Menekült a krumpli és narancsosztó “szeretetszolgálat”

Csepel.info

Menekült a krumpli és narancsosztó

Állítása szerint krumplit és hálós kilós narancsot hozott a szeretetszolgálattól egy idős csepeli asszonynak az a férfi, aki társaival együtt menekülni kezdett, amikor kiderült, hogy az idős nő nincs egyedül – értesült a Csepel.,info.

Lapunk információi szerint a férfi név szerint kereste az idős asszonyt, és egy szeretetszolgálatra hivatkozva állította, hogy krumplit és narancsot hozott, amit be szeretne vinni a hölgy lakásába. A hálós, kilós kiszerelésű narancsot meg is mutatta. Az idős hölgy azonban éppen nem volt egyedül, a férfi és kísérői pedig, amikor ezt meglátták, menekülés-szerűen elhajtottak. Információink szerint az esetet bejelentették a csepeli rendőrségnek is. Fokozottan figyeljenek környezetükre!

8 hozzászólás “Menekült a krumpli és narancsosztó “szeretetszolgálat”” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Menekült a krumpli és narancsosztó “szeretetszolgálat””
    .
    Ezekkel a menekültekkel mindig csak a baj van! 😀 😀

  2. felix szerint:

    A narancsosokkal nem árt az óvatoskodni. 🙂

  3. Orsós Rodrígó szerint:

    Legközelebb Borbély Lénárd maszkban csöngetnek be 90-100 éves nénikhez, bácsikhoz, hogy agg korukra való tekintettél felköszönthessék őket.

  4. nagyapó szerint:

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  5. Orsós Rodrígó szerint:

    Nagyapó a 2. gyerekkorát éli; az első, második osztályban kellett sormintát rajzoln¡.

  6. Tarjányi László szerint:

    Miért nem ír a Csepelinfó az alábbi esetről?

    Tegnap reggel az egyik csepeli szervízben voltam, ahol egy idősebb hölgy autótulajdonos beszélt arról, hogy a Csepel Pláza parkolójában fekete maszkot viselők kirabolták.
    A kocsijába szállt be, amikor szorosan a kocsija mögé állt egy nagyon szép fekete autó. Két feketeruhás, fekete maszkot és kesztyűt viselő személy szállt ki belőle, odament hozzá, betörték az ablakot és elvitték a táskáját. A táskát és az okmányokat az Erdősor úton később hiánytalanul megtalálták, csak a pénz kellett nekik. A szép fekete autót a Rákóczi úton találták meg, a Diego parkolójában.
    A hölgy szerint több hasonló rablás történt környező kerültekben is. Az eset fényes nappal történt. A hölgy nem bankból jött, de mégis jelentős összeg volt nála, mert szobafestő-mázolót kellett másnap kifizetnie. Állítása szerint véletlen támadás áldozata lett, mert az illetőt régóta ismeri, így tippadó nem lehetett.

    Kérdem én, ha ilyen esetek történnek fényes nappal Csepelen, miért nem tudósít a Csepelinfó róla? Talán mert Pintér megígérte, hogy két hét alatt rendet tesz? Talán mert a köztéri kamerák mégsem rettentik el a bűnözőket? Nem hiszem hogy magyar bűnözők ilyen bátrak lennének, hogy fényes nappal sorozatosan támadjanak, hiszen addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik! Ha meg külföldiek, például albánok, bárkik lehettek, maszkban voltak, akkor meg én minden idegent kivágnék az országból!
    Eddig sem volt érdemes este Csepel utcáin járni, mostantól már nappal sem? Legalábbis idősebb nőknek?

    Én a rendszerváltás után szoktam rá, ha este gyalogoltam vagy békávéval utaztam, jól kihúztam magam, minél nagyobb kontúrt mutassak, elvéve az alkalmi rablók kedvét!

    Tisztelt Illetékesek, erre sem tetszenek válaszolni, mint arra amikor a hárosi meghívó kapcsán felvetettem, miért kellene a családiház-tulajdonosoknak takarítaniuk az ingatlanuk mellett levő esővízárkot, s hogy mit kellene tenniük az esetlegesen FERTŐZÖTT, eltávolított iszappal? Egyáltalán, közérdeket szolgál-e a Csepelinfó, vagy csak egymásnak írogatunk?

  7. Orsós Rodrígó szerint:

    Közérdeket? Azt biztos nem. Egy érdekkört.

  8. ébredés szerint:

    Ami a magyar országon működő szeretetszolgálatokat illeti, (t. kivétel)helyébe lépve már régen szerelemszolgálat működik. Jobb, ha nem beszélünk róluk. Az állami intézményektől, magánemberektől kapott adományok nem kis részét saját célra hasznosítják. Remek gk.-al, mikró buszokkal furikáztatják szerelmeiket, családtagjaikat, főként magáncélra, külföldi síparadicsomokba, üdülőhelyekre. Annyi benzinpénzt kapnak éves szinten, hogy emberek sokasága bruttóban sem kap annyi bért/év. Használatukba adott járművekkel, amit a “szolgálatok” finanszíroznak az adományokból. Nem rossz üzlet ott dolgozni.

Itt lehet hozzászólni !