A Munkáspárt csepeli elnökének felszólalása a KT-ülésen

 

ures

Nagy János nyugdíjas vagyok, a Munkáspárt tagja. Nem akarom a politika síkjára terelni mondandómat, ezért csepeli lakosként mondok el néhány gondolatot.

Erre feljogosít, hogy:

– 4o éve élek Csepelen,
– Csepel Fémműben dolgoztam 4o évet
– itt jártam iskolába,
– itt sportoltam a Csepel Sportiskolában,
– szerveztem a fiatalok, a gyárban dolgozók sportját,
– együtt dolgoztam nagyszerű edzőkkel, sportvezetőkkel.

Féltem Csepel minden értékét, féltem, a csepeli sport jövőjét. A mai testületi ülés határozatképes, de megosztott az alapítvány ügyében. Egyesek szerint “veszélyben, megszűnés előtt áll az alapítvány, annak létesítményei, ingatlanjai, a sportolási lehetőségek. Mások szerint: ” nincs veszélyben semmi csak, működési, finanszírozási gondok vannak.” Mi, a csepeli sport jövőjéért aggódók, pedig azt várjuk, hogy derüljön ki végre az igazság, és tényekkel alátámasztva kapjunk részletes tájékoztatást, a valós helyzetről.

Az elmaradt testületi ülésekről annyit. Az ülések elmaradása, a médiákon keresztüli üzengetések, a személyeskedések, nagyban rontották a testület tekintélyét, hitelét, presztízsét. Ezek a történések sok Csepeliben nagy visszatetszést keltettek. A megválasztott, és döntési joggal felruházott képviselőktől, esküjük alapján, elvárható a megjelenés a testületi üléseken, bármilyen Csepelt érintő kérdést is kell megtárgyalni. Tisztelettel kérem a testület tagjait, ne álljanak bele az országos politika által ásott lövészárkokba. Ha Csepelről van szó, tegyék félre sérelmeiket, szembenállásukat, nézetkülönbségeiket. Döntsenek igazi csepeli lokálpatriótaként.

Bizonyítsák be képesek együtt dolgozni, gondolkodni, és jó döntéseket hozni, a Kis és Nagy Duna ölelte Szigetország lakóinak megelégedésére.

3 hozzászólás “A Munkáspárt csepeli elnökének felszólalása a KT-ülésen” bejegyzésre

  1. Mariann szerint:

    Egyetértek a felszólalóval, és nagyszerűnek tartom, hogy a médiában kevés lehetőséghez jutó Munkáspárt véleményét is megismerhetjük. Itt az ideje, hogy félretegyük a politikai ellentéteinket, és összefogjunk az igazán fontos ügyekért.

  2. A csepeli sport olyan ügy, ahol nem lenne szabad pártoskodni. Kár, hogy az MSZP megint elutasította, hogy a Csepel SC működését hosszú távon szavatolja az önkormányzat, és véget vegyenek a sporttelepek felaprózásáról, széthordásáról szóló pletykáknak.

  3. […] Futballmeccs gyertyafényben – a vég kezdete Csepelen? Elbontják a stadion lámpáit? A Munkáspárt csepeli elnökének felszólalása a KT-ülésen A Csepeli Munkáspárt sajtóközleménye Kilátástalanná vált a csepeli sport […]

Itt lehet hozzászólni !