Csepeli lakásmutyi: négy vádemeléssel zárult a nyomozás

Az ügyészség szerint fordított Robin Hood a csepeli MSZP elnöke

Csepel.hu

A szegényeknek járó szociális lakásokat a gazdagoknak adták

Négy vádemelés történt eddig a “csepeli lakásmutyi” ügyként elhíresült bűncselekmény-sorozatban, ahol Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke és a budapesti MSZP alelnöke szegényeknek járó szociális bérlakásokat játszott át jómódú ismerőseinek. A Csepeli Vagyonkezelő Zrt. akkori igazgatójának üzlettársai és beosztottjai az ügyészség szerint a lakások felújításánál okoztak az adófizetőknek sokmilliós károkat. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést is kér, de nem a főkolompos ellen – mondta el Ábel Attila alpolgármester a Csepel.hu-nak.

Az alpolgármester szerint Szenteczky Jánosról, a vádlottak főnökéről és üzlettársáról egyértelműen kimondta az ügyészség, hogy törvénysértéseket követett el. Bűncselekmény elkövetését azonban a kárérték meghatározhatatlanságára hivatkozva rá nézve nem, csak alárendeltjei és üzlettársai esetében találták bizonyíthatónak. A határozat ellen az önkormányzat azért nyújtott be panaszt, mert az olyan, mintha Al Caponéról csak azt állapítanák meg, hogy törvénytelenségeket követett el, és az alá tartozó maffiatagok közül vádolnának meg néhány piti alakot bűncselekményekkel – mondta el többek között Ábel Attila a Csepel.hu-nak.

 Szenteczky ügyészségi részlet 01

Részlet az ügyészség határozatából: Szenteczky János törvényeket sértett azért, hogy jómódú ismerőseinek játssza ki a szegényeknek járó lakásokat

– Szenteczky János júniusban kürtölte világgá, hogy megszüntették ellene a “csepeli lakásmutyi” ügyként elhíresült bűncselekmény-sorozatban a nyomozást. Azt is állította, hogy “emelt fejjel áll ki a csepeliek elé”, hiszen bebizonyosodott az ártatlansága. Ezek szerint nem azt mondta ki az ügyészség, amit állított?

– Szenteczky Jánosról azt mondta ki az ügyészség, hogy a törvényeket és élőírásokat megszegve a csepeli szegényeknek, rászorulóknak járó szociális bérlakásokat a legnagyobb titokban és teljesen törvénytelenül olyan embereknek játszotta ki, akik egyáltalán nem voltak rászorulók. Ha a jogi szaknyelvet köznyelvre fordítjuk, az ügyészség szerint Szenteczky fordított Robin Hood volt: amit a szegényektől elvett, azt a gazdagoknak adta. Az ügyészség ugyanakkor a törvénytelenségek ellenére Szenteczky János esetében nem tudta megállapítani vagyoni kárt, mert szerintük a szociális lakásokat így is – úgy is kiadták volna. Amennyiben pedig a bűncselekmény elkövetése a vádemeléshez szükséges bizonysággal nem megállapítható, az eljárást megszüntetik. Nem véletlen, hogy ilyen szöveggel a csepeli MSZP elnöke nem hozta nyilvánosságra az ügyészség határozatát. Ugyanakkor én is egyre kevésbé értem a magyar jog logikáját: hogyan lehet, hogy ezek az ügyészség szerint is törvénytelen cselekmények nem bűncselekmények? Az önkormányzat természetesen panasszal élt határozattal szemben.

– Ezzel együtt a lakásmutyi ügyben négy vádemelés történt különböző bűncselekmények miatt. Eszerint van igazság abban, hogy a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. valóságos bűnszervezetként működött az MSZP-s vezetés alatt. Kik azok, akik ellen vádat emeltek?

– Ketten közülük Szenteczky János és a Csevak Zrt. üzlettársai voltak. A gyanúnk szerint az ő cégeiken keresztül lopták el a csepeliek pénzét az MSZP-s pártkasszába vagy pártvagyonba. Csepelen például az egyik vállalkozó különböző megbízásokat kapott, míg egy másik kerületben az MSZP-nek adott el ingatlant. Közvetlenül a balliberális pártokhoz kötődő cégeknek nagyjából egymilliárd forint értékben adtak Csepelen a szocialisták önkormányzati megbízásokat. De a korrupció ennél sokkal nagyobb lehetett. Ezt bizonyítja, hogy a korrupció-gyanús szerződések megszüntetésével évente kétmilliárd forintot tudunk megtakarítani az utolsó MSZP-s vezetésű évhez képest. A vagyonkezelő létszáma ráadásul eközben a korábbi nyolcszorosára növekedett, ami mutatja, hogy a korrupció visszaszorítása nem csak rengeteg pénzt takarít meg, de a foglalkoztatottságot is növeli. Az ügyészség az említett két gyanúsított ellen a szociális lakásfelújításoknál feltárt visszaélések miatt emelt vádat.

– És a másik kettő vádlott?

– Ők a Csevak Zrt, és akkoriban Szenteczky János vezérigazgató beosztottjai voltak. Az utolsó fogaskerekek a rendszerben, akiknek valószínűleg nem is lehetett más választásuk, mint megcsinálni azt, amire fentről megkérték őket. Olyan ez, mintha a maffiát az ajtónálló lefogásával akarnák leteríteni. Nyilvánvaló, hogy ez így nem megy. A politikai maffia olyan polip, ami bármikor újra növeszti a csápjait. Elkapni csak a fejénél lehet. Szenteczky ellen számos büntetőper és még több nyomozás folyik. Emellett két bíróság kimondta, hogy közpénzből fizetett milliókat a magánügyvédeinek. Jogilag azonban tény, hogy a lakásmutyi ügyben, ebben a pillanatban nem ő áll vádeljárás alatt, hanem az üzlettársai és a beosztottjai. Az ügyészség szerint ő “csak” törvénytelenségeket követett el.

Szenteczky ügyészségi részlet 02

Részlet az ügyészség határozatából: a rászorulók megkárosítása és a törvénytelenség az ügyészség szerint azért nem volt bűncselekmény, mert a lakásokat így is – úgy is kiadták volna

Úgy látom, hogy a csepeli MSZP most azon dolgozik, hogy a Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM segítségével egy új bűnszövetség jöjjön létre a csepeli erőforrások, közpénzek megszerzésére. Ez nekik élet-halál kérdés. Egyrészt így juthatnak újra közpénzhez, ami a teljesen eladósodott pártközpontoknak és a helyi szervezeteiknek is kell az újabb kampányokhoz. Másrészt az önkormányzat sértetti képviseletet lát el a Szenteczky ellen hűtlen kezelés vádjával és a Takács Krisztián képviselőtársa ellen sikkasztás vádjával folyó büntetőperekben. Ha megszerzik az önkormányzat irányítását, manipulálhatják a pereket. Bárki bármit gondol a baloldali pártok tárgyalásairól, a nagy balliberális összeborulás pillanatnyilag erről szól.

Csepel.hu

54 hozzászólás “Csepeli lakásmutyi: négy vádemeléssel zárult a nyomozás” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Az ügyészség legfeljebb vádolhat, s majd a bíróság dönt. Ha nem tudsz bizonyítani,
    akkor akár rágalmazásért a szaros gatyádat is leperelhetik rólad.

  2. grün szerint:

    Már vártam!
    Megjött a heti szokásos szenteczkizés!
    Janikám, Terád egy fityeszes hírblogot lehet építeni! 😛 😀

  3. Balos szerint:

    A csepeli MSZP-t fel kell oszlatni és újraalakítani. Nincs más megoldás!

  4. Gordon szerint:

    A csepeli MSZP erkölcsi hulla. Szentecziki “álló lándzsa” többet árt a pártjának, mint használ.

  5. Kaatka szerint:

    Nem látom itt azokat a cikkeket, mikor fideszes lányának, fiának, szomszédnak, szeretőnek utaltak ki, vagy adtak el potom áron lakást.

  6. Kaatka szerint:

    Stadiont kellett volna a kert végébe építtetn, hazudva, hogy nem az adófizetők pénzéből van. Aztán százmilliókért ugyancsak az adófizetők pénzéből fenntartani. Szánalmasak vagytok, de tudom ez a napi élvezet nektek!

  7. Gordon szerint:

    Ismereteim szerin azokból a “hírekből” feljelentés lett és a fenti hazugságot kiadó etáns a börtön felé közeledik (azt nem tudom, hogy majd kérheti-e, hogy Szegedre, a haveretáns mellé tegyék-e…).

  8. grün szerint:

    “Jövő évre csúszhat a devizahitelek forintosítása a nemzetgazdasági miniszter szerint. Az erről szóló jogszabály csak év végén fogadhatja el a parlament.”
    .
    Ha jól szavaztok ősszel! Bevettétek?! Bee-ee-ee! 😛 😀
    .
    http://mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/jovore-csuszhat-a-devizahitelek-forintositasa-1238283?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mno_hu+%28MNO%29

  9. Gordon szerint:

    Megjegyzés a jelenleg is zajló stadion-, csarnok-, és uszodafejlesztésekhez:

    Szegény Kaatka nem érti, hogy az ellopott sportelep(ek)ből, grundokból, és bezárt uszodákból származó etánsi feketepénzek hogyan vándorolnak át a maffiabaloldal kasszájába. A zusi-féle pártszékházban található trezorokba. Az etánsak nem építettek, hanem loptak és kiárusítottak. A köz (a nép) vagyonát.

    Ezért akarták az etánsak eladni a csepeli Kis-duna partot és a Béke téri sporttelepet is!?… Kaatkának mennyi esett volna le!?…

    Jelzem Kaatkának, hogy az egykori etánsa (felix) kimenekült a Pártból. Ő tudja mi a dörgés? 🙂

  10. ebihal szerint:

    Gordon!
    Az eddig is köztudott volt, hogy a beteg gyerekek segítése helyett, te inkább stadionokat
    építenél a csókosoknak. Azt viszont áruld már el, hogy a mostani stadionépítési láznak
    mi a lószerszám köze van a Kis-Duna parthoz!?

  11. elhallgattatni szerint:

    “Hétgyermekes családot irtottak ki a zsidók az éjszaka – több mint ötszáz halott száradna már a lelkükön – ha volna nekik
    A török miniszterelnök úgy fogalmazott, az izraelieknek “nincs lelkiismeretük, becsületük, büszkeségük, és azok, akik nap mint nap elítélik Hitlert, felülmúlják őt a barbárságban”

  12. Gordon szerint:

    Ebihal etáns!

    Igazad van: a Kis-Duna part tervezett beépítéséhez a csepeli MSZP-nek volt köze…

  13. Gordon szerint:

    elhallgattatni!

    A török miniszterelnök mit mondott a kurdok lemészárolásával kapcsolatban? Esetleg egy kis Hitler-ezés vagy valami?… semmi?
    Nem értem mi lehet az oka ennek…

  14. Gordon szerint:

    ebihal szerint:
    2014. július 21., hétfő – 15:08

    “Gordon!
    Az eddig is köztudott volt, hogy a beteg gyerekek segítése helyett, te inkább stadionokat
    építenél a csókosoknak.”

    Valami durvább is eszedbe juthatott volna – az sokkal nagyobbat szólt volna… na,na, nem megy?

    Emlékszem anno, mikor az SZDSZ egészségügy miniszter asszonya a beteg gyermekekre szánt állami források megvonásával riogatta a magyar társadalmat 2010 előtt. Széfekre tellett – a beteg gyermekektől meg el akarták venni a pénzt. Pedig komoly pálya-, csarnok-, és uszodaépítési program se volt (melyek szintén a gyermekeknek épülnek).

  15. ebihal szerint:

    Gordon!
    Néhány hónapja volt szó arról, hogy a kormány nem támogatja a Pető Intézetet. Ezzel
    kapcsolatban mondtad, hogy jó, hogy stadionok épülnek. Ne hazudj Röfi!

  16. felix szerint:

    Olimpiai sportág lett a vádemelés.
    Magyarország jó esélyekkel indulhat az új olimpiai számban.

  17. nagyapó szerint:

    Eetásak! Az új nagyvezír Éliás, bocs. Tóbiás megújulást hirdetett. Ez az ocsmány hazugságözön a megújulás? A csepeli maffiabaloldal “szakszerűen” lopta a pénzt. Az ex főrendőr lakása piti ügy. Hol van a Csepel SC ára, hol az É-i területért kaszált, rendkívül alacsony pénz, hol a Tesco által adott vételár?
    Persze stadion helyett lélegeztetőgép kell!
    Kaatka! “Nem látom itt azokat a cikkeket, mikor fideszes lányának, fiának, szomszédnak, szeretőnek utaltak ki, vagy adtak el potom áron lakást.” Azért, mert mi nem lopunk. Mindenki magából indul ki, én is magából!
    csecsemő béka! Hazudni, ilyen átlátszóan? Az Orbán kormány átvette a rosszul gazdálkodó Pető intézetet, továbbra is biztosított működése.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  18. nagyapó szerint:

    Alkotmánybírói igen a választási törvényre!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  19. felix szerint:

    a fidesz nem lop, de azért a mobilodat ne hagyd őrizetlenül.

  20. ebihal szerint:

    Tévedés!
    Az Alkotmánybíróság csak annyit mondott, hogy nem tilos a polgármestereket
    beültetni a Fővárosi Közgyűlésbe. Azzal már nem foglalkoztak, hogy számszerűen
    ez mit jelent. Vén alkoholista kéretik nem hazudni!

  21. elhallgattatni szerint:

    rendőrségi helikopterbérlés, grippeni csalásnak minősülő szerződés – lobonyolítással, és horribilis összegekkel megfűszerezve.

    a “deviza” törvényről (2014.é.XXXVIII. tv.) azóta is nagy a hallgatás

  22. felix szerint:

    Ez valahogy kimaradt.
    “Nyers fohász a kommunizmushoz
    Hol késel, kommunizmus,
    boldogságom, tiszta szerelmem?
    Boldogságunk, tiszta szerelmünk
    A bőség kosara! A jognak asztala!
    A szellem napvilága!
    Ehess, ihass, ölelhess, alhass!
    A mindenséggel mérd magad!
    Felkiáltójelek helyett
    a kérdőjelek ránk hullanak.
    Tudom, nem sürgős.
    Akár az apokalipszis, csak a
    prófétáknak:
    beteljesületlenséged
    nem sokaknak bánat.
    Hol késel, kommunizmus?
    A termelőerők, a termelési viszonyok,
    zakatolnak a gépek,
    s a tudat… tudatunk alatt
    nem akar elhalni az állam.
    Hol késel, kommunizmus?
    Tavaszra tavasz jön,
    gyermekszemem öregen pislog;
    kommunizmus, te, megígért,
    feszítsd meg minden izmod,
    rázd le az élősdieket.
    /Szentmihályi Szabó Péter/

  23. Kaatka szerint:

    Erről kussoltok itt mi?
    “Budapest — Bennfentesek és polgármesteri hivatal fejesei próbáltak önkormányzati bérlakáshoz jutni Zuglóban.
    Hirdetés
    Az erről szóló előterjesztés elkészült, sőt meg is szavazták, ám végül az utolsó pillanatban visszakoztak. Így alig öt percen belül két egymásnak ellentmondó határozatot hozott egy pályázaton kívüli juttatásról a hivatal humán bizottsága június 17-i zárt ülésén – tudta meg a Blikk. Az önkormányzati dolgozóknak kiutaltak egy-egy lakást, majd vissza is vonták a döntést.

    Az egész akár feledésbe is merülhetett volna, ám Várnai László független képviselő kikérte az ülés jegyzőkönyvét. A jegyző ki is adta, de a lakást kérvényezők nevét először kitakarta, s csak a perrel fenyegetőzés után fedte fel. Ekkor derült ki a képviselő számára, hogy mind az öt pályázó valójában a Papcsák Ferenc (Fidesz) vezette polgármesteri hivatal munkatársa, köztük vezető beosztásúak is.
    – Alig hittem a szememnek. Hárman a frissen létrejött lakásgazdálkodási osztály dolgozói közül próbáltak maguknak lakást kiutaltatni, de a másik két lakást is két dolgozó kapta volna – mondta a Blikknek Várnai László. – Az öt pályázó közül többnek van bejelentett fővárosi lakcíme, bár a kérelem indokaként azt hozták fel, hogy vidéken élnek. Az egyik csoportvezető asszony meg sem indokolta, miért kellene önkormányzati lakást kapnia. Próbált magának lakást szerezni az informatikai csoport vezetője és neje, aki a gazdasági osztály csoportvezetője – sorolta a fejeseket a városatya.

    Várnai úgy vélte, ez az akció már vállalhatatlan lett volna a jelenlegi városvezetésnek is, tartottak a következményektől, ezért vonták vissza az utolsó pillanatban, és próbálták meg titkosítani. “

  24. Gordon szerint:

    Látom te is eltitkolod a kimásolt hír forrását…
    Kellemetlen? 🙂

  25. Gordon szerint:

    Nézzük milyen önkormányzati pályázatok vannak Zuglóban (ez forrással megjelölt és nem szájhagyomány útján terjedő hír):

    “Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata minden rendelkezésére álló eszközzel igyekszik támogatni a társadalmi önszerveződésre épülő civil szervezeteket. Évek óta minden esztendőben egy alkalommal, pályázat útján nyújtandó támogatásért folyamodhatnak azon civil szervezetek (egyesületek és alapítványok), egyházak, nemzetiségi önkormányzatok, sportegyesületek, amelyek a kerülethez kapcsolódó vagy kerületi lakosokat érintő nyitott programokat szerveznek, az önkormányzat közigazgatási területén belül székhellyel rendelkeznek, illetve helyi szervezetük az önkormányzat közigazgatási területén belül működik. Az Önkormányzat emellett rendszerint támogatja a zuglói iskolák szabadidősport programjait, valamint a zuglói óvodák játékos spottevékenységét is.”

    http://www.zuglo.hu/index.php?01012540_az_onkormanyzat_altal_kiirt_palyazatok

  26. grün szerint:

    Gratulálok János!
    Téma hiányában megint a címlapon vagy! Még Orbánt is levered!
    Hiába, ez a nagy emberek sorsa! 😛 😀

  27. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepeliek!
    Szakítva az itteni szokással, a témához szeretnék hozzátenni néhány apróságot.
    A Szenteczky esetében a “fagyi visszanyal” esete forog fenn.
    Kedvenc 2/3-unknak sikerült a poltpéteri korrupt és bűnpártoló ügyészséget olyan mély erkölcsi szintre züllesztenie, hogy azok már a politikai gazdáik megrendelését is elutasítják!
    Ez a magyar ügyészség lassan mindenről azt állítja, hogy nem bűncselekmény, hogy a bűncselekmény gyanúja is hiányzik.
    A napokban voltam az egyik kerületi ügyészségen irat-ismertetésen, a csányi bankármaffia elleni feljelenéseink kapcsán.
    Ez a magasan kvalifikált magyar ügyészség, a feljelentő magánszemély írása nyomán több mint fél év alatt csupán arra volt képes, hogy bekérte a baktól a feljelentő szerződését!
    Így lehet barátaim nulla forint bűnügyi költséget, és 96%-os váderedményességi mutatót csinálni!
    Ma már csak az a bűnös az ügyész szemében, ha a hulla mellett beviszik hozzá a gyilkost is, ahogyan tartja a kést az áldozat szívében!
    Fideszes gyerekek: ti csináltátok ezt!
    Tanítómesterünk és bölcs vezérünk munka alapú társadalma kitermelte a semmittevő, de jól fizetett állásban ülő ügyészséget!
    a csepeli ügyészségre példa, a kerületi vezető ügyész esete.
    Ezt az embert korrupció gyanú és bűnpártolás miatt feljelentettem a Legfőbb ügyészségen, ahol az eljárást még ne szüntették meg (legalábbis erről nem tájékoztattak).
    Ez az ember teljesen törvényesnek és jogosnak tartja, hogy a villanyórámat két bűnöző szerelő, az ingatlanomba betörve, kikötötte, és ezt a bűncselekményt az Elmü ügyfélszolgálati Kft vezetői hazugsággal és hamis váddal próbálják tisztára mosni.
    Lassan több mint két hónapja kizártak az áramszolgáltatásból úgy, hogy a számláim naprakészen ki voltak fizetve.
    mi kerületi vezető ügyészünk ugyanis megállapította: az nem zaklatás, ha minden hónapban a nyakamra küldték a kikapcsoló szerelőket, és mindig azoknak kellett bizonyítanom, hogy nem is tartozom semmivel.
    Szép új világ; lassan megszűnik a bűnözés Magyarországon!
    Egy bizonyos szint felett már érinthetetlenek ülnek: lásd csányi sándor, patai mihály, felcsúti péter, polt péter, meg a hozzájuk hasonlók, akiket az ember az irántuk érzett tisztelet okán ír csupa kisbetűvel.
    Fideszes gyerekek!
    Ezt elszúrtátok, mert abba az irányba haladunk, ahol a piros lámpánál a mercédeszéből majd kirángatják a tulajt, és örülhet, ha nem ölik meg! Gazdagok, féljetek, mert ahogyan csökken a jogbiztonságba, a törvényekbe vetett hit, úgy nő a minden-mindegy típusú elkeseredettek száma, akiknek megváltás lesz a börtön büntetés helyett, és mindig csak az első bűn a nehéz.
    Hatalom birtokosai: gondolkodni kéne, amíg lehet.

  28. Balos szerint:

    Menyus, ha megváltozik a főnök, a rendszer még nem változik meg. A lakásmutyit azért nem büntették, mert így vagy úgy az ország fele volt önkormányzati lakásokban lakik, amit mind potom pénzért vettek meg. Nagyjából így van-volt ezzel az ügyészek kétharmada is, és nem kívánnak a témába beletojni. Ennyi a történet, nem több.

  29. Borka-Szász Tamás szerint:

    Jól sejtem, hogy Menyhért Péter sem fogja Borbély Lénárd következő költözésénél a saját teherautójával vinni a bútorait és még segíteni cipekedni is? :-))))

  30. Gordon szerint:

    ebihal szerint:
    2014. július 21., hétfő – 17:17

    “Gordon!
    Néhány hónapja volt szó arról, hogy a kormány nem támogatja a Pető Intézetet. Ezzel
    kapcsolatban mondtad, hogy jó, hogy stadionok épülnek.”

    Valami linket idebökhetnél legközelebb…

  31. stangli szerint:

    Tamás
    Ne bóhockodjatok már:
    Szenti románozik-szerintem ezért már büntettek a választók.(lássuk be a b….ért is)
    Te meg ilyen hülyeségeket vezetsz fel-az akkori IKV helyett,a Csevak bélyegezett le egy szállítólevelet vagy hogy hívják-ott ezt elrontottátok.
    Nevetséges kampány elé nézünk,úgy látom.

  32. Gordon szerint:

    Megjegyzem: az etánsak a stadiont is csak lenyúlni tudták. Lásd.: Béke téri sporttelep.

  33. ebihal szerint:

    Gordon!
    Én nem készítek jegyzeteket, te nagyon jól tudod miről volt szó. Nem tartalak sokra, de
    annyira nem lehetsz tetű, hogy a bizonyíthatót is letagadd! Vagy mégis???

  34. Gordon szerint:

    Borka úr felrakta a lejárt hazug lemezt:

    “Elkapták az MSZP mocskolódó lapjának terjesztőit!

    “A megbízóimnak sok pénze van, tisztára fognak mosni engem” – mondta a szennylap terjesztője

    A Csepel.info nevével visszaélő, MSZP-s rágalmakat tartalmazó szennylap szórása közben kapták el a lap terjesztőit – tájékoztatta lapunkat Borbély Lénárd, a Fidesz csepeli kampányfőnöke.

    Borbély Lénárd elmondta: a helyszínen 13.000 ilyen újságot foglaltak le a rendőrök, de a terjesztő cég alvállalkozója kezdetben még a rendőrségnek sem volt hajlandó megmondani, hogy kiktől kapta a megbízást. “A megbízóimnak sok pénzük van és jó ügyvédjeik, tisztára fognak mosni engem” – mondta bele a rendőrök szemébe a ceglédi vállalkozó – értesült a Csepel.info

    – A vállalkozó azt állította, hogy színvak, és ezért sem tudja, hogy milyen gépkocsival érkezett a megbízója, aki kopasz volt és oldalra fésült hajú, és aki még pénteken adta át az MSZP-s szennylapokat számára a Lurdy ház parkolójában. Azt is elmondta, hogy megbízója, akit nem ismer, titkos telefonszámról hívogatja, és nem is kapott fizetést a lap terjesztésért. Állítása szerint ő mégis annyira megbízik benne, hogy készséggel belement abba, hogy a terjesztési díjat a titkos és elérhetetlen megbízók utólag fizessék ki – mondta el Borbély Lénárd a történteket, hangsúlyozva: a vállalkozó eközben érdekes módon mégis többször felhívta az általa állítólag ismeretlen telefonszámú, oldalra fésült hajú kopasz és színtelen megbízóját.

    – Megdöbbentő az a cinizmus, ami a csepeli MSZP-ből és Szenteczky Jánosból árad. Az 50 millió forintos kampányukból, a hazugságaikból, de még a piszkos munkát elvégző embereikből is az sugárzik, hogy úgy érzik: pénzért ők bármit megtehetnek, bármit szabad. Egyetlen dologban bízom, hogy a csepeli szavazókat nem lehet átverni – hangsúlyozta Borbély Lénárd.

    Hamis számla is van a hazug állítások alátámasztására

    A lapunk nevével visszaélő ál-Csepel.info újságban több olyan hazug állítás van, amely miatt Németh Szilárd és Borbély Lénárd, Csepel országgyűlési képviselői már a helyszínen feljelentést tettek. Az egyik legmegdöbbentőbb azonban az a hamis számla, amellyel a lap szerint Borbély Lénárdék, amikor Magyarországra telepedtek, ingyen szállították a bútoraikat a Kepeti Pályaudvarról Csepelre.

    – 1984 óta élünk Csepelen. A Csepeli Vagyonkezelő 2007-ben lett az önkormányzat zártkörű részvénytársasága, tehát logikus, hogy egy ezzel a névvel 2004-re kiállított szállítólevél hamisítvány, ami már önmagában is bűncselekmény. A bűncselekményt alátámasztja, hogy a szállítólevélen az akkor még nem is létező Csevak Zrt. 1-es számú pecsétje van. Az, amellyel Szentevzky János vezérigazgató is rendelkezett – hangsúlyozta lapunknak a Fidesz kampányfőnöke.”

    http://csepel.info/?p=11053

  35. Gordon szerint:

    ebihal szerint:
    2014. július 29., kedd – 14:12

    “Gordon!
    Én nem készítek jegyzeteket, te nagyon jól tudod miről volt szó. Nem tartalak sokra, de
    annyira nem lehetsz tetű, hogy a bizonyíthatót is letagadd!”

    Bébibéka!
    Linket kérek, hogy beszélgetni tudjunk róla.
    Csak arra vigyázz, nehogy Borka-Szász Tamás néven linkeld be. 😉

  36. ebihal szerint:

    Gordon!
    Mint korábban már írtam, te, mint a sarokba szorítás terméke, sajnos elmaradtál a
    várakozástól. Ember helyett, emberszabásúra sikeredtél.

  37. Gordon szerint:

    Tehát nem tudod linkeléssel alátámasztani az állításodat?

  38. grün szerint:

    Kucuka!
    “Azok után, amit Németh Szilárd az utóbbi években összemutyizott, nehéz már bármin is meglepődni. Azon sem csodálkozunk, hogy be akarják mutatni a négy éve láthatatlan alpolgármesterüket. De az még kerületi mércével mérve is döbbenetes, hogy a fideszes alpolgármester az önkormányzat pénzéből kezdte meg polgármesteri kampányát!”
    .
    MSZP Sajtó|2014. júl 29. 15:27
    Link nincs! Keress rá! 😛 😀

  39. Gordon szerint:

    MSZP sajtó???

    Keresés nélkül is röhögök. 😀

  40. elhallgattatni szerint:

    Tömeges behívók magyaroknak – tüntetések kezdődtek Kárpátalján, “pártunk és kormányunk” aljasul hallgat

    Frissítés: Az ukrán hadseregben elrendelt részleges mozgósítás ellen kezdődött több száz fős tüntetés kedden Munkácson, miközben a közeli Beregrákoson második napja tarják lezárva a Csap-Kijev főútvonalat a tüntetők; a Huszti és a Beregszászi járás több településén is volt útlezárásos tiltakozás.

    A mozgósítás ellen tüntető helyi lakosok zárják el a Csap-Kijev főútvonalat a Munkácsi járásban található Beregrákoson
    A munkácsi hadkiegészítő parancsnokság épülete előtti tüntetésen a hadseregbe behívott tartalékosok női hozzátartozói azt követelték a katonai hatóságtól, hogy férjeiket, fiaikat és fivéreiket ne vigyék a kelet-ukrajnai háborús övezetbe. A tiltakozók szerint a “terrorellenes műveletben” csak megfelelően kiképzett katonáknak lenne szabad részt venniük.
    A “Kárpátalja, ne háborúzz!” jelszót skandáló nők a katonai parancsnokságtól a város egyik legforgalmasabb útkereszteződéséhez vonultak, és lezárták a forgalom elől. A tüntetők azt követelték, hogy Lengyel Zoltán polgármester tárgyaljon velük, ellenkező esetben lezárják a városon áthaladó nemzetközi vasútvonalat is.

    A tiltakozás azután is folytatódik, hogy Munkács első embere találkozott a tüntetőkkel, és a kényszermozgósítás leállítását követelő közös beadványt fogalmazott meg velük együtt az ukrán elnöknek.
    A város melletti Beregrákoson és három szomszédos községben hétfőn délután mintegy harminc nő és gyerek lezárta a településen áthaladó nemzetközi főútvonalat, aminek következtében hatalmas forgalmi dugó alakult ki mindkét irányban. Munkács felől Ungvár és az “ukrán-szlovák határátkelőhely” csak több tíz kilométeres kerülővel érhető el.

    Az ukrán és magyar lakosságú faluban a tiltakozást az a hír váltotta ki, hogy 300 helyi férfit fognak a hadseregbe behívni és a kelet-ukrajnai műveleti övezetbe vinni. A tiltakozók kedden sem voltak hajlandók feloldani az útblokádot, jóllehet reggel beleegyeztek, hogy beadványban fordulnak az ukrán állam vezetőihez, amelyben azt követelik, hogy ne a civileket, hanem a rendvédelmi szervek munkatársait hívják be katonai szolgálatra.
    Hétfő délután a Huszti járás négy településén tartottak főként nők útlezárásos tiltakozást, de estére mindenütt feloldották a blokádot. A tüntetők azonban kilátásba helyezték, hogy amennyiben a hatóságok nem szüntetik be a mozgósítást, folytatják a tiltakozást.

    Ugyancsak útlezárással tiltakoztak hétfő délután a nők a Beregszászi járás több magyarlakta településén. Forgalmas közlekedési útvonalakat vettek blokád alá Nagyberegen, Kígyóson, Beregújfaluban és egy nappal korábban Gáton.
    Ilosván hétfőn helyi és környékbeli hadköteles férfiak tüntettek a járási állami közigazgatási hivatal épületénél a részleges mozgósítás ellen. A tiltakozók bejelentették, hogy a behívások folytatódása esetén lezárják a fő közlekedési útvonalakat.
    A tiltakozó megmozdulásokat nagyrészt olyan hírek váltották ki, hogy hatósági emberek mikrobuszokkal járják a településeket, és erőszakkal fogdossák össze és viszik el a hadköteles férfiakat. Valerij Luncsenko, Kárpátalja megye kormányzója a mozgósítás elleni tiltakozási hullámra reagálva azt mondta, hogy abban “ellenséges titkosszolgálatok keze is benne lehet, így próbálva destabilizálni a helyzetet Kárpátalján”.
    Ivan Vaszilcjun ezredes, a Kárpátalja megyei hadkiegészítő parancsnokság parancsnoka hétfői sajtótájékoztatóján hadititokra hivatkozva nem volt hajlandó elárulni, hogy hány tartalékost fognak behívni a hadsereg soraiba a részleges mozgósítás 45 napja során.
    A kárpátaljai ukrán nyelvű médiában ugyanakkor olyan hírek jelentek meg, hogy a megyéből a mostani részleges mozgósítás során hatezer tartalékost hívnak be katonai szolgálatra. Félhivatalos jelentések szerint az Ungvári járásból hatszáz, a Munkácsiból 500 főt mozgósítanak.
    Kárpátaljáról eddig kilenc katona vesztette életét a kelet-ukrajnai harcokban

  41. elhallgattatni szerint:

    “Holnap nincs tanítás Gázában, mert nem maradt egy gyermek sem” – éneklik erkölcsösék Tel-Avivban

    Megsiratnak minden civil áldozatot, nem szívesen ölnek nőket és gyerekeket – hazudta Izrael nagykövete a HírTV-ben. Érdekes, ennek mindig az ellenkezőjéről látunk-hallunk bizonyítékokat… Ráadásul gyomorforgató bizonyítékokat. Ünneplés mészárlás előtt, helyszíni ujjongás fotelekből a bombázások alatt – és most itt a legendás zsidó humanizmus újabb megnyilvánulása, melyre az RT hívja fel a figyelmet.
    Az alább látható videóban ugyanis azt skandálják a toleráns, békevágyó zsidók, miközben izraeli zászlókat lobogtatnak, hogy Gáza már temető, és holnap nem lesz tanítás, mert nem maradt már ott egy gyerek sem. Igen, gyermekek halálának örvendezik a Talmud népe, őket kötelező szeretni, sőt imádni és sajnálni egész Európában.
    A “gyűlölünk minden arabot” alapjelmondat mellett üzennek a kneszet arab tagjainak is, egyiküknek azt ígérve: “Ahmad Tibi, szeretnénk, ha tudnád, hogy a következő gyerek, akit eltalálunk, a tied lesz!”
    Nos, így siratják a “védekező” zsidók az áldozataikat…
    Az eddigi mintegy 1200 meggyilkoltból egyébként több mint 200 gyerek, a “temető-projekt” tehát valóban szépen halad előre, a Fidesz és az EU támogatásával.

    S közben kezdik besorozni a Kárpátaljaiakat…

    A külügy népírtókat istenít, állít példaként, addig a “sajátjaiért” semmit nem tesz a hazugság áradatokon kívül.

  42. grün szerint:

    elhallgattatni!
    Palesztinokat gyilkol a Hamász
    “Alon Ben-Dávid, a tízes csatorna katonai szakértője közölte, hogy vasárnap a gázai Bét Hanúnban palesztinok egy csoportja tüntető felvonulást kezdett a Hamász ellen az otthonaikat ért csapások miatt, de a Hamász fegyveresei éleslövedékekkel vetettek véget a tiltakozó akciónak. Több tucat tüntető megsebesült, legkevesebb öten életüket vesztették.”
    .
    Őket kinek a záldozatai közé sorolod?!

  43. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hát nem egy kacsalábon forgó palota 😉

  44. felix szerint:

    A Csepel Info szerződött a kuruc infóval és elhallgattatni lett az összekötő?

  45. Zordon szerint:

    BRÉKING: A Magyar Nemzet vezércikkben követeli Seszták Miklós fejlesztési miniszter lemondását:
    http://mno.hu/vezercikk/a-miniszter-lepjen-felre-1239989

  46. grün szerint:

    Közel kétszázan távoztak Seszták minisztériumából
    .
    Ősi orosz módszer: Tanút, túszejtőt nem hagyunk életben! 😛 😀
    .
    http://hvg.hu/itthon/20140731_tavozas_Sesztak_NFM

  47. felix szerint:

    Mi a baj Sesztákkal?
    Egyáltalán nem lóg ki a sorból, éppen a kormányba való.

  48. Bugi szerint:

    Talán a csepeli ügyészségnek is jutott lakás?

  49. felix szerint:

    Kérdezel, vagy rágalmazól?

Itt lehet hozzászólni !