik maga az ellenérdekelt fél.)

    Amit pedig a baloldali bandáról írtam, érdemes jól elolvasni, mert ha netalán nyernek – amire én viszonylag kis esélyt adok – ki fogják egymást nyírni.

  18. grün szerint:

    Ábel Attila!
    “A csepeli fideszes politikus ezzel az egyetlen polgármesterjelölt, aki vádlottként fut neki az októberi önkormányzati választásnak”
    .
    Akkor logikázzunk, ki lehet az a polgármester jelölt, aki vádlottként fut neki a választásnak?!
    Szenteczky nem, hiszen attól fosol, hogy ellenzéki győzelem esetén mint gazdasági vezető magához ragadja a kasszát.
    Tehát akkor ki lehet, csak Borbély Lénárd! 😛
    :
    “Azóta emelték a vádban szereplő összeget
    A Fidesz időközben módosította álláspontját, és azt állítva, hogy Borbély jelentősen alábecsülte Kál Károly önkormányzati üzleteit a 36 milliós beszólással. 2010 októbere, a Fidesz helyi hatalomátvétele után felülvizsgálták a vállalkozói szerződéseket, és akkor derült ki, hogy a politikus cégei 208 millió forint értékben kaptak megbízásokat a csepeli adófizetők pénzéből.”
    Most 36 millió helyett 208 millióra emelkedett a mani, ami a rágalmazás összegét képezi, úgyhogy igen szomorú végkifejlete is lehet a dolognak!
    Valaki mondta anno, hogy “Ha nem nyerünk jön a börtön!”
    Itt áll jelenleg a helyzet! 😛 😀

  19. felix szerint:

    Könnyen bejöhet a nem volt közgyűlés esete.

  20. Barackos szerint:

    Attila!

    1. Örülök, hogy legalább sikerült a tényt tisztázni, hogy az tény és Borbély ellen eljárás van folyamatban.
    2. Tök mindegy, hogy Ön ellen milyen eljárás ért véget, mert jelenleg nem Ön a Fidesz csepeli polgármesterjelöltje.
    3. A 208 milliózás ismét csak terelés és a próbálkozásért már én kérek elnézést.
    4. “Lénárdot pedig majd felmentik” Ön a kormánypárt tagjaként, előre tudja mit dönt a független a bíróság? Oszt jónapot?
    5. Készített közvéleménykutatást, hogy 100 emberből hány gondolkodik úgy mint Ön? Mert én speciel nem így gondolom és a körülöttem élő 99-ből is vannak még sokan. És ha nem úgy gondolom mint Ön, akkor már meg kell vádolni azzal, hogy Kál Károly vagy ellenérdekelt fél vagyok? Nem lehet elfogadni, hogy simán más a véleményem?
    7. Városvezetőként nem elegáns, hogy az ellenfelet baloldali bandának titulálja és előrevetíti azoknak egymás kinyírását még akkor sem, ha ez a portál stílusa.

    Őszintén, inkább kínos, hogy közszereplőként Borka-Szász-szal ellentétben Ön megy le kutyába. Kormánypárti politikusként pedig úgy gondolom, Önnek az ellenfélre szavazókat is képviselnie kell. Tisztelettel és kellő alázattal. Ha ez nem elfogadható az Ön számára, akkor alkalmatlan a feladat ellátására. Minden bizonnyal, ezért is nem Ön lett pártjának polgármesterjelöltje.

  21. Kisapám szerint:

    A Fidesz folyton-folyvást azzal jött az elmúlt években, hogy Szenteczky ellen büntetőeljárás van folyamatban, és hogy hú, ha, hő, büntetőeljárás, nahát micsoda bűnöző, igaz, ítélet sose volt, de az mindegy. Most hogy Borbély Lénárd ellen van büntetőeljárás: ugyan, bagatell ügy, szóra sem érdemes, majd felmentik, stb.

  22. felix szerint:

    A jelenlegi polgit is feljelentették.
    Az már egy kicsit nehezebb dolog mint egy sima rágalmazás.

  23. felix szerint:

    Új nap új kérés.
    Ki lenne az a vállalkozó szellemű csepeli politikus aki megkísérli bemutatni a kétmilliárdos vagyon gyarapodást?
    Ne hagyjátok a szuaréba Szilárdot.
    Hajrá fiúk.

  24. Ábel Attila szerint:

    Ha felrobbantok a dühtől, akkor is csak azért próbáltak meghurcolni bennünket, mert elmondtuk azt a véleményünket, ami minden normális embernél ugyanaz lett volna. Kál Károly 208 millió forintot kapott mint vállalkozó, és emellett volt képviselő. Nincs olyan független ember, akinek ezek után nem az lenne a véleménye, hogy Kál ezek ilyen körülmények között azt tette, ami a kerületi vezetés érdeke volt.

    Ellenem már évekkel ezelőtt véget ért az eljárás, és bizony ugyanez fog történni Lénárd esetében is. Kál Károly meg inkább szégyellhetné magát, hogy a galvániszap esetében is a elvitele ellen szavazott, aztán elvállalta pénzért az őrzését.

    Szerintem foglalkozzatok az MSZP-s képviselők sikkasztási és hűtlen kezelési köztörvényes ügyeivel.A korrupció visszaszorításával évi kétmilliárdot takarítunk meg.

  25. kispajtás szerint:

    Szerintem meg Nektek kéne foglalkoznotok a volt önkormányzati vezetők és képviselők sikkasztási és hűtlen kezelési ügyeivel, hiszen Ti vagytok a konkrét információk közelében és birtokában. Nem a választópolgárok fogják felderíteni a korrupciós ügyeket.
    Többek között erre is esküdtetek fel, ezt vártuk Tőletek…

  26. felix szerint:

    Atilla.
    Ti mi a fenét csináltatok a szocik alatt mint ellenzék, ha mindenről csak utólag van tudomásotok
    Havonta markoltatok a közösből azt jó napot?.
    Úgy tudom, hogy az pénzügyi ellenőrző bizottság elnöke is egy ma már nagyon okos fideszes volt.
    Hány feljelentésetek zárult ítélettel?

  27. kispajtás szerint:

    Egy NEM tegnapi idézet a csepel.info-ból:

    “tökös-mákos szerint:
    2010. február 28., vasárnap – 09:04
    A telekpanamáról:
    “Az Észak-Csepel Ingatlanfejlesztési Rt.-ben (ÉCS) igazgatósági tag volt Podolák György csepeli képviselő, Kóka János gazdasági miniszter, elnöke pedig Baráth Etele tárca nélküli miniszter. A cég a terület felparcellázása, eladása után remélt haszon 30 százalékát kapta volna meg, de az ÉCS 2004-ben megszűnt, mivel a több száz milliárdos projekt csak egy 2001-es tervpályázatig jutott el, Podolák elmondása szerint “nem tudták kivárni, míg rendeződnek a dolgok a területrendezés körül”

    Ez csak a történet közepe. Érdemes végigkísérni, mit ügyködött össze Baráth Etele az Expo-tervtől a szennyvíztisztítón át az olimpia ötletéig.
    Tehette Oroszhoz fűződő közvetlen viszonya okán is. Baráth nem is oly barátságos Csepelhez, mint ahogy Orosz sem. Van mit felgöngyölíteni!!!”

    Hozzáteszem, érdemes végigolvasni az egész topic-ot, tanulságos!
    Csak az a baj, hogy már itt se tartunk, piti óvodás cirkuszolás folyik!
    http://csepel.info/?p=8266

  28. kispajtás szerint:

    …és nem véletlenül írtam korábban, többször is, hogy nem csak kávézni járt megboldogult Tocsik Márta annak idején a Polgármesteri Hivatalba az Oroszhoz és Tóth Mihályhoz.
    Ti, Attila, többet tudtok az önkormányzati ingatlanok körüli korrupciós ügyekről, de még rezdülésetek sem volt – és továbbra sincs!

  29. Ábel Attila szerint:

    Felix: 2010 előtt nem volt üvegzseb, semmit nem mondtak el arról, hogy mi történik. Csepelen gyakorlatilag a demokrácia csírája sem volt meg. Mit csináltunk? Próbáltunk rájönni a hiteles tájékoztatás teljes hiánya közben, hogy mi történik.

    A többit tudod: megtörtént a gyilkosság, szétesett az MSZP, mi pedig utólag, de megtudtuk mit műveltek kormányzás helyett a szocik. Leírtam a Vörös Csepelben.

  30. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Leírtad a Vörös Csepelben?!
    Annak a címe nyugodtan lehetne “Attika kívánság-listája a jóságos Télapóhoz” 😛 😀

  31. kispajtás szerint:

    Attila!
    Elég lenne csak az 1990-2010 közötti időszakot vizsgálva elővenni a volt önkormányzati tulajdonú ingatlanok tulajdonos-változásairól szóló hivatalos dokumentumokat.
    A többit Rád bíznám, gondolom mögé tudsz látni a dolgoknak…

  32. grün szerint:

    Attila!
    2010 előtt nem volt “Üvegzseb törvény”?!
    Mivel 2003 évi XXIV. törvényt nevezik annak, volt!
    Csak lapultatok mint a szar a fűben és csináltátok a magatok kis stiklijeit, anélkül hogy bárkit emlékeztettetek volna rá! 😛 😀

  33. Kisapám szerint:

    Ne hazudozz, Ábel!
    Ahogy grün írja, 2003 óta van üvegzseb-törvény, és az abban előírt kötelezettségeit 2010 előtt is teljesítette a csepeli önkormányzat!

  34. kispajtás szerint:

    Természetesen Hajdú Béla regnálását követő időszak az izgalmas, azaz 1994 után…

  35. Ábel Attila szerint:

    2010-ig Csepelen nem tartották be a törvényt. Évekig tartott behozni a hiányosságot.

    Kispajtás: a családoddal beszélj így névtelenül!

  36. kispajtás szerint:

    Hűha…
    Kedves Ábel Attila!
    Bocsánat, hogy megszólítottalak!

  37. Kisapám szerint:

    Hazudsz, Ábel. A törvényt betartották. Fenn volt az önkormányzat honlapján minden dokumentum, amit az üvegzseb-törvény előírt.
    Miért hazudozol, Ábel? Tudom, a véredben van, de mégis! Néha mondhatnál igazat is a változatosság kedvéért.

  38. Ábel Attila szerint:

    Dehogy volt fent. Szenteczky még akkor is ellene szavazott, amikor mi kitettük 2008-ig visszamenőlegesen.

    Ha az MSZP betartotta a törvényt, miért szavaztak ellene még 2010 után is? Megmondom: mert a 2008-2010 közötti szerződések is felkerültek.

    És a saját családoddal beszélj ilyen hangnemben névtelenül. Egyébként teljesen belegabalyodtál a sok álnevedbe: észre sem veszed?

  39. Kisapám szerint:

    Ábel, a törvényben nem szerepel az, hogy a szerződéseket ki kell tenni. Szóval fejezd be a hazudozást. A bizonyos értékhatár fölötti szerződések adatait kellett kitenni, és azok kint is voltak mindig is. Vissza lehet keresni az archive.org-on a csepel.hu honlap korábbi állapotait, és ott látszik minden, hogy úgy van, ahogy mondom.

    Ábel, Ábel, nem Gyurcsány a legnagyobb hazug, hanem te.
    Azt pedig ha volnál szíves megmutatni a jegyzőkönyvben, hogy mi ellen szavaztak az MSZP-sek.

  40. felix szerint:

    Ábel Atilla.
    Nem vitázom veled azon, hogy volt e törvény, mert ha kiderül, hogy volt akkor, volt de nem tartották be.
    Amennyiben egy választott képviselő semmiben sem különbözik azoktól akik a csepeli önkormányzat oldalain tájékozódnak a történésekről, az hiába húzott jövedelmet a közösből.
    ezt még mindig tartom.

  41. Ábel Attila szerint:

    2010 októbere előtt nem volt üvegzseb, eltitkolták a szerződéseket és a politikusi jutalmakat éppen úgy, mint a vagyonnyilatkozatokat. 2010 októbere után pedig éppen ők nem szavazták meg, hogy a fideszes önkormányzat kitegye a szerződéseket a honlapra.

    Ez az igazság. Kár álneveket változtatgatva gorombáskodni, a tények ugyanis tények maradnak.

  42. Kisapám szerint:

    Ábel, még az a szerencse, hogy az archive.org-on megtalálhatóak a csepel.hu régebbi állapotai, így tételesen cáfolható, amit írsz:

    https://web.archive.org/web/20100820044745/http://www.csepel.hu/

    2010. augusztus 20-i állapot.
    Ott van a menüben: Szerződések, emögött ott vannak a szerződések adatai az üvegzseb-törvény előírásainak megfelelően.
    “Támogatások” menüpont: szintén az üvegzseb-törvény szerint.
    Ott van az is: “Vagyonnyilatkozat 2010”.

    Ennyi. Fél perc alatt lehetett bizonyítani, hogy hazudsz.

  43. Ábel Attila szerint:

    1. Egyetlen vagyonnyilatkozat sem volt feltöltve 2010 októbere előtt.
    2. Mutasd meg nekem az archív fájlok között Kál Károly szerződéseit, ha szerinted volt üvegzseb!

    Tessék.

    Mi lenne, hanem féltucat álnévvel nyomnád itt a bunkó, hazugozós szövegedet? Én befejeztem veled az értelmetlen fórumozást.

  44. névtelen utca szerint:

    Attila előbb észre kellett volna venned, hogy napok óta, különösen ma délelőtt, a mélybe a sárba akar lerántani, provokációk eszközével, ez a mocsok, aki percenként váltogat nevet, aljasságot. A stílusából rögtön rá kellene jönnöd, de Te is tudod, hogy kit nem fogsz soha meggyőzni. 1.f. 2.g. 3.e. 4.k. 5.K. 6.k. több mint fafejűek.

  45. névtelen utca szerint:

    Látom kifáradt ez a degenerált majom 1.f. elment ebéd utáni sziesztára, hogy aztán hajnalig kopogtathasson.

  46. felix szerint:

    2009. október 7. Amália napja

    ÖNKORMÁNYZAT

    POLGÁRMESTERI HIVATAL

    KERÜLETÜNK

    CSEPEL TÉRKÉPE

    DOKUMENTUMTÁR

    KÖZÉRDEKŰ HÍVÓSZÁMOK

    KERESŐ
    Keresés
    Részletes keresés

    HÍREK
    Helyi hírek
    Hivatali hírek
    Kitekintő
    Régiónk
    Rendezvények
    Kerületünk
    Fotógaléria
    E-HIVATAL
    Testületi anyagok
    Jegyzőkönyvek
    Helyi rendeletek
    Határozatok
    Szerződések
    Támogatások
    INTÉZMÉNYEK
    Közintézmények
    Oktatás
    Egészségügy
    Sport
    SZOLGÁLTATÁSOK
    Vállalkozások
    Városfejlesztés
    Kapcsolatok
    A kerület térképe

    Dokumentumtár
    /SZERZODESEK/

    [ Főmappa | Frissít ]

    Típus Fájlnév Méret Feltöltés dátuma
    Egy szinttel feljebb 0b
    Word dokumentum szerzdsek -20090923.xls 152.5k 23-09-2009 17:58:00

    Megtekintéshez kattinson a fájl ikonjára, letöltéskor válassza a ‘Mentés’ gombot!

  47. kispajtás szerint:

    Tisztelt Ábel Attila!

    Mivel a közelmúltban engem is meggyanúsítottál a több nicknéven való fórumozással, ill. ma is igyekeztél összemosni a kommentjeim közé ékelődött “Kisapám” nevű fórumozóval, ezért kijelentem:
    – mindig is egy, azaz EGY nicknéven – “kispajtás” – írok a fórumba
    – Te látod az IP címeket, mégis a többi fórumozó előtt nyíltan meggyanúsítasz
    – mivel lájkoltam is az oldalt, feltételezve, hogy a lájkolók IP címeit is ismered, a nicknévhez már a valós nevet, sőt a személy fotóját is hozzá tudod rendelni – így számodra szinte nincs is anonim hozzászóló. Ezt már többízben bizonyítottad az elszólásaiddal.

    Ezek után már csak azt kérdezném Tőled, hogy honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy a fórumozók családját is belekevered a csepel.info-n zajló véleménynyilvánítások közé???

    Tudod, régi igazság, hogy színész, politikus, vagy közszereplő ne sértődjék meg egyetlen véleményen sem. De úgy látszik, Neked még van fejleszteni valód Magadon.

    Utoljára és mégegyszer: a Te pozíciódban úgy gondolom, hogy nem teheted meg, hogy bárkinek a hozzátartozójára, családjára akár még a legenyhébb utalást is tedd.
    Nagy hibát követtél el, hogy nem moderáltad saját magad!
    Üdvözlettel:
    kispajtás

Itt lehet hozzászólni !