Csepeliek éremgyűjtése Barcelonában

Csepel.hu

Csepeliek éremgyűjtése Barcelonában

Nagyon jól szerepelt a magyar válogatott a Barcelonában rendezett B korosztályos öttusa Európa-bajnokságot. A nemzeti csapatban két csepeli fiú összesen négy ezüstérmet szerzett.

A Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület két fiatalja, Koricsánszky Olivér és Kardos Bence, a székesfehérvári Burcsik Barnabással kiegészülve a fiú csapatversenyben a második helyen végzett a spanyolországi Eb-n. Ezt a nagyszerű teljesítményt még örömtelibbé teszi, hogy Kardos Bence az egyéni versenyben is a dobogó második fokáig jutott, sőt a zárónapon lebonyolított váltóversenyek során, Burcsik Barnabással párban a fiúváltó ezüstérmét is megszerezte. A lányok váltójában is remekül teljesített a magyar csapat, s megszerezte a bronzérmet. Koricsánszky Olivér a mix-váltóban indult Kiss Virággal. A páros nagy küzdelemben, a harmadik legjobb időt kombizva végül a hetedik helyen ért célba.

A rengeteg befektetett energia ismét meghozta a megérdemelt eredményt, s a csepeli egyesületben folyó munka mostanra vitathatatlanul beérett nemzetközi szinten is. Szívből gratulálunk a csepeli versenyzőknek és az összes edzőnek, segítőnek, mindenkinek, akinek a legkisebb szerepe is volt ebben a szép sikerben.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !