Dokumentumfilm készül a csepeli kettős gyilkosságról

Csepel.info

Fotó: Mudra László [origo]

Megkezdődött a forgatása annak a dokumentumfilmnek, amely a lehető leghitelesebben próbálja  rekonstruálni az egész országot megrázó 2009. január 7-i csepeli kettős gyilkosságot és a gyilkosok motivációit – értesült a Csepel.info.

Úgy tudjuk, hogy a  filmben a tragikus iskolai eseményeket színészek játsszák el: információink szerint már ki is választották ehhez a szereplőket. Amennyiben sikerül a forgatás az eredeti helyszínen, az is egyértelművé válhat, hogy mennyire valótlan volt a bűncselekménnyel gyanúsítottak védekezése, és miért döntött úgy a bíróság, hogy Deme Gábort is életfogytiglani börtönre ítéli.

A kivégzésszerű kettős emberölés a magyar és az európai kriminalisztika történetében is teljesen egyedülálló volt, mivel magát a bűncselekményt az egyik áldozat diktafonra vette fel. A per során az is kiderült, hogy a két gyilkosságot elkövető Kun Tamás és bűntársa, Deme Gábor aprólékosan kitervelhették tettüket. Ha nincs a diktafonos felvétel és Kun Tamás véletlen kézlövése, talán mindketten megúszhatták volna a tettüket. Erről beszélt indoklásában az első fokú ítéletet meghozó bíró, de ezt erősíti az is, hogy mindkét elítélt, mindvégig a legfőbb bizonyítékként, de csak zárt tárgyaláson bemutatott diktafon-felvételt próbálták hiteltelenként vagy meghamisítottként beállítani.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a film, melyben rekonstruálják a végzetes perceket, és amelyben a tervek szerint egy neves kriminál-pszichológus mellett ügyvédek, ismerősök, barátok is megszólalnak, leghamarabb 2015 elejére készülhet el. Információink szerint az alkotók szigorúan az egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztott tényekre és a lehetséges emberi motivációkra koncentrálnak, és nem foglalkoznak a történtek politikai hátterével. Úgy tudjuk, hogy a dokumentumfilm iránt már külföldön is érdeklődnek.

Csepel.info

158 hozzászólás “Dokumentumfilm készül a csepeli kettős gyilkosságról” bejegyzésre

 1. grün szerint:

  Tervezik a sajnálatos esemény rock-opera változatát is!
  Szövegét a Vörös Csepel c. könyv, mint eredeti kordokumentum alapján Ábel Attila szerkeszti, politikai felhangoktól mentesen.
  Zenéjét a zEgressy zeneművészeti oktatási intézmény kollektívája szerzi közismert szerzőktől és szerzeményeikből!
  Közreműködik a 229-es számú italbolt erre a célra alakult alkalmi zümmögő kórusa.
  A főszerepet teljes átéléssel Gordon nevű dilettáns színművész jácca, profi énekhangja Zámbó Krisztián.
  Úgy tudjuk, hogy a zalkotás iránt már külföldön is érdeklődnek.
  Bissau Guinea hézagpótló műnek tartja, ám mindenesetre várja a Welsz Tamás kalandos életét is!

 2. Ábel Attila szerint:

  Személy szerint azt gondolom, hogy a történet politikai oldala is megérné, hogy feltárják, de látva a még mindig izzó légkört, megértem a készítőket, hogy abba nem mennek bele.

  Deme Gábor személyisége lehet, hogy torz volt már a pártba való belépésekor, de meggyőződésem, hogy attól vált szörnyeteggé, amit az MSZP-ben látott. Attól, hogy nem voltak következményei a tetteknek, jóformán mindenki azt csinált, amit csak akart, mindenki nagy mellénnyel járt. Deme láthatta, hogyan ülnek rendszeresen ittasan a szép autókba a nagyhatalmú elvtársak, láthatta, hogyan viszik ki az önkormányzatból a százmilliókat, és frusztrált volt, amiért ő ezt nem tehette meg az iskolában. Ennyi év után visszatekintve szerintem sorsszerű volt, hogy éppen az MSZP legtisztességesebb emberét gyilkolták meg, és éppen őt hagyták magára a párttársai. Ezzel együtt is biztosan nagyon érdekes lesz az egyéni okok, motivációk alakulása a bűncselekmény szemszögéből. Meglátjuk, én meg fogom nézni, ha elkészül.

 3. kispajtás szerint:

  Ha nem tárja fel a film a kettős gyilkosság politikai hátterét, valamint az elvtársak “utómunkálkodásait” – gondolok itt Oroszra, Podolákra és a volt rendőrkapitányra – akkor kár belekezdeni az egészbe. Ennek a filmnek Csepel elmúlt húsz évéről kellene szólnia.
  Egyébként meg kár belekezdeni – bár lehet, hogy a történethez legközelebb állók finanszírozzák a lehető legjobban leegyszerűsített verzió megfilmesítését???

 4. szigetország szerint:

  A máig nyitott kérdésekre is feleletet adhat a dokumentumfilm, ha kellő alapossággal elkészítik. Lehet, hogy néhány embernek nem tetszik az igazság feltárása, de a többség — és nem csak a csepeliek — jogosan kíváncsiak a miértekre.
  Sztem az sem véletlen, hogy külföldön is érdeklődést váltottak ki az előkészületek.

 5. felix szerint:

  Gyerekek.
  Adjátok elő az igazi történetet.

 6. elhallgattatni szerint:

  Most is feküdt valaki a boráros téren letakarva… jók ezek a nemhiába születettek.

 7. Günther szerint:

  Akkor ezért van az iskolánál most is mentő meg rendőr?

 8. Balos szerint:

  Annál az iskolánál amíg ott van, rendszeresen lesz drog meg rendőr meg mentő is.

 9. fényszóró szerint:

  Csak azt tudnám, hogy kinek áll az érdekében még most is elhallgatni a tragédiát?

  Kinek és miért? Még mindig van takargatnivaló?

 10. grün szerint:

  Ábel Attila!
  “Személy szerint azt gondolom, hogy a történet politikai oldala is megérné, hogy feltárják”
  .
  Bár egy politikai analfabéta vagyok, mégis kíváncsian várnám azt a politikai feltárást!
  Mi lehet az oka vajon annak, hogy azt a velejéig romlott, igazságtalan, bűnözőket kinevelő szoci rendszert a zemberek a négy év gátlástalan, pökhendi fityesz uralmat látva, nemes egyszerűséggel (bár nem elsöprő fölénnyel) de visszaszavazták?!
  Hogy a “rezsi gladiátor”-unknak sunnyogó pályán sikerült úgy-ahogy bekerülni?!
  Csak ennyi amit tudni szeretnék! 😛 😀

 11. Királyerdei szerint:

  Vinnyognak (megint) a szemét komcsik.
  Folytassa Attila! 🙂

 12. nagyapó szerint:

  Idióta Dr. grün t.t.! Kár a DK-s szövegért. A film 2015-re készül el, nem lesz propagandafilm. Feltárja a komcsik lelkületét, a pártjukban folyó folyamatokat.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

 13. Balos szerint:

  A kettős gyilkosság sokunk szemét felnyitotta. Olyan rendszer épült fel Csepelen 1994 után, ami 2009 januárjában bizonyította be a tökéletlenségét. Halálos tökéletlenségét.

 14. fényszóró szerint:

  Legyen film! És szégyen mindazokra, akik gáncsoskodnak és máig hazudoznak!

  Igaza van Királyerdeinek: folytasd, Attila!

 15. fényszóró szerint:

  És még annyit: ez a bűnügy nem Csepel belügye és soha nem is lehet az.
  Az ország akkori viszonyait tükrözte.

 16. Jeniszej szerint:

  “Információink szerint az alkotók szigorúan az egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztott tényekre és a lehetséges emberi motivációkra koncentrálnak, és nem foglalkoznak a történtek politikai hátterével.”
  Ez a gyilkosság a politikai háttér részletes boncolgatása nélkül érthetetlenné válik az utókor
  számára és így megválaszolhatatlan válik a kedves “politikai analfabéta” grün barátunk kérdése, miszerint mi az”oka vajon annak, hogy azt a velejéig romlott, igazságtalan, bűnözőket kinevelő szoci rendszert a zemberek visszaszavazták.”
  😛 😀

 17. kispajtás szerint:

  Sok minden történt itt Csepelen addig, amíg a személyiségében torz Deme is el akarta magának venni azt, amit a “nagyok”-tól már látott, tudott. Bár a gyilkosságot Deme és Kun hajtották végre, de az odáig vezető utat Csepel nagyjai taposták ki – gátlástalanul.
  Kérdezze meg bárki özv.Takácsnét, hogy az azóta eltelt időben hova tűntek a korábbi “jóbarátok”, földik? És ne felejtsük el a TV2 Napló riportját sem, amelyben Orosz zavartan és ostobán belehazudta a kamerába, hogy fogalma sem volt arról, hogy Takács József az aznap reggeli találkozójuk után a Rendőrségre megy át feljelentést tenni.
  Na, ezek az epizódok fognak hiányozni a fent említett filmből, ezek mögött rejlik az igazság…

 18. Jeniszej szerint:

  Beszélni kell a filmben a csepeli emberek életéről.
  Lényeges feltárni az egész csepeli átkos világot úgy ahogy volt, amikor még mindenki azt hitte, hogy a hatom a dolgozó nép kezében van és övék a gyár, meg a “szociálizmust” maguknak és a gyerekeiknek építik.
  Ezt sulykolták az egyszerű munkás emberekbe egy egész emberöltőn keresztül.
  Most csodálkoznak sokan miért történhetett meg, hogy Csepelen az zátkos had tört előre.
  Az emberek az elmúlt negyven évre nosztalgiával gondolnak, – mert volt munkájuk biztos megélhetésük. A fiatalok családot alapíthattak, mert könnyen lakáshoz jutottak.
  A fiatalok ingyen tanulhattak akár az amerikai vagy angol egyetemeken, de az arra érdemesek Moszkvába is eljuthattak.
  A dolgozó embereknek az átkos világ egész városrészeket új városokat épített.
  A lakások rezsi költségei és a bankok kölcsönei nem az emberek kizsigerelésére szakosodott
  Negyven év alatt nem rabolt ki egyetlen munkáscsaládot sem a bank. – Ismeretlen volt a kilakoltatás.
  Az utcán nem a megkeseredett kilakoltatott emberek ezrével lehetett találkozni.

  Szóval azok akik az újkor hajnalán közel voltak a tűzhöz csúnyán kiprivatizálták becsapták az embereket.

  Az emberek ilyenek!
  A létük határozza meg a tudatukat és nagyon utálják azokat akik ügyeskedésből munka nélkül milliárdosok lettek.
  Tehát nem árt a politikai analfabétákat is felvilágosítani, hogy mi vezetett odáig, hogy a koncért gyilkolásszák egymást. 😛

 19. grün szerint:

  szigetország!
  “A máig nyitott kérdésekre is feleletet adhat a dokumentumfilm”
  Nem adhat! 😛
  Egy dokumentumfilmnek feladata, hogy szigorúan a bizonyított tényekre alapozva bemutassa magát az ügyet, mintegy dokumentálja vélemény nyilvánítás nélkül.
  Ezzel mintegy továbbgondolásra késztetni a nézőket, kit-kit a saját meggyőződése szerint!

 20. szigetország szerint:

  grün!

  Honnan tudod, hogy nem kerülnek elő új adalékok erről a mocskos ügyről? Ha van adalék meg tény, akkor árnyaltabban lehet dokumentálni a történést. Az idő múlásával tisztul a kép.

 21. grün szerint:

  szigetország!
  Ha esetleg mégis kerülnek elő újabb adalékok és egy ítélettel lezárt ügy újratárgyalásáról lenne szó, az már egy következő, ezt kiegészítő dokumentum film anyaga lehet!
  Persze a kétharmad erejével lehet egy törvényt hozni, (Lásd lex Biszku) amelyik esetleg párton belüli leszámolássá és így politikai gyilkossággá emeli a bűnesetet és mint ilyen kétszeresére emelné a büntetés mértékét!
  A mai világban……! 😛

 22. Gordon szerint:

  Elképesztő, amit a csepeli MSZP egyes paprikajancsijai éveken/ évtizedeken át műveltek. A gyilkosok, a cinkosaik, és a szocimutyi Csepel igazi szégyenfoltjai.
  Nincs helyük a tisztességes közéletben!

 23. fügefa szerint:

  Fogadni merek, hogy a szocik pénzelik a filmet hogy tisztára mossák magukat…. …
  Orosz, tóth, Szenteczky összerakták az eldugott pénzüket, oszt ebből megy a kampány.

 24. felix szerint:

  Nagy lesz a csalódás.
  Akkor lehetne valami remény, ha Demét lőtték volna le, de így nem lesz semmi fordulat,max a tudták vagy nem tudták kérdésen lehet tovább csámcsogni.
  Megöltek két embert teljesen értelmetlenül és feleslegesen, még az sem érthető, hogy mi hasznot remélhettek a gyilkosok.
  Deme miért hallgatna, hiszen mire kiszabadul az akkori vezetők közül, már senki sem lesz helyzetben, ha még él egyáltalán.

 25. fényszóró szerint:

  “még az sem érthető, hogy mi hasznot remélhettek a gyilkosok.”

  Hátha valamelyik csirkefogónak megered a nyelve…

 26. felix szerint:

  De mit mondhat?
  A háttérben nem lehet semmi, olyan amiért ölni kellett volna.
  Az az ügy valahogy olyan mint a Hidegvérrel.
  Fertelmes éa teljességgel felesleges mészárlás történt, max ezért tarthat érdeklődésre számot.
  Szerintem nincs politikai szál.

 27. Jeniszej szerint:

  grün!
  “Egy dokumentumfilmnek feladata, hogy szigorúan a bizonyított tényekre alapozva bemutassa magát az ügyet, mintegy dokumentálja vélemény nyilvánítás nélkül.
  Ezzel mintegy továbbgondolásra késztetni a nézőket, kit-kit a saját meggyőződése szerint!”
  Ez igaz!
  De a dokumentum filmnek feladata továbbá az is, hogy a kort melyben a cselekmény történ hitelességgel szigorú tárgyilagossággal tárja fel.
  Ez azért fontos mert a politikai analfabétáknak is kell valami támpont adni.
  Látásmódnak lehet tekinteni a dokumentumfilmet ?
  A dokumentumfilm nem az objektív valóságot sugározza, – minden esetben, mert a rendezők személyes emberi szűrőjén folyik át minden egyes kép, az ő intuícióik, a témába való belemélyedésük miatt kialakult hozzáállásuk ott van minden egyes beállításban, képkockán (és akkor még nem is beszéltünk a vágásról, amely a dokumentumfilmes látásmódjának, sőt véleményének tükre is lehet).
  Sokak szerint az igazi dokumentumfilmnek tartalmaznia kell a szociális értékeket is, hogy a társadalmi és gazdasági körülményeket is megismerje az utókor.
  A történelem folyamán sokszor szemtanúi lehettünk már, hogy a hiteles dokumentumokból különböző filmes fortélyokkal propaganda film lett.
  😛

 28. fényszóró szerint:

  Mondom néked félix, hogy van itt ok, csak meg kell találni. Ha van elég fifikájuk az alkotóknak, kibogozzák a szálakat.

 29. felix szerint:

  Fényszoró.
  Az én fantáziám kevés ehhez.
  Amennyiben Demét lett volna az áldozat, akkor még a csepeli hév késéséért is elvitethették volna vele a balhét.
  De ezzel a két áldozattal, csak nagyobb lett a baj.

 30. grün szerint:

  T. hozzászólók!
  30 hsz. után még mindig áll a megválaszolatlan kérdés:
  .
  “Mi lehet az oka vajon annak, hogy azt a velejéig romlott, igazságtalan, bűnözőket kinevelő szoci rendszert a zemberek a négy év gátlástalan, pökhendi fityesz uralmat látva, nemes egyszerűséggel (bár nem elsöprő fölénnyel) de visszaszavazták?!
  Hogy a “rezsi gladiátor”-unknak sunnyogó pályán sikerült úgy-ahogy bekerülni?!
  Csak ennyi amit tudni szeretnék! 😛 :D”
  .
  Húsz forintos bónusz kérdés:
  Hová lett a Szenteczky?! 😛 😀

 31. bélus szerint:

  Borka-Szász “grün” Tamásnak!

  Ha valaki a fő Csótány táborába áll, attól nem lesz tiszta, sőt, csak még szarosabb!

 32. fényszóró szerint:

  A sötét szálakra vagyok kíváncsi. Deme meg Kun eddig nem semmi érdemlegeset nem mondott, hátha most…

 33. felix szerint:

  Admin.
  Nem értem, miért várakozik a hozzászólásom.
  Mi a baj vele?

 34. felix szerint:

  Fényszóró.
  Milyen sötét szálakra gondolsz?
  Bugi azt állítja, hogy a szocik évi két milliárdot kaszáltak.
  Szerinted egy ötmilliós sikkasztást, meg gyilkosságig “visznek” és teszik vissza csak, hogy csend legyen?
  Nem látok logikai okot arra, hogy itt lennének sötét szálak.

 35. felix szerint:

  grün.
  Válaszoltam a kérdésedre, de túl találó volt és moderálták.

 36. Jeniszej szerint:

  Féleszű!
  Ejnye ejnye!
  😛

 37. grün szerint:

  felix!
  Ha moderálták, akkor egyezik a kérdésről alkotott véleményünk! 😛 😀

 38. Jeniszej szerint:

  Féleszű!
  Sokkal összetettebb az a probléma amit a mestered feldobott, hogy a rendelkezésre álló eszeddel szalonképes válaszod lehessen.
  Lásd be erre képtelen vagy. – Ne is erőlködj!
  Hozzád jobban illik a “teccésedet” is megnyert “szargyár” kifejezésen való rágódás.
  ))) 😛 (((

 39. felix szerint:

  Sajnos a sertés mindig közbe röfög és így nem lehet normálisan eszmét cserélni.
  Ő már csak ilyen.
  Ö tuttya de nem mongya.
  Ő az egyetlen aki összetettebb.

 40. felix szerint:

  Az a baj vele, hogy az okleveles almozatlanul nevelte fel és megszokta, hogy mindenhova odapiszkít. Ha kell, ha nem.

 41. kispajtás szerint:

  T.grün:
  Az emberek NEM az egykori, gyári KISZ-ezőkből összeállt brancsból, érdekcsoportból való baloldali képviselőre szavaztak. Azt gondolom, itt most ki teccik forgatni a szennyest, igyekezvén összemosni a jelen helyzetet a múltbélivel.
  Pedig egészen másról van szó – a “pökhendi fityesz uralom” nem kell a csepelieknek, ezért tudott nyerni Szabó Szabolcs, aki szerintem nem fog tudni politikai karriert csinálni.

 42. felix szerint:

  kispajtás.
  Én mentalitást írtam, de kimoderálták.

 43. grün szerint:

  kispajtás!
  Semmit nem mosok össze, az az Ábel Attila dolga!
  Csak azt nem értem, amikor egy sima köztörvényes bűncselekményt megpróbálnak politikai síkra terelni!
  Szabolcs dolgát illetően:
  “Vacsora után a maradékkal!” 😛

 44. felix szerint:

  Mennyivel másképpen viselkedett a mai ellenzék, a fideszes országgyűlési képviselőnő meggyilkolásának ügyében, ahol a gyilkos még ma sincs meg.
  Hiába a mentalitás.

 45. Bugi szerint:

  Csakhogy az nem párton belüli leszámolás volt, mint itt az MSZP-ben.

 46. felix szerint:

  Bugi.
  Amíg nincs meg a gyilkos addig ezt nem tudhatod.
  Ne vagdalkozz, gondolkozz.

 47. felix szerint:

  A párton belüli leszámolást semmi sem támasztja alá.
  De mondhatnád azt is, hogy a magyarok így intézik az ügyeiket, mert mind a hárman magyarok voltak, és a másik halmazba /MSZP/ csak ketten illenek bele.

 48. grün szerint:

  Bugi!
  Te már megint többet tudsz mint a nyomozó hatóságok!
  Írj egy forgatókönyvet a debreceni gyilkosságról és akkor mi is megtudjuk! 😛 😀

 49. Jeniszej szerint:

  félix!
  Féleszű, –
  Aki remekül ért a „szargyár” kifejezés értelmezéséhez, aki mélyen
  „vájkál„ másokban, most megint összeröfög itt mindent!
  Már a Fideszes képviselő nőt szeretné belekeverni az elvetemült túlsó oldali gyilkos banda ügyébe.
  Milyen eszeveszett aktivitást és mutat!
  Vajon miért?
  Primitív megszólalásaival lekezeli azokat akik nem egy alomból valók vele. Védi a mindenre képes mocskos túloldalt.
  Nem veszi észre magát, hogy a szalonképtelen hozzászólásaival csak zavar itt.
  Ha már elfogytak az eszemet ötletei „hülyéz és szidja mások felmenőit.
  Lenézi a kigúnyolja kétkezű munkásembereket, a megátalkodott féleszű.
  Nagyon helyesen cselekszik az Admin, hogy korlátokat szab az ilyen „félix” féléknek!
  😛

 50. Jeniszej szerint:

  kispajtás szerint:
  2014. április 29., kedd – 11:33
  T.grün:
  Az emberek NEM az egykori, gyári KISZ-ezőkből összeállt brancsból, érdekcsoportból való baloldali képviselőre szavaztak. Azt gondolom, itt most ki teccik forgatni a szennyest, igyekezvén összemosni a jelen helyzetet a múltbélivel.
  Pedig egészen másról van szó – a “pökhendi fityesz uralom” nem kell a csepelieknek, ezért tudott nyerni Szabó Szabolcs, aki szerintem nem fog tudni politikai karriert csinálni.

  Igaza lehet a kispajtásnak,- az biztos!
  😛

 51. Bugi szerint:

  “A párton belüli leszámolást semmi sem támasztja alá.”

  Ezt viccnek szántad? Morbid humorod van. A csepeli MSZP frakció egyik tagja, miután a frakció másik tagja nem nézte jó szemmel a sikkasztását, részt vett a meggyilkolásában. Ennyi a tény. Viszont nem beszéltem még olyan emberrel, akinek ne az lett volna a véleménye, hogy Deme volt a felbujtó.

 52. Jeniszej szerint:

  grün szerint:
  2014. április 29., kedd – 12:15
  Bugi!
  Te már megint többet tudsz mint a nyomozó hatóságok!
  Írj egy forgatókönyvet a debreceni gyilkosságról és akkor mi is megtudjuk!
  grün!
  A fateromat aki nagyon sokat szenvedett a büdös disznóktól, nagyon érdekelné, hogy kik is vagytok ti (“mi”)
  Ti a politikai analfabéták gyülekezete vagytok? – vagy mi.
  Persze egy “tanár embőről nehéz ilyet feltételezni,
  hogy azok vagytok akik éjjel nappal csak csaltak loptak……. 🙂

 53. felix szerint:

  Bugi.
  Bugi a párton belüli ügy azt jeleni, hogy semmilyen más vonatkozása sincs egy ügynek és az egész csak a pártot érinti.
  Pl. párton belüli ügy, hogy a fidesz a bukott N.SZ.-it indítja e polgármesternek Csepelen.

 54. felix szerint:

  Szegény fater agyon gyötörte a disznó fia. 🙂

 55. Gordon szerint:

  felix szerint:
  2014. április 28., hétfő – 21:28

  “De mit mondhat?
  A háttérben nem lehet semmi, olyan amiért ölni kellett volna.”

  Deme tanult Welszt Tamás esetéből (aki állítólag beszélni akart a maffiabaloldalról) és inkább csendben marad… a maffiabaloldal csápjai messzire elnyúlhatnak.

 56. felix szerint:

  Hű ha .
  Ez aztán a csúcs logika. A tanár halott és aki tőle tanult él.

  Ez annyira Gordonos.

 57. felix szerint:

  Bocsi Gordon.
  Ezt elkapkodtam.
  A baj, az, hogy a bizonyítékok átadása után halt meg, amikor már semmi értelma, nem volt a halálának./?/
  Azt meg nem tudni, hogy ki mindenkire terhelők az iratok.
  Lehetnek közte olyanok is akik többszöri nekifutasra is, képtelenek kitölteni egy vagyonnyilatkozatot.

 58. fényszóró szerint:

  “Csak azt nem értem, amikor egy sima köztörvényes bűncselekményt megpróbálnak politikai síkra terelni!” -. írja nagyokos grün.

  Elfelejtetted, hogy Demét nem csak a gyilkosságért ítélték el? Minden hülye azt hiszi, hogy csak a gyilkosságért ültették le. Nézzél már utána, hogy mi volt abban az ítéletben!

 59. fényszóró szerint:

  félix szerint nincsenek sötét szálak.

  Akkor azt is biztosan tudod, hogy hova lett Takács táskája, meg benne egy rakás irat! És azt is tudod, hová az édesanyjába dugta Deme a szervert…

  Ó, uram, esedezem egy kis fényért, hogy félix megvilágosodjon!

 60. felix szerint:

  Fényszóró.
  íKár belém marni.
  Aki tud valamit az írja le.
  Találgatni meg felesleges.
  Mivel én nem találgatok ezért nem kell kérdésekre válaszolnom.
  Álljatok elő a bizonyítékokkal és ilesszétek bele azt, hogy nem Deme, hanem a meglopottak az áldozatok.
  Várom az okos variációkat, némi bizonyítékkal alátámasztva.
  Lehet, hogy a nagy tudásotoktól én is megvilágosulok.

 61. fényszóró szerint:

  Félix! Te írtad azt, hogy nincsenek sötét szálak. Nem marok beléd, de jó lenne, ha a rendőrséggel meg a nyilvánossággal közölnéd, hogy mikről tudsz, amik eddig homályban maradtak.
  Szóval hol a táska?!

 62. grün szerint:

  fényszóró!
  Tévedni teccel! Demét nem ítélték el gyilkosságért!
  A gyilkosságra felbujtás és közreműködés valamint okirat hamisítás és sikkasztás miatt!
  Ebből melyik lehet a politikai?! 😛
  Előbb telefonált a fiam Japánból. hogy hatalmas az érdeklődés már a készülő dokumentumfilm iránt.
  Lenyomja a head line-t a zészak koreaiak atom kísérletei valamint a zÖrbán győzelem előtt!
  Hiába na, a jó píár aranyat ér! 😛 😀

 63. fényszóró szerint:

  pontosan ezt írtad félix:

  “Nem látok logikai okot arra, hogy itt lennének sötét szálak.”

  Tehát még egyszer kérdem: hol van Taki bácsi táskája? Hová dugta Deme a szervert? stb.

  Ne beszélj mellé féix, hanem mondd el, mit tudsz ezekről….

 64. fényszóró szerint:

  grün meghozta Deme felmentő ítéletét: Demét nem ítélték el gyilkosságért…. Hoppá!!

  Ez egy új szál, tehát érdemes rajta végigmenni. Mégiscsak sötét ez az ügy…. Deme egy koncepciós per áldozata lett — grün szerint.

 65. Gordon szerint:

  grün “érvel”:

  “Tévedni teccel! Demét nem ítélték el gyilkosságért!
  A gyilkosságra felbujtás és közreműködés valamint okirat hamisítás és sikkasztás miatt!”

  Mi (tisztességes csepeliek) kérjünk elnézést a csepeli MSZP-től???

 66. grün szerint:

  fényszóró!
  Senkit nem mentek fel, csak szeretek precízen fogalmazni! 😛
  Hülye gyerek! Olvasd már el az ítéleteket! Nézd meg a videókat és utána ugass!
  Bocsáss meg, de ki hoztál a sodromból! 😛 😀
  .
  https://www.google.hu/search?q=a+csepeli+kett%C5%91s+gyilkos%C3%A1g+%C3%ADt%C3%A9lete&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=lq5fU4L5Be3b8geAuoCwBA

 67. grün szerint:

  Röffencs!
  Ez az előbbi Rád is vonatkozik!
  Olvasás, szövegértés! 😛 😀

 68. Gordon szerint:

  Grün precizitása bámulatos.

  Szerinte a csepeli MSZP egykori politikusát
  gyilkosságra való felbujtásért,
  gyilkosságban való közreműködésért,
  okirat hamisításért, valamint
  sikkasztásért ítélték el.

  Köszönet a pontosításért, valóban ne menjünk el a csepeli MSZP egykori politikusának viselt dolgai mellett!

 69. fényszóró szerint:

  Én megbocsátok,grün, de tetszett volna jól fogalmazni. Csűrheted-csavarhatod, de Demét gyilkosságért ítélték el elsősorban. Plusz azért, mert sikkasztott, lopott, és ezt hónapokon át elnézték neki a pártjában, ahelyett, hogy kivágták volna a pártból és minden tisztségéből. Na ez nem mindegy.
  A köcsög erre vérszemet kapott…

 70. fényszóró szerint:

  Ja, még az is, hogy nincsen véletlenül párhuzam aközött, hogy a mostani MSZP-ben is vannak vádlottak, de a pártjuk takargatja a mocskaikat? Ahelyett, hogy kivágnák őket — még a kerületből is?

 71. grün szerint:

  Kucuka!
  Sokszor egy ékezeten múlik sok minden!
  Te például kevered a szarnyalást a szárnyalással!
  Precízen kifejezve! 😛 😛 😛

 72. felix szerint:

  Fényszoró.
  Majd ha tudod, hogy mi a logika akkor kérdezz.
  A logikai szál az amelyen igaz állítások és összefüggések alapján el jutsz egy következtetésig.
  A hol a táska és a szerver kéréds az sajnos egyik sem tartozik ide.

 73. felix szerint:

  kérdés

 74. fényszóró szerint:

  félix!

  Hol a táska?

 75. Gordon szerint:

  Hol a lóvé!?

 76. felix szerint:

  fényszoró.
  Akárhol, de ez nem bizonyít semmit.
  Nincs meg és kész.
  AZ eltűnése viszont jól beleillik abba a logikai sorba amit a tettesek először vallomás ként előadtak.
  Egy harmadik fél gyilkolt és elvitte a merevlemezt és ellopta a táskát.
  Így akarták elterelni magukról a a gyanút és eltüntetni minden bizonyítékot.
  Azt meg, hogy hova tették kérdezd meg tőlük.
  A táska eltűnése ennek a variációnak a része
  Neked azt kéne logikailag felvezetned, hogy van más és logikailag igazolható variáció is.
  Rajta add elő.

 77. felix szerint:

  Gordon.
  Te is megpróbálhatod.

 78. kispajtás szerint:

  grün szerint:
  “Csak azt nem értem, amikor egy sima köztörvényes bűncselekményt megpróbálnak politikai síkra terelni!”

  Ok-okozat, ilyen egyszerű.
  Deme gondolkodásában ott volt az, amit maga körül látott és azt remélte, hogy ő is megérett már a pártban a kiskirályok közé való felemelkedésre. De türelmetlen volt és követelődző, ezt nem tolerálták a párt és a kerületi vezetés nagy öregjei – lám, máris politikai síkra értünk…
  Csak a józan paraszti ész, no meg a csepeli politikai és a gazdasági környezet ismerete szükséges hozzá.

 79. felix szerint:

  Van külföldi vonatkozása is, de előbb megvárom grün válaszát.

 80. fényszóró szerint:

  Tehát grün szerint:
  “Csak azt nem értem, amikor egy sima köztörvényes bűncselekményt megpróbálnak politikai síkra terelni!”

  Nem Deme mondta, hogy alpolgi és miniszter lesz? Nem ő feszegette, hogy pártkarriert csinál? Nem ő futkosott a szoci vezérekhez? Nem ő várta a segítséget a szoci párttól? Nem ő volt az, aki belelátott a szocik piszkos manipulációiba? Nem onnan kapta a pszichikai bűnsegédletet, hogy bármit megtehet?

  Miért kell ezt letagadni? Meddig lehet még hazudni?

 81. felix szerint:

  S lám megszületett a válasz amit az események is igazolnak.
  NEM.
  Nem volt bűnsegédlet.
  Deme simán belebukott.

 82. fényszóró szerint:

  félix! Régóta tudom, hogy hülye vagy, bár hozzáteszem, hogy a hülyéket is szeretjük.

  Tudod, fogalmad sincs, mit mondott az ügyész. Annyit elárulok, hogy a véleményetek nem egyezett.

 83. grün szerint:

  fényszóró!
  Gyújtsál már fényt!
  Mit mondott az ügyész, azon kívül, hogy másodfokon súlyosbításra tett javaslatot?!

 84. felix szerint:

  Már én is többször kértem, hogy virítson már valamit, de a hülyézésen kívül, másra eddig nem futotta neki.
  Vagy az amper kevés vagy a / hogy / volt.
  Egyébként az ítélet kihirdetése után, már tök mindegy, hogy mit mondott az ügyész.
  Csak az ítélet és az indoklás számít.
  Fényszóró:
  Mond, legalább befelé pislákol egy kis fény nálad?

 85. felix szerint:

  Ígértem a külföldi szálat.
  Deme látta a Nagy vonatrablás című filmet és azt gondolta, hogy ha nekik ment nagyban, akkor ő elkezdi kicsiben.
  Ez az angolok részéről kimeríti a pszichikai bűnsegédség fogalmát.
  Tudom, hogy ez baromság, de fényszóró kezdte.

 86. Jeniszej szerint:

  “fényszóró szerint:
  2014. április 29., kedd – 22:43
  félix! Régóta tudom, hogy hülye vagy, bár hozzáteszem, hogy a hülyéket is szeretjük….”

  Ez igaz az bíztos! 😛

 87. Jeniszej szerint:

  Mit mondanak odaát a politikai analfabéták csoportjában ha elfogy az érv?

  “grün szerint:
  2014. április 29., kedd – 14:56
  fényszóró!
  Senkit nem mentek fel, csak szeretek precízen fogalmazni! 😛
  Hülye gyerek! Olvasd már el az ítéleteket! Nézd meg a videókat és utána ugass!”

  A politikai analfabéta csoport durván alpári módon sértegeti és hülyézi a másikat. 😛

 88. Jeniszej szerint:

  ))) 😀 ((( ))) 😛 (((

 89. felix szerint:

  Szegény féloldal sertés Jeniszej.
  Egyet ért egy hülyézéssel, majd elitéli a hülyézést. (02:31, 02:41)

  Szegény kergekóros büdös disznó.
  Ne járj annyit Budafokra, mert már így is elittad az eszed.
  Nehéz gyermekkora volt, mert elitták alóla az almot.

 90. grün szerint:

  Jeniszej!
  Aki egy ilyen nyilvánvaló dologról még mindig az ellenkezőjét állítja, (fényszóró), arról sajnos nem tudok dicsérően nyilatkozni! 😛 😛
  .
  “Örökre bezárják a csepeli kettős gyilkost
  Deme ugyan nem volt jogi értelemben felbujtó, de “felbujtószerű magatartást valósított meg”, nélküle nem követte volna el Kun a gyilkosságot – mondta a bíró. Az, hogy Kunnak személy szerint nem volt oka megölni a két embert, még súlyosabbá tette a gyilkosság megítélését.”
  .
  Ki gyilkolt?! Miért gyilkolt?!
  Volt felbujtó, nem volt felbujtó?! Vagy csak úgy nézett ki mintha…..?!
  http://index.hu/belfold/2013/04/25/orokre_bezarjak_a_csepeli_kettos_gyilkost/

 91. felix szerint:

  🙂 🙂 🙂

 92. Jeniszej szerint:

  felix!
  Ejnye!
  Ebben a stílusban ahogy adod magad, ne csodálkozz rajta ha “kivágnak”

  Grün is talán még azért pátyolgat még, mert a benne szunnyadó “nevelő” hajlam tör hatalmas erővel még a felszínre. – próbálkozik az Isten adta. De meddig?
  😛

 93. felix szerint:

  Jeniszej.
  Harmat gyenge vagy és ez már napok óta tart.
  Mondani való helyett, dől belőled a hülyeség,.
  Ezentúl, csak az értelmes hozzászólásaidra válaszolok.
  Ez azt jelenti, hogy szinte soha.
  Grün nem engem pátyolgat, hanem téged hülyéz, de te ezt nem értheted meg.
  A te társaságod a konda és a csürhe.

 94. Jeniszej szerint:

  Féleszű félix!
  Azért lásd be lényeges a különbség közted és egy grün között. Hiszen csak az okoska tud
  hülyéskedni. 😛

 95. Jeniszej szerint:

  grün!
  http://www.cafepress.com/garfield/2483273
  Monnyak egy jó viccet? – grün

 96. grün szerint:

  Jeniszej!
  Csak úgy segítségként!
  Használd egészséggel! 😛 😀
  http://www.vicckiraly.hu/
  .
  Néprajzosok biztatják János bácsit néhány kanásznótára.
  Tudok én kedveskéim, csak sok bennük a disznó szó.
  Amikor a disznóhoz ér azt hagyja ki!
  Öreg rázendít nagy hangon:
  Csavaros a csavaros a ümm-ümm fasza…….! 😛

 97. Jeniszej szerint:

  Féleszű félix!
  Van alom vagy nincs alom a röfik alatt?
  Mit is mond a rabi?
  Igaz-e, hogy Izraelben úgy tenyésztenek malacot, hogy egy deszkapallón tartják őket?
  A konklúzió?
  😛

 98. Jeniszej szerint:

  A Fater olvasta valahol és nem érti.
  A Láháv nevű kibucban egy 2000-3000-es állományú sertés tenyészet működik, amely elvileg kísérleti célokra jött létre. Csakhogy a tenyészet nem tartozik semmilyen akadémiai vagy akár üzleti társasághoz, és végülis egyfajta kiskapuként szolgál „a fölöslegek felhasználása” által az étkezésre használatos sertés hús feldolgozásra. Érdemes megnézni erről az itt
  http://news.walla.co.il/?w=/5/180346/@@/item/printer található elemzést.
  🙂

 99. grün szerint:

  Jeniszej!
  Olvasd fel a diplomás disznószakértő Faterodnak! 😛 😀
  “Almozás a kis- és nagyüzemi sertéstartó gazdaságokban”
  .
  http://www.fvmmi.hu/kut.php?Nyelv=1&ID=47

 100. Jeniszej szerint:

  grün!
  Büszke vagyok rád, hogy a néprajzos tevékenységek is érdekelnek.
  Igaz mint mondtad a politikához analfabéta vagy, – igy valamivel legalább elfoglalod magad.
  “Néprajzosok biztatják János bácsit néhány kanásznótára.
  Tudok én kedveskéim, csak sok bennük a disznó szó.
  Amikor a disznóhoz ér azt hagyja ki!
  Öreg rázendít nagy hangon:
  Csavaros a csavaros a ümm-ümm fasza…….! :P”

 101. Jeniszej szerint:

  grün!
  Akarod, hogy meséljek neked az Alföldi Kanászemberek sanyarú sorsáról?
  Akarod, hogy meséljek a disznó nemesítés rejtelmeiről?

  😛 ))) 😀 (((

 102. Jeniszej szerint:

  grün!
  Érdekel az állat egészség ügy?

 103. Jeniszej szerint:

  grün!

  Az monya a Father látod fiam sikerült egy embert jó irányba terelni a zinterneten.
  Kedves barátunk, – grü is elkezdett érdeklődni a sertéstenyésztés iránt.
  Persze ezen nincs mit csodálkozni, mert minden jobb érzésű ember egyszer betelik a büdös disznók közelségével a büdös disznók szagával, ami károsíthatja az egészséget is.
  😛

 104. Jeniszej szerint:

  grün!
  Bocsi!
  ……grün is elkezdett…..

 105. felix szerint:

  Jeniszej büszke arra, hogy a szerinte okosok és nem okosok egyaránt lehülyézik.
  Van mire büszkének lennie.
  🙂

 106. felix szerint:

  Lehet vitatkozni a néprajzi lexikonnal.
  Keresd meg a címüket és írogass nekik.
  http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/1-217.html

 107. grün szerint:

  Jeniszej!
  Nekem akarsz mesélni a mezőgazdaságról, akinek a Faterja többszörösen kitüntetett Tsz. elnök volt, nem csak ugatta a sertéstenyésztést!
  Losonczi Pál személyesen adta át a Mezőgazdaság Kiváló Dolgozója és a Munkaérdemrend aranyfokozatát!
  Nem felhívták a Parlamentbe, hanem személyesen! 😛 😀
  Nehéz dolgod lenne velem!

 108. Jeniszej szerint:

  féleszű félix!
  Még mindig nem tanultad meg a lényegét, miszerint ……. ez minősít.
  Jobb volna ha a nyelvedet nemesebb célra használnád.
  😛

 109. Jeniszej szerint:

  Mit mondanak odaát a politikai analfabéták csoportjában ha elfogy az érv?
  Válasz?

 110. felix szerint:

  Odaát ezt mondják.
  fényszóró szerint:
  2014. április 29., kedd – 22:43
  félix! Régóta tudom, hogy hülye vagy, bár hozzáteszem, hogy a hülyéket is szeretjük.

  Tudod, fogalmad sincs, mit mondott az ügyész. Annyit elárulok, hogy a véleményetek nem egyezett.

 111. Jeniszej szerint:

  )))) 😀 ((((

 112. felix szerint:

  Aki nem hülye az érti.
  Neked nem sikerült, tehát…….,

 113. Jeniszej szerint:

  félix!
  Az csak féleszű és nem hülye. – vagy még is?
  ))) 😀 (((

 114. fényszóró szerint:

  félixtől még mindig azt kérdem:

  Hol a táska?

 115. felix szerint:

  Nálam, de ne mond el senkinek.
  Na a rejtély megoldódott.

 116. grün szerint:

  felix!
  Hamar feladtad, hagyni kellett volna még a kérdezősködést, hászen attól okosodnak! 😛 😀
  .
  Megy a székely a fiával horgászni. Kieveznek a csónakkal, belógatják a csalit, majd leülnek. Egy félóra múlva megkérdi a gyerek:
  – Édesapám, miért lebeg a csónak a víz tetején?
  – Azt én nem tudom – mondja az öreg.
  Eltelik egy újabb félóra.
  – Édesapám, a halak hogyan tudnak levegőt venni a víz alatt?
  – Hát azt én nem tudom – feleli az öreg.
  Kis idő múlva:
  – Édesapám, miért kék az ég?
  – Azt nem tudom – mondja újra az öreg.
  – Édesapám, nem baj, hogy ilyen sokat kérdezek?
  – Nem baj fiam, hászen úgy okosodsz!

 117. fényszóró szerint:

  félixnek és grünnek lehet, hogy vicces ügy Takácsék lemészárlása, de egy jóérzésű embernek nem az. A Takács család máig kérdezi, hogy hol van Taki bácsi táskája… Félix tehát üzeni a Takács családnak: “nálam” (van a táska).

  Bunkó!

 118. mentor szerint:

  Ne várj csodákat e két aljas, gyűlöleteket szító, fax……ptól.

 119. mandaf szerint:

  „Információink szerint az alkotók szigorúan az egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztott tényekre és a lehetséges emberi motivációkra koncentrálnak, és nem foglalkoznak a történtek politikai hátterével.”
  A politikai belharc motiválta a gyilkosságokat, és épp azzal nem foglalkoznak! Érdekes!!!!!!

 120. fghfjhgkjhk szerint:

  ” Günther szerint:
  2014. április 28., hétfő – 14:54

  Akkor ezért van az iskolánál most is mentő meg rendőr?”

  Drága Günther kelti a hangulatot? 😉 Amennyiben látta a mentő és rendőrautót, akkor látta a keresztben álló autót és a járdán fekvő motort is, ami a “gyagyás” iskolától még legalább 200 méterre volt.
  Nem baj, de kell a “jó hangulat” másoknak, kik erre szomjaznak! 🙁

  Welszről is megnéznék egy filmet, de a forgatókönyv írót nem irigyelném, mert ennyi változattal még az FBI is gondban lenne. 🙂 Igaz szívesen elolvasnám, hogy az FBI mire jutna az üggyel kapcsolatban!

 121. felix szerint:

  Fényszóró.
  Te kérdezted tőlem és nem a Takács család, hogy hol a táska. A táskát te hoztad fel, mint a sötét háttér bizonyítékát.
  Ugye korábban azt írtam, hogy a táska eltűnése szerintem Deméék érdeke volt és beleillek a független támadó és gyilkos teóriába.
  Ezek után te továbbra is ostoba módon kérdezgetted tőlem, hogy hol a táska.
  A további ostoba kérdésed lezárására írtam, hogy nálam.
  Erre te képes vagy leírni ezt az aljadék megjegyzést.
  Hát miféle emberszerű vagy te?

 122. felix szerint:

  Mandaf.
  Írd már le, hogy milyen politikai belharcnak lett áldozata a két meggyilkolt.
  Komolyan érdekelt.
  Kivel harcolt a két áldozat?
  És kivel az egyesek szerint komoly befolyással bíró Deme.
  Érdeklődéssel várom a belharc bemutatáát.

 123. fényszóró szerint:

  Bunkó felix! Inkább kérnél bocsánatot az áldozatok hozzátartozóitól! Szégyelld magad!

 124. felix szerint:

  Szegény farok.

 125. okostojás szerint:

  Olvastam a hozzászólásokat és nem tudom megállni hogy le ne írjam: ez a félix és grün tényleg oltári nagy bunkók!
  Más gyászából viccet csinálnak!
  Kell a film, ne kapálózzatok. Lássuk a hátteret!

 126. felix szerint:

  Okostojás.
  Nem én akarom ‘Takit” valami sötét politikai játszma részesévé tenni, hanem ezek a barmok akik a családját sem röstellik belekeverni a csevejbe.
  Milyen az áldozat által eltitkolt tudás lapulhatott abban a táskában, amit a rendőrségnek nem adott át.
  Amennyiben átadta, akkor ugye nincs titok és homály. Ha volt benne titok akkor, akkor miért titkolta? Ezt feszegetitek és még ti pofáztok a családjáról
  Mocskolnátok az emlékét, de nem megy.
  Nem a tragédiából csinálok viccet, hanem a sok bunkóból, aki politikai hasznot akar csinálni belőle. Amennyiben film készűl belőle akkor az éppen az értelmetlensége okán van. Mi lehet az a lelki háttér, ami az értelmetlen gyilkolás mögött van. Ezért említettem a Hidegvérrel című filmet.
  Nem kéne tovább kevernetek a szárt és izgatni a családot.
  Semmit sem tudtatok felhozni a sötét szálak igazolására, csak ontjátok magatokból a hülyeségeket, valami pszíhológiai bűnsegédletre való teljesen ostoba és tudatlan utalással utalással. Ha nem lenne tragikus az ostobaságotok akkor észrevennétek, hogy ti vagytok a vicc. De még abban sem vagyok biztos, hogy annyian vagytok ahány néven írtok.
  A gondolkodás nem erős oldalatok, csak a szarkeverés megy nektek.

 127. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

  grün szerint: ő az okoskodóan sértegető, kioktató, jól értesült (mint valamikor az írásjel volt)
  felix szerint: helyesen írva “pszichológia”
  ő a bután és sértegetően okoskodó és a válaszokon még ő van megsértődve, nevetséges ahogy a hozzászólásokra reagált.
  Mily érdekes, hogy egyesek itt azt írják, hogy a gyilkosságnak nincs a politikához köze, csak a szálak érdekes módon az MSZP illusztris embereihez vezették a két MSZP-ést Takácsot és Demét : Orosz, Podolák, Császár igen elsímítani, elhallgattatni próbálkoztak az üggyel vagy tőlük várták a segítséget.

 128. felix szerint:

  Anikó.
  Ezt most kihagyom, mert ……………………
  Szinte minden hozzászólásod ostobán kezdődik, de soha nem hozta neked senki sem szőba.

  “Talán azzal kéne foglalkoznod.
  Mily érdekes, hogy egyesek itt azt írják, hogy a gyilkosságnak nincs a politikához köze, csak a szálak érdekes módon az MSZP illusztris embereihez vezették a két MSZP-ést Takácsot és Demét : Orosz, Podolák, Császár igen elsímítani, elhallgattatni próbálkoztak az üggyel vagy tőlük várták a segítséget.”
  Az idézett résznek sem a magyartalanságával foglalkozom, mert ilyesmi a neten nem illendő. Az, hogy egyes MSZP vezetők nem akarták a sikkasztás nagydobra verni, az nem azt jelenti, hogy a bűnügy szálai hozzájuk vezetnek. Nem kéne fokozni az ostobaságotokat.,

 129. fényszóró szerint:

  Mire ez a nagy idegesség? Ha az MSZP-nek semmi köze a bűnügyhöz, biztosan maguktól fogják az ország-világ elé tárni Deme üzelmeit. Ha viszont hallgatnak…
  Lehet, hogy még mindig van takargatnivaló?

 130. felix szerint:

  Fényszóró.
  Te mint a sötétség legnagyobb letéteményese.
  A rendőrség az ügyészség és a bíróság már feltárta Deme üzelmeit.
  Az MSZP azonnal kizárta a soraiból.
  Fejezd be a nagy titkolózást és tárd fel azokat a tényeket amelyeket csak te és az MSZP ismer.
  Szerinted mi a sötét háttér?

 131. fényszóró szerint:

  félix szerint:

  “Az MSZP azonnal kizárta a soraiból.”

  Sajnos, ez nem igaz. Deme hónapokig párttag maradhatott, miközben űzte az üzelmeit. Lopott, sikkasztott, mégis párttag maradhatott. Sőt….

  Demét azután zárták ki a szocik közül, hogy letartóztatták. Csak azért mondom ezt félixnek, hogy a cselekvések sorrendjére emlékeztessem.

 132. felix szerint:

  fényszóró.
  A gyilkosságot követő taggyűlés döntött a kizárásáról.
  Tudod ez akkor így ment.
  Nem a vezér, hanem a tagság.

 133. grün szerint:

  felix!
  Gyanús nagyon a “fényszóró”!
  Szerintem azt is tudja, hogy hol a táska, csak titkolózik!

 134. felix szerint:

  grün!
  Tudja, de az Istennek sem mondja.
  Élvezi, hogy mindent tud.

 135. grün szerint:

  felix!
  A tudás hatalom?!
  Már másoknál is feltűnt a “legjobb alom a hatalom!” 😛 😀

 136. telifosott búvárruha szerint:

  deme vajon csicska vagy köcsög lett? szerintem mindkettő.

 137. fényszóró szerint:

  Kíváncsi vagyok, hogy erre a két gnómra (Kunra és Demére) miféle színészeket választottak?
  Ha másképp nem megy, a sminkesnek és a kellékesnek sok dolga lesz.

 138. Gordon szerint:

  “A gyilkosságot követő taggyűlés döntött a kizárásáról.” – védi a haverjait felix.

  Tehát ha nincs a gyilkosság “csak” a sikkasztás, akkor Deme még mindig a csepeli MSZP tagja lenne??? Érdekes hozzáállás ez a tisztességhez…

  Megjegyzem: már maga Felix se tagja az MSZP-nek.
  Oka?
  Hogy is van ez!?

 139. fényszóró szerint:

  félif folyton hazudik és súlyos emlékezetkiesésben szenved. Az idiótája azt hazudta korábban, hogy Demét egyből kizárták az MSZP-ből, de az igazság az, hogy ezt csak a letartóztatása után tették meg. Előtte szabadon garázdálkodhatott és lopta a pénzt két marokkal legalább egy évig párttársai tudtával.

 140. Gordon szerint:

  Maga felix is sggnyaló, foximaxis csepeli MSZP tag volt.
  Védi komcsi – tolvaj haverjait.

 141. fényszóró szerint:

  Egyébként ugyanez a helyzet az MSZP mostani két vádlottjával is, az egyik ráadásul a helyi elnök. Ők is szabadon törvényt szeghetnek, a párttársai meg takargatják a mocskait.

  Majd ha letartóztatják szenteckit, akkor kirúgják a pártból. A süket Félix meg megírja, hogy azonnal kizárták.

 142. felix szerint:

  fényszóró.
  Add már valami bizonyítékát annak, hogy hagytuk Demét lopni vagy falaztunk neki.
  Amint a tudomásunkra jutottak Deme dolgai kizártuk.

  Gordon.
  Te meg annak, hogy védem a a komcsi gyilkos haverjaimat.
  Nem védem, csak nem árulom el őket, úgy mint te a tieidet.
  Nem árulom el azokat akiket 41-ben küldtek a halálba.
  Érted te semmi ember.
  Gorodon a te seggnyalásod napnál is világosabb.
  Az enyémről írhatnál valamit, mire alapozod? Tudod, ha elolvashatnád a taggyűlési jegyzőkönyveket, akkor az ellenkezőjét látnád.
  Amennyiben BALOS valóban az lenne akinek kiadja magát akkor neki tudnie kell, hogy ki vagyok és azt is, hogy igazat állítok.

 143. grün szerint:

  fényszóró!
  “Kíváncsi vagyok, hogy erre a két gnómra (Kunra és Demére) miféle színészeket választottak?!”
  Miért kellene színészeknek jáccani, mikor teljes átélésre csak az elkövetők képesek?!
  Azért kíváncsian várom, hogy hol kerül elő a táska?!
  Ne higgy a felixnek, hogy nála van!

 144. fényszóró szerint:

  felix!
  Az MSZP vezetői is elismerték, hogy már jóval a gyilkosság előtt tudtak a sikkasztásokról, mert Taki bácsi beszélt nekik róla, de Demét mégsem zárták ki a pártból.

  Ugyanez van most szenteckivel.

 145. grün szerint:

  fényszóró!
  Felérne egy tömeges kivégzéssel, ha a fityeszből kizárnák, akiről tudják, hogy lop!
  De akkor mi lenne a magyarokkal?! 😛 😀

 146. felix szerint:

  Fényszóró.
  Olvass egy kicsit figyelmesebben.
  Tudod kizárni a tagság tud, de csak akkor ha megvannak a demokratikus feltételek és az információ.
  Nem egyes tagok, hanem a tagság az MSZP.
  Tudom, hogy ez a diktatúrában nem érthető.
  Szenteczky ügye meg nem érint, mert megválasztásának napja óta nem vagyok tagja a pártnak.
  Legalább ezt a tényt felfoghatnád, de hát……………………
  Lassan eléred Gordon szintjét.

 147. Balos szerint:

  A csepeli MSZP vezetése nem állt a Jóska mellé, amikor kellett volna. Az ingyentemetésen állni már késő és kevés: akkor kellett volna mellé állni, amikor fel akart lépni a Deme ellen. Deme Gábor nem mert volna elmenni a végsőkig, ha azt látja, hogy a párt fellép ellene. Ő csak azt látta és tudta, hogy megy a kavarás, és senki nem akar balhét a pártban, azaz senki nem akar Takács József mellé állni.

  Ez az igazság.

 148. Gordon szerint:

  “(…) védem a a komcsi gyilkos haverjaimat.
  Nem védem, csak nem árulom el őket, úgy mint te a tieidet.” -írja felix.

  Nooormális ez a szerencsétlen!???

 149. felix szerint:

  Gordon.
  Bizony normális.
  Neked kéne magadba nézned, de szerintem undorodsz megtenni.

 150. felix szerint:

  balos.
  Mi volt a kezdet?
  És meddig ment el Deme?
  Ne feledd amikor gyilkoltak, akkor már megtörtént a rendőrségi feljelentés.
  Miben állt az, hogy nem álltak Józsi mellé?
  Taki mikor és miben akart fellépni Deme ellen.
  Komolyan kérdezek, mert ezekről nincs információm.

 151. Balos szerint:

  “amikor gyilkoltak, akkor már megtörtént a rendőrségi feljelentés”

  Dehogy volt feljelentés. Azt vitték el a táskával. És akik elvitték, azok tudták, hogy a feljelentés benne van. Ha nem tudnád, erről szólt a Jóska lelövése utáni fél perc: kérték a táskát.

  De akkor ki szólt Demének, hogy a feljelentés ott van a táskában? A Jóska aznap reggel először Misivel és Ferivel találkozott, majd Császár Mihállyal. Vagy fordítva, ahogy Császár állította. Na de ki szólt Deme Gábornak arról, hogy nem tett a Jóska feljelentést, és az ott maradt a táskában?

 152. Balos szerint:

  Véres és mocskos titok súlya van még rajta a csepeli MSZP-n!

 153. felix szerint:

  Balos.
  Eddig úgy szólt a fáma, hogy Orosz Feritől ment a rendőrségre.

Itt lehet hozzászólni !