Egy várost is megtöltenének az elfogott menekültek

Origo, Hír24

Egy várost is megtöltenének az elfogott menekültek

Brutálisan nő a menekültáradat: február első hetében több mint 11 ezer határsértőt fogtak el a rendőrök, közel annyit, mint tavaly decemberben egész hónapban: mindennap ezrek ostromolják meg a szerb-magyar zöldhatárt, pedig migránsok 99 százalékát táborokba viszik vagy hazatoloncolják.

Megdöbbentő migrációs adatokat osztott meg rendőrségi honlapján az ORFK: mint grafikonjaikból kiderül, az utóbbi hónapokban megugrott az elfogott, főként Koszovóból érkező migránsok száma: február elejétől minden nap több mint ezer illegális határsértőt kapnak el, csak pénteken 1696 menekült került rendőrkézre.

Váratlanul nőtt

A rendőrségi adatok szerint a menekültek száma váratlanul, ugrásszerűen nőtt: decemberben összesen 12212 migránst értek tetten – átlagosan 400-500 határsértő próbálkozott bejutni Magyarország területére, január 28-án azonban ez a szám majdnem a duplájára ugrott, és kis visszaesés után azóta is fokozatosan emelkedik.

Megerősítik a szerb határ védelmét

A magyar hatóságok mellett a szerbek is próbálják megfékezni a menekültáradatot, hétfőtől már nem csak határőrök, de rendőrök és csendőrök is járőröznek a szerb-magyar zöldhatár szabadkai oldalán. A migránsoknak üzent Nebojsa Stefanovic szerb belügyminiszter is, arra kérve az útra kelőket, hogy ne adják el ingatlanaikat, mert többségüket (99 százalékukat) biztosan haza fogják küldeni.

Forrás: Origo

Kelenföldig sem jutnak el a menekültek

A koszovóiak magyar újságokkal próbálják álcázni magukat, hogy ne szúrják ki őket a civil ruhás nyomozók a vasútállomáson.

Négy-ötfős csoportokban lézengenek a menekült koszovóiak a Keleti pályaudvar peronján, első látásra ki lehet szúrni őket a vonatra várók közt – írja helyszíni tudósításában a Bors. Gyanúsan méregetik a hozzájuk közeledőket. Egyikük elmondta: az embercsempészeknek fejenként kétszázezer forintnyi eurót fizettek, ezért cserébe annyit garantáltak, hogy eljutnak Magyarországra. Németországba tartanak, mert ott van munka és pénz, Koszovóban viszont semmi nincs.

A menekültek többnyire Kelenföldig sem jutnak, a megszólaló férfi sem. A vonatra várókat ugyanis járőrcsapatok fogják közre, papírjaikat kérik, akinek pedig nincs engedélye, azt elkísérik, rabszállítóban valamelyik befogadóállomásra viszik. Aki nem maradhat Magyarországon, pénzt kap a jegyre hazafelé, de általában megint nyugatnak indulnak. A határt így sem érik el, legfeljebb Győrig jutnak.

A koszovóiakat civil ruhás nyomozók szúrják ki, bár próbálják magukat álcázni, magyar újságokat vesznek, amit feltűnően olvasnak, azt gondolják, hogy így elvegyülhetnek. Az 1,8 milliós Koszovót naponta átlagosan ötszázan hagyják el, ha így folytatódik, tíz év múlva kiürül az ország – írta a Bors.

Forrás: Hír24

2 hozzászólás “Egy várost is megtöltenének az elfogott menekültek” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Hát ez röhejes, hogy az Európai Unió KÜLSŐ HATÁRÁT senki sem őrzi!
    Ugyanaz van mint a 19-dik század második felében, se határőrség, se bevándorlási törvény, a sok zsidó meg özönlött be keletről! Meg is lett az eredménye, a jól fizető helyeket elvették a bennszülöttek elől, megköpködtek, lenéztek bennünket saját hazánkban, csináltak nekünk egy patkányköztársaságot ahol ölték a magyart. Majd amikor a magyar visszavágott, nácinak meg fasisztának neveztek/neveznek bennünket!

    Nincs szükség bevándorlókra! Én sem megyek őhozzájuk, ők se jöjjenek ide! A problémáikat meg oldják meg maguk, otthon! A mi problémáinkat sem oldja meg más, és senki sem dolgozik helyettünk!

    Aki mégis be akarja engedni őket, az tegye a saját családi költségvetése terhére, a saját lakásában szállásolja el őket!

    Az állam legfeljebb a kisebbségi kasszából költsön rájuk, annyival kevesebb jusson a zsidó kárpótlásra illetve a cigányok ellátására! Ettől majd a liberális jogvédők is észretérnének!
    A cigányok meg létrehoznák az önkéntes határőrséget, kifelé mehet, befelé senki!

  2. spectator szerint:

    A koszovói nép (lakosság) oly nagyon akarta az önálló államot ! Miután megkapta az aktuális ANTANT-tól, most menekül e maguk kiharcolta országból. Vissza kell küldeni mindenkit ! Dolgozzanak otthon !
    Különben is mit tud dolgozni egy képzetlen, nyelvet nem tudó egyén bármely célországban ?

Itt lehet hozzászólni !