Gondatlanság, vandalizmus: miért szakadt be a fahíd?

Csepel.hu

Teljesen felújították a Kis-Duna öböl feletti hidacskát

A csepeli önkormányzat munkatársai teljesen felújították a Kis-Duna öböl feletti hidacskát, miután a híd padlózata és tartószerkezete beszakadt. Hamarosan kiderült azonban, hogy a híd sérülése egyáltalán nem a véletlen műve volt.

Bár a legtöbb csepeli horgász odafigyel a környezetére, akadnak olyanok is, akik csak a saját kényelmükre figyelnek. Ez történt akkor is, amikor azzal akartak megspórolni három perc gyaloglást, hogy kocsival hajtottak át a gyalogos használatra tervezett Kis-Duna öböl feletti hidacskán. A híd faszerkezete átadása óta sokat gyengült, több helyen korhadásnak is indult. Ezért, amikor a kocsival ráhajtottak, a híd beszakadt, ráadásul a kocsi is beszorult. A szemtanúk állítása szerint egy traktorral kellett kirángatni…

De nem csak gondatlanságból okoznak milliós károkat a csepelieknek. A Kis-Duna parton elhelyezett fitnesz parkok óriási népszerűségnek örvendeznek. Sajnos ez annyira így van, hogy valakik megirigyelték a sporteszközöket s megpróbálták elvinni azokat. Amikor ez kézi szerszámokkal nem sikerült, itt is gépkocsival igyekeztek a sportszereket kirángatni a helyükről. Az önkormányzat feljelentést tett és pótolja a megsérült sportszereket.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Gondatlanság, vandalizmus: miért szakadt be a fahíd?” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    a cigányok miatt. ne kampányoljanak velük, hanem telepítsék ki őket.

Itt lehet hozzászólni !