Megjelent a Csepeli Hírmondó áprilisi második száma

Csepel.hu

Megjelent a Csepeli Hírmondó áprilisi második számaA tartalomból:

    • Az önkormányzat új mentőautót vásárol a Mentőszolgálat részére, amelyet Csepelen fognak használni. A rendőrség adatai szerint a kerületben a felére csökkent a betörések és jelentősen visszaesett a gépkocsi lopások száma. A rendbe tett költségvetésnek köszönhetően csökkent az önkormányzat vagyonvesztése – az áprilisi testületi ülés összefoglalója lapunkban.
    • Nagy mennyiségű, tisztítatlan szennyvíz ömlött április 22-én egy kiadós eső után a csepeli-soroksári Kis-Dunába. Az erről szóló lakossági bejelentésre Németh Szilárd csepeli polgármester ment ki a helyszínre, ahol környezetszennyezés miatt rendőrségi feljelentést tett. Hamarosan kiderült, hogy a szennyvíz a soroksári tisztítóműből került, sőt, kerül rendszeresen a Kis-Dunába. Részletek a lapban.

  • Ó, ha cinke volnék….Anyák napi összeállításunkban – többek között – csepeliek mondták el gondolataikat az édesanyjukról, s üzentek is nekik a lap hasábjain keresztül.
  • Hirtling István színművész számára 2014 fontos év: idén harminc éve vette át színészi diplomáját, március 15-én pedig Németh Szilárd polgármester Csepel díszpolgára címmel tüntette ki. A Jászai Mari-díjas Érdemes művésszel csepeli kötődéseiről, nagy királyokról és fontos szerepekről beszélgettünk.
  • Álláskeresésben, családi problémákban és önéletrajzírásban is segítenek a szakemberek: mentorok dolgoznak Csepel szívében.

Sport, kerületi programok, hírek, információk, civil élet, kultúra, rejtvények. Keresse lapunkat kéthetente a postaládájában.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !