Ötödjére is nem a Csepel SC-re

Csepel.info

 

Csepel SC

A Csepel SC stadionvilágításának bontási terve ismét arról győzték meg a sportolókat és sportbarátokat, hogy a létesítmény ingatlanjainak lepusztítása tervszerűen és egyre erőteljesebben folyik – állítja Németh Szilárd sporttanácsnok. A sporttanácsnok ezért ismételten benyújtotta a Csepel SC jövőjének megmentésére irányuló előterjesztését, melyet ismételten leszavazott az MSZP és az SZDSZ.

Németh Szilárd az előterjesztés bevezetőjében hangsúlyozta: ma még megálljt lehet parancsolni a kizárólag magánérdekeket, a közvagyon kiárusítását szolgáló döntéseknek. Ennek egyetlen eszköze maradt a képviselő-testület kezében: a terület sportcélú rendezési tervének elkészítése, annak megalkotásáig pedig változtatási tilalom elrendelése. A sporttanácsnok arra kérte a csepeli önkormányzat képviselőit, hogy ne pártpolitikai érdekek, ne magánérdekek, hanem képviselői esküjükhöz híven a közjó, a közérdek, a közvagyon megőrzése mentén hozzák meg döntésüket.

Németh Szilárd első javaslata szerint a csepeli önkormányzat kimondta volna: sportstratégiájának sarokköve, egyben legfőbb célja a még meglévő sportlétesítmények, különösen az önkormányzati illetve a Csepel SC Alapítvány tulajdonában lévők megőrzése. A javaslat megerősítette volna, hogy a kerületi, sportcélú ingatlanok védelmének érdekében – élve tulajdonosi és/vagy jogszabály-alkotási kötelezettségével és hatáskörével – az önkormányzat minden demokratikus, törvényes és jogszerű eszközt igénybe vesz.

A második javaslat szerint az önkormányzat a Csepel SC Alapítvány területére olyan kerületi szabályozási tervet készített volna, amely a jövőben is szavatolja a sportcélú felhasználást, ebbe beleértve a tervezett uszoda megépítését is.

A harmadik javaslat szerint a kerületi szabályozási terv elkészültéig – a létesítmények, ingatlanok megőrzése, megvédése érdekében – az önkormányzat változtatási tilalmat rendelt volna el.

A csepeli önkormányzat MSZP-s és SZDSZ-es képviselői egyetlen javaslatot sem támogattak.

Németh Szilárd sporttanácsnok előterjesztését itt olvashatják.

35 hozzászólás “Ötödjére is nem a Csepel SC-re” bejegyzésre

  1. P. János szerint:

    Utolsó szemét banda… Mindenünket viszik… Vajon meddig tűrnek még a csepeliek? Mikor telik be a pohár?

  2. Guzmics szerint:

    Nem értem az Önkormányzat vezetőinek (akiket sanjos megszavaztunk)miért érdekük teljesen tönkre tenni az ifjúság jobbik felének jövőjét. Sport nélkül nincs nemzet, ezeket ez nem érdekli. A fiatalok inkább járjanak a kocsmákba, plázákba, játéktermekbe, hisz abból van jó bevétel. Sőt a kábítószer is nagy üzlet! És kenetteljesen, nem értésüket fejezik ki, hogy nem értik a mai fiatalok miért ilyenek.
    Ennek a bandának, egyetlen motivácíója van kivenni mindenből a pénzt, teljesen mindegy milyen áron. Hisz, Ők “annyit tettek” ezért az országért, (valóban mit küzdöttek, hányszor fordítottak köpönyeget) hogy ez a minimum, ami nekik jár.

  3. Gabca szerint:

    Elég nagy daráló ez az önkormányzat. Kíváncsi volnék, kinek nehezebb: azoknak, akik értelmes javaslatokat adnak be újra és újra, és mindig elutasításokba ütköznek, vagy azoknak, akik pártérdekekből vagy ki tudja milyen okból a saját szavazóik kérését is rendre elutasítják. Ha csak a folytonos bizonytalanságot nézzük, ami a Csepel SC-nél van, vagy a nyilvánvaló belső feszültségeket, már az is óriási károkat okoz. Nagyon nagy hiba ezt a játékot űzni a csepeli sport barátaival szemben.

  4. Sanya szerint:

    Úgy tűnik a Csepeli Önkormányzat tudatosan próbálja elsorvasztani a kerületet, ez látható, de nem értem miért. Sok esetet lehetne felhozni, a kórház, az iskola bezárásokon át az Észak – Csepeli ingatlanterület elherdálására, stb.. Kiváncsi leszek, hogy a birkák legközelebb is megválasztják-e majd ezt a bandát!

  5. Ábel Attila szerint:

    Nem találtam a gyertyás meccsről a hírt a Csepel újságban. A Helyi Témában meg tudták írni.

  6. Gabca szerint:

    Apropó, Csepel újság! Lehet, hogy felületes voltam, de én sem láttam cikket. Pedig a szokásos félretájékoztatást vártam az MSZP-s laptól, valami ehhez hasonlót:

    “A Fidesz hazugságaitól felheccelt húsz-harminc ember tiltakozott a Csepel SC lámpáinak állítólagos ok nélküli lebontása miatt. A Csepel SC Alapítvány vezetői lapunknak megerősítették: a lámpák életveszélyes állapotban vannak, ezért tarthatatlanná vált a helyzet. A szurkolók felelőtlen felheccelése, félretájékoztatása miatt így késhet a lámpák leszerelése és más helyen való esetleges felhasználása, emiatt pedig tartóssá válik a rendkívüli életveszély.”

  7. Gabca szerint:

    A Csepel SC Alapítvány annyira biztos volt magában, hogy simán beleírhatták a bontási engedélykérelembe, hogy máshol használnák fel a lámpákat, és az is kiderül, hogy nincs életveszély, csupán felújítás szükséges – ami nyilvánvalóan nem sokszázmilliós költség.

    A Csepel újság állítólag közéleti lap. Bár még benne van a pakliban, hogy most is erőlködnek egy, a valóságot cáfoló cikk megírásán, a tegnapi számba egyszerűen időben és térben is bele kellett volna férnie a Csepel SC-s (a Helyi Téma szerint 500 fős) gyertyás tiltakozásnak.

    Mennyit költenek a mi pénzünkből erre a pártlapra???

  8. Csaba szerint:

    Gabca, nem értem, hogy miért kell ilyen mértéktartóan fogalmaznod. Már rég nincs itt a helye annak, hogy szépítsük a dolgokat.

    A Csepel Újság egy nagy kalap sz@r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. LB szerint:

    Nyugi, megfogják írni. 2-3 hét múlva, pár sorban.

  10. Karcsi szerint:

    Ja, LB, valószínűleg így lesz, szokás szerint.
    Azért én megjegyezném, hogy sok értékes cikk, írás jelenik meg rendszeresen a Csepel Újságban, összességében nem nevezném egy kalap szarnak még akkor sem, ha valóban nem független, és nem elfogulatlan.
    Még jó, hogy van két másik, szintén ingyenes, független, csepeli témákkal (is) foglalkozó újság.

  11. Laja szerint:

    Kedve Karcsi, csak az a probléma, hogy a Csepel Újság közpénzből van fenntartva. Ezért nagy baj, hogy szoci lapként működteti a gerinctelen Bárány, persze tudom, hogy megrendelésre.

  12. Karcsi szerint:

    Laja, nem mondom, hogy ez nem baj, elég szomorú… A pártállami beidegződések még mindig működnek.

  13. Laja szerint:

    Egyetértünk…

  14. Gabca szerint:

    A Csepel újságnak közéleti lapként kellene működnie. Évi több, mint 100 millió forint megy ki a Csepp TV-re és a Csepel újságra. Ha jól tudom, a Csepp TV beszámolt a gyertyás tiltakozásról. Ha a Csepel újság lusta is volt kimenni, akkor is meg tudtak volna írni egy tudósítást. Ez nem nagy dolog. Bezzeg a szoci rendezvényekről már három lapszában írnak egymás után.

  15. Borbán Viktor szerint:

    Üdv !
    Úgy gondolom, sokan itt komcsibbak a komcsiknál-csak akkor ezt miért nem vállalják fel?!

  16. Bubus szerint:

    Ha te nem vállalod fel, akkor miért vállalnák fel mások? Amúgy “mocskoskomcsi” felvállalta, tehát tévedsz.

  17. Borbán Viktor szerint:

    Azért,mert én nem vagyok az nácikám..

  18. Bubus szerint:

    Te kezdtél el így beszélni, és te is folytatod. További kellemes hőzöngést kívánok itt a virtuális térben…

  19. Csaba szerint:

    Egy másik topikban már megmondtam, hogy ez a Borbán egy paraszt. Bár ott “köcsög”-nek említem. Ugyanaz.
    Csak a nevét kell megnézni, és már el sem kell olvasni, hogy mi a színvonala. Elkezd itt nácizni a kis barom, mert a komunista haverjaitól ezt látja. Mikor jön majd az Árpádsávozás? Valószínüleg fingja sincs semmiről ennek a szerencsétlennek…

  20. admin szerint:

    A fórum arra való, hogy a véleményeteket elmondhassátok. Ez az első és utolsó kérésem, hogy erre is használjátok.

  21. kovács ernő szerint:

    Figyelem! A BUDAPESTI 7 NAP legújabb kiadásában egy egész oldalas cikk jelent meg az október 18-án tartott gyertyás megemlékezésünkről! Érdemes elolvasni az írást, mert egy, két igen érdekes összefüggésről lehet tudomást szerezni!

  22. […] Ötödjére is nem a Csepel SC-re A lámpákért égtek a gyertyák – szó sincs életveszélyről! Futballmeccs gyertyafényben – a vég kezdete Csepelen? Elbontják a stadion lámpáit? A Munkáspárt csepeli elnökének felszólalása a KT-ülésen A Csepeli Munkáspárt sajtóközleménye Kilátástalanná vált a csepeli sport jövője? […]

  23. […] utalva – Németh Szilárd sporttanácsnok a felelős. (Németh Szilárd több alkalommal is kiállt a sportlétesítmény sportcélokra való felhasználásáért, fejlesztéséért, a januári testületi ülésen pedig ez alapján mutatta be a kerület […]

  24. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet!

  25. […] Zárai László, a Csepel SC Alapítvány vezetője és Tóth Mihály csepeli polgármester 2007-ben még tagadták és hazugságnak nevezték, hogy lakóparkot és bevásárlóközpontot terveznének a Csepel SC területén. A kerület sportbarátainak és sportolóinak aggodalmai miatt Németh Szilárd sporttanácsnok akkor változtatási tilalom bevezetését és olyan szabályozási terv megalkotását kezdeményezte a területre, amely kizárólag sportcélú működtetést tett volna lehetővé. A javaslat elfogadását azonban – noha a sportszervezetek is támogatták – érthetetlen módon a kerület MSZP-frakciója öt alkalommal is megakadályozta. […]

  26. […] Ötödjére is nem a Csepel SC-re (2007. október 24.) […]

  27. Öreg nyugger szerint:

    Nem tudtam, hogy Csepelen most nem a Fidesz van többségben- vlt az első örömteli gondolatom, aztán látom ám, hogy 2007-es elnyomatásukon boronganak! Mi ez az újság. időgép?

  28. admin szerint:

    El vagy tévedve Öreg. Nézd meg a legelső 2010-es őszi döntéseket!

  29. öregedöbandi83 szerint:

    Sanya! Elvagy tájolva,a korházat még az MSZP idején AZ SZDSZ számolta fel és nem a FIDESZ.

  30. öregedöbandi83 szerint:

    Miska72.Elgurult a gyógyszered,hogy ilyen bunkó vagy? Sürgősen menj az új gyógyszerért az orvoshoz.Moderáld magad,ha nehezedre esik is.

  31. Miska72 szerint:

    Ha szembe jönne velem az az állat, megtudná, mi a csodálat. Úgy vágnám pofán mint az atom, képviselő úr. ugye nem zavarom? Megtudná ez a féreg mi a tisztelet, és még a veséjét is lerúgnám, hogy nem viccelek. Nem a gyerekek életén kell viccelni, az ilyen férgeket nem kell tisztelni. Szabó Szabolcsnak szeretettel, egy vers.

  32. Miska72 szerint:

    öregedöbandi83 Gyógyszer neked kell. Kuss a neved komcsi!

  33. […] 2007: Ötödjére is nem a Csepel SC-re […]

  34. […] 2007: Ötödjére is nem a Csepel SC-reSajtótájékoztató 2010-ből:Elszámoltatást a Csepel SC ügyében!  […]

Itt lehet hozzászólni !