Gálaműsorral zárult a nyári napközis tábor

Csepel.hu

Gálaműsorral zárult a nyári napközis tábor

Bezárta kapuit a Sport, Szabadidő és Rendezvényközpontban működő kerületi nyári napközis tábor, ahová június 29-től augusztus 14-ig fogadták a gyerekeket. A csaknem egész nyári szünidőben tartó programokon átlagosan háromszáz táborozó felügyeletét látták el a pedagógusok, azonban évek óta nem volt ilyen magas létszámú érdeklődés a tábor iránt – tájékoztatta oldalunkat Varga Gáborné táborvezető.

Az utolsó táborzáró gálaműsort a meghívott vendégek között – Morovik Attila alpolgármester, Tóth János tankerületi igazgató és Tóth Endre, a Nagy Imre ÁMK intézményvezetője részvételével – immáron hagyományosan a szülők is megtekintették.

A rendezvényen hét raj adott színvonalas műsort szabadon választott téma alapján. Egyik csapat bemutatta hogyan zajlik egy táborhét, míg mások a Szavannáról adtak elő zenés produkciót. Fergeteges sikert aratott a gyerekek körében a pedagógusok záró tánca, melyet a rekkenő hőségben kitartóan jártak.

Az eseményen Tóth Endre intézményvezető megköszönte a táborsegítők áldozatos munkáját, majd közölte, hogy az önkormányzat jóvoltából a gyerekek egy-egy szelet tortát kaptak.

Iskolakezdésig augusztus utolsó két hetében a napközisek felügyeletét az iskolák látják el.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !