155 gyermek, 155 mosoly

Csepel.hu

ajandekozas4

155 gyermek kapott ajándékot a III. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál bevételéből december 14-én, a Radnóti Miklós Művelődési Házban.

A bál célja minden évben egy-egy rászoruló közösség támogatása. Idén egy-két gyermekes családok megajándékozást – a gyerekek kívánságait figyelembe véve – tűzte ki célul Csepel önkormányzata. Az útmutatást a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapesti XXI. Tankerületi Igazgatósága, Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Intézményfelügyeleti Ágazat és a Humán Szolgáltatások Igazgatósága adta, a megvalósításban pedig a Csepeli Városkép Kft. működött közre. 

Szorgos manók segítségével Morovik Attila alpolgármester, Tóth János tankerületi igazgató, Fatérné Rothbart Mária, a Humán Szolgáltatások Igazgatósága intézményvezetője, valamint Szuhai Erika önkormányzati képviselő, a szociális-, egészségügyi és fogyatékosügyi bizottság elnöke adta át az ajándékot, s varázsolt mosolyt a gyerekek arcára.

 

Volt, aki távirányítós autót, babakocsit, beszélő pónit, társasjátékot, görkorcsolyát kért és kapott. A jótékonysági ajándékosztás alkalmával a gyerekeknek játszóházat és kézműves-foglalkozást is szerveztek, valamint kaláccsal és tejeskávéval vendégelték meg őket.

Csepel.hu

4 hozzászólás “155 gyermek, 155 mosoly” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Rendes dolog a kétgyermekes családtól, hogy a nekik felajánlott bevételből 155 gyermek kívánságát teljesítette.
    Példamutató önzetlenség.

  2. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x, a kis hülye bunkó!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  3. felix szerint:

    Te barom szemétláda!
    Vedd figyelembe, hogy a hozzád hasomló szemétláda javított a szövegen anélkül, hogy megköszönte volna az észrevételemet, vagy legeaább elnézést kért volna.
    Ti ilyenek vagytok.
    Nem változtok.

  4. felix szerint:

    legalább

Itt lehet hozzászólni !