Még megvan a bőrfotel, ahonnan Horváth “kiesett”

Csepel.info

Horváth Gyula bőrfotel 01

Horváth Gyula bőrfotel 02

Van néhány érdekesen megkopott része is az egyik fotelnek, talán a kieséstől

Az biztos, hogy nem a vezetői irodabútorok cseréjéből nőtt az elmúlt négy évben Csepel vagyona több mint kétmilliárd forinttal. Az MSZP-s kerületi vezetés bútorai ugyanis még mindig a régi helyükön vannak, nem cserélték le őket. Így ott van az a megkopott bőrfotel is, amelyből Borka-Szász Tamás szerint “kiesett megélhetési politikustársa” – értesült a Csepel.info. 

Ahogy arról csütörtökön reggel beszámoltunk, Borka-Szász Tamás, a csepeli Demokratikus Koalíció képviselője “bőrfotelből kiesett, seggnövesztő megélhetési politikusnak” nevezte Horváth Gyulát, a DK csepeli polgármester-jelöltjét. Horváth Gyula Borka-Szász szerint a pofázáson kívül nem sok mindenhez ért. Azt javasolta neki: “keressen munkát, ilyen egyszerű. Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett”. Borka-Szász később mégis összebútorozott megélhetési politikustársával, és támogatta abban, hogy a DK elnöke majd polgármester-jelöltje legyen. Gyanítható, hogy ha ma kérdeznék meg a Gyurcsány-párti politikust, hogy mi a véleménye Horváth Gyuláról nagyjából pont az ellenkezőjét nyilatkozná róla, mint akkor.

Horváth Gyula emblematikus kényelmi felszerelése is megmaradt az eredeti helyén, miután Csepel 2010 októberében megválasztott új vezetése nem az elődök bútorainak kihajigálásával kezdte munkáját –  mint ahogy sok helyen szokás ebben az országban. Inkább azonnal a pénzügyi csőd elkerülésén dolgoztak. Így érték el, hogy az év végére várható 4,1 milliárd forintos hiányt le tudták faragni annyira, hogy már nem kellett aggódni a fizetésképtelenségtől. A kerület mai költségvetése már nem hiánytól szenved, ellenkezőleg: több mint egymilliárd forintos tartalék, többlet van benne.

A vagyoncsökkenést is sikerült megállítani, és megfordítani. Míg Horváth Gyula alpolgármestersége alatt, 2005-2010 között több mint tízmilliárd forinttal csökkent a kerület vagyona, az elmúlt négy évben a vagyonnövekedés már meghaladta a kétmilliárd forintot. Ezt is annak köszönheti a kerület, hogy sikerült megfékezni a balliberális politikusokhoz kötődő korrupciót. Az MSZP-SZDSZ-es vállalkozók kirúgásával és a feladatok saját hatáskörben történő elvégzésével Csepel évi kétmilliárd forintot tudott megtakarítani, miközben sokkal több pénz jutott a fejlesztésekre és nyolcszorosára nőtt a Csepeli Városgazdánál fizikai munkát végzők száma.

Borka-Szász Tamás Horváth Gyuláról megfogalmazott 2010-es véleményét itt olvashatják el.

Csepel.info

8 hozzászólás “Még megvan a bőrfotel, ahonnan Horváth “kiesett”” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Gyula!
    Látod, még a régi foteled is meg van!

    “Az utódok teszik naggyá az elődjeiket!” Nekik sikerült! 😛 😀

  2. felix szerint:

    Milyen vagyonelemekről van szó?

  3. nagyapó szerint:

    “Horváth Gyula Borka-Szász szerint a pofázáson kívül nem sok mindenhez ért. Azt javasolta neki: “keressen munkát, ilyen egyszerű.”
    Nehéz munkát keresni egy öntőtechnikusnak, aki ezen kívül foxi-maxit végzett!
    Így marad a polgármesterség.
    Hogyan hívják az ilyet? Talán megélhetési politikus?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  4. nagyapó szerint:

    10 milliárd vagyonvesztés, 2 milliárd vagyonnövekedés. Nem semmi, csak így tovább, jó program!!
    A vörös köddel borított eetásak nem veszik észre, hogy a kirúgott szoci alvállalkozók helyett csepeliek dolgoznak a Városgazdánál, csökkentve a munkanélküliséget.
    Tényleg hány munkanélküli van Csepelen?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  5. felix szerint:

    Szemétláda.
    Milyen vagyonelemekből áll a vagyonnövekedés?
    Egyszer már kérdeztem, de nincs válasz.
    Lehet, hogy senki sem tudja?
    Lehet, hogy nem is nektek köszönhető?

  6. csapajev szerint:

    Horváth úr lokálpatrióta! Minden jött menttel ellentétben tudja, ismeri Csepel múltját és a jövőjéért tenni akar. Van ellenfél? Talán Nagy Éva eszmefuttatása? Kevés, nagyon kevés!

  7. Balos szerint:

    Horváth elvtársamnak eddig két kiniylatoztatása volt: mindent vissza akar vonni, amit a Fidesz csinál, és betiltaná a rovásírást. Ezt nem lokálpatriotizmusnak hívják, hanem idiotizmusnak, kedves csapajev. De a legnagyobb hiba Szenteczky második helye. Mindent visz, az én szavazatomat ezerrel. Marad az LMP.

  8. felix szerint:

    Balos!
    Már éppen úgy hazudsz mit a fidesz.
    Mivel sosem voltál balos ez nálad alap.
    Idézd már Horvátnak a rovásírás betiltását ígérő mondatát.

Itt lehet hozzászólni !