Tűzijáték, Blackriders, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, V-Tech: koncertekkel búcsúztatták az óévet

Csepel.hu

Tűzijáték, Blackriders, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, V-Tech: koncertekkel búcsúztatták az óévet

A 2013. december 28-ai dátumot sok csepeli hetekkel ezelőtt bevéste a naptárába – ekkor tartotta a kerület immár második alkalommal óévbúcsúztató rendezvényét, melyre népszerű fellépők érkeztek, hogy szórakoztassák a Sétáló utcában összegyűlteket.

A Blackriders együttes feldolgozásokat játszott és a 100 Folk Celcius “Ohio” című számával meg is énekeltette a fiatalokat és idősebbeket egyaránt – megalapozva a jó hangulatot. Utánuk a V-Tech következett: Kefír a ’90-es évek végi jól ismert (Éjfél után) és új dalaival szórakoztatta a közönséget. Két szerencsés lány a színpadon énekelhetett vele duettet.

Janicsák Veca érkezésekor a szép számú csepeli közönség már roppant jó hangulatú volt. A nagy népszerűségnek örvendő énekesnő saját dalokat és feldolgozásokat is hozott.

Kocsis Tibor, a 2011-es X-Faktor győztese könnyeket csalt az emberek arcára Katona Klári Ünnep című számával. Utána természetesen vidámabb dalokkal is megajándékozta a jelenlévőket, akik vissza is tapsolták a fiatal előadót.

A tűzijáték elindítása előtt felzúgott a “Hajrá, Csepel!” című nóta és a színpadon Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere kívánt sikerekben gazdag új évet minden kedves csepelinek.

A több perces zenés tűzijátékot mindenki némán nézte: a köd sem tudta elrontani az előszilveszteri buli hangulatát.

Vida Istvántól, a Csepeli Városkép Kft. ügyvezető igazgatójától megtudhattuk, jövőre sem kell a nagy rendezvényeket nélkülöznie a kerületnek, hiszen február 1-jén ismét disznótort rendez az önkormányzat, márciusban pedig egy nagyon ismert előadó érkezik hozzánk, akinek hamarosan felfedik kilétét.

A képgaléria elérhető ide kattintva.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !