Meghívó – Tájékoztató fórum: Kossuth Lajos utca felújítása

Csepel.hu

Meghívó – Tájékoztató fórum: Kossuth Lajos utca felújítása

Tisztelt Bérlő/Tulajdonos!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton tisztelettel meghívom Önt az önkormányzatunk által kezdeményezett tájékoztató fórumra, melyen kérdéseit is felteheti az illetékes szakembereknek a Kossuth Lajos utca március 7-én kezdődő felújításával kapcsolatban.

Mint ismeretes, a Budapesti Közlekedési Központ beruházásaként két ütemben megújul a kerület legforgalmasabb utcája, mely az Ön boltját/bérleményét/üzlethelyiségét is közvetlenül érinti.

A párbeszéd kezdeményezésének célja, hogy az áruforgalom bonyolítása, a vevők kiszolgálása a fenti időszakban is a megfelelő módon és a megszokott színvonalon történhessen.

A tájékoztató fórum

  • időpontja: 2015. március 5. (csütörtök), 17.00
  • helyszíne: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepel Polgármesteri Hivatala, nagytanácsterem (1211 Budapest, Szent Imre tér 10., fszt. 5.)

A fórumon jelen lesz a kivitelező képviselője, a kerületi rendőrkapitányság, közterület-felügyelet és tűzoltóság vezetői (megbízottjai), valamint hivatalunk érintett szakemberei.

Kérjük, részvételét az alábbi elérhetőségek egyikén csütörtök délig jelezni szíveskedjen: polgarmester@csepel.hu, 061/427-6122

Borbély Lénárd

polgármester

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !