Lángba borult a Vörös Csepel

Inforadio.hu

 

Vörös Csepel gyújtogatás

Fotó: Csepel.hu

Budapest XXI. kerületében felgyújtották a Vörös Csepel nevű kocsmát. A kár mintegy másfél millió forint.

Horváth Gyula alpolgármester felháborítónak nevezte az esetet. Mint mondta: a tűz könnyen átterjedhetett volna az egész lakótömbre, emberek sokaságának életét és vagyonát veszélyeztetve ezzel. Attól, hogy valakiknek nem tetszik ez a retro kocsma, aligha tekinthető normális dolognak, ha ilyen módon fejezik ki nemtetszésüket – mondta.

A Fidesz kerületi frakcióvezetője elítélte az atrocitást. Németh Szilárd úgy fogalmazott: az erőszak nem lehet megoldás. Az ellenzéki politikus szerint a Vörös Csepel kocsma ellen a kerület polgármestere tehetett volna azzal, hogy nem engedélyezi megnyitását. Németh Szilárd szerint ugyanis azokat, akiket meghurcoltak, méltán provokálhatta a kocsma.

A helyi jegyző szerint a kereskedő teljesítette a jogszabályokban előírt követelményeket, így a szakhatóságok megadták a működési engedélyt.

Forrás: Inforadio.hu

 

A Fidesz-KDNP frakció közleménye
Minden erőszakot elítélünk!

Megdöbbenve értesültünk arról, hogy ismeretlen tettesek felgyújtották azt a „Vörös Csepel” nevű vendéglátóhelyet, amelynek cégérén Sztálin, Rákosi képe mellett az ÁVH egyik nagygyűlését valamint a Rákosi-címert is feltüntették.

A Fidesz-KDNP csepeli frakciója a leghatározottabban elítéli gyújtogatást. A tett fenyegette a környéken élők élet- és vagyonbiztonságát is, mert a tűz átterjedhetett volna a szomszédos épületekre.

Továbbra is megengedhetetlennek tartjuk, hogy akár nyilasokkal vagy munkásőrökkel, akár bolsevikokkal vagy nácikkal nosztalgiázók közterületet nevezhessenek el, vagy „retro-kocsmában” örömködjenek az emberiség- és a nemzetellenes bűnözőkre „emlékezve”. Ugyanakkor határozott álláspontunk, hogy semmiféle erkölcsi vagy politikai nézeteltérés, vita végére nem lehet pontot tenni erőszakos cselekményekkel, gyújtogatással.

Véleményünk szerint a csepeli önkormányzat MSZP-s vezetői az elmúlt időszakban szinte provokálták a kerület lakosságát. Felháborító volt, ahogyan a kerület vezetése asszisztált a kádári erőszakszervezetről, a Munkásőrségről elnevezett utca térképekre kerülésében, megvédésében. Erre tehetett rá még egy lapáttal, hogy a „Vörös Csepel” nevű kocsma, amely már az ötvenes évek diktatúráját idézi vissza, engedélyt kapott a működésre.

Az erőszak azonban nem vezet sehova. Akár bosszúból, akár provokációból, akár felháborodásból történt a vendéglátóhely elleni bűncselekmény, azt elfogadhatatlannak, megengedhetetlennek tartjuk, és a leghatározottabban elítéljük.

Németh Szilárd
Frakcióvezető
Fidesz-KDNP csepeli frakciója

 

87 hozzászólás “Lángba borult a Vörös Csepel” bejegyzésre

  1. anti szerint:

    Tisztelt Szerkesztő Hölgyek vagy Urak! (Egyebekben változatlanuul és ismeretlenül gyáva nyulak!)

    Németh Szilárd gyújtó hatású beszédei és írásai megtették hatásukat! Gratulátak már a főnöküknek?

    Miről, kiről fog szólni a Fidesz-vezér következő kirohanása? Talán még nem késő: szólni kellene a tűzoltóknak és a kiszemelt ingatlanok tulajdonosainak…

  2. admin szerint:

    Tisztelt Anti,

    szeretnélek emlékeztetni rá, hogy a provokációt a kocsma nyitóinak köszönhetjük. Nem véletlenül kezdtük első cikkünket egy fordított helyzet leírásával (mi lenne, ha Hitler, Szálasi és Goebbels képe díszelegne egy kocsma cégérén?): a kommunizmus 100 millió áldozatot követelt, és ezen belül kb. 100 ezer magyar ember halt meg itthon és a környező országokban börtönökben, kivégző-helyeken, koncentrációs táborokban, a forradalom idején, vallatások során stb.

    Nem gondolod, hogy felháborító volt a kocsma ilyen formájú megnyitása, és nagyon sok emberben joggal keltett félelmet és gyűlöletet?

    És ki a provokátor, aki ezt a kocsmát megnyitotta vagy aki – joggal – felemelte a szavát ellene?

    Nagyon egyoldalú vagy és amit írtál, az még arra is utal, hogy éppenséggel benned is nagyon sok gyűlölet van. Sajnálom. Ennek az országnak nem gyűlöletre, nem nyilas, kommunista hőzöngésre meg nosztalgiára van szüksége.

    Egyébként a szerkesztőségünkben többen is besegítenek, és közösen döntöttünk úgy, hogy nem a személynevünkkel jelenünk meg. Ezzel is a Csepel.info nevet reklámozzuk, ugyanis ha más média átveszi a híreinket, ezt a megnevezést veszi át. És jól döntöttünk. A Csepel.info ugyanis befutott oldal lett.

  3. anti szerint:

    Tisztelt Admin!

    Bár ég(ett) a ház, de kezdjük a végével. Én nem a szerzők személynevét hiányolom, bár vagyunk itt néhányan, akik vállaljuk, amit írtunk. De tudom, hogy a blogozásnak, fórumozásnak is megvannak a maga szabályai. A névtelenséget mindig utáltam, csúszó-mászó dolognak tartottam, de ilyen a világ. Tudomásul veszem. Azt azonban már nem, hogy a szerkesztő(k)nek nincs bátorságuk vállalni “befutott” alkotásukat.

    De hát leégett egy üzlet! Felgyújtották! Két nappal azután, hogy Németh Szilárd hecckampányt indított ellene. És most neki áll feljebb. Ez is egy alkalom számára, hogy őrületeit felböfögje újra és újra. A történelem már produkált ilyet Berlinben 1933 után. Messzire világítottak azok a lángok, és akik nem felejtették, tudják, hogy minden a gyújtó hangú, gyűlölködő szózuhataggal kezdődött, a folytatást a nagyszülők ismerik, de ma sem feledhető. Csepel eddig egy békés hely volt. A sarokba szorított, többször legyőzött, handabandázó Németh Szilárddal senki sem törődött. Most sem. De őrőrültek, gyújtogató őrültek mindenütt, így és Csepelen is voltak, lesznek. Tisztelt Admin! Mint a “befutott” lap illetékese azért azt tudod: a felbújtó épp úgy felel tetteiért mint a felbújtott. A közelmúltban Csepelen égett már többször az MSZP irodája, de ez a kocsmatűz más. Ez azt jelenti: senki sincs biztonságban, ha dühöngő szájhősök politiaki porondhoz jutnak. A felgyújtott Vörös Csepel lángjai erre is rávilágítanak. A gyújtogatók és a bújtogatók egyaránt veszélyesek

    Táncsics Antal
    (anti)

  4. Bubus szerint:

    Bocs, de szerintem meg te vagy a felbújtó.

  5. anti szerint:

    Bocs, Bubus: a hülyeség ellen nincs diéta!

  6. Bombi szerint:

    Azaz ellened nincs diéta, Anti…

    Javaslom, hogy minden egyes tömeggyilkos után nyissunk meg egy kocsmát, nevezzünk el róluk kocsmákat, éttermeket, és mindenki nyugodtan nosztalgiázhasson ott… Jajj, de jó lesz… Az áldozatok meg majd meghúzzák magukat sötét sarkokban, és csöndben tűrnek… Tűrik, hogy a fenyítőik, hozzátartozóik gyilkosai, vagy egyszerűen csak abberált, gonosz emberek visszasírják az egykori bűntetteket… Néhány sorozatgyilkosnak is kéne ilyen kocsma, ugye milyen jó lenne? Csak úgy… Juhé!

  7. kovács ernő szerint:

    Ez várható volt! Addig basztatták, tok ezt a szórakozóhelyet, amíg a bátor gyujtogatók megcsinálták bátor tettüket!

  8. panelproli szerint:

    Ez szórakozóhely lett volna? ezen a telepen a legnagyobb a nm2 jutó kocsmák száma-meg is látszik a környék állapotán -ahol a “dolgos “családapák elihatják utolsó fillérig a segélyt és családi pótlékot.
    De ez kell, ezekből lesznek a JÓ szavazók, tudja ezt a jegyző is , ezért nőnek ki a föld alól is a kocsmák…

  9. panelproli szerint:

    anti! ha ezt a helyet /Csepelt/ békésnek nevezed csak azért lehet mert mindig a rendörök, polgárörök által védett pártrendezvényeken jöttél ki az utcára. Pl. szombaton a telepi közért üzletvez.hely. és pénztárosát verték meg a román cigányok, s a csepeli rendörök 30 perccel a segélyhívás után jöttek ki. De ha kell indítok 1 lapot a csepeli bünőzésről ,bizonyítéknak…

  10. Bubus szerint:

    Tényleg Anti, te mit tennél, ha valóban Barna Ing néven nyílna kocsma Csepelen és Hitler lenne a cégéren?

    Azt mondanád, hogy ez rendben van, hadd szórakozzon a nép? Azt mondanád pl., hogy a zsidó szervezetek nem értik a tréfát? Mert nyugodj meg, lenne patária, és nyugtasd meg magad, teljes joggal, mint ahogy most is teljes joggal volt.

  11. ólajtó szerint:

    Anti!
    Írjál még légyszi, fölolvastam az írásod és fetrengve röhögtek itt körülöttem. Ez a stílus nagyon komoly, fekete fehér képernyőn tudlak elképzelni habzó szájjal szónokolni a párt propagandát.

  12. admin szerint:

    kádárkolbász, töröltük a megjegyzésedet.

    Kérünk minden fórumozót a súlyosan sértő, minősítő megjegyzések mellőzésére!

    A véleménynek helye van. Ez a honlap éppen azért jött létre, hogy ellensúlyozza a Csepel újság és a Csepel.hu egyoldalú tájékoztatását. Szeretnénk olyan hírblogot működtetni, ahol mindenki és minden vélemény helyet kaphat. De egymás ilyen fokú sértegetését nem tartjuk befogadhatónak, még akkor sem, ha a megjegyzést írónak egyéb tekintetben igaza van.

  13. Andrew Toth szerint:

    Én is úgy látom, hogy több cikkező felháborodott hangvétele közrejátszhatott a sajnálatos erőszakos esemény bekövetkeztében.

    Anti bácsival is vitatkozom abban, hogy Csepel békés volna; néhány éve egy reggel ketten megállítottak és pénzt követeltek tőlem a hév állomástól nem messze, több ábécét felgyújtottak, sőtt még egy kézigránát is robbant néhány éve az egyik kertben. Most nem mesélnék tovább a szervezetbűnözésről… Amikor egy jó barátomnak mondtam, hogy még mindig Csepelen lakom, nem akarta elhinni, hogy hogyan tudok boldogulni egy ilyen veszélyes környéken, s nem mondom meg, hogy melyik városrésszel hasonlította össze…

    Mindez a szélsőség érthető, hiszen sokan, a munkások elvesztették munkahelyüket, s nyílván való, hogy indulatosak égnek bennük, amihez elég lehet egy szikra, egy félreértett szó és radikális megoldásokat alkalmaznak a tehetetlenségükben – hiszen hiába hívta föl a figyelmet a kegyetlen diktátorokat éltető kocsmára, a gyilkos pufajkásokról elnevezett utcára ezen blog, nem történt semmi ellene.

    Helytelennek tartom a diktátoros kocsmát!
    De ez a tett mindenképpen elítélendő!

  14. Bubus szerint:

    Bizonyosan van bűnözés Csepelen, de ha a rendőrségi statisztikát nézzük, szerencsére a bűnözésben is távol vagyunk a központtól, nem csak fizikailag.

  15. Iustitianus szerint:

    Olvasván az ilyen “anti” karaktereket, mindig a Mátrix egyik alapmondata jut az ember eszébe: “Ignorance is bliss”…

  16. Fest Ékes szerint:

    Szerintem ez egy sima biztosítási csalás.

  17. csepeliXXI szerint:

    A.Toth:
    A kézigránát a Szajkó utcában robbant egy elég jelentételen ház udvarán.
    Miért éppen ott?Hát biztos,hogy nem ok nélkül.Mert,ha 3 házzal odébb dobták volna,akkor nem csodálkoznék.(Ez a “ház” kb.1000 nm,és évek óta árulják 130 milkáért.)
    Ja,és emlékeztetőnek :56-ban a csepeli munkásság:”Vörös Csepel mi vagyunk,szabad Hazát akarunk!”

  18. Papi szerint:

    Kedves Anti nem a világnézeteddel van a baj hanem az elvakultsággodal. Neked teljesen mindegy mit mond a másik fél csak azt fogadod el amit neked a saját pártod mond és nem számít, hogy esetleg becsap téged. Én is elítélem az erőszakot de nem furcsa, hogy senki nem vett észre semmit? Az ujság szerint fel vágták a redönyt és betörték a portál üveget ée senki nem látott nem halott semmit. Hogy van ez? Lehet, hogy az egész meg volt szervezve? Kicsit gondold végig, hogy mi is történt. Papi

  19. kádár szerint:

    Most mit hőbörögtök, büdös nektek az Msz(m)p nagy népszerűsége. Fel kellett gyújtanotok azt a jó kis kocsmát, pedig erre van igazán igény, nem a Fidesz demokratikus nyavalygásaira.

  20. Márta szerint:

    Elitélem e megnyilvánulást!De A nagyházban itt Csepelen mifolyik?
    Ugyan má bünözés?A Mi utcánkba is a Fidesz intézi ,hogy mindenhova betörjenek?
    Ébredjetekmán fö!!Milyen biztositásrolvan szó?

  21. kovács ernő szerint:

    Ez a letámadós stílús, amit a Fidesz csinál mindenhol, úgy néz ki, hogy Csepelre is bejött! Kérdés, hogy bejön-e majd nekik, ha önkormányzati válsztások lesznek? Nálam, és több csepelinél ezzel nem lesz nyerő a Fidesz!

  22. anti szerint:

    Kedves Admin!
    Te most jól megingattál engem, de jó néhányan szerencsésen helyrebillentettek. Adminnal lehet (és fogok is) vitatkozni, de az általa képviselt felfogást becsülöm, tiszteletben tartom.Jó néhányan azonban, akik a habot törölgették a szájuk és a klaviatúra széléről, mit gondolnak? Akinek tőlük eltér a véleménye az csak MSZP-tag lehet? Nem vagyok az, bemutatkoztam, Táncsics Antalként a Csepel áruház közelében lakom, ismernek jól. A párthovatartozásnak soha sem tulajdonítottam jelentőséget. Most is csak az embert és – ha már vitázunk – az érveket nézem. Na, a véleményemmel eddig senki sem vitázott. Én a Fideszt és különösen a csepeli Fideszt egy szóval sem bántottam. Igen sok becsülni való embert ismerek közöttük, de ha nem muszáj, nem nevezem néven őket, mert még valami bajuk lehet. Én Németh Szilárdról, erről a politikai szélkakasról beszéltem, aki a KISZ-titkárságon és az SZDSZ-tagságon át jutott el a Fidesz-frakcióvezetőségig. Másokat gyaláz folyamatosan, miközben pontosan tudja, hogy a handabandázásával sem takarhatja el zűrjeit. Köszönettel tarotozik a szocialistáknak, hogy vele szemben úri emberek maradtak, és még a kampány időszakában sem terítették ki a Németh Szilárd féle szennyest. Persze e nélkül is simán leteperték a választásokon. A 90-es években megvilágosodott neki, mint a kukorékoló kakasnak. A tűz kakasát, persze nem ő indította útjára a Vörös Csepelnél , de azért belevörösödött az ügybe! Nagyon gyorsan kiadta a mosakodó, ügyetlen profizmussal írt közleményét, ami semmit sem változtat a tényen: zajtalanul működő, profi gyújtogatók gyújtották fel Vörös Csepelt. Isten vagy Marx óvjon mindenkit attól, hogy ez a kétféle profizmus találkozzon egymással!

    anti

  23. Tyson szerint:

    Mivan ha valami MSZP-s bérenc gyújtotta fel a kocsmát, mert így a sok sötét ember most szapulhatja a FIDESZ-t ,hogy minek kellett provokálni az emberket stb. stb.!!!!!Amúgy én biztos vagyok benne ,hogy MSZP-s bérenc volt és azt még hozzátenném ,hogy az ország azért tart itt mert sokan nem látnak a függöny mögé és elhszik azt a sok süket dumát amit a tévében mondanak vagy az újságban írnak!!!!!

  24. Andrew szerint:

    Németh Szilárd ilyen öreg, hogy még KISZ-es is volt!?
    Ja, és én sem szeretem a névtelenséget 🙂
    Anti bácsi azt mondja, hogy a cikk írója bujtogató és ő is felel a károkért. – szerintem legyenek meg a tettesek és a bíróság kédezze meg, hogy a cikk hatására tette-e a bűnét és a bíró állapítsa meg, hogy menyiben van felelősége a cikk írójának.
    Én nem tudom, hogy van-e kapcsolat, de van egy ilyen gyanúm nekem is, mint Antinak, nem tagadhatom, pedig ma is narancsot ettem tízóraira.

  25. kádárkolbász szerint:

    amit írtam ma délelőtt és kilett b*szarintva innen az akkor is egy vélemény. ha nem tetszik könyveljenek el primitívnek (ezt meg is teszik magukban a kedves olvasók) nincs szükség arra hogy az admin szelektálja ki, úgyhiszem nem annyiból állt a hozzászólásom h bepasteltem ezerszer hogy “mocskos komcsik unjukmár” v. akármi.

    1 dologtól viszont kiborulok de rohadtul: amikor látom hogy XY nyugdíjas és társai SIMOGATJÁK kádár sirkövét a temetőben. na ez kib*ssza nálam a biztosítékot. az ilyenekre épít az is aki megcsinál egy ilyen kocsmát mint a VCS.

  26. Csepeli Galvániszap szerint:

    Ernő, te fel lennél háborodva, ha Hitler kép lenne egy kocsma cégérén? Te lennél a bűnös, ha valaki felgyújtaná a Csepel SC-t?

    Anti, szerintem te nem éltél a nyolcvanas években, vagy nagyon gyorsan elfelejetettél mindent. Egyrészt, nem volt mindenki KISZ titkár, noha lassan az összes fideszesről ezt terjesztik. Bár semmilyen dokumentumot nem láttam még sem Orbánról, sem Szilárdról, szerintem te össze is keverted őket.

    Másrészt, KISZ tag viszont majdnem mindenki volt. Aki ugynis nem akart továbbtanulni, annak nem volt kötelező. És az nem is tanult tovább. Épp ezért nem is tekintette akkor senki a tagságot politikai lépésnek, ez egyszerű továbbtanulási feltétel volt, olyan, mint a tanulmányi átlag.

    Harmadrészt, az SZDSZ valamikor antikommunista párt volt. Az akkori SDZSZ-tagságot és szavazókat azonban csúnyán rászedték. Az 1990-es évek elején SZDSZ-re szavazók és SZDSZ-tagok 95%-a a Fideszben vagy még annál is jobbra van.

  27. LB szerint:

    anti!
    Nagyon súlyos dolgokat írtál Német SZilárdról:
    “Én Németh Szilárdról, erről a politikai szélkakasról beszéltem, … Köszönettel tarotozik a szocialistáknak, hogy vele szemben úri emberek maradtak, és még a kampány időszakában sem terítették ki a Németh Szilárd féle szennyest. Persze e nélkül is simán leteperték a választásokon.”

    Megköszönném, ha felvilágosítanál, milyen szennyesről beszélsz? Ha valóban van ilyen szennyes, arról a 80ezer csepleinek tudnia kell! De szerintem nincs és ez is csak egy taktika az ellenzék vezetőjének a lejáratására.
    Azon mit értesz, hogy simán “simán leteperték a választásokon”?
    Emlékeim szerint egyéniben megválasztott képviselő! Az egykori szoci alpolgármesterrel szemben győzött több mint 10%-os különbséggel!

  28. LB szerint:

    Ernö!
    “Ez a letámadós stílús, amit a Fidesz csinál mindenhol, úgy néz ki, hogy Csepelre is bejött! Kérdés, hogy bejön-e majd nekik, ha önkormányzati válsztások lesznek?”

    Ha 2010 tavaszán buknak a szocik – nem kicsit, nagyon -, akkor be fog jönni. Egyébként nem.

    Egyébként egyet értek. Nem biztos, hogy hasznos, célszerű mindenre ugrania.

  29. admin szerint:

    Andrew, szerinted felelősök a történészek, újságírók, a Rubicon szerkesztői, a História szerkesztői azért, hogy feltörték és kirabolták Kádár sírját?

    Nagyon erős amit írtál, és aligha gondolkoztál el rajta.

    A Csepel.info egyértelműen felelős lenne, ha erőszakra uszított volna, ha pl. azt írtuk volna a cikkbe, hogy “csoda, hogy senki nem dobott rá molotov koktélt” vagy hasonlók.

    A cikk, ami megjelent, elgondolkoztató. Közvélemény-kutatások szerint ma a jobboldali emberek egyaránt elutasítják a náci és a kommunista diktatúrát. Ugyanakkor ez nem igaz a baloldali emberek többségére, akik elutasítják a szélsőjobboldalt, de nem tartják veszélyesnek a szélsőbaloldalt. A cikk éppen ezért egy fordított helyzet leírásával kezdődött, hogy egyértelmű legyen, miért is sértő és fájó sok embernek ennek a kocsmának a díszítése.

    A fórumozók között sajnos már voltak olyanok, akik olyan megjegyzéseket tettek, amelyeket nem fogadunk el. Éppen ezért mi moderáltuk a fórumot, és figyeltünk arra, hogy töröljük az ilyen megjegyzéseket.

    Az, hogy felgyújtották a kocsmát (és ha ezt valóban politikai okok miatt, nem másért tették), két dolgot mutat meg világosan. A kommunizmus túl sok emberi életet követelt ahhoz, hogy mókás kocsmai háttérként szolgáljon. Másrészt, a 2006-os választási csalás és az ezt beismerő őszödi hazugságbeszéd óta kiborult a bili, és rettenetesen erőszakossá vált a közélet szereplőinek egy része.

  30. kovács ernő szerint:

    A legnagyobb baj, hogy a legnagyobb ellenzéki párt nem határlolódótt el a szélsőségesektől! A rendőrők, bírók, a törvény, a rend, ezálltal szinte fabatkát sem ér ma Magyarországon! Mindenki meg van félelmítve, az ország kettészakadt! Már több MSZP, és SZDSZ székházat ugyanolyan támadás ért, mint a Vörös Csepelt! Sajnos Magyarországon a baloldal igen lusta, kényelmes, és sokszor birka is! Más európai országokban a baloldal legalább olyan kemény, mint a jobb!

  31. kovács ernő szerint:

    Csepeli Galvániszap: Nem járok kocsmákba! Sok helyen nincs Hitler, de helyette vannak drogok! Azokon miért nm háborodtok fől? Mi védjük a Csepel SC-ét, és nem akarjuk, hogy felgyújtsa is valaki!

  32. G.G szerint:

    Én megértem mindenkinek a vágyódását a régi világhoz (már aki erre vágyódik), a kádári világ kiszámíthatóbb volt, a csepelieknek volt munkájuk, alacsonyabb volt a rezsi stb. Élhetőbb volt a világ, egy csomó dolog jobb volt akkor, mint ma.
    Nem gondolnám, hogy az én dolgom megértetni a nosztalgiázókkal, miért omlott össze ez a rendszer, és miért nem lehet visszahozni. Annyit viszont már észrevehetnének felnőtt emberek, hogy a most kormányzó hatalom nem fogja visszaadni nekik a régi “szép” időket. Ez az ugynevezett politikai baloldal sokkal kevésbé baloldali, mint a jobboldal. Nem tűnt fel senkinek, hogy a “baloldali” Szocialista Pártban és a szövetséges SZDSZ -ben van a legtöbb milliomos üzletember. Miért képviselnék ezek a nép érdekeit?!
    A jó fa jó gyümölcsöt terem.
    Ezek vajon a jó gyümölcsök, amelyeket nap mint nap tapasztalnunk kell?!
    Aki egyszer már becsapott egy egész országot, most újra megteheti ezt?! Felveszi a szokott ájtatos képét, és újra hisznek neki az emberek?!!
    Ébredjünk már fel!!! Itt nem FIDESZ -ről és MSZP -ről van szó, hanem egy becsapott országról, igazságról és hazúgságról.

  33. anti szerint:

    G. G. te is ébredj fel! Látszik, hogy jószándékú ember vagy. De itt egy gyújtogatásról van szó. Nézd meg itt a blogon: Németh Szilárd hétfőn és kedden intézett kirohanást a Vörös Csepel ellen, és a Vörös Csepelt szerdán felgyújtották. Aki ezt a két tényt egymás mellé teszi, lehet szidni, de ettől a tény még tény marad, Németh Szilárd pedig Csepel vörös kakasa. Csak nehogy újra kukorékoljon!

  34. G.G szerint:

    Anti, te szeretnéd, ha újra úgy kellene élnünk, hogy ne merjük megfogalmazni az ellenérzéseinket azokkal szemben, akik a fejünk felett döntéseket hoznak, mert félnünk kell a megtorlástól? Vagy az lenne a jó, ha az ember sosem állna ki az igaza mellett, tartva a következményektől? Azok az emberek akiknek a képei a kocsma cégtáblájáról vigyorogtak az arra járókra, igen sok ember, család életét tették tönkre. Mondhatjuk azt, hogy gonosztevők, bűnözők, az emberiség ellenségei voltak? Szerintem igen. Ilyen dolog mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Még akkor sem, ha esetleg ilyen következményekkel jár is.

  35. Csepeli Galvániszap szerint:

    Ernő, én a drogokon éppen eléggé fel vagyok háborodva. Ráadásul pont ebben a kormányban vannak olyanok, akik még inkább lehetővé tennék a drogfogyasztást, tehát rossz ajtón kopogtatsz. De megint csak azt tudom mondani: ha pl. lángba borulna az egyik, sokak szerint nem éppen igazmondó csepeli sportvezető házikója, és benneteket (no meg a Fideszt) vádolnának meg emiatt, azért csak rosszul esne nem?

    A Fidesznek kutya kötelessége volt fellépni, és ezt megtette. Akkor is, amikor a kocsma kinyílt, és akkor is, amikor elfogadhatatlan, barbár módon felgyújtották.

  36. anti szerint:

    Csepeli Galvániszap!
    Ne szórakozz! Életveszéyes, amiről beszélsz. Ezt írod, idézem:

    “De megint csak azt tudom mondani: ha pl. lángba borulna az egyik, sokak szerint nem éppen igazmondó csepeli sportvezető házikója, és benneteket (no meg a Fideszt) vádolnának meg emiatt, azért csak rosszul esne nem?”

    Hát a frász jött rám, ahogy ezt elolvastam. Te eddig ilyet nem írtál, remélem ez a kapkodásból eredt. Nem tudom, kire gonodolsz, de ha Németh Szilárd mellé csatlakozol mint gyújtó hangú blogíró, akkor megette a fene az egészet. Inkább szidalmazd a bolsevikeket, ha attól jól érzed magad, de még áttételesen se bújtogass gyújtogatásra. Láttad, van aki érti a célzásokat és lovat érez maga alatt, ha a politikától biztatást kap. Neked nincs szükségeed arra, hogy aztán mosakodjál mint a gyújtó(gató) hangú, brüll-brüll szavú Németh Szilárd.
    Azért. persze hadd kérdezzem már meg tőled Csepeli Galvániszap, hogy ki Neked ez a vörös kakas Fidesz-vezér, hogy amikor róla beszélsz, egyszerűen csak Szilárdnak szólítod.
    Csak nem, Te is vele vagy valamilyen felügyelő bizottságban, frakcióban, fővárosi Közgyűlésben vagy más pénzosztó helyen?

  37. LB szerint:

    anti!
    Simán elsiklottál a hozzád intézett kérdéseim felett, ezért megismétlem azokat. Tehát egyrészről Németh SzZilárd milyen szennyesét takargatják a szocik? Másrészről ki és milyen választáson teperte le Németh Szilárdot?

  38. kovács ernő szerint:

    Már több MSZP, és SZDSZ székházat ugyanolyan támadás ért, mint a Vörös Csepelt! Már egy MSZP-és képviselő házára is dobtak molotov koktélt, amikor a csaldjával aludt a házában! Két gyerek, a feleség, és a képviselő! Az volt a szerencse, hogy a gyujtogatók pancsrek voltak, különben borzalmas tragédia lett volna! Amíg az ellenzék nem határolódik el a szélsőségesektől, senki sincs biztonságban ma Magyarországon! Nem kell a kettős beszéd, és az emberek uszítása sem! Könnyű a tűzet meggyújtani, de ha kell oltani az már nehezebben fog menni!

  39. Csepeli Galvániszap szerint:

    Anti, sajnálom, hogy nem tudod megérteni, amit írok. Azt is sajnálom, hogy olyen stílusban beszélsz emberekről, ahogy teszed, és ráadásul abszurd vádakat hozol fel. Amúgy ismerem Szilárdot, és úgy szólítom, ahogy akarom. Amit meg róla írsz, az nem is bunkóság, hanem tiszta rosszindulat, pontosan az, amit te feltételezel róla.

  40. G.G szerint:

    Ernő, te tulajdonképpen mit értesz az alatt, hogy: “Amíg az ellenzék nem határolódik el a szélsőségesektől, senki sincs biztonságban ma Magyarországon stb. ” ?

    Az alábbi néhány sor, az nem elhatárolódás véletlenűl?

    “A Fidesz-KDNP frakció közleménye
    Minden erőszakot elítélünk!”……..
    “A Fidesz-KDNP csepeli frakciója a leghatározottabban elítéli gyújtogatást. A tett fenyegette a környéken élők élet- és vagyonbiztonságát is, mert a tűz átterjedhetett volna a szomszédos épületekre…. stb”

    A szélsőséges megnyilvánulások valamit jeleznek. Jelzik, hogy valami nagyon rossz irányba tart.
    Kiállni az igazság mellett azt uszítás szerinted, vagy egyetértés a szélsőségekkel? Nem hinném.
    Ha te mégis így gondolod- és úgy tűnik, veled együtt még sokan itt Csepelen – akkor nektek valami komoly “ficam” van a gondolkodásotokban.
    Nem azt okoljátok a gondokért, aki előidézte, hanem azt aki felszólal ellene.

  41. LB szerint:

    G.G!
    Ez már csak így van. A török szultán is a rossz hír hozóját fejeztette le ….. először ….

    Egyébként becsapott a neved, mikor először megláttam, teljesen másra asszociáltam. (Hiányoltam a 3. G-t!)

  42. kovács ernő szerint:

    A Fidesz-KDNP csepeli frakciója a leghatározottabban elítéli gyújtogatást. Mielőtt a benzint szétlocsolja!

  43. anti szerint:

    LB-nek válasz! De előtte annyit:
    Itt csak Kovács Ernővel vállaljuk önmagunkat? Az biztos, hogy neki igaza van!

    De LB-nek szeretnék válaszolni. Nincs én nekem semmi bajom azzal, hogy Németh szilárd KISZ-tag, KISZ-titkár vagy MSZMP-tag volt. Azzal sem, hogy az SZDSZ után ment a Fideszbe. Azzal sem, hogy a szocialistáktól elfogadta az iskolaigazgatóságot a Csikó sétányon, aztán két év múlva mint pedagógus, vasutas lett a Vasutas Szakszervezetnél, majd újabb ugrással valamilyen vízügyi, környezetvédelmi cégnél lett igazgató-féle. ja, kérem, az ember változik, ha megélt néhány évtizedet! De azt nehezen tűröm el, hogy aki ilyen kaméleon mint a gyújtó(gató) szavú Németh Szilárd, másokat oktasson ki jó erkölcsből, ha ugyanolyan utat járt végig mint ő, csak nem változtatta meg az elveit, mint Galvániszap Szilárdja a maga szennyesét. Erről ennyit.

    Ami pedig a választási legyűrését illeti! Most vigaszágon lett körzeti képviselő az MDF segítségével, hiszen polgármester szeretett volna lenni mint 2002-ben is. Bizony, bizony mind a kétszer csúnyán képen törtölte tóth Mihály. De képen csapták, leteperték korábban képviselő-jelöltként is a sétányokon, az Erdősor úton. Az NSZ által szintén szívesen gyalázott Takács József 1998-ban és 2002-ben is úgy hazavágta Galvániszap Szilárdját, hogy csak úgy nyekkent. Na, mit csinált erre Csepel lángszavú igazságosztója? A Cirmos és a Puli sétányi kalandozása után elmenekült a környékről a kertvárosba. Ott a zöldben jobban meg tudja húzni magát a kaméleon Fidesz-vezér. De bárhova helyezi át a bázisát, Tóth Mihályt soha az életben nem fogja legyőzni választáson. Ez legyen Galvániszap Szilárdjának a baja, de a dühromaitól, kiskirályságától megkímélhetné a csepeli fideszeseket és legfőbbképpen a csepelieket. De szerintem mind ezt tudod Te is LB, mint a többi csepeli, hiszen itt élsz. Csak a lángszavú csepeli vörös kakas (Németh Szilárd) kukorékolása időnként elfedi a tényeket. Figyelj Kovács Ernő szavaira, figyelj arra, hogy Németh Szilárd hivatásos kaméleon és vörös kakas mikor és miről kukorékol legközelebb. Már készülnek az újabb mosakodó közlemények. Németh Szilárd ennek a blognak a hírgyártóihoz hasonlóan igazából egy dologhoz ért: a linkeléshez!

    Üdvözöl:
    Táncsics Antal

  44. Csaba szerint:

    kovács ernőnek ezzel a megjegyzésével sikerült sikerült teljesen nevetségessé tennie magát.

  45. anti szerint:

    Csaba, ha kérhetném érvelj, ne (csak) minősíts.
    Tényeket, tényeket és újra tényeket!

    Üdv.:
    anti

  46. G.G szerint:

    Üdv Antinak & Ernőnek a két tisztánlátónak.

    Ha Németh Szilárd olyan kaméleon, mint ahogy Anti mondja, akkor javaslom, hogy vegyék fel az MSZP -be. Jól belepasszolna a csapatba.

    A kaméleonságról meg annyit: Akkor piszkálj valakit az általad sokallt pozíciók miatt, ha azokat rosszul csinálta.

  47. G.G szerint:

    LB, Mi az a 3.G?

  48. Csepeli Galvániszap szerint:

    3G Gulyás G Gábor, MSZP-s képviselő. Én is meglepődtem először, hogy “hogy megváltozott a véleménye”.

  49. G.G szerint:

    A gulyás nálam csak a tányérban jön be.

  50. Csepeli Galvániszap szerint:

    Anti, hosszú szövegeléseddel javarészt megint nem mondtál igazat. Egy dologban igen. Németh Szilárd az SZDSZ tagja volt, méghozzá akkor, amikor az SZDSZ még magát antikommunista pártnak hirdette. 1990-ben még én is az SZDSZ-re szavaztam. Nem Szilárd változott meg, hanem az SZDSZ, és ebben nincs mit szégyenkeznünk.

    Mit gondolsz miért van az, hogy az akkori SZDSZ-szavazók ma szinte kivétel nélkül a Fideszre vagy más jobboldali pártra szavaznak? Miért van az, hogy 1%-os párttá vált, amelyet az MSZP szavazói szoktak a választások idején beemelni a Parlamentbe, megmenteni a totális bukástól?

  51. LB szerint:

    anti!
    Igazad van, NSZ soha az életben nem fogja megverni Tóth Mihályt. De nem azért, amire te gondolsz.
    Azért elgondolkoztató a tavaly őszi eredménye.
    Míg 2002-ben Tóth Mihály 17e szavazatot és NSZ 7e szavazatot kapott (az MDF nem indított jelöltet), adddig tavaly Tóth Mihályra 14e-ent, NSZ-re 11,2e-en szavaztak és az MDF-es jelölt is kapott majd 1500 szavazatot.
    Az is nagyon sokat mondó, hogy az egyéni nyeretesek közül NSZ-nél csak az Orosz Feri rendelkezett nagyobb támogatottsággal, 0,5%-kal (47,2 – 47,7) !
    Nekem az az érzésem, ha most összel lettek volna a választások, akkor NSZ és a FIDESZ torony magasan nyert volna! És ezt ti is nagyon jól tudjátok, azért vagytok ilyen idegesek! 🙂

    Másrészről még mindig nem árultad el, milyen “szennyest” takargattak el a szocik?

  52. Csaba szerint:

    anti és ernő a két tisztánlátó? Csak azt kérem, hogy ne vicceljünk már. Mind a ketten hihetetlenül elfogultak és elvakultak az msz(m)p irányába…

    Nyilván az a feladatuk, hogy itt pocskondiázzanak, ha már a szocik honlapján nem lehet hírdetni az igét, ugyanis ott le van tiltva a fórum igen hosszú ideje.
    Ha jól tudom, akkor nem a komcsi haveroknak az, hogy páran elmondták a véleményüket arról, amit a kerületben művelnek… amiért egyébként jobb helyeken nem fizetés járna, hanem egy 2X2-es…

  53. Csaba szerint:

    “akkor nem tetszett a komcsi haveroknak”

  54. csepeliXXI szerint:

    Puff!Még egy Molotov-koktél.Ezúttal a Rákóczi uton.
    Nem kocsma volt!Akkor most mi van?

  55. G.G szerint:

    Kedves Csaba, nem érezted meg az iróniát Anti & Ernő tisztánlátásával kapcsolatban. Boccs. Nem akartalak félrevezetni.

  56. Guzmics szerint:

    Szégyen-gyalázat! Engem pedig az nyilaskereszt és az árpádsáv irritál. Ha nem tetszik a Vörös Csepel kocsma, akkor nem megyek oda. A jobboldali gondolkodású emberek sokkal veszélyesebbek, mint baloldaliak. Amióta megszűnt a u.n. szocializmus azóta csak a jobboldaliak cirkuszolnak, szítják a feszűltséget, keresik a balhé lehetőségét. Szerintem teljesen felesleges párt állásra fogni, hogy ki hogyan gondolkodik. Egyszerüen arról van szó, hogy a beteges, agresszív, radikális embereknek, nem igen kell tartania a felelőségre vonástól és üldöztetésükre hívatkozva, csoportokba verődve élik ki alantas ösztőneiket. Az elmúlt rendszer igazi üldöztetettjei, már kihaló félben vannak, de semmi képen nem mennek gyújtogatni, “bátran” az éj leple alatt. Nálunk a szabadság és a demokrácia, a bűnőzést és a fokozodó nacionalizmust és az ország ketté szakítását takarja. Ez a kocsma felgyújtás, és a Nemzeti Gárda erösődése, engem a németországi 1920-as évekre emlékeztet. Iszonyatos következményei lettek.
    Érdekes, amikor kinyitott a kocsma, pontosan erre a cselekedetre történt felszólítás itt az infón. Elég gyorsan megfogadták a jó tanácsot, pedig ezzel nem lesz több a “fazekában”.

  57. G.G szerint:

    Guzmics, ezt kifejtenéd bővebben? :
    “Érdekes, amikor kinyitott a kocsma, pontosan erre a cselekedetre történt felszólítás itt az infón. Elég gyorsan megfogadták a jó tanácsot, pedig ezzel nem lesz több a “fazekában”. “

  58. Csepeli Galvániszap szerint:

    Guzmics, akkor te mit csinálsz, ha igazoltat a rendőr vagy külföldre mész? Ugyanis a Magyar Köztársaság címerében ott van az Árpád-sáv. Fizetni mivel szoktál, 5 forintossal, amin épp nincs ott a címer? Mert gondolom a kerecsen sólyom is irritál, ami meg az 50 forintoson ott van (habár az ötvenesen sincs ott a magyar címer).

    Menjél már át légyszi a Nemzetbiztonsági Hivatal honlapjára, nézd már meg légyszi, milyen szép Árpád-sávos címerük van!

    http://www.nbh.hu/index.htm

    Gőzöd nincs a magyar történelemről és a nemzeti szimbólumainkról! Olyan sötét vagy mint Gyurcsány, a főnököd!

  59. Csepeli Galvániszap szerint:

    Ez volt először, bár a hírekben nem volt, hogy molotov-koktéllal csinálták volna: http://csepel.info/?p=386 A Vörös Csepel kocsma történetét már ismerjük. Most meg jön ez a gyújtogatás. Én simán el tudom képzelni, hogy Csepelen van egy gyújtogató, aki a “kellemeset” összekötötte a hasznossal, és politikai balhét kevert a kedvenc szórakozása köré.

    Akkor viszont, ha ez egy piromániás állat, elég nagy bajban vagyunk, amíg el nem kapják.

  60. Hamika szerint:

    Kedvs iszap barátom Antival és Ernővel ne foglalkozz…! Mindkettő gyurcsányi seggnyalója 🙂

  61. Guzmics szerint:

    G.G akkor Te valoszinű nem olvastad Admin dec. 4-i bejegyzését, amit már a szerk. ki is törölt azóta. Volt aki szótfogadott neki.
    Galvániszap ezek a “tisztes úriemberek” nem az ősi magyar szimbolumként használják az árpádsávot. Ez csak a szokásos megmagyarázás. Egyébként a fasizmus szimboluma is a Római Birodalom szalma keresztje volt. Nem értelek, Te “félsz” egy gyújtogatótól ez kb. olyan magyarázat, mint az Árpádsáv. Gondolom azért igen nyugodtan alszol.

  62. admin szerint:

    Guzmics! Az admin a saját megjegyzéseit nem törtölte. Egyet sem. Az meg már alávaló hazugság, hogy az “admin” bárkit is tettlegességre uszított volna. Minden durvább megnyilvánulást, tettlegességre való utalást azonnal töröltünk, amint tudomásunkra jutottak.

    Ez aljas húzás volt.

    Az Árpád-sáv a magyar történelem egyik legrégibb szimbóluma. Sem a magyar címer, sem a Magyar Szent Korona, sem a kettős kereszt használata nem magyarkodás. Akik szélsőséges eszméket próbálnak ezek alatt az évszázados történelmi jelképeink alatt hirdetni, magukra hoznak szégyent, mert a tudatlanságukat hirdetik. Szent Istvántól és utódaitól ugyanis nagyon messze állt a más népek, kultúrák kirekesztése.

    Azok is a tudatlanságukat és emberi, politikusi gyengeségüket hirdetik, akik ezeket a jelképeinket szélsőségekkel akarják egybemosni. Az Árpád-sávos zászló és címer használata ugyanis mindennapos, hiszen minden igazolványunkon, okmánybélyegünkön, a legtöbb papír- és fémpénzünkön rajta van – ahogy ezt már CS.G. is írta.

    Gyurcsány Ferenc is – többek között – az Árpád-sávos történelmi zászlónkra tett miniszterelnöki esküt. Kétszer is. Tudatlansága, hazugságai az egész ország szégyene.

  63. Andrew Toth szerint:

    Nem értem, hogy mit problémáznak még mindig az árpádsávval az emberek; én már kezdtem azt hinni, hogy ez egy lejátszott meccs.

    Nem önkényuralmi jelkép, tehát lehet használni – bár Orbán Viktor egyszer nyilatkozott úgy, hogy ha lehet akkor a nagygyűlés hallgatósága mellőzze, de nem volt foganatja….

    Szerintem a diktátorok képeit is ki lehet állítani – bár őnekik szentelt kocsmát nyitni meggondolandó, hogy mennyire erkölcsös dolog!
    Az erkölcsi relativizmus a konzervatívok és vallásosak rém-álma (saját értékrendünk szerén jogosan háborodunk föl), de a nagy liberális városban ilyen működik és emiatt lehet diktátorokat és szélsőséges eszméket valló “forradalmárokat” éltető rendezvényeket tartani és nekik szentelt szórakozóhelyeket nyitni…

    Ez van, ilyen a világ. Aki konzervatív, az megpróbálhatja a saját családját megóvni az általa károsnak tartott dolgoktól (gondoljunk csak arra, hogy egyes szélsőséges liberális csoportok a gyermekek kezébe adnák pl. a pornográfiát, illetve megengednék kiskorúaknak, hogy elváljanak a szüleiktől és összeköltözzenek még idősebb személyekkel is…), de a relativizmus szellem kijutott a palackból és most már nem mondhatjuk meg, hogy a tudomány mai állása szerint a dohányzás rossz és be kell tiltani, hanem engedni kell, hogy aki magát így akarja megölni, akkor az megtehesse…
    Ez mindaddig túlélhető, amíg nem kerül törvényi szabályozásba a családok rendjének teljes elpusztítása. Az egyik skandináv országban pl. megtiltották a szülőknek, hogy fizikai fegyelmezést alkalmazzanak gyermekeik büntetésére, s létrehoztak egy ingyenesen hívható forródrót-hálózatot, amelyen a gyermekek jelenthetik fel saját szüleiket. (forrás: Dr. James Dobson: Egyenes beszéd. amit a férfiaknak tudniuk kell, amit a nőknek érteniük kell(ene). Ford: Greizer Miklós. Keresztény Ismeretterjesztő Alapítvány. Budapest, 2002.)

    Sokat írtam, s messze vagyok a témától…
    Szóval, az is egy kérdés, hogy mennyiben van felelőssége a kár okozásában annak, aki a cikket írta. – na ez is relatív, hogy honnan nézzük.
    Mint ismeretes, ez egy konzervatív oldal, blog; így természetes a felháborodottsága a szerzőknek az értékrendjükből kifolyólag, s ezt így is kell kezelni. Viszont a teljes palettát tekintve, akik sokkal szabadabb elveket vallanak, akik nem látnak kivetni valót a kegyetlen diktátorok éltetésében, azoknak nyílván úgy tűnt, hogy minden különösebb ok nélkül pécézte ki pont ezt az egy intézményt a konzervatív oldal. Így tekintve ez apró dolog, “amikor ott van a bűnözés, miért nem az ellen szólaltak föl?!” – mondhatják és mondják is.
    A dolognak politikai vetülete is van – hát minek nincs! – A blog nem titkoltan a polgári erőkkel működik együtt; ez a kérdés is olyan színpad, amin megmutatkozik az, hogy vajon a Fidesz-MPSZ-KDNP és tsa. van-e olyan erős, befolyásos, hogy megszüntettesse az általuk és híveik által erkölcstelennek tartott kocsmát; s vajon a “csendes többség” kit támogat…

    Most egyelőre elég ennyit írnom; majd később magyarázkodhatok, biztos félreértitek amit mondok – nem vagyok jó nyelvtanból 🙁

  64. Andrew Toth szerint:

    Ja, még azt elfelejtettem leírni, hogy nem olvastam félre a cikket:

    Én sem láttam sehol, hogy a cikk írói bárkit is arra buzdítottak volna, hogy gyújtsa föl azt a kérót, vagy bármi módon rongálja meg.

  65. G.G szerint:

    Ismeritek azt a viccet, amikor a vak meg a süket beszélgetnek? Na, ez pont olyan…

  66. G.G szerint:

    Most nem a te hozzászólásodra reagáltam.

  67. Andrew Toth szerint:

    ja, jó.
    Néha írok butaságokat 🙂

  68. kádár szerint:

    De igen! Ha bármit ír egy Fideszes, akkor az már buzdítás! Pláne ha ezért aztán valami baja lesz egy jóságos mszp-snek(elissza a nyugdíját, vagy a gatyájába ereszt). A Szilárd meg mondhat akármit, ő akkor is kiszes volt, sőt akár titkár is ha valaki (egy másik seggbekúrós hazug) ezt megrendeli.

  69. béna szerint:

    Ti ilyen ostobaságokon huzakodtok, valaki észlelte egyáltalán hogy a gázolaj ára 30%-ot ment fel? A világpiac mi? Tudta valaki hogy a gázolajat olcsóbb előállítani, és kevesebb adó terheli(elviekben) mint a benzint, mégis drágább? Ugye ezt nem a jellemtelen hazudozós elvtársatok csinálja saját zsebre? Tudja valaki, hogy most azért repülnek és kanyarognak zajosan a fejünk felett a repcsik, mert az a söpredék gyurcsányi úgy alszik jobban, ha kikerülik a Rózsadombot.
    Az se számít,hogy látszólag így távolabbra került legalább egy kanyarral a világ. Velünk fizetteti ezt is meg.
    Ha nem tetszik menjünk el innen? Hát előbb voltam én itt, miért nem ő megy a jó moszkvai ángyikájához! Amilyen gazdag Oroszország, ott van szerintem a lehetőség egy ilyen egyszerű, ámbár tehetséges (a saját véleménye szerint az) alaknak. Jó volna, ha netán az ilyen Ernő félék is elmennének vele ottaztán tátott szájjal bámulhatnák a jellemtelen hazudozó söpredék elvtársiakat. Addig se osztogatnák azt az amúgy is kevész eszüket itt. Na csá!

  70. béna szerint:

    Na ja, még valami erről az elhatárolós kommunista szövegről. Milyen elhatárolódást kérnek ezek? Nem nekik kellene elhatárolódni a lenin , sztálin, rákosi, kádár, gyurcsányi féle véreskezű hazug banditáktól? Vagy megtette ezt közülük bárki is? Mert itt most éppen a vörös gyilkosok nosztalgia kocsmája fölött sajnálkoznak nem? Minden épp érzékű ember gyűlöli az ilyent, az a természetes, de hogy ebből miért következne a Fidesz elhatárolódása, nem világos. Persze ők se nézik jó szemmel az tutti, valaki meg felgyújtotta, lehet az anyja apja meggyilkolására koccintottak volna benne, ez meg talán zavarta. A törvény szigora most épp kézi irányítással van megbénítva, ő meg cselekedett.
    Azt mondom, ne beszéljetek akasztott ember házában kötélről, pláne ne éltessétek a hóhért. Ha jó volt dolgotok akkor, most élvezitek a hamis privatizáció káprázatos vagyonait, legalább kuss legyen arról hogy mennyire kéjjel aláztatok meg.

  71. kovács ernő szerint:

    Erről beszéltem! Remélem több molotov nem lesz? Csabi én Csepelen születtem, és tojok a balra, és a jobbra is! Azóta utáltam meg Viktort, amióta a Kossuth téren kimondta, hogy, aki nincs velünk az ellenünk van! Ez nem Fidesz ország, hanem Magyarország! Könnyű az embereket kivinni az utcára /dec17/, de visszahívni már annál nehezebb lesz!

  72. Iustitianus szerint:

    Nos, Ernő, elég komoly gondok vannak a Te pártatlanságoddal, mert egyrészt kicsit összekeveredtél – ugyanis “az aki nincs velünk az ellenünk van” még a hozzád a névsorban is közelebb álló komcsi elvtársak jelszava – másrészt Gyucsány (el Qró) Fegyenc őszödi beszéde miatt mentek ki az emberek az utcára, szóval nála reklamálj :-)…

  73. kovács ernő szerint:

    Iustitianus: Gyurcsány mióta komunista? Fogalomzavarban szenvedsz! Ha, úgy vesszük ő egy igazi kapitalista, ellenben a jólétet igérgető OV-val!

  74. Andrew Toth szerint:

    Magyarországon nincsen fasiszta párt, viszont van kommunista párt. – ennyit a szélsőségekről.

  75. Csaba szerint:

    kovács ernő, dec.17-ét említed, abban az összefüggésben, hogy a Fidesz viszi ki az embereket az utcára. Ezzel csak annyi a probléma, hogy a tüntetést/sztrájkot a szakszervezetek szervezik (JOGOSAN!!!), akik pedig tudhatád, inkább az MSZP tőgyéről szoktak lógni.

    Nem érdemes mindent a Fideszre fogni. Egyébként szerinted nem jogos a sztrájk? Az rendben lesz szerited, hogy januárban a közszolgáknak nem fizetik ki a 13. havi fizetésük második felét (az első felét ugyanis beépítették az idei fizetésekbe, ez volt a béremelés – hahaha), ami jogosan jár nekik? Ez hétvégi hír, de ma is olvastam róla.

  76. Andrew Toth szerint:

    Köszi, Csaba, hogy rámutattál, hogy ki a mumus.
    Sőt, ma rossz idő volt egész nap, azt is Orbán okozta!

  77. kovács ernő szerint:

    Csaba:

    2007. december 10., 14:33 A Liga szakszervezet vezetője igen jóban van a Viktoroddal! Akkor, kinek a talpnyalói a szakszervezetek?

  78. kovács ernő szerint:

    Csepel infó, ez a fórum nem lehetne állandó? Vidd be a kedvencekbe, és akkor megy itt az élet!

  79. béna szerint:

    Talán nem csak a közszolgákat kellene sajnálni, mert pl. a magyar vállalkozók Európa legnagyobb adóit fizetik, és cserébe csak a megalázás jár, nem a 13. havi. Nézd meg mennyi egy biztonsági fizetése, és még számlát kell adjon (tehát TB, SZJA, MVH, stb. meg a KÖFA, TEHÓ helyett érkező egyéb adókat majd abból fizeti). Nézd meg ebből mekkora nyugdíj futja (másoknak, mert a mostani aktív dolgozóknak már csak a hazug duma marad). De megnézheted a Német gazdaságot, mit lehetett 12% (16%) áfá-ból csinálni, milyen az egészségügy, milyen az oktatás. Igaz ott kevesebb az önjelölt aljas kommunistából akik most mosakodnak először szocdemmé, majd gondolom rövid idő alatt keresztény igaz magyarrá. A privatizált Eu támogatást ( milliomod részét) meg jótékonyan az általuk megnyomorított szegényembereknek ajánlják majd ( nézd a fletót nem az orzott vagyont, meg az éves adómentes milliárdos támogatásokat, hanem a fizetését mondja le, hát nem arcátlanság? De még ezt meg is reklámozza, lássa az a sok barom milyen jóságos az ő führer-ük) . A sok tökkelütött azon vitatkozik, hogy az Orbán milyen mesés vagyonokat lopott Tokajban, ezáltal mennyire hitelét vesztette. Komolyan azt gondoljátok hogy most attól kell félni hogy a jobboldal milyen rettenetes? Szól valaki arról az egyszerű tolvajlásról, hogy a sok milliárdos kombinókat – demszky kedvenceit – dupla áron vette Budapest, a gyártó Siemensnél korrupciós vizsgálat indult emiatt. A magyarokban pedig fel se merült az esetleges érintettség. Hát debilek vagyunk? Az a legfőbb vita, hogy leszúrták e a villamoson az antiszemita nácik a józsika nevű bűnözőt vagy harakirit követett-e el.
    Ernő azt mondom hogy nem középen vagy mint azt te állítod,hanem hogy bennünket hazug módon manipulálsz. A hazudozásaiddal morzsákat remélsz a nagystílű tolvajok asztaláról. Vedd észre, csak a képedre kaphatsz, mert ezeknek csak a zsákmány számít. Különben nem is bánom ha kapsz a képedre, azon mint látom elég vastag a bőr. Na csá.

  80. Csaba szerint:

    kovács ernő, ne legyél már ilyen korlátozott! Jóban van a Viktorral? Ha ez így is van, akkor mi van? Tehát te azt állítod, hogy a magyarországi szakszervezetek mindig is elfogult és elvakult jobboldaliak voltak? Te hol élsz?

  81. Guzmics szerint:

    admin:

    2007. december 4., 18:23
    Az erőszakra felbújtó bejegyzéseket töröljük.

    Szerkesztőség

    403-as cikknél található, akkor ez mi? Speciel én olvastam az eredetit és rajtam kivűl valószinűleg más is, csak most letagadja.

  82. Cooper szerint:

    Szerintem nem kellene szidni és megsérteni egymást mert másképpen gondolkodunk. Az ország teljes egyik fele sem lehet totál hülye. Ez a kocsma ügy is csak arra jó hogy kiélezze az ellentéteket. N. Szilárd akkor lett volna jó politikus ha el tudja intézni egyedül a dolgot. Jelenleg a politikusok nagyrésze mindkét oldalt beleértve nem a feladatát végzi. Ebben remélem lesz egyetértés :). Mi egy kocsmatábla az országunk jelenlegi helyzetét nézve?! Az ilyen ügyet a lakosságnak, a civil embereknek kell elintézni, odamenni és megmondani a véleményét a kocsmárosnak. Ha meg semmibe vesz akkor sz*opja lesz Sztalinját, de nem akadok fennt. Hátha más is bemegy és szól neki hogy azért ezt csak nem kéne. Nézzük az ő helyzetét! Meg akar élni! Kitalált valamit és fel kell készülnük arra hogy hiába szólítjuk fel a tábla levételére, elutsító lesz! Nem fenyegetem, nem mondok rá csúnyát, nem dobok rá koktélt, kérem, kérem, kérem és kérem. Ha meg még mindig ott díszeleg a rút jelkép akkor sajnos kénytelen leszek valami kellemetlent mondani. Vicces tudom! Sajnos ennyi amit tehetünk. Felszólíthatom Sztálin képzeletbeli péniszének újra és újra szájba vételére, tehetetlenségemben. Vagy karoljam fel az ügyet felháborodásomnak legmagasabb fokát mutatva, amivel akár politikai népszerűségre is szert tehetek? Írjak róla cikket hogy a két oldal felfalja egymást egy internetes fórumon. Sokkal többet ér ha mindenki akit zavar bekopog és közli nemtetszését majd továbbáll. Higgyétek el a tulaj magában már tudná, ha hamarosan nem veszi le, egyszer a koktélos ember is bekopogtat hozzá.

  83. admin szerint:

    Kedves Ernő, jó lenne egy állandó fórum, de egyelőre nem tudjuk hogyan oldhatnánk meg. Azt is keresgéljük, hogy hogyan lehetne “a hónap cikke” egy boxban, de egyelőre azt sem tudjuk. Még nem merítettük ki a program lehetőségeit. Az ötleteddel az a baj, hogy egy idő után a sok megjegyzés miatt le se lehetne tölteni az oldalt.

  84. Bubus szerint:

    Most már elég sok fórumozó van ahhoz, hogy akár egy külső fórumra csatlakozzatok, ahol újabb témákat is fel lehet dobni. Volt erre példa az MSZP és a Fidesz fórumainak esetében, csak az MSZP-nélk túl jól működött, úgyhogy “technikai okok miatt” megszüntették.

    béna, a magyar vállalkozók a magyar csoda véghezvivői: Európa legnagyobb adóterhével terheltek, de talán Európa legkevesebb adóját fizetik. Az a legnagyobb gáz, hogy ha valaki tisztességesen akarná fizetni az adót, csak akkor nem menne tönkre, ha higanyból állítana elő aranyat öt forintos kilónkénti áron.

  85. béna szerint:

    Értelek Bubus, de azon azért vitatkoznék, hogy mi fizetjük-e legkevesebb adót. Szerintem az adóvégrehajtás és ehhez hasonló behajtások a legrosszabbak Magyarországon. Lásd kulcsár ügy, nemhogy adót nem fizet, hanem az adófizetők pénzéből kártalanítják azokat akiket együtt az elvtársaival megloptak. A személyi jövedeladójáról már ne is beszéljünk.
    Bezzeg a Magyar Nemzet újságírójának 2 nappal lejárt a fegyverviselési engedélye, aztán tiltott fegyvertartás stb miatt akarták leültetni.
    Kettős mérce és mindig a saját zsebbe csusszanjon a több ez az alapszábályuk.

Itt lehet hozzászólni !