Baleset a Rákóczi Kertnél

Csepel.info

ilusztracio_baleset

Baleset történ este szerdán nyolc után pár perccel a Széchenyi utcában a Rákóczi Kertnél – értesült a Csepel.info.

A baleset után a forgalmat átterelték a párhuzamos utcákba. Egy olvasónk szerint egy piros autó nekimentet az egyik villanyoszlopnak, a sofőr súlyosan megsérült. A sérültet a tűzoltók vágták ki az autóból, és a mentősök még hosszan ápolták, hogy szállítható állapotba hozzák. Információink szerint a balesetben ez az egy, lesodródott autó volt érintett, és a baleset a Széchenyi utcán, a Kolozsvári és a Maros utcák közötti szakaszon történt. A sérültnek mielőbbi jobbulást kívánunk! Aki többet tud, kérjük írja meg a fórumban.

10 hozzászólás “Baleset a Rákóczi Kertnél” bejegyzésre

  1. - szerint:

    Nem a Rákóczi kertnél történt a baleset,hanem a Bajcsy és a Szabadkai utca közt a Széchenyin.

  2. szigetország szerint:

    Én is úgy tudom, hogy a Bajcsyhoz közel történt a baleset. Egy autó tekeredett fel egy oszlopra.

  3. admin szerint:

    Mi úgy tudjuk, hogy a Kolozsvári-Maros u. között, a Széchenyin volt a baleset. Egy piros autó ment neki egy lámpaoszlopnak.

  4. - szerint:

    Halál biztos,hogy ott történt,ahol írtam, kb a 151-es megállójánál. Nem hinném,hogy két baleset is volt egyszerre . Ezen a szakaszon a lámpák sem égtek,tűzoltóautóval és bójákkal volt lezárva a Széchenyi a pláza felé.

  5. - szerint:

    Azt elfelejtettem írni,hogy személyesen láttam a helyszínt,azért tudom.

  6. - szerint:

    Látom azóta frissült a cikk,de a helyszínt igazán ki lehetne már javítani.Komolyan mondom,kisétálok pizsamában,tőlem száz-egynéhány méter amúgy is,és körbefényképezem/kamerázom,hogy hol volt.Tudom,hogy nem ez a leglényegesebb dolog,de akkor sem kéne olyat állítani,ami nem igaz.

  7. Grün Rikárdó szerint:

    -!
    Új fiú vagy?!
    1.) Az adminnak mindig igaza van!
    2.) Ha mégsem, akkor az 1.) pont lép életbe! 😛 😀

  8. - szerint:

    Már régebb óta olvasgatom az oldalt, ha épp utána szeretnék járni,hogy mi történt,ha balesetet látok a kerületben,mint jelen esetben is,de most szóltam hozzá először,mert gondoltam,jól jön az infó.De ez esetben mindegy 😀 Biztos én vagyok a hülye,és nem tudom a szomszéd utcák nevét 😀

  9. szigetország szerint:

    szerint!

    Igazad van, mert a baleset ott történt, ahol mondod. Nekem egy hiteles szemtanú mondta, hogy a Rákóczi kertnél szállt fel a buszra, de egy megállóval később, a Bajcsy útnál leszállították, mert ott történt a baleset.

  10. karoly szerint:

    Sajnalatos es tragikus eset elfogadhatatlan hogy egyesek ezen ELVEZKEDNEK . Nem kivanom senkinek hogy a csaladjoban hasonlo legyen. Nagy Karoly (edesapa) Australiabol

Itt lehet hozzászólni !