Tízmilliós jutalmak: nem jótékonykodtak és nem adták vissza

Csepel.info

MSZPenz

A határozott felszólítások, minden józan erkölcsi érv és a jogos társadalmi elvárás is kevés volt ahhoz, hogy a csepeli politikusok visszafizessék az önmaguknak kiosztogatott vagy titokban felvett jutalmaikat. A Csepel.info úgy tudja, hogy a korábbi MSZP-s vezetők semmit sem költöttek a 122 millió forintos extrajuttatásaikból jótékonykodásra, de nem utaltak abból vissza semmit az önkormányzatnak sem. Pedig komédiába illő módon még maguk is felszólították magukat arra, hogy tegyenek eleget Orbán Viktor miniszterelnök kérésének, és adják jótékony célokra vagy utalják vissza saját jutalmaikat.

Csepelen Szenteczky János, a helyi MSZP elnöke és frakcióvezetője csaknem egy teljes évvel ezelőtt, 2013. január 29-én nyílt levélben szólított fel arra, hogy a csepeli politikusok is tegyenek eleget a miniszterelnök kérésének. Azzal, hogy az MSZP helyi elnöke csatlakozott Orbán Viktor felhívásához, többpártivá és országossá tehette volna a politikusok önjutalmazásának leállítását. Ha az a volna nem lett volna.

A Csepel.hu grafikája a csepeli politikusok jutalmairól és prémium-kifizetéseiről

A csepeli önkormányzat Fidesz-KDNP-s vezetése részéről ugyanis még megvolt a jó szándék. Azonnal reagáltak és csatlakoztak az MSZP elnökének felhívásához. Hamarosan közzé is tették a csepeli politikusok jutalmazásait. Kiderült, hogy a jelenlegi vezetés jelentősen kevesebbet keres MSZP-s elődjénél. Emellett egyetlen forint jutalmat vagy extra juttatást sem vettek fel 2010 októbere óta. Csakhogy az is kiderült, hogy ez éles ellentétben áll a korábbi, MSZP-s vezetés szokásaival. Ők ugyanis már nem csak a fizetésüket mérték sokkal bővebben maguknak, de a jutalmakat és más juttatásokat is. Az önkormányzat kimutatásai alapján 2002 és 2010 októbere között nem kevesebb, mint 122 millió és 109 ezer forint jutalmat és egyéb extra juttatást vettek fel a csepeli MSZP-s politikusok.

Hihetetlen, de igaz: a képen látható MSZP-s politikusok úgy csatlakoztak az “Éhségmenethez” februárban, hogy 54.082.547 forintot vettek fel előtte az amúgy is magas fizetésükön felül

És ez még semmi. Kiderült ugyanis, hogy a legtöbb jutalmat és prémiumot zsebre tevők közül az egyik éppen Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke és frakcióvezetője volt. Ugyanaz a politikus, aki a jutalmak és prémiumok visszafizetésének kérésében csatlakozott Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

Innentől nyilvánvaló lett volna az extrapénzek visszafizetése. A történet azonban sajnos a politikától korántsem idegen útra tévedt. Szenteczky János, miután kiderült róla, hogy a 37.282.547 forint jutalmával és prémiumaival az egyik legtöbb extrapénzt felvevő politikus volt Csepelen, már nem feszegette tovább annak visszafizetését vagy jótékony célra fordítását.

MSZP taggyűlés 2013 december

A csepeli MSZP 2013 decemberi taggyűlésén evés-ivás mellett választották meg a párt 2014-es önkormányzati jelöltjeit: kisebb hegyet lehetett volna összerakni a régi-új jelöltek korábban felvett jutalmaiból, prémiumaiból és végkielégítéseiből

A Csepel.info úgy tudja, hogy a listára felkerült MSZP-s vezetők közül többen is indulni akarnak a jövő évi választásokon. Információink szerint Tóth Mihály korábbi polgármester például, aki 18.606.000 forintot vett fel a fizetésén felül, ismét polgármester szeretne lenni. Ez a jutalmait látva pénzügyileg biztosan jobban megérné neki. Horváth Gyula korábbi alpolgármester, aki 18.606.000 forintot vett fel a fizetésén felül, jelenleg a Gyurcsány-pártban politizál, a Demokratikus Koalíció (DK) helyi elnöke lett. Információink szerint ő szintén polgármesteri ambíciókkal vág neki a 2014-es évnek.

Arról, hogy akár csak egyetlen forintot jótékony célra áldoztak volna a korábbi MSZP-s vezetés tagjai, többszöri kérésre és felszólításra sem nyilatkoztak. Az MSZP és a DK önkormányzati képviselői azonban a legutóbbi testületi ülésen is megmutatták, mennyire nem rájuk jellemző a rászorulókon való segítség-nyújtás. December 18-án ugyanis még azt sem támogatták, hogy az önkormányzat kiálljon a hajléktalanok megsegítésért.

Csepel.info

61 hozzászólás “Tízmilliós jutalmak: nem jótékonykodtak és nem adták vissza” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Ez ma a csepeli MSZP.
    A pénzt, amit elvettek a csepeli emberektől sosem fogják már visszaadni!???

  2. Nagyapó szerint:

    “A kommunistát más fából faragták” Pénzt vissza nem adunk! Ez a jelszavuk. Az erkölcs csak a polgárokra érvényes, de nem a szocikra, lásd pl. Szalainé Szilágyi Eleonóra.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. bonifác szerint:

    Most kussol a “Vörös Csepel” ! Becstelen emberek- pártok mellett nem szívesen állnék
    ki. A sok Macskajancsi vagy ünnepel, vagy gyógyítja letaposott kezét, de késik a nagy
    hőzöngőkórus….Az ebül szerzett pénzt ebül itták el?!

  4. Bugi szerint:

    Mit vártok az olyanoktól, mint Tóth “mutyi” Misi meg Csentecki? Nézzétek csak meg azt a fotót a kommancs jelöltekről, mindnek csillog a szeme, mert biztos be lett nekik lógatva a rengeteg pénz. Mint megannyi növekvő kis Deme…

  5. Tóth Mária szerint:

    Egy pillanatig nem csodálkozom! ez megy már vagy 100 éve! gerinctelen minden szoci.

  6. felix szerint:

    Fillérekért hőbörögtök, s közben az államot is elloptátok.

  7. Perspektíva? szerint:

    Nincsen kivétel.

  8. Bugi szerint:

    A vicces az, hogy a bajnaisták miatt ennek a bandának a fele még le is kényszerül majd mondani. 😀

  9. Perspektíva? szerint:

    Szoktam írni, eeeeez MO.
    Sajnos nem tudjuk, v. nem akarjuk levetkőzni, Kopjás Pista és társainak szerepeit. Nem vagyunk képesek nélkülözni megrendezését. Nekünk panamázás módján folytonosan játszani kellet, kell, mint ahogyan manapság azt sok helyütt teszik. Enélkül különben kis hazánkban nagyon sokan, nem is tudnának létezni, érvényesülni.
    Nyelvcsapások országává tanítottak bennünket hosszú évtizedek alatt, megy itt hihetetlen intenzitással az “ezerrel való nyalás” szinte minden szinten. Megtört karakterrel, fülön lévő vajtömeggel, mit lehet kezdeni a forró talajon.

  10. Tarjányi László szerint:

    A Fidesz választókerületi elnökeinek küldött levelet Kubatov Gábor országos pártigazgató és Kocsis Máté kommunikációs igazgató jegyzi, de abból kitűnik: Orbán utasításait tartalmazza.

    “Tájékoztatunk benneteket, hogy pártelnök úr határozott álláspontja, hogy a kormánypárti polgármestereknek, alpolgármestereknek idén is tilos jutalmat felvenni” – áll a napokban az elnököknek eljuttatott küldeményben.

    “Elvárjuk az önkormányzati politikusoktól, sőt az önkormányzati cégek vezetőitől is azt, hogy mondjanak le az extra juttatásokról, a jutalmakról és prémiumokról”.

    NÉMETH SZILÁRD EDDIG MÉG NEM JELENTETTE BE, HOGY AZ A HAT ÖNKORMÁNYZATI CÉGVEZETŐ, AKI 2013-BAN NAGYOBB ÖSSZEGŰ PRÉMIUMOT VETT FEL, VISSZAADTA AZT!

    Ugye kedves CSEPELI FIDESZES LÁZADÓK, ez így igaz!

    Arra viszont itt még senki nem válaszolt, hogy mi vagy ki kényszerítette Németh Szilárdot és a csepeli Fideszt nagykoalícióra Tóth Mihállyal és a csepeli MSZP-vel 2000. november 7-én (sic!) a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés megszavazásakor, s miért is kapott Németh Szilárd sporttanácsnoki pozíciót Tóth Mihálytól?

  11. Perspektíva? szerint:

    A választás tétje, hogy kapnak-e esélyt nyolcévnyi építkezésre, ugyanakkor “benne van az esélyekben”, hogy az ellenzék nyer kétharmaddal, mondta Kövér László az Echo Tv-nek. A házelnök beszélt Gyurcsány Ferencről is, de csak mert “botrány, hogy még mindig itt van velünk”. Kövér szerint a társadalmi viszonyok, az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatásához negyven év kell. Ez akkor ér véget, ha már csak azok élnek, akik a szabadságba születtek.
    http://www.origo.hu/itthon/20131228-kover-laszlo-negyven-ev-kell-a-kommunizmus-kiuzesere.html?sec-2

  12. felix szerint:

    Negyven év kéne egy új izmus megtanulására?
    Az Orbánizmus lenne az új fogalom?

  13. Tarjányi László szerint:

    A magyarság 43 év után is kitört a kommunista uralom romjai alól, ugyanígy ki fog törni az orbánizmus romjai alól is! A magyar mindig is az a szilaj, szabadságszerető nép marad, amely bejött a Kárpát-hazába! A magyarság lelke olyan mint a vágtató fehér ló!

  14. felix szerint:

    A magyarság leginkább behívogatta a későbbi elnyomóit, mert nem tud mit kezdeni a szabadsággal, még akkor sem, ha azt nem ajándékba kapta.
    Nem kell ez a fehér lovas pátosz. Ez a nép leginkább önmaga rabja.

  15. Perspektíva? szerint:

    T. ADMIN!
    Mi történt, miért nem engedik el, az írott anyagot. Szerintem semmi kivetni való nincsen benne.

  16. Perspektíva? szerint:

    T. 20:42-es
    Szerintem egy emberöltő is kevés lesz a régi “kitörlésére,” melyet 1990 óta mondok, s bizony egyre inkább igazolást nyer.

  17. Perspektíva? szerint:

    T. 21:22
    A magyar nép örökös lázadásra, vágtatásra ítéltetett? Csönd, béke, nyugalom kéne már, annyi viharos évszázad után. Ej, de jó is lenne!

  18. Tarjányi László szerint:

    Felix, semmit sem tudsz a magyarokról! A magyarok még meg sem melegedtek a Kárpát-hazában, máris megindult ellene az indoeurópai rassz (907), hogy kiírtsa! … ugros eliminandos esse … (Rendeljük hogy a magyarok kiírtassanak!) IV. Lajos keleti frank király.

    Mi mind a Fehérló Fia vagyunk! (Gyengébbek kedvéért ez a totemállatunk, ami az összetartozásunkat jelképezi.)

  19. admin szerint:

    Nem igazán értjük. Kettő hozzászólást megtaláltunk a spamek között, azt visszahoztuk.

  20. felix szerint:

    Tarjányi László!
    Lassan 65 éve élek itt.
    Azért van némi tapasztalatom a népemről.
    Nincs mire felvágnunk.
    Élünk mint valamennyi nép.
    És utálnak minket rendesen, biztos más hibájából. Érdekes módon Trianont is csak mi éltük meg tragédia ként. a VELÜNK EGYÜTT ÉLŐ MÁS NEMZETEK MEG FELSZABADULÁSKÉNT.
    Pedig a fehér ló az összetartozás jelképe, még is kirekesztők voltunk, gondolom, mert a többiek így reagálták le.
    Valahogy ma sem látom ezt a nagy összetartást, pedig minden ellenkező vélemény ellenére a többség nagy st@rban van.

  21. robi szerint:

    1./ Hagyjuk már azt a prémium feletti jótékonykodást!

    Aki a felvett milliókat utólag – szinte 100 %-ban felsőbb utasításra- jótékonykodásra adja, az ugyanolyan erkölcsi nulla, mint aki simán lenyúlta.

    Nem a jótékonyság bújik ki a kapzsi szivarból, hanem az állásának az elveszítése feletti félelem.

    2./ Elolvastam a Parlament elnökének “objektív” beszólását. Nem csalódtam benne, hozta a papírformát.
    Negyven év kell a kommunisták kiűzésére? Eszerint addig kihal az összes egykori komcsi párt appartcsik?

  22. Perspektíva? szerint:

    Kocsis Máté: A rezsiharc folytatódik

    – 2013. december 30., hétfő
    Január közepétől országjárásra indulnak a Fidesz vezető politikusai
    A kormánypárt januártól országjárás keretében kér újabb felhatalmazást a további rezsicsökkentésre – jelentette be tegnap a Fidesz kommunikációs igazgatója.

  23. Perspektíva? szerint:

    Emésszétek meg, de alaposan, mert a gyomor a mi korunkban már eléggé érzékeny, bizonyos “fűszerekre.”

  24. Perspektíva? szerint:

    Technológia, és technikák alkalmazása, a fejlődhetőség érdekében, annak tárgyában:
    A főiskolát végzettek, beiratkozhatnának egy tanfolyamra, amelyet az egyetemet végzett, Dr. dr. urak tartanának. Volna mit tanulniuk, tőlük!

  25. Tarjányi László szerint:

    A negyven évbe belefér Kövér saját maga is, tekintetbe véve családi politikai hagyományokat és az első munkahelyét is.

  26. fghfjhgkjhk szerint:

    A rezsiharc folyhat tovább, mert most vagyunk a 2011-es gázáraknál, de ez még mindig nincs 10%! 🙂 A villamos energiával lehet tovább “játszani”, mert a hazai termelés kb. 60%-a szükségletnek, a többit eddig is olcsóbban vettük. 😉

  27. grün szerint:

    Orbán miatt idén elmarad a jutalom

    “Ha ezt nem teszik, úgy meg kell mondani a renitenseknek: a “jutalomstop egyetlen alternatívája a mandátum visszaadása” – olvasható a lapban. A levélben az is szerepel, hogy az elnököknek január 13-ig tételes listát is kell írniuk arról, hol volt premizálás, s az érintettek milyen célra ajánlották fel a megszavazott összeget.”
    .
    Kíváncsian várom január 13.-ka után a visszafizetések listáját! 😛 😀
    .
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_miatt_iden_elmarad_a_jutalom.572534.html

  28. Ábel Attila szerint:

    Grün: nézd meg a táblázatot, nem idén maradt el a jutalom, hanem 2010 októbere óta nem volt.

  29. grün szerint:

    Sok munkát adott a NAV-nak az áfacsalás
    “Idén a legtöbb feladatot az áfacsalás és az illegális cigarettakereskedelem adta az adóhatóságnak, de továbbra sem tűntek el a feketepiacról a hamis termékek és a postán érkező tiltott szerek – derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2013-as összegzéséből. Az adóhatóság hétfői közleményében az év legnagyobb leleplezéseit is összefoglalta.”
    .
    Az vesse rájuk az első követ, aki ilyen tumultusban nem vét egy 1700 milliárdos hibát!
    Ahol favágók dolgoznak hullik a forgács is! 😛 😀
    .
    http://ado.hu/rovatok/ado/sok-munkat-adott-a-nav-nak-az-afacsalas#

  30. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Csak egy Tőled gyengébb embert tudnák idézni:
    “Csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisítok!” 😛 😀

  31. Jeniszej szerint:

    A legfelsőbb bírói fórum polgári kollégiuma december 16-án ült össze, hogy jogegységi tanácsként határozatot hozzon a devizahitelek ügyében, a bíróságokra kötelező döntés még aznap meg is született, és annak lényegét az ülés szünetében Wellmann György kollégiumvezető ismertette az újságírókkal a Kúria épületében
    – nem kis csalódást okozva az érintett hiteleseknek.
    ( ???????? )
    VAN OLYAN EMBER AKINEK EZ CSALÓDÁS MÉG?
    A Fater megmondta csak az időhúzás az egész és nem folyik más csak a „porlasztás, maszatolás”.
    Tehetetlen a kormány a multik bankjaival szemben.
    Miért tudta megoldani a problémát egyből a horvát vezír?

  32. felix szerint:

    Tetszik ez hülye játék, a nem veszünk fel prémiumot meg jutalmat.
    Ha nem szabad felvenni, akkor csak a játék kedvéért kár kiírni.
    Paraszt vakítás.

  33. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Figyelj mán eppicinkét!
    Nem 2010, hanem a 2002 óta nem vettek fel! 😛 😀
    .
    Legalábbis a táblázat szerint:
    http://csepel.info/wp-content/uploads/Jutalmaz%C3%A1sok-pr%C3%A9miumok-2002-2013-k%C3%B6z%C3%B6tt-csepeli-politikusok.jpg

  34. CsepeliNo1 szerint:

    Valaki említette Kövér Lászlót az Echo TV-ből!

    Én arra leszek kíváncsi, hogy ha másokat meg tud bÜntetni, hogy elküldik az anyjába, vagy azért, mert monoklival megy be a Parlamenti ülésre, AKKOR EZEK TUDATÁBAN GONDOLOM MAGÁT IS MEGBÜNTETI, AMIT GYURCSÁNYRÓL MONDOTT!

    Ugye, lesz olyan erkölcsös, és megteszi. Mert nem az a kérdés, hogy kiről mondta, vagy neki személy szerint mi a véleménye az emberről, hanem az a kérdés, hogy ORSZÁGGYŰLÉSI ELNÖKKÉNT “szerintem” NEM MONDHAT ILYET!

    Perspektíva!
    Látjuk a Fidesz doktorait!
    VETTÉK A CÍMET! (lásd: Schmitt Pál)

  35. Perspektíva? szerint:

    “a földgáz piaci ára idén 23 %-al csökkent. Jó gondolkodást… Az Ön közös képviselője”

    https://www.facebook.com/KormanybuktatoDemonstracio

    Ezek szerint még maradt 3% a kormány zsebében?

  36. grün szerint:

    “A fideszes propaganda a választási küzdelem jegyében azt harsogja, hogy a rezsiharc 2014 kulcskérdése, emellett még a növekedés beindulása is a háttérbe szorul. A szavazatok maximalizálása szempontjából ez érthető, hiszen a lakosság döntő többsége számára a GDP bővülése nem igazán érthető és felettébb elvont fogalom, a fizetési kötelezettségek teljesítése viszont mindennapos probléma. Azt csak a felkészültebb és tájékozottabb kevesek látják át, hogy a közszolgáltatási és energiadíjak mesterséges lefaragása az ország és az emberek számára több kárt okoz, mint hasznot, ráadásul fenntarthatatlan és ellentmond a piacgazdaság alapvető működési logikájának. (Csak egy lényeges példa ehhez: 2011 óta az energetikai beruházás a felére esett vissza, ami már a működőképességre is veszélyt jelent.)”
    .
    Nyerjék meg a választást, utána jöhetnek a tökcsavarások! 😛 😀
    .
    Link nincs mert kimacerálják! 😀

  37. Gordon szerint:

    MekkMesterházy már idén pedzegette, hogy ha a szocialisták alakítanának kormányt, akkor eltörölhetik a rezsicsökkentést és ismét brutális gáz-, illetve villanyáremelés jöhet. Továbbá megkezdenék az ország kiárusítását (privatizáció).

    Ha erre készül az MSZP, akkor nem szabad megszavazni őket sem helyben, sem országosan!

  38. Jeniszej szerint:

    A neves disznótenyésztő és okleveles sertés nemesítő Faterom, mosolyog a fentieken. Disznó óljainak tetejét dél irányban kezdi betájolni, mivel készül az Öregem az zingyen energia termelésre. Disznótenyésztő berkekben az a hír járja, hogy az EU nagyobb lóvét biztosit az ingyen energia termelésre. Ez is része lesz majd a rezsi csökkentésnek.
    ))) 😛 (((

  39. Perspektíva? szerint:

    Tisztelt Alpolgármester úr

    Az Ön szintjén igazán elvárható, hogy hiteles tájékoztatással, információval lássa el azt a nagyérdeműt, akik a hatalom bizonyos szintjére “beemelték.”

    További eredményekben gazdag boldog újévet kívánok Önnek, és valamennyi FŐNÖKÉNEK, BEOSZTOTTJÁNAK EGYARÁNT.

  40. grün szerint:

    “Az adócsalóknak börtönben a helyük!” O.V.
    No de, Vezírem! A bejelentőknek is?!
    .
    “A döntés indoka az, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) feljelentésére indult ügyben megállapítható bűncselekmény gyanúja, a lefoglalt dolgok pedig bizonyítékot képezhetnek, ezért a házkutatás és a lefoglalás törvényes és megalapozott volt.
    A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanú kizárólag arra vonatkozik, hogy a feljelentett – az adóhatóság munkatársaként – jogosulatlanul gyűjtött, illetve tárolt olyan adatokat, amelyek semmilyen formában nem kapcsolódtak a munkaköréhez.
    Ha igaz lenne, hogy az adóhatóság szemet hunyt az áfacsalások felett, az az Állami Számvevőszék ellenőrzésein is fennakadt volna – mondta a Magyar Nemzetnek Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértő.”
    .
    http://mno.hu/belfold/elutasitottak-horvath-andras-panaszat-1202882

  41. Perspektíva? szerint:

    Másként!
    A tudomására jutott bűncselekményt amennyiben nem jelzi az illetékeseknek, az maga is……?! Hogyan is van? Nem beszélve arról, hogy számtalan olyan “terület van,” ahol jelentéskötelezettség van. Infó, akkor infó, ha az visszafelé is áramlik, nem csak egy irányban.

  42. Perspektíva? szerint:

    Úgy érzékelem, hogy a nyugdíjasok kezdenek ébredezni, az ebéd utáni sziesztából, egészségükre. Van egy nyugdíjas képviselő, aki úgy tűnik lezárta a masináját, napok óta, vajon miért? Csak nem szembesült?

  43. Nagyapó szerint:

    “a legutóbbi adatok szerint már csaknem négymillióan dolgoztak, a munkanélküliségi ráta pedig 10 százalék alá csökkent. A kormányváltás óta 235 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak létszáma; a növekményből 80 ezer volt közfoglalkoztatott, 50 ezer az egy évnél kevesebbet külföldön dolgozó, 100 ezer pedig a versenyszférában alkalmazott.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  44. Etikus szerint:

    Ezek szerint még maradt 3% a kormány zsebében? Jaj még mindig marad, mert csak 2,4%-t kapnak majd a nyugdíjasok jövőre. Még mondja valaki, hogy ez a Kormányunk nem felelősséggel sáfárkodik, gazdálkodik a költségvetésben megjelenő forrásokkal. Milyen sok embernek segíthet még alkalmattán, az a 0,6%?

  45. Nagyapó szerint:

    A főügyészség elutasította a volt NAV-os Horváth András panaszát!
    A főügyészség közleményében azt írta: a döntés indoka az, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) feljelentésére indult ügyben megállapítható bűncselekmény gyanúja, a lefoglalt dolgok pedig bizonyítékot képezhetnek, ezért a házkutatás és a lefoglalás törvényes és megalapozott volt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  46. Axor szerint:

    Egy kommunista, liberális elvtárstól pénzt vissza várni még ha éppen érdemtelenül is kapta meddő vágyakozás. Mert a létük alapja a csalás, mások meglopása.

  47. grün szerint:

    “Nyomozást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) abban az ügyben, amit korábban Budai Gyula államtitkár jelentett be december közepén, és amelyben a Világgazdaság egykori felelős szerkesztője is érintett.”
    .
    Málészájú Budainál is volt házkutatás?! Vagy a mi feljelentőnk faszagyerek?! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/12/30/nav-nyomozas-indult-budai-feljelentesebol/?further

  48. felix szerint:

    Juszt Lászlónál is így kezdődött.

  49. Gordon szerint:

    A csepeli MSZP politikusánál, Deme Gábornál is (felix volt párthaverja – végül 36 évet kapott jogerősen, ami valljuk be: még gombócból is sok).

  50. felix szerint:

    Gordon.
    Nem az a baj, hogy hülyeséget írsz. Az a baj, hogy még azt is összefüggéstelenül.
    Talán előbb tanulj meg leírni egy értelmes mondatot.
    Vagy nyalj egyet össze magadnak.
    Még mindíg nem jelentkezett senki aki tudná, hogy mit dolgozol.
    Úgy néz ki, hogy ember nem látott téged dolgozni.
    Here.

  51. Jeniszej szerint:

    Azt kérdezi a Fater, hogy jó ha van nekünk repülő múzeum?
    Repülőmúzeumra ad 95 milliót a kormány. ))) 😛 (((
    A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy XXI. századi elvárásoknak megfelelő repülőmúzeum és légiközlekedési látogatóközpont létrehozására adott a kormány 95 millió forintot – az erről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.
    – A lomisok legnagyobb bánatára.

  52. Perspektíva? szerint:

    “Kétmillió, illetve három és fél millió forint feletti – végkielégítéseket terhelő különadó. Az Országgyűlés erről december közepén döntött az agrár- és környezetügyi tárgyú törvénymódosítások között.” Hol is dönthetett volna, eldugták. Lehet, hogy a képviselők nem is olvasták, rejtettsége miatt?

    Azért csak-csak vigyáznak a sajátjukéra. Legközelebb már csak 50%, vagy talán el is törlik. Hiszen az ország egyre jobb teljesítménye révén már nem lesz indokolt e törvény életben tartása.”

  53. látogató szerint:

    Amikor meghozták a rendeletet a külön adóról, akkor az volt a baj. Lássuk be, hogy itt minden párt szimpátia alapján működik és az alapján ítéltetik meg. Sajnos ha valaki bal oldali beállítottságú, soha nem fogja elismerni, ha a másik oldalon jó, vagy elfogadható törvényt hoznak. Természetesen ez vice versa igaz. (Tisztelet a kivételnek) Bár a jelenlegi baloldal nem tudom mitől olyan baloldali. Milliomosok ülnek mindkét oldalt. Mikor a mostani ellenzéknek lehetősége lett volna megfelelő lépéseket tenni, akkor azokat nem tették meg. A most hatalmon lévők meg olyanok amilyenek. Lesz szavazás, lehet dönteni.

  54. Perspektíva? szerint:

    Valami történt az éjjel Felcsúton

    2014. január 1., szerda 17:55 |

    Izgatott olvasói üzenet érkezett január 1-jén az Index Facebook-oldalára:

    “Lehet tudni, miért volt hajnali 1 órakor Felcsút egész falu a készenléti rendőrség által lezárva, hogy a helyi lakosokat sem engedték be?”

  55. Jeniszej szerint:

    Azt monya a Fater, hogy a Vezírnek unokája születik az idén. 🙂

  56. Perspektíva? szerint:

    Egy öccse megölésével fenyegetőző vadász miatt vonultak ki szilveszter éjjelén Felcsútra a terrorelhárítók, közölte a rendőrség. Eszerint a szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízottat egy felcsúti férfi értesítette 31-én 23 óra 8 perckor, hogy 38 éves bátyja megfenyegette 29 éves öccsüket, hogy lelövi. A bejelentő azt is elmondta a rendőrnek, hogy testvére engedéllyel tartott vadászfegyverével indult öccsük után.

    “A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2014. január 1-jén 1 óra 30 perckor a 38 éves férfit felcsúti otthonában elfogták. A házkutatás során a vadászfegyvert és a lőszereket lefoglalták. A 38 éves férfit a Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő”, írja a rendőrségi honlap.

  57. piacos szerint:

    Basszus.
    Nálatok történhet bármi, ami nem hozható kapcsolatba a miniszterelnökkel?
    A feleségeitek- már ha vannak – hogy reagálnak arra, hogy mindig ezzel az emberrel vagytok elfoglalva.
    Amúgy is idegesítő de így meg pláne.

  58. piacos szerint:

    SzerintemTi direkt bosszantjátok magatokat ezzel az Orbánnal.

  59. grün szerint:

    piacos!
    Nélküle megállna a zélet! Még az interjú alatt is a markában tartja a híveit!
    Csak a kezét figyeld! 😀
    http://csepel.info/wp-content/uploads/Orban_Viktor_EU.jpg

  60. piacos szerint:

    Hát, akkor jó idegeskedést.
    Egyébként szerintem jobb lenne ennek a Csevak-nak utána nézni.
    Itt azért állítólag mindenki haver rokon, ismerős, szerető, meg hasonló.
    Múltkor betelefonáltam a strandra, olyan gyorsan küldtek el a francba, hogy csak pislogtam.
    Csak annyit akartam kérdezni, hogy mikor lesz szauna?
    Valami nő elkezdett kiabálni, hogy ne okoskodjak és majd lesz amikor lesz!
    Fasza, most ilyenkor mit lehet csinálni.
    Mehetek a Vitukira szaunázni, aztán vissza, úszni.
    Szóval, tele van a tököm.

  61. Perspektíva? szerint:

    Ön mit csinálhatott 31-ről 1-re, ha nem tudott gondoskodni, az ürítésről?

Itt lehet hozzászólni !