Baleset a Széchenyin: a halálból hozták vissza a sofőrt

Csepel.info

szb20150218 03

szb20150218 01

szb20150218 02

A Csepel.info több olvasója is úgy tudja, hogy hosszú ideig küzdöttek a szerda délutáni csepeli baleset vétlen sofőrének életéért. Úgy tudjuk, hogy a sérültet a helyszínen sikerült a csepeli mentősöknek újraéleszteniük. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi történt a súlyos sérülttel a kórházba szállítás után.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két személyautó ütközött össze a Széchenyi utca és a Komáromi utca csomópontjában szerda délután. Az esetnek egy súlyos sérültje volt, akit a csepeli mentősök és a tűzoltók emeltek ki a vétlen kocsiból, és akinek az életéért a helyszínen hosszú ideig küzdöttek. Több olvasónk úgy tudja, hogy két gyerek volt a balesetet okozó járműben. A csepeli mentő egyébként az önkormányzatnak köszönhetően a lehető legjobb felszereltségű – habár érték emiatt politikai vádak a kerület vezetését.

60 hozzászólás “Baleset a Széchenyin: a halálból hozták vissza a sofőrt” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    A piros autó, nem 50-el rohant bele a Fordba, aki szabályosan haladt a Széchenyin.
    Szerencséje, hogy az egy Ford volt és nem valami gyengébb jármű, továbbá, hogy a sarki acéloszlop helyett a járdára sodródott és az ütközést az “A” oszlop kapta, nem az ajtó.
    Mihamarabbi felépülést!

  2. Grün Rikárdó szerint:

    “a halálból hozták vissza a sofőrt”
    Naaaaaa, azért ne túlozzunk! Az már a csodák kategóriája lenne!

  3. Valaki szerint:

    Nem volt sem pulzusa, sem légzése…kb:10-15 percig próbálták újraéleszteni…szóval “a halálból hozták vissza” Nevezhetjük csodának is akár!!!

  4. Csalódott szerint:

    Á, Grün már Rikárdó is…:) Javaslatom: kis kiruccanás valamelyik cigánysorra Borsodba…

  5. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!

    “A magyar jog szerint a halál: amikor a légzés, a keringés és az agyműködés teljes megszűnése miatt a szervezet visszafordíthatatlan felbomlása megindul. – 1997. évi CLIV. tv. XI. fej. 202.§ g)”

  6. Grün Rikárdó szerint:

    Csalódott!
    Itt Csepelen nem-e lehetne-e?! Mégiscsak költségtakarékosabb! 😛

  7. Fehérke szerint:

    Sziasztok!

    Jó lenne, ha balesetet szenvedettek állapotáról kapnánk felvilágosítást, nem a magyar jogról. A beszállított gyermekkel mi van?
    Egyébként világszerte a halál a szív megállásával kezdődik. Mi ezen a vita? Kedves R! Ha valakinek megáll a szíve, az szerinted él? Bonyolult-himbálózott válaszodra nem vagyok kíváncsi!

  8. Valaki szerint:

    A gyerekeket nem szállították be sehova, csak az idős urat!
    Grün Rikárdó!
    Köszi a felvilágosítást, akkor szerinted semmi baj mert nem halt meg., szerinted a mentősöknek nem tartozunk köszönettel az áldozatos munkáért!!!!

  9. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    A munkájukat és kötelességüket tették, munkabérért!

  10. Tóth Mária szerint:

    Grün: mindig, mindenbe tudálékosan belekötni, ez a Te éltető elemed!

  11. Valaki szerint:

    Grün!
    Te aztán elég primitív ember lehetsz, ha ezt így gondolod….életet mentettek és mentenek minden nap…szerintem nincsenek is megfizetve rendesen….tegnap is egy ártatlan embert hoztak vissza a halálból….és igenis tiszteletre méltó és minden elismerésem az övék amiért ezt a munkát végzik….Téged pedig sajnállak a gondolkodásmódodért….szánalmas

  12. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    A munkáját mindenkinek rendesen meg kell fizetni a mindenkori munkáltatója által!
    Remélem a 41 év munkaviszonyom után befizetett, törvényesen kiszabott járulékaim ellenértékeként jogosan tartok igényt arra, hogy orvosi és mentős segítséggel szenderedhessek jobblétre!

  13. Valaki szerint:

    Hát Grün az írásait alpján inkább egy idióta kamasznak gondoltalak…de így hogy 41 év munkaviszonyod van így még szánalmasabb vagy

  14. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    Nem tartok igényt a szánalmadra!
    Ha kérhetlek fizesd rendesen az adóidat, járulékaidat, amiből jelenleg a zorvosi ellátásomat és szerény nyugdíjamat a szociálisan gondoskodó állam folyósítja!
    Cserében sajnos csak annyival vigasztalhatlak, hogy ha lelépek balra nézek, a felezővonalat elhagyva jobbra és csak folyamatos zöldnél kelek át a zebrán!
    Autóra már nem fussa, meg amúgy is 75%-os látásvesztésem van, így meg sem próbálok vezetni, bár vezethetnék, de a cukorbaj miatt nem teszem, mások érdekében sem!

  15. Zsuska szerint:

    Rikárdó!Remélem,majd akkor is ezt mondod,mikor érted megy a mentő!!!!!Valószínűleg jó pontot fogsz kapni ezért a véleményért!!!Igen ez a munkájuk,ezért kapnak fizetést,de ez egy bunkó hozzáállás,mikor az ember életéért küzd valaki.Nem ugyanaz,mint polcot pakolni a Tescóban,hisz azért is kapnak fizetést ugyebár.Tisztelni kéne a tudást,amivel mentik az életet!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Grün Rikárdó szerint:

    Zsuska!
    Valahol esetleg úgy érezted, hogy nem kellő tisztelettel beszéltem a választott hivatásuknak elkötelezett emberekről?!
    Legyen az akár polcfeltöltő a Tescóban, tűzoltó, rendőr , mentős vagy buszvezető, egészen le a miniszterelnökig!
    Ha tényleg Zsuzsa vagy a Te Istened éltessen neved napján! 😛

  17. Valaki szerint:

    Hát Grün csak azt kívánom hogy a Téged kezelő orvos a fizetésének megfelelően lásson el…..Te tipikusan az az ember vagy aki még egy köszönömöt sem tud kinyögni….mert szerinted ez alap…igen az de attól meg el lehet ismerni azt hogy életeket mentenek…nem pedig igy reagálni rá…de nem vagyunk egyformák…majd emlékezz erre a hozzáállása amikor téged vagy bármelyik szerettedet próbálják újraéleszteni…..hozzáteszem nem kívánom ezt Neked mert én egy jóindulatú ember vagyok…Veled ellentétben…

  18. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    Azt hiszem fogok emlékezni, még a rendszer kitalálójának, hős Vezírünknek az édesanyjára is!
    Naponta többször, lehet, hogy Veled együtt! 😛
    .
    “Ne aggódj, minden rendben van!
    Szerencsére ebben az országban az egészségüggyel is minden rendben van. Ha tehát aggódnánk, hogy a betegek nem kapnak megfelelő ellátást, vagy hogy azért romlik az állapotuk, mert túl sokat kell várniuk valamilyen vizsgálatra, csak hallgassuk meg az ágazatért felelős államtitkárt.”
    .
    http://www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/161282/

  19. Zsuska szerint:

    Rikárdó!Igen,úgy érzem.Kicsit más,ha éppen az életed múlik azon az emberen.Ha esetleg nem olyan okos,hogy megmentsen?????Vagy annyira okos,hogy visszahoz a halálból?Hálából azt mondod,hogy ez a munkája?Igen,tényleg,csak épp semmi tiszteletet nem kap.Persze más munka is tiszteletet érdemel,csak abba senki nem halt még bele,ha rossz helyen volt a tej a polcon.Viszont ha az eü-s elnéz valamit akár halál is lehet a vége sajnos.És csak azért van még pár nővér és mentős és orvos aki nem ment még külföldre,mert elhivatottak,csakhogy lassan nem lesz nővér,akkor kitől várjuk majd a segítséget?Egyébként köszönöm a köszöntést,ha szívből jött.üdv

  20. Zsuska szerint:

    Bocsánat,mostantól nincs is olyan,hogy ápoló,mert meg van tiltva……..:D

  21. Grün Rikárdó szerint:

    Zsuska!
    Az előző hsz.-at tedd magadévá, lécci!
    .
    A “szegény” helyett a “rászoruló”, a “stadion” helyett pedig a “fedett sportlétesítmény” kifejezés a helyes.
    Nincs többé “g…i” sem, csak Nemzet Magömlése! 😛 😀
    http://www.atv.hu/belfold/20150219-ezeket-a-szavakat-nem-lehet-hasznalni-az-emmiben

  22. Valaki szerint:

    Grün,itt nem a vezéredről van szó…hanem arról h ,te miként vélekedsz az orvosok mentősök munkájáról.az a felháborító és elszomorító..igenis tiszteletre méltó….és azért tartalak szánalmas embernek mert Te ezt nem vagy hajlandó elismerni.te gondolom az a tipusú ember vagy aki elmegy egy baleset mellett mert nem ezért kapod a fizetésed,hogy segíts vagy előtted valaki összeesik nem hivisz mentőt mert nem a te dolgod.nem tudom elfogadni ezt a gondolkodást főleg nem egy meglett korú embertől….

  23. Anonim szerint:

    Muszály hozzászolnom.. A bajtársak tették a kötelességüket ez igy igaz. Fizetésnek nem nevezném amit ezért cserébe kapnak/unk. A jo szó az éltető.
    Zsuzsa és kedves Valaki szeretném ha tudnátok az ilyen “emberek” sirnak a legjobban a segitségért….

    Jobbulást a balesetet szenvedöknek, kitartást a családoknak.

  24. Tárnoki Csaba szerint:

    üdv mindenki
    Állandóan arról kommentelni hogy egyes munkákat mennyivel kellene jobban megbecsülni igencsak szűklátókörű megnyilvánulás! Mivel lenne jobb egyik a másiknál?! Csak mert az egyik olyan megható és lelkis?! Ők ezt tanulták, azért mert ezt akarták! Mivel kevesebb egy szerelő, vagy egy gyári munkás?! Ők megvannak fizetve?! Természetesen az emberi életért minden jóérzésű ember szorít! Tisztelem is őket és tudom milyen nehéz és felelősségteljes a munkájuk, de nem emelem ki egyik melót sem! Megfordítva a kérdést amúgy a befizetett járulékok közel sincsenek arányban a szolgáltatással (ez nem a mentősők hibálya mielőtt valaki korlátolt belekötne). Gratulálok a mentősőknek hogy mindnet megtettek, sajnálom hogy nem fizetik meg őket és másokat sem! Jó érzés hogyha valaki (bárki) azt amit tanult szakszerűen el tudja végezni, legyen egy autószerelő akár, akinek szintén sok szerepe van az élet megóvásában, rossz érzés az hogy mennyivel “jobban teljesítünk” és még mindig az emberek anyagi helyzete kell hogy legyen a téma! Reménykedem hogy a balesetet szenvedőnek nem lesz maradandó sérülése sem, jobbulást kívánok és legyen mindenkinek tanúlság az eset!
    u.i.: párszor már hálát adtam Istennek és mentősnek, orvosnak és csak annyival tudom segíteni munkájukat, hogy nem vagyok felelőtlen és ha beteg is vagyok, türelmesen kivárom a soromat (anyám beteg akkor már nem annyira) és nem másokon verem le a port, amit az egészségügy hiányosságaiból fakad!

  25. Grün Rikárdó szerint:

    Valak iés Anonim!
    Odajutottunk, hogy én vagyok a felelős azért mert a zegésségügy a jelenlegi szarban van?!
    Miért ne “hivisz”-nék mentőt, ha valaki rosszul van?!
    Ha úgy gondoljátok, hogy a jó szó éltető és abból is el lehet tartani egy háztartást és családot, akkor tapsoljatok!
    .
    Az ilyen emberek mint én nem sírnak a segítségért, hanem kikövetelik mint feljebb említettem a befizetett járulékaik után!
    Magamévá tettem Smitti Palya gondolatát, mikor a három villa mellé volt pofálya követelni a negyediket is “Ami jár az jár!” alapon!
    Malyd azt a rívást figyeljétek meg, ha mégsem kap díszsírhelyet a Bazilikában!

  26. admin szerint:

    Rikárdó: miért is ne lehetnél egyszer te is felelős valamiért? 😉

  27. Anonim szerint:

    Tárnoki Csaba igazat kell adjak neked. Helyesek a meglátásaid és ha jol gondolom van rálátásod a politikai részere is.

    Rikárdó neked csak gratulálni tudok. 😀

  28. felix szerint:

    Egy temetésen általában egy pap van és 4 vagy 5 sírásó, de csak a pap nevét tudják a beszédét értékelik.

  29. Valaki szerint:

    Én nem azt mondom h ki kell emelni, vagy ilyesmi…csak az háborít fel, hogy ez a Grün lebecsmérelte azt a mondatot a cikkben, hogy a “halálból hozták vissza”….nálam ez verte ki a biztosítékot…először azt gondoltam valami kamasz gyerek ír ilyet…de hogy egy felnőtt ember, hát ne haragudj Grün…Nem tehetssz Te semmiről, mert ahoz Te baromi kevés vagy….és pont az ilyen követelődző emberek miatt, mint Te pon azok miatt jobban megkellene fizetni Őket…
    Tárnoki Csaba!
    Remélem a mielőtt valaki korlátolt az nem nekem lett címezve!
    Igazad van, semmivel sem több egy orvos, mentős…stb, mint egy szerelő…de ugye a szerelőnek is mondjuk hogy köszönöm…legalábbis én minden esetben…nyilván Grün nem…Ő ugye csak követel!!!.De mivel úgy gondolom, hogy Te egy intelligens ember vagy, így feltételezem Te is.
    Vagy, ha az autószerelő megjavítja az autódat, ami elromlott akkor megköszönöd, és nem lebecsméreled a munkáját……
    Mégegyszer elmondom, hogy azon akadtam ki, hogy szerinte az semmiség…az újraélesztés….

  30. Grün Rikárdó szerint:

    admin!
    Vállalom a felelősséget az egésségügy sanyarú helyzetéért!
    .
    Valóban a zátlagosnál ritkábban vagyok beteg és ezzel jogtalan előnyhöz juttatom az átlag felettieket, de a sportos életmódnak is vannak nemzetgazdasági hátrányai! 😛
    Még az antiinflu-t sem voltam hajlandó bevenni, pedig ingyenes!
    Jó mondjuk kicsit késve érkezett a rendelőkbe és közben az a hüje vírus is mutálódott!
    Mivel egy kiadós kefekúrával sikerült megúsznom, egy esemény utáni vakcinának pedig annyi a jelentősége mint a halott purgálása! 😛
    .
    http://nol.hu/belfold/tombol-a-jarvany-de-kevesen-kernek-oltast-1517271

  31. Valaki szerint:

    Felix!
    Ezt most én személy szerint cáfolom, az év elején temettük el az Anyósomat, és a sírásók a főnökükkel együtt 6an voltak, és mind a 6 embernek adtunk pénzt!

    Viszont igazat adok Neked……
    Nyilván Grün a papnak sem ad….nem hogy a sírásónak…..mert hát szerinte ami jár az jár……

  32. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    “Grün Rikárdó szerint:
    2015. február 19., csütörtök – 10:51
    “a halálból hozták vissza a sofőrt”
    Naaaaaa, azért ne túlozzunk! Az már a csodák kategóriája lenne!”
    .
    Mit kicsinyelltem le azzal, hogy megállapítottam a halál visszafordíthatatlanságát?!

  33. Valaki szerint:

    Szerintem az, hogy sem pulzusa, sem pedig légzése nem volt, és kb 10-15percig élesztették újra az azt jelenti, hogy igenis a halálból hozták vissza!!!!!

    Mi a halál, mikor és miért tud beavatkozni?

    A halál a légzés és keringés megszűnésével egy időben kezdődik el. Nem egy pillanatnyi történés, hanem folyamat. Van egy kitüntetett szakasza, ahol az esetek egy bizonyos részében eredményesen tud beavatkozni. Megfelelő technikával képes megállítani, és visszafordítani a folyamatot.

  34. felix szerint:

    Valaki!
    Akkor cáfolnád, ha fel sorolnád a nevüket.
    Gondolom, hogy a papét /ha volt / tudod/
    Nem az anyagi megbecsülésről szólt az amit írtam.

  35. Valaki szerint:

    Az értékelésen én azt értettem..mert mi nem követelünk semmit, hanem pénzzel fejezzük ki a hálánkat….másként bánnak azzal aki elvár és követel…és másként aki megköszön és hálálkodik
    Sajnos ilyen világot élünk….Pénz beszél, kutya ugat….Sajnos…..

    Volt pap, de be kell vallanom szégyen, de nem tudom az Ő nevét sem….
    az egyik sírásó Attila volt azt tudom…..

  36. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    Fogalom és értelmezési zavaraid vannak!
    A “klinikai halál”-ból hozták vissza, de nem a halálból!
    Onnan már nincs visszahozás!

  37. Tárnoki Csaba szerint:

    Kedves Valaki

    Nem nem neked címeztem egyáltalán! Sajnos tapasztalatból mondom hogy egyesek nagyon kiforgatják az ember szavait akkor is amikor ízes magyarsággal írja le véleményét. Mivel ez a téma igen kényes és vannak dolgok amiket szerintem kategórikusan külön kell venni, így sokan első olvasásra úgy vélhetik hogy nem becsülöm az egészség ügyben dolgozókat. Ezért írtam általánosítva, amit amúgy ha lehet kerülök.
    Más emberek vagyunk más felfogással és tapasztalatokkal. Igen Grün úgy látom köveltel, de ha finomítjuk akkor jogosan vár el. Nem szoktam ismeretlenűl ítélkezni, most sem teszem. A Halálból hozták vissza az egy mondás nem kell tárgyilagosítani mert senki “oda sem vitte”. Igen szerintem sem kell lebecsmérelin azt ha valakit “megcsap a halál szele” , sajnos én is voltam hasonló helyzetben. Pogánykéni is úgy vélem hogy akinek itt az ideje annak menni kell, de ezzel csak egy újabb témát dobnék fel, amit szintén nem lehet tárgyilagosítani és okot adna egy újabb értelmetlen vitának!
    Anonim
    Nem, nincs sok rálátásom a politikára, kerülöm ahogy csak tudom, de mikor az ember nyakába ömlik a sok hazúgság és megvezetés akkor maradok a tényeknél, lehetőleg pártatlanul, átlátva a politika már-már illuzionista hozzánkállását!

  38. felix szerint:

    Csak annyit akartam mondani, hogy egy folyamatban különböző fokon elismert emberek, foglalkozások munkája van benne.
    A látványos vagy felemelő történetek a többiek precíz munkája nélkül nem jöhetne létre.
    Amikor a mentőst áldjuk, akkor tudnunk kell, hogy a munkája mögött egy intézmény sok sok áldozatkész tagjának munkája is ott van.

  39. felix szerint:

    jöhetnek

  40. Valaki szerint:

    Grün!
    Van klinikai és biológia halál…..Szerintem Neked meg kellene tanulni olvasni és írni….a hülyét is pontos j-vel írod, Te nagyon okos!!!!
    Menj aztán követeld magadnak ami jár 🙂
    Én meg maradok a köszönömnél, meg a más emberek megbecsülésénél…legyen az pék vagy eladó..vagy szerelő vagy bárki……
    Még a kéregetőnek is, aki minden reggel odajön az autómhoz, még ahhoz is kedves vagyok, és megköszönöm amikor szép napot kíván….
    Nyilván Te még életedben nem adtál senkinek egy fillért sem…..mert hát ez nem jár….ugyebár…..meg hát a köszönöm szót sem ismered…pedig 60év körüli vagy…szényen

  41. Valaki szerint:

    Köszönöm, Csaba…nem is vettem magamra 😀
    Értem Felix amit mondasz és igazad van!

  42. csepelisrác szerint:

    Szorítsunk együtt az “idős úrért”! 🙁
    http://www.168ora.hu/arte/komaban-omega-hangmernoke-133914.html

  43. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!

    “Még a kéregetőnek is, aki minden reggel odajön az autómhoz, még ahhoz is kedves vagyok, és megköszönöm amikor szép napot kíván….”
    Te egy úr vagy!
    Én inkább egy ezrest szoktam adni a kéregetőnek és a hálistenkedést hagyjuk a koldusoknak!
    A pék, eladó, szerelő vagy bárki jogosult a munkájának vagy az árujának pénzbeni ellenértékére! 😛 😀

  44. Valaki szerint:

    Na jó Grün barátom, nem vagyunk egy szinten…….:D
    Egyébként ,nem Úr vagyok, hanem NŐ!!!!!!!
    Te életedben egy forintot nem adtál senkinek, csak úgy..Te csak követelsz!!!!!!
    Most már komolyan szánalmas vagy 😀
    Te aki még a hülyét sem tudod helyesen írni 😀
    Menjél aztán követeld az orvostól ami jár…meg a péknél is csak add oda a pénzt…de nehogy kiejtsd a szádon, hogy köszönöm!!!!!!
    Te tuti az a fajta vagy aki, bemegy valahova és még csak köszönni sem szokott!!!!!!!!!!!

  45. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    “Na jó Grün barátom, nem vagyunk egy szinten…….:D”
    .
    Meg kell állapítanom, hogy nem, de hogy lásd milyen egy úr kicsit leereszkedtem!
    Nálam ez már foglalkozási ártalommá vált 41 év oktatás, nevelés után! 😛
    A “hüjé”-ről csak annyit, ha tudnál teniszezni és tisztában lennél a feladott labda fogalmával, amit az unokáimnak örömszerzésként szoktam felkínálni, hogy legyen valami sikerélményük is!
    De azért üdítő volt Veled eszmét cserélni! 😛 😀

  46. Valaki szerint:

    Hát ha Te valóban Pedagógus vagy akkor még szánalmasabb vagy 😀
    Remélem az unokáidat megtanitod a másik ember tiszteletére!!!!!
    De jó, hogy sem a szüleim, sem a nagyszüleim, de még akik tanítottak még azok sem voltak ilyen emberek, mint Te!
    Ezért is vagyok én különb Tlőed emberileg!
    Nekem is egy élmény volt! Megint megbizonyosodtam róla, hogy nagy az Isten állatkertje!
    Köszönöm Neked!!!!!

  47. nagyapó szerint:

    A részletekben bújik meg a zördög. A feladott labda – amit le lehet ütni – a röplabda szakszava. Az átkosban vált ismertté, amikor a tenisz még úri sportnak számított. A feladott labda nem keverendő össze a magas labdával (ezt a “képzett” riporterek szokták megtenni).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  48. megkeresslekgrün szerint:

    Grün
    Elmorzsolok egy imat h apad legyen a kovtkezo vetlen sofor akit ujrakelljen eleszteni

  49. Grün Rikárdó szerint:

    megkeresslekgrün!
    Várlak a Nefelejcs utcai zsidó-temető előtt ásóval, lapáttal és megpróbáljuk a dolgot!
    Bár a halálból nem lehet visszahozni se újraéleszteni, de itt a zalkalom aq próbára!
    Imádkozzál lelkesen érte, én is szoktam, de itt már az sem segít!

  50. Grün Rikárdó szerint:

    Valaki!
    “Remélem az unokáidat megtanitod a másik ember tiszteletére!!!!!”
    Három lány és két gyerök uncsim van.
    Vannak nekik szüleik, akikből az egyiket “úri” jókedvemben ajándékba kaptak tőlem!
    Sajnos a felmerülő nyelvi problémák miatt a zoktatásukat rájuk kell bíznom!
    Csak Vida Ildikó szintjén beszélem a zangolt, a németet a -der, -die, -das miatt még úgy se, a japánt pedig mint a tyúk az abc-ét!
    Ők nem beszélik a magyart, a jiddist, a tótot, a románt és a cigányt!
    Az új hazájukban sincs szükségük rá! 😛

  51. Grün Rikárdó szerint:

    “Miközben a mentés benne van a tíz legnagyobb megterheléssel járó munkakörben, hazai jogszabály mégsem ismeri el pótlékkal kompenzálandó egészségkárosítást okozó terhelésnek. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) érdekvédői három évvel ezelőtt a bírósághoz fordultak a mentők veszélyeztetettségének elismeréséért. Ha nyernek, havi húszezer forinttal egészülhet ki az átlagosan bruttó 150 ezer forintos bér. ”
    .
    Többet érne egy köszönömnél, ha megfizetnék őket!
    .
    http://nol.hu/belfold/stresszpotlekert-kuzdenek-1517513

  52. akárki szerint:

    Grün!

    Csak gratulálni tudok!
    Valaki az életéért küzd a kórházban, te pedig itt osztod az észt…
    Sehogy máshogy nem tudod magadra felhívni a figyelmet….szánalmas…(bár tudom nem vagy rászorulva)
    Nagyon magányos lehetsz….. 🙁

    Ne aggódj nem kell válaszolnod, bár ezt már tudjuk úgyse fogod kibírni, hisz tiéd az utolsó szó….. 😉 Hajrá….:P

  53. Grün Rikárdó szerint:

    akárki!
    Köszönöm a gratyulésönt!
    Mennyivel vagy Te jobb a találgatásaiddal?!
    Mivel nem kérdeztél, ne várj választ! 🙂

  54. nagyapó szerint:

    A két trollt azért fizetik, hogy írjon! Nem számít milyen marhaságot, csak szerepeljen (L.Gábor Zsazsa).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  55. akárki szerint:

    Grün!

    Én nem találgatok! 😉
    Tényeket közöltem 😀

    Úgy vettem észre te kérdés nélkül is mindig mindenre válaszolsz… Csak gondoltam megspórolok Neked egy kört!

    De úgy látszik mégse bírtad ki 😉

  56. Grün Rikárdó szerint:

    akárki!
    A legújabb variáció szerint (Ez a bejegyzés 2015. február 22. vasárnap 10:35-kor készült) még ennyi tudunk konkréten:
    “A helyszínen készült fotók alapján a szürke autó vezetője fordulhatott ki a Komáromi utcából, mivel az ütközés azt a kocsit érte oldalról. Amennyiben így történt, a piros autó haladhatott szabályosan, és a szürke vezetője lehetett a baleset okozója.
    Azt azonban nem tudjuk melyik kocsiban ki utazott.”
    http://csepel.info/?p=39955
    .
    Próbálom hinteni a fényt!

  57. akárki szerint:

    Grün!

    Nem kell köszi 😉

    És hidd el nem kell 50-szer bemásolnod ezt az egy bekezdést sem….;)

  58. Valaki szerint:

    Akárki!
    Nagy vagy!!!!!!
    Grün egy nagyon tanult pedagógus hahahahahaha,aki úgy gondolja neki minden jár…a száján kívűl is….

  59. V. A. Lacky szerint:

    Sajnos 2015.03.23-án elhunyt a vétlen gépkocsi sérültje. Részvétem hozzátartozóinak, zenésztársainak.

Itt lehet hozzászólni !