Suttyó parkolók: egy politikus kocsija is a tilosban volt

Csepel.info

Suttyó Takács 20140527 01

Suttyó Takács 20140527 02

Ez bizony Takács Krisztián autója – csepeli szocialisták mindig is úgy érezték, hogy ők egyenlőbbek

Takács Krisztián MSZP-s képviselő autója állhatott a tilosban a Csepeli Munkásotthon előtt kedden délután, ő lehet az egyik “suttyó parkoló” – értesítette lapunkat több olvasónk is reggeli cikkünk után.

A Csepel.info utánajárt: a rendszám alapján valóban a szocialista képviselő autója volt az, amely tiltott helyen parkolt kedden a Munkásotthon előtt. Arról nincs információnk, hogy a politikust megbírságolták-e. Az viszont biztos, hogy 2010 előtt a csepeli MSZP-sek valóban adtak ki olyan engedélyeket, amelyekkel akkoriban az egyenlőnél is egyenlőbb elvtársak megszeghettek bizonyos KRESZ-szabályokat.

1 melléklet

Egy KRESZ-szabályok megszegését is engedélyező, Tóth Mihály (MSZP) aláírásával készült behajtási engedély és egy “rendes”: a kettőről külön lista volt, azaz a KRESZ szabályok megszegésére feljogosító engedélyből minimum 47 készült 2010 előtt

Ez alapján könnyen lehet, hogy Takács Krisztián csak a szokások rabja, és úgy szegte meg a KRESZ-t, akár csak az átlagemberek, amikor levegőt vesznek. Azt azonban még akkor sem állíthatjuk, hogy Takács Krisztián vezette a kocsiját, hogy éppen abban az időben ülésezett a csepeli MSZP a pártházként használt Munkásotthonban. A politikus egy rágalmazási perében ugyanis azt állította, hogy a saját MSZP-s blogoldalát sem ő szerkeszti, sőt nem is ismeri – így a saját kocsiját sem biztos, hogy ismeri és vezeti. Legalábbis akkor, ha a tilosban jár.

Csepel.info

4 hozzászólás “Suttyó parkolók: egy politikus kocsija is a tilosban volt” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    ne büntessed meg é!

  2. Katkaa szerint:

    Ja, mert Orbán fodrászhoz mentében még a járda széléről a korlátot is kibontotta, hogy tilosban tudjon parkolni. Természetesen az nem baj, az úgy van jól. Nem láttam eddig, hogy megbüntették volna!

  3. grün szerint:

    A Googlestreet felvételén éppen fodrásznál volt?! 😛 😀
    http://444.hu/assets/012-760×3601.jpg

  4. nagyapó szerint:

    Csepel.info! Az adott helyen nincs tiltva a parkolás. A KRESZ 1. § “A rendelet a Magyar Köztársaság területén levő közutakon és közforgalom elől el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza.”
    Ha nincs tábla, szabad a parkolás. Pl. a KRESZ nem tiltja a I. világháborús emlékmű melletti parkolást. Ott a közterület-felügyelet intézkedik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !