Jönnek, mennek, méricskélnek

T.N.D

Méricskélők

Bár az illetékesek folyamatosan elutasítják a csepeli sportolók és portbarátok körében elterjedt pletykákat a Csepel SC ingatlanegyütteseinek szolgáltatóházzá, szupermarketté vagy lakóparkká való metamorfózisáról, a “táskás emberek” után úgy tűnik most megjelentek a “méricskélők” is.

Ha az “illetékes elvtársat” kérdeznék, talán eleve meglepődve hallana a méricskélők megjelenéséről. Talán azt mondaná: bizonyára vizsgára készülő diákok vagy hobbi mérők gyakorlotak a Csepel SC területén. Szó sincs az SC ingatlanegyüttesének lenyúlásáról, hiszen ha csak a gyanúja is felmerülhetne a terület lakóparkká, bevásárlóközponttá vagy más jellegű szolgáltatóházzá való alakításának, akkor az önkormányzat biztosan megakadályozná ezt a terület sportcélú szabályozási tervének elkészítésével. Mivel azonban szó sincs a lenyúlás veszélyéről, ötször is leszavazták az ezt megakadályozni tudó szabályozásiterv-javaslatot, melyet Németh Szilárd sporttanácsnok terjesztett be annyiszor. Sőt – mondaná talán illetékes elvtársunk – a lámpákat is csak azért kell elbontani, mert a szakemberek is tévedhetnek, amikor nem tartják azokat életveszélyesnek.

TND tudósítása:

Ugye mindenki ismeri azt a mondást, hogy valami bűzlik Dániában? Na, most úgy néz ki, hogy nem Dániában bűzlik valami, hanem Csepelen! Véletlenül vettem észre a mérő úrakat, és ha már nálam volt a fényképezőm csináltam róluk egy sztársorozatot. A pirosdzsekist megkérdeztem, hogy mit méricskélnek errefelé ilyen szép időben? A válasza, ami miatt gyanús lett a dolog az volt, hogy a fák helyeit mérik be. Csak ő nem tudta, hogy a salakos pályán is levettem őt! Ha azt mondja, hogy az uszoda épitkezése miatt mérik a terepet még el is hittem volna, de így, egy ilyen ovódás válasszal akart hülyére venni, azt már én sem eszem meg! Illetékes úrak ott az önkormányzatnál, aki tudja az okot, hogy minek az előkezdete ez a méréssorozat, az ossze meg velünk Csepeliekkel! Felhívom a sunyi alakok figyelmét, hogy a szemünk a pályán van, és lesz ellenlépés, ha tönkreakarják tenni a Csepel SC sportelepét!!!!

A témához kapcsolódó cikkek:

Ötödjére is nem a Csepel SC-re
A lámpákért égtek a gyertyák – szó sincs életveszélyről!
Futballmeccs gyertyafényben – a vég kezdete Csepelen?

Elbontják a stadion lámpáit?
A Munkáspárt csepeli elnökének felszólalása a KT-ülésen
A Csepeli Munkáspárt sajtóközleménye
Kilátástalanná vált a csepeli sport jövője?

5 hozzászólás “Jönnek, mennek, méricskélnek” bejegyzésre

  1. Gabca szerint:

    Szerintem addig akarják őrölni az idegeket, amíg bele nem fásulnak az emberek, és viszonylag csendben szét lehet osztani az értékes ingatlanegyüttest. Ehhez tökéletes a lámpák lebontása, mert ha nincs foci, a szurkolók kétharmada sincs. Viszont, pusztán racionális szempontból: ha az uszodát ide szeretnék építeni, akkor miért hagyják, hogy a foci ellehetetlenüljön? Minél többen járnak ide sportolni, annál több lenne az uszoda-látogató is. Na persze, ezzel azt feltételeznénk, hogy a racionális szempontok többet érhetnek a ropogós pénzkötegeknél. Ez a feltételezés meg mint tudjuk a romantikus kalandfilm-kategóriába tartozik.

  2. LB szerint:

    Kósza hírek szerint a szigetcsúcs eladásából befolyt pénz kétharmadát már elköltötték! Vajon lesz-e utánpótlás???

  3. kovács ernő szerint:

    Ma még mérnek, és holnap?

  4. jani szerint:

    Azért akik arra felé laknak figyeljenek, nehogy sutyiba neki kezdjenek a bontásnk !! Riadóóóóó. ha valami van !!!

  5. szipaj szerint:

    Csepelen a papírgyár mellett lévő lakótelepen (Szabó telep) a belső részen gépek szedik fel a járdát dózerolnak karóznak és egyéb jó munkálatok folynak. Ha valaki tud valamit az írjon, hogy mi ez a rombolás, járda felszedés stb. A Zsák Hugó- Árpád utca és Ady Endre közötti rész, egészen a Csete Balázs Szakközép iskoláig.

Itt lehet hozzászólni !