Elhunyt a csepeli autóbaleset vétlen sofőrje

Zene.hu, Csepel.info

szb20150218 01

A Csepel.info úgy tudja, hogy Küronya Miklós, az Omega együttes hangmérnöke volt annak a balesetnek a vétlen sofőrje, amelyik február 18-án történt a Komáromi-Széchenyi utcák kereszteződésénél. A súlyosan megsebesült zenészt a helyszínen a csepeli mentősöknek köszönhetően még sikerült újraéleszteni, de sérülései végül március 23-án, hajnalban a halálát okozták. 

A balesetről itt, a baleset körülményeiről pedig itt számolt be lapunk. Információink szerint sajnos annak a balesetnek is elhunyt a sofőrje, amelyik szintén a Széchenyi István úton történt február 25-én (akkor kisodródott és oszlopnak ütközött egy autó). Mindkét sofőrnek fejsérülés okozta a halálát. Az alábbiakban a Zene.hu oldal tudósítását olvashatják az Omega hangmérnökének haláláról. Őszinte részvétünk az elhunytak családtagjainak.

Gyászolnak a magyar zenészek

Küronya Miklós hangmérnök március 23-án hajnalban hunyt el. Nyugodjon békében.

Nagyon szerethető ember volt, jó kedélyű, kedves és türelmes. A hangmérnök az Omega kapcsán vált ismertté, de számtalan egyéb hazai hanglemezt is ő kevert, sőt tehetséges basszusgitáros is volt.

Kűronya stúdiójában szinte az összes magyar nagyágyú megfordult..

Emlékét megőrizzük!

“Nagyon sok kiadvány készült itt, volt hogy napi 24 órában dolgoztunk, annyi munkánk volt. Akik a 80-as és 90-es években számítottak, azok mind megfordultak ebben a stúdióban. Több mint 200 lemez elkészítése fűződik ehhez a helyhez.”. “Nagyon sok kiadvány készült itt, volt hogy napi 24 órában dolgoztunk, annyi munkánk volt. Akik a 80-as és 90-es években számítottak, azok mind megfordultak ebben a stúdióban. Több mint 200 lemez elkészítése fűződik ehhez a helyhez.” – mesélte.

Egy hónapja súlyos autóbaleset érte, sokáig küzdött, hétfő hajnalban távozott. Küronya Miklóst mindenki szerette. Nyugodjék békében!

Forrás: Zene.hu

Itt lehet hozzászólni !