Baleset a Széchenyi István úton – Újabb fejlemények

Mr.Gabee

szb20150218 01

Információink szerint a balesetben vétlenül megsérült sofőrt koponyaalapi töréssel kezelik a Merényi Gusztáv Kórházban. Meg nem erősített információk szerint jelenleg kómában fekszik. Az Opel volánjánál egy nő ült, és három gyermek utazott vele. Közülük senkit sem kellett kórházba vinni. Amint bővebbet megtudunk az esetről, cikkünket bővíteni fogjuk.

A csepeli mentő egyébként az önkormányzatnak köszönhetően a lehető legjobb felszereltségű – habár érték emiatt politikai vádak a kerület vezetését. A Csepel.info hírblog teljes szerkesztősége mielőbbi felépülést kíván a baleset sérültjeinek.

15 hozzászólás “Baleset a Széchenyi István úton – Újabb fejlemények” bejegyzésre

  1. Ecseri Mária szerint:

    Egyszerűen érthetetlen, hogy erre a kereszteződésre miért nem történik megoldás?! Rendszeresek a balesetek, sokszor súlyosak. Ráadásul szerencsétlent a Merényibe vitték, na ott sok jóra nem számíthat!

  2. Grün Rikárdó szerint:

    “a Merényibe vitték, na ott sok jóra nem számíthat!”
    https://www.facebook.com/
    .
    Nem is megyek Losziba, jó nekem egy magyar kórház egyszerű magyar bacija is!

  3. admin szerint:

    Kedves Mária! Minden kereszteződésbe rendkívül drága lenne lámpát tenni. Aki meg nem tartja be a közlekedési szabályokat, azt a lámpa se állítja meg. Ez egyébként a kevésbé veszélyes kereszteződések egyike.

    A Kossuth Lajos úton most számos helyen lesz közlekedési biztonság-fejlesztés, majd meglátja, hogy mennyien fogják ellenezni…

  4. nagyapó szerint:

    Ecseri Mária! Emlékezetem (65 év) szerint ebben a kereszteződésben nem történt baleset. A mellette lévő Kassai-Széchenyi sarkon viszont igen.
    Egy lámpa viszont tényleg okozna kis szüneteket, amikor az keresztutcák forgalma könnyebbedne.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  5. felix szerint:

    Kb. 2 másodperc az a 65.

  6. Valaki szerint:

    Minden mellékutcához, kereszteződéshez azért nem lehet lámpát tenni!!!!
    Oda kellene figyelni, és nem száguldozni!!!
    Főleg nem két óvodáskorúval….
    Mindenki írja, hogy azért, mert nemrég leaszfaltozták…..és akkor ne legyenek leaszfaltozva az utcák a fővárosban???,És akkor kevesebb a baleset????
    Ez egyszerűen odafigyelés kérdése!

  7. felix szerint:

    Ugyan már. Erőből ahogy azt manapság kell. A többi meg dögöljön meg, vagy irány a Merényi.

  8. Ecseri Mária szerint:

    Kedves nagyapó! Rosszul tudja ezen a sarkon is nagyon sok baleset történt! Egyébként én vállalom a nevem😊
    Nem feltétlenül lámpára gondoltam, sajnos ez igen megfogná a forgalmat. A körforgalom kiépítéséhez nincs elég hely. Passzolom, nem vagyok közlekedés biztonsági szakértő. De vmi megoldás akkor is kell. Egyébként a Kassai Széchenyi kereszteződés sokszor beláthatatlan.

  9. felix szerint:

    Ja kérem. A két másodperces memória ………. 🙂

  10. csepelista szerint:

    Kedves Ecseri Mária kissé téved, mikor azt állítja, hogy “sokszor” és “súlyosak”, hiszen eleddig itt a keresztező utca földút (!) volt, amelyről nem lehetett a kereszteződésbe gyorsan érkezni. Most 1-2 hónapja, hogy felújították és aszfaltburkolatot kapott, megnőtt a balesetveszély, hiszen az egyforma felület miatt az együgyű sofőröknek nem látszik elsőre a különbség… az elsőbbségadás kötelező táblát kellene persze figyelni, ami egyébként eddig is volt….

    Ja, és a cikkírónak: Széchenyi István “utca”, nem pedig “út”, bármennyire is hosszú és főútvonal, az elnevezést nem ezek a szempontok döntik el…

  11. Ecseri Mária szerint:

    Valóban, sajnos összekevertem a kolozsvári utcával.

  12. Ecseri Mária szerint:

    Kolozsvári

  13. Ébresztőőőő!!! szerint:

    Kedves Mindenki! Aki nem személyesen érintett az ügyben, az miért nem megy haza a családjához és éli az életét?! Fölösleges idő/energia pazarlás…hogy ezen még össze is vesztek ismeretlenül. Örüljetek, ha nem a ti hozzátartozótokkal történik ilyesmi, és élvezzétek a családotokkal töltött időt, mert gyorsan telik…és balesetek-látszólag-véletlenül bármikor bárkivel történhetnek. Peace

  14. Anonim szerint:

    Nem okoskodva de a mellékutcák végére egy fekvörendör talán a legolcsóbb és leghatékonyabb választás lenne…

  15. dfk szerint:

    Anonim-nak teljesen igaza van.

Itt lehet hozzászólni !