Olvasói levelet kaptunk – napok óta kering

Csepel.info
betörő, rollstar.hu

Az alábbiakban közzé tesszük azt az olvasónktól kapott levelet, amely szerint a csepeli Tesco-nál próbálnak az ajtót kinyitva értékekhez jutni. Információink szerint a levél egy másik hasonló levéllel együtt terjed két vagy három napja, ezért nem tudjuk, hogy a leírt eset/esetek mikor történtek a valóságban. Hasonló rablások máshol is előfordulnak, ezért nem árt vigyázni!

“Tegnap este 21:00-22:00 között voltam a Csepeli Tesconál. Amikor leparkoltam oda jött hozzám egy férfi aki csövesnek nevezte magát, és megkért hogy vegyek neki egy doboz babot. A férfi már akkor gyanúsnak tűnt, kinézete se hasonlított egy hajléktalanéra. Amikor kijöttem az áruházból láttam, hogy oda rohant egy autóhoz.

Beültem a kocsimba, BEZÁRTAM az ajtókat és elindultam. A parkolóból kijőve a legelső lámpa piros volt, megálltam, majd mellém állt egy sötét zöld-kékes talán Opel Omega vagy BMW, amiből hátulról kipattant egy fehér álarcos férfi és az anyósülésnél lévő ajtómat megpróbálta kinyitni, hatalmas szerencsémre sikertelenül!!! Mindenki nagyon figyeljen, zárja a kocsija ajtaját, ne dőljön be egy hajléktalan férfinak se, és a táskáját minél jobban dugja el!!!”

Csepel.info

17 hozzászólás “Olvasói levelet kaptunk – napok óta kering” bejegyzésre

  1. Miska72 szerint:

    Na ezért Kell a kesztyűtartóba hordani egy 9mm-estt mindíg! 🙂

  2. Hermann Norbert szerint:

    Üdv
    Ehhez annyi hozzászólni valóm lenne hogy Csepelen rettenetesen nagy probléma van a közbiztonsággal kapcsolatban!
    1 éve Csepeli lakos lettem,Csepel nem volt ilyen szörnyen ostoba és a társadalomra veszélyes lakosokkal teli városrész!
    Főleg az Ady lakótelep és környéke nem beszélve a rengeteg csotányról amik megkeseritik az ember hétköznapjait.
    Írhatnék még de nem teszem mert nem változik semmi 1 hónapos a kisfiunk és nem szivesen viszem le a levegőre. 😊

  3. Orsós Rodrígó szerint:

    Mindig ezek a pajszerolós képek… nem is illik a szöveghez.

  4. Elhallgattatni szerint:

    trafizás helyett, ami automatikus is lehet(ne)… közbiztonságot.

  5. Mari néne szerint:

    Hermann Norbert menekülj…….:D

  6. Tarjányi László szerint:

    Éppen tegnap este írtam egy hasonló esetről a Csepel Plázánál!

    HALLÓ CSEPELINFÓ, HALLÓ CSEPELI RENDŐRKAPITÁNYSÁG, HALLÓ POLGÁRMESTER!
    NEM KELLENE REAGÁLNI? CÁFOLNI VAGY MEGERŐSÍTENI?

    CSAK NÉMETH SZILÁRD ROHANT KI AZ ILYEN HELYSZÍNEKRE POLGÁRMESTER KORÁBAN?
    A CSEPELI KÖZBIZTONSÁG NEM KÖZÉRDEK?

    http://csepel.info/?p=41699#comment-238361 “Menekült a krumpli és narancsosztó “szeretetszolgálat””
    Tarjányi László szerint:

    2015. május 21., csütörtök – 21:46

    Miért nem ír a Csepelinfó az alábbi esetről?

    Tegnap reggel az egyik csepeli szervízben voltam, ahol egy idősebb hölgy autótulajdonos beszélt arról, hogy a Csepel Pláza parkolójában fekete maszkot viselők kirabolták.
    A kocsijába szállt be, amikor szorosan a kocsija mögé állt egy nagyon szép fekete autó. Két feketeruhás, fekete maszkot és kesztyűt viselő személy szállt ki belőle, odament hozzá, betörték az ablakot és elvitték a táskáját. A táskát és az okmányokat az Erdősor úton később hiánytalanul megtalálták, csak a pénz kellett nekik. A szép fekete autót a Rákóczi úton találták meg, a Diego parkolójában.
    A hölgy szerint több hasonló rablás történt környező kerültekben is. Az eset fényes nappal történt. A hölgy nem bankból jött, de mégis jelentős összeg volt nála, mert szobafestő-mázolót kellett másnap kifizetnie. Állítása szerint véletlen támadás áldozata lett, mert az illetőt régóta ismeri, így tippadó nem lehetett.

    Kérdem én, ha ilyen esetek történnek fényes nappal Csepelen, miért nem tudósít a Csepelinfó róla? Talán mert Pintér megígérte, hogy két hét alatt rendet tesz? Talán mert a köztéri kamerák mégsem rettentik el a bűnözőket? Nem hiszem hogy magyar bűnözők ilyen bátrak lennének, hogy fényes nappal sorozatosan támadjanak, hiszen addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik! Ha meg külföldiek, például albánok, bárkik lehettek, maszkban voltak, akkor meg én minden idegent kivágnék az országból! Eddig sem volt érdemes este Csepel utcáin járni, mostantól már nappal sem? Legalábbis idősebb nőknek?

    Én a rendszerváltás után szoktam rá, ha este gyalogoltam vagy békávéval utaztam, jól kihúztam magam, minél nagyobb kontúrt mutassak, elvéve az alkalmi rablók kedvét!

    Tisztelt Illetékesek, erre sem tetszenek válaszolni, mint arra amikor a hárosi meghívó kapcsán felvetettem, miért kellene a családiház-tulajdonosoknak takarítaniuk az ingatlanuk mellett levő esővízárkot, s hogy mit kellene tenniük az esetlegesen FERTŐZÖTT, eltávolított iszappal? Egyáltalán, közérdeket szolgál-e a Csepelinfó, vagy csak egymásnak írogatunk?

  7. Tarjányi László szerint:

    Azt hiszem, megérett a helyzet kormány és belügyminiszterváltásra!
    Vidéken nyugdíjas öregasszonyokat ölnek 16 doboz gyufáért!

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    Végy egy 50 cm hosszú földkábelt a Mentavill boltjában. Tedd a kézifék mellé. A többi már értelem szerű. 😉

  9. csapajev szerint:

    …és halló BELÜGYMINISZTER!!!!!!!

  10. Lovas szerint:

    Történt egy bűncselekmény, és ekkora a felháborodás? Ez aztán a közbiztonság! Nem akarok viccelődni, bocsánat. De senki sem ígért olyat, hogy megszünnek a bűncselekmények.

  11. felix szerint:

    Közlekedési szabálysértés hegyek és egyéb bűncselekmények. Valamelyikből szinte naponta akad egy.
    Ez nem rend és rend lett ígérve.

  12. Tarjányi László szerint:

    Lovas, majd ha valamelyik fideszes anyját vagy nagyanyját fogják megölni 16 doboz gyufáért, akkor te is fel leszel háborodva! Egyenlőre csak símán meg vagytok háborodva!
    A belügyminisztériumban kiadtak egy nyilatkozatot, mely szerint fejszével csoportosan utcán járkálni megengedett! PERSZE CSAK CIGÁNYOKNAK! Másoknak csoportosan fekete ruhában, csupasz kézzel sem! Mikor húztok már el a jó fenébe!

  13. Éva szerint:

    Pákozdi urat arról nem értesítették, hogy 2016-ig 178 millió 500 ezer forintot költ Csepel a közbiztonság javítására?

    “Borbély Lénárd megtartotta választási ígéretét, a képviselő-testület pedig elfogadta a polgármester javaslatát arról, hogy a csepeli önkormányzat és a BRFK közti megállapodást meghosszabbítsák. Az új együttműködést 2014. december 1-jétől 2016. április 30-ig kötik meg a felek. A közbiztonság növelésére az önkormányzat 178.500.000 Ft-ot fordít az együttműködés időtartama alatt.”

    http://csepel.info/?p=38692

  14. Tarjányi László szerint:

    Talán ha a 178 millió Forintot a problémás bűnöző családok között osztották volna ki, éreznénk némi javulást! Németh Szilárd legalább úgy tett, mintha tenne valamit, kirohangált az alpolgármestereivel a tett színhelyére!

  15. Doki szerint:

    Minek a közterület felügyelet, ha ilyen esetek történnek Csepelen?

Itt lehet hozzászólni !