Átadták a csepeli fedett uszodát

Fák rajzolnak különleges élőképet a sátorra

Csepel.hu

Németh Szilárd csepeli polgármester és Balogh Gábor miniszterelnöki tanácsadó hivatalosan is átadták a kerület új uszodáját. A közelmúltban kapott a Csepeli Strand 50 méteres medencéje légtartásos sátrat, amit már birtokba is vettek az úszni vágyók.

Ahogy azt a polgármester kiemelte, a 45 millió forintot meghaladó fejlesztést a csepeliek nagy többségben támogatták az első konzultáción. A vadonatúj légtartásos sátor érdekessége, hogy napsütéses időben a környező fák különleges élőképet rajzolnak rá. Az uszodát azonban valószínűleg nem a szép árnyjáték, hanem az olcsósága fogja igazán vonzóvá tenni.

Az ünnepélyes megnyitón először a Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület versenyzői tartottak vízi-életmentő bemutatót, amit a helyszínen tekintett meg Balogh Gábor miniszterelnöki tanácsadó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Németh Szilárd polgármester, Borbély Lénárd, Morovik Attila és Ábel Attila alpolgármesterek, Werner Péter, a kivitelezést felügyelő Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatója valamint Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója. A rendezvényt a csepeli öttusa ikonjai is megtisztelték jelenlétükkel: Németh Ferenc, Benedek Ferenc, Földi László és Sárfalvi Péter is örömmel tettek eleget a meghívásnak.

A látványos bemutató után Németh Szilárd és Balogh Gábor két úszópalánta társaságában a nemzeti színű szalag átvágásával adta át jelképesen is a rendeltetésének a létesítményt. Németh Szilárd ezek után kiemelte, hogy újabb terv valósult meg, ami minden csepeli hasznára válik majd a jövőben. Az, hogy ebben a formában valósulhatott meg a beruházás, nagyban köszönhető a Csepeli Konzultációnak, ahol a lakosság döntő többsége tette le voksát a sátortetős befedés és az utak, járdák felújítása mellett egyaránt. Arról is beszélt, hogy ezzel nem fejeződött be a strand „téliesítése”, ugyanis több nyugdíjas kérésének megfelelően a következő télen már lehetőség lesz a termál medencéhez vezető útvonal befedésére is. A polgármester után Werner Péter vezérigazgató mondta el az elkészült projekttel kapcsolatos fejlesztések kivitelezésének részleteit, és reményét fejezte ki, hogy minden vendég jól érzi majd magát a létesítményben.

Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója köszönetét fejezte ki Csepel vezetésének, hogy átvette a strand üzemeltetését, hiszen, mint mondta: amennyiben nem lenne most befedve az úszómedence, akkor valószínűleg csak vadkacsák fürdőznének benne, és nem vidám gyereksereg lubickolna önfeledten.

A kerületi úszásoktatásban és vízi-életmentő oktatásban is hiánypótló vízfelület befedése 45 millió forintba került, a sátor mintegy 58 méter hosszú és 25 méter széles, melynek kifeszítéséről egy termálvizes légbefúvó berendezés gondoskodik. A befúvásnak és a medence 28 fokos hőmérsékletének köszönhetően a benti hőmérséklet folyamatosan kellemes. A sátornak egy vendég- és egy műszaki bejárata van, valamint találhatóak rajta fűzött vészkijáratok is. Rendelkezik továbbá egy ún. szélsebesség-érzékelővel, amely bizonyos szélsebesség felett automatikusan leereszti a sátrat. A felépítmény teljes leállás esetén is fél óra alatt süllyed le, tehát mindenkinek megvan a lehetősége a sátor biztonságos elhagyására, amennyiben ilyen eset előfordulna. Az uszodához tartozó, hamarosan megnyíló szauna két és fél millió forintba került, és minden igényt kielégítően áll rövid időn belül a vendégek rendelkezésére. – tudtuk meg Vágvölgyi Györgytől a Csepeli Városgazda Zrt. divízióvezetőjétől

Csepeli Strandfürdő

Nyitva tartás
Minden nap 06.00 – 20.00 óráig
Pénztár nyitva tartása: 06.00 – 18.00 óráig

Belépő árak, 2013 őszi-téli szezon
Felnőtt belépő hétköznap 1.100 Ft
Felnőtt belépő hétvégén 1.300 Ft
Felnőtt úszójegy 06.00-08.00 óra és 18.00-20.00 óra között 900 Ft
Nyugdíjas – diák (nappali tagozat) hétköznap 900 Ft
Nyugdíjas – diák (nappali tagozat) hétvégén 1.100 Ft
Nyugdíjas – diák (nappali tagozat) úszójegy 06.00-08.00 óra és 18.00-20.00 óra között 700 Ft
Gyermekjegy 3 éves kortól 6 éves korig hétköznap 450 Ft
Gyermekjegy 3 éves kortól 6 éves korig hétvégén 550 Ft
Gyermek bérlet 10 alkalmas (3 hónap érvényességi idővel) 5000 Ft
Felnőtt bérlet 10 alkalmas (3 hónap érvényességi idővel) 9000 Ft
Nyugdíjas bérlet 10 alkalmas (3 hónap érvényességi idővel) 7500 Ft
Diák, közfeladatot ellátó személy bérlet 10 alkalmas (3 hónap érvényességi idővel) 7500 Ft

Forrás: Csepel.hu

76 hozzászólás “Átadták a csepeli fedett uszodát” bejegyzésre

  1. Ella szerint:

    Ez nem uszoda, hanem egy strand úszómedencéje, amit lefedtek egy sátorral télre. Nyáron aztán összehajtogatják és beteszik a sufniba. Nyáron nem lesz fedett “uszodája” Csepelnek.

  2. Tóth Mária szerint:

    Örülünk neki, köszönjük akkor is, ha egyesek fanyalognak! az árak is ok!

  3. Ella szerint:

    Baszki, akkor szomorodok el igazán, ha látok egy ilyen fiatal srácot, mint ez a Balogh Gábor, akire annak idején büszkék voltunk. Aztán eladta a lelkét aprópénzért.

  4. großmutter szerint:

    A rendező hölgynek csodaszép a narancssárga pólója! 🙂

  5. Szájmoon szerint:

    Egyáltalán örül valaki ennek, mert én igen! Ha elkészül valami, az a baj? Ha nem, az a baj Ella?? Ez a baj a magyarral, hogy állandóan politikai szálakat kell mindenbe belefűzni. Szégyen…

  6. großmutter szerint:

    Főnix!

    Nem azzal lehet itt a gond, hogy elkészült valami. Szerintem sokan azt kifogásolják, hogy uszodát ígértek, nem sátrat.

    De én azt mondom, közelítsük meg a jó oldalát: legalább valamit csináltak.

  7. Szkeptikus szerint:

    Ez a nagy hazugság csak a Tóth Marinak, a Noszty Ferinek meg a többi hülyének tetszik. Ezek sikoltva, agyatlanul örülnek mindennek, amit a fityesz csinál. Éljenek!

  8. großmutter szerint:

    Arról mindenképpen szeretnék egy cikket, ha elkészült a szauna… Ebben a hideg időben nagyon jól át tudja melegíteni az embert.

  9. Nagy József szerint:

    Drága ella,nyáron lesz belőle strand,érti?Köszönjük,ahogy a jégpályának is nagyon örülünk.Ha már vagyunk,szórakozhassunk is egy kicsit.Az elvtársi nyaloncok meg nyugodtan fanyalogjanak,ez a dolguk.Szép is lenne,ha valamit dicsérnének,még a végén jobban éreznék magukat.Mit szólna hozzá a főelvtárs?

  10. Gordon szerint:

    Ha a rosszindulat melegítene, akkor gmutter mellett hőgutát kapnánk.

  11. ebihal szerint:

    Na, melletted sem kellene nagykabát!

  12. großmutter szerint:

    Ha Gordon olyan messze lakna mint amilyen idióta, soha nem érne haza.

  13. Bugi szerint:

    Szegény komcsi Ella. Fél, hogy megint hoppon maradnak a választásokon, mert azt érzi, hogy nem minden komcsi szavazó fog rájuk szavazni, ha egyszer ők nem csináltak semmit, a Fidesz meg mindent, amit megígért. Elég nagy baj, hogy Elláéknak volt 16 évük, és úgy sikerült a semmi.

  14. Ella szerint:

    A NAV-os botrányról miért nem posztoltak még egyetlen cikket sem, kedves szerkesztők?

  15. grün szerint:

    “Rágalmazás miatt rendőrségi feljelentést tett Horváth András egykori NAV-alkalmazott ellen az adóhatóság. Kiderült: Horváth nem a saját, hanem a szobatársai gépéről dolgozott és sosem volt adóellenőr. Úgy tűnik, hogy fegyelmezetlen kolléga volt. Vámosi-Nagy Szabolcs szerint kizárt, hogy a NAV-nál felsőbb utasításra állítottak le vizsgálatokat.”
    .
    Sőt, a fityesz biztos benne, hogy csalás sem volt! 😛 😛
    .
    http://mno.hu/belfold/sosem-volt-adoellenor-horvath-andras-1197878

  16. Tóth Mária szerint:

    Ella, én azt is megbecsültem volna, amit az mszmp csinált volna, de nincs mit!
    Kezdesz a Katkaara hajazni a stílusoddal, BÁR LEHET, HOGY E 2 SZEMÉLY EGY ÉS UGYAN AZ!

  17. elhallgattatni szerint:

    Remek, lesz mit enni télen

  18. grün szerint:

    Tóth Mária!
    “Miért nem akarja megkeresni a Fidesz az eltűnt 1000 milliárdot?”
    .
    Van valami ötleted?! 😛 😀
    .
    http://www.stop.hu/belfold/miert-nem-akarja-megkeresni-a-fidesz-az-eltunt-1000-milliardot/1197052/

  19. Takács Pál szerint:

    Véleményem szerint ezt a sátort valami,vagy valakik(analfabéták tervezték.)Ugyan is ma kint voltam,mert mefájdult a vállam,és ugygondoltam én naiv,hogy egy jó meleg viz majd segit.Nem akartam mindjárt az SZTK-ában menni,beutaló sorban állás stb.Nagyott csalódtam,mert az öltöző a sátor északi részén van az uszodánál,nem a déli végénél,szél árnyékban.Az uszoda lefedve,védi az egészségeseket még a széltől is, de a melegvizet a gyógyulni vágyók gyalogolhatnak kb.3-4száz métert,nem is beszélve visszafelé széllel szemben.Mi lesz ha erős mínuszok lesznek?A meleg víz nincs be fedve,tudom a választ nincs rá pénz.Ha a kontinert(öltözőt) a sátor déli végéhez tették volna akkor kb.,csak3-4méterre lenne a melegviztö és az uszodátol is.Az “okos”tervezö jó időben készitette és nemgondot az ésszeűségre,sajnos.Ezt nem egy balos,csak egy kis technikus írta.83 éves.

  20. Gordon szerint:

    “kb.3-4száz métert,nem is beszélve visszafelé széllel szemben.Mi lesz ha erős mínuszok lesznek?” – írja Takács Pali.

    Átmész a turistákkal zsúfolásig telt Széchenyi fürdőbe, hátha ott árnyákosabb és kevésbé fúj… 😀

  21. Gladiátor szerint:

    Évek óta rendszeresen úszom, és mivel eddig nem volt lehetőségem (főleg a téli időszakban) Csepelen hódolni a szenvedélyemnek, a Pesterzsébeti (SMTK) és a Kőbányai (Újhegyi) uszodát vettem igénybe erre a célra.
    Amikor értesültem arról, hogy elkészült a Csepeli strand úszómedencéjének befedése és használatba vehető, természetesen egyből kipróbáltam.
    Mivel én két órás úszójegyet szoktam vásárolni ezért csak erről a szolgáltatásról tudok véleményt alkotni. Az úszó jegy árában mindösszesen 50.- forint az eltérés a Csepeli és a Pesterzsébeti uszoda között. (SMTK, 950.- a Csepeli, 900.-) Megjegyzem, az SMTK ban, az erzsébeti lakosok kedvezményt kapnak. Az Újhegyi uszodában a két órás úszó jegy 600 Ft. ba kerül. Ugyan itt, a nagycsaládos belépő két órára 500.- Ft a közszolgálati dolgozóknak mindösszesen 490.- Ft.

    http://www.uszoda.kobanya.hu/uszoda_11.htm

    Tehát, úszójegy vonatkozásában, nem a Csepeli uszoda Budapest legolcsóbb uszodája.

    Szerintem a tegnapi megnyitón, nem hangzott el, hogy az öltöző konténerben az szekrények zöme nem zárható. Kétszer jártam ott, de egyszer sem tudtam bezárni az 500 forintért kapható kulccsal a szekrényzárat. Az első alkalommal az egyik vendég, be tudta ugyan zárni a szekrényét, de amikor később ki akarta nyitni, (nem tudni miért) nem tudta behelyezni a kulcsot a zárba. Ott próbálkozott egy szál gatyában és nem tudta kinyitni az ajtót. Rettentő dühös volt. Először azt hittük, hogy rossz szekrényt „feszeget” de hamar kiderült, hogy szám stimmel. Ezért szükségtelen a kulcsért 500 forintot elkérni, még akkor is, ha az összeget távozáskor visszaadják. Vélhetően arról sem esett szó a megnyitón, hogy a délutáni órákra elfogy a meleg víz, így hideg vízben lehet csak lezuhanyozni – már aki bírja. Van ugyan egy villanybojler, de az nem szolgáltat elegendő meleg vizet.
    További érdekesség, hogy az esti úszójegy du. 18-20 –ig van meghirdetve, de a jegypénztár 18 órakor bezár. Így aki 18 óra után érkezik, az elmehet a p..csába. Aki odaér 6 –ra, az átöltözés idejét is beleszámolva kb. 20 percig tudja csak élvezni az 50 méteres medencét, mert 18 óra 30 perckor megérkeznek a vízi pólósok, akik birtokba veszik a medence felét, így azt csak keresztbe lehet használni. Ráadásul a medence „maradék” részén (a kis lurkóknak) még úszóoktatás is folyik, így alig van lehetőség arra, hogy a t. nagyérdemű zavartalanul róhassa a köröket. Mind ezt 900 forintért.

    Nem kérdés, hogy akkor inkább az 50 forinttal drágább de sokkal színvonalasabb SMTK, vagy a kicsit messzebb lévő, de lényegesen olcsóbb, 600 forintos Újhegyi uszoda a nyerő, ahol az általam leírt aggályok fel sem merülhetnek.

  22. felix szerint:

    Odalöktek valamit a csepelieknek.
    Nekik is is jó.
    Gordon: A meleg vízbe ne menj, mert kiolvad a zsírod. 🙂

  23. nagyapó szerint:

    Gladiátor! O.K. Irány Újhegy, vagy “elmehet a p..csába”!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. realista szerint:

    Lehet, hogy gordonnak a melegviz a lételeme….így legalább az esetleges kexuális beállítottságától sem kerül messze! ? 🙂 bugika térden állva??? 🙂

  25. Ella szerint:

    Takács Pál, Gladiátor köszönöm a leírást.
    Felháborító és vérlázító.

  26. realista szerint:

    🙂

    nagyatyó , de lehet, hogy nagyratyó apontos megszólítás.

    Határozott véleményem szerint Gladiátor teljesen korrekten foglalta össze a csepeli sátor nyújtotta lehetőségeket, s ezt vetette össze profi megoldásokkal. (nem kicsinyítve a kerületi lehetőség értékét.)
    Persze gondolom, prosztatónagyatyó csak a pártocskakönyv alapján pofázik.
    Ahogy olvasgatok ez nála nem egyedi, különc módon egyedi hülye…

    Ceterum censeo… A figyeszes kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. felix szerint:

    Szemétláda.
    A választó polgárnak és a fizető vendégnek egyaránt kijár a figyelem.
    Ugye öreg pöcs.

  28. rendes szerint:

    kint voltam a Kis-Duna parton délután. Néztem hogy csinálják a “járdát”. Hát azt a gányolást rossz volt nézni. Építkeztem már, mindig ott álltam a köművesek mellett (utáltak is érte), de bizony nem hagytam, hogy szar melót csináljanak. Környezetrombolás, ami ott folyik, nem építés. Ki fogja helyreállítani a keletkezett károkat?
    Nem értem, semmi nem változik még mindig 25 év után, nincsenek művezetők, akik felügyelik a munkát? Nem lehet minőségben dolgozni? De miért nem, miért nincs igény senkiben erre?
    Miért jó nekünk csepelieknek minden szar? Ez az sátoros félmegoldás konténerekkel, hideg vízzel, mi? Hogy képes ezt valaki elfogadni? Miért lehet kiszúrni a szemeteket emberek álmegoldásokkal? Ébresztő!

  29. felix szerint:

    rendes.
    Azért mert nem öntudatos állampolgárok, hanem a seggnyaló hívők dominálnak, akik minden kis pukkantásért külön hálát éreznek.

  30. felix szerint:

    rendes.
    Olvasd nagyapót.
    Ő a pitsába küldi azt, akinek nem tetszik a figyelmetlenül odalökött szolgáltatás.
    Az egyik nyal a másiknak elvárásai vannak.
    Melyikük vajon a hasznosabb?

  31. Gladiátor szerint:

    Nagyapóra is ráférne egy ki úszás. Az jobb sport mint a gáncsoskodás.

  32. porki szerint:

    Én voltam kint tegnap is és ma is. Nekem nyílt a szekrényem, a meleg víz viszont nálam is problémás volt, pedig én délelőtt voltam. Nekem tetszik így a medence, hogy be van borítva. Múlt télen azért fázott a fejem. Én örülök neki, hogy ez is van. Remélem ettől még nem kiált ki senki gazembernek. Nem lehet mindenkinek ugyan az a véleménye.

  33. nagyapó szerint:

    Eetásak! http://gondola.hu/cikkek/87845-Szerelmi_biztos_.html

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  34. Gladiátor szerint:

    Porki!

    Senki nem kiált ki téged gazembernek. Legalább is, én biztosan nem. Az a lényeg az, hogy neked tetszik így. Ez így van jól.

  35. porki szerint:

    Hát igen, lehet ezt így is.

  36. Mari nénye szerint:

    Attól ha valaki szimpatizál a jelenlegi kormánnyal miért seggnyaló? A miértekről soha nincs szó! Ha agyonütnének akkor sem tudnék szocivá válni!

  37. fghfjhgkjhk szerint:

    Mari nénye! Nincs a “szocikon” és a “fideszen” kívüli világ?

  38. Mari nénye szerint:

    De a szocikon kívül van másik világ! A neve : Fidesz!

  39. Mari nénye szerint:

    A kormány lehetővé tenné, hogy a diktatúrában megfigyeltek nyilvánosságra hozzák megfigyelőik nevét.

    A legújabb téma! Lehet megbeszélni!

  40. fghfjhgkjhk szerint:

    Értem, lelki szegénység, nincsenek színek, csak a fekete és a fehér? Tiszteletben tudom tartani a “realizmust” is.

  41. fghfjhgkjhk szerint:

    Hozza nyilvánosságra a kormány, Mari nénye! Úgy lenne hitelet, mert ha a megfigyelt talál ki valamit, az lehet alaptalan is, csak kellőképpen kell nem szeretni valakit, magyarul jönne a sz.rdobálás. 🙂

  42. nagyapó szerint:

    A munka törvénykönyve módosítását kezdeményezik munkavállalói érdekvédelmi szervezetek a vasárnapi bérpótlékra jogosult munkavállalók körének egyértelműsítése érdekében – jelentette be három szervezet közös sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  43. Takács Pál szerint:

    Gordon úr!Ön nem értette az irásom lényegét,mondani valóját.Csak szerény tudásommal is észre vettem a rossz tervezést az öltöző elhelyezésével kapcsolatban.úgy e bár,ha netán az öltözőt a sátor végéhez,délre a két medence közé tették volna nem kellene a hidegbe csak pár métert menni,ehhez pénz sem kellett volna csak egy kis ész,és odafigyelés,de itt most hiányzott.Gordonúr talán érintve van?,ezért válaszolt ilyen modortalan kulturálatlan módon? öntől megértést vártam ,mert én nem kritizlátam,csak az észerűségget firtattam,de még lehet módositani és pénzbe sem kerül.Több szem többet lát elv alapján.Volt idő egy más témánál,amikor önnek volt igaza és akkor ön igaza mellett foglaltam állást,ez egy ilyen játék,és nem kel karót ragadni.Üdvözlettel öregedőbandi83.

  44. kispajtás szerint:

    Ha raknának bele pontyot, amurt, keszeget meg egy-két rablóhalat, szívesen elücsörögnék a parton egy esti jeggyel, úgy 18 és 20 óra között. 🙂 🙂 Az lenne az igazán pompázatos így december tájékán, amikor már az időjárás nem túl kegyes a pecásokhoz. 🙂

  45. großmutter szerint:

    Ha pontyot, amurt és keszeget nem is, de egy-két marhát biztos találsz benne!

  46. porki szerint:

    Ez az, ez az igazi nívó.

  47. kispajtás szerint:

    porki:
    Ezt már sokkal korábbi kommenteknél is megtehetted volna.
    Megnyugtatlak, én is már kínomban írtam… 🙁

  48. Menyhért Péter szerint:

    kedves nagyapó képviselő úr!
    Hajlott korú Fideszes önkormányzati képviselőként nem szégyelled magad, hogy milyen milyen gyalázatos bunkóságokat írsz?
    Miért fáj neked, hogy a gladiátor egy tök korrekt és pártatlan véleményt írt, a döbrögi legújabb remekművéről?
    Megérthetnéd végre, hogy a normális csepeli embereknek nem kell a kisvezér ülepét nyaldosniuk a munka nélküli jövedelmükért!
    Egyszerűen szánalmas az igyekezeted, hogy minden nagyon szépnek látszódjon – csak tudod, az embereknek van szeme van szeme, és a pénztárcája is túlnyúlik a dicső rezsicsökkentésen. 🙂
    Üdv menyus

  49. Gladiátor szerint:

    Ja! Hogy nagyapó egy Fideszes Önkormányzati képviselő?!?!

    Így már mindent értek.

  50. porki szerint:

    kispajtás. Igen már korábban is írhattam volna, csak ritkán járok erre felé. Mindig elképeszt ez a gyűlölködés, ez a kritikán aluli hangnem, amivel a másik embert illetik pusztán azért, mert más a véleménye.

  51. Tarjányi László szerint:

    Az átvágott szalagokból remélik megfonni azt a kötéllétrát, amin fel lehet kapaszkodni a képviselőségbe.

  52. nincskülönbség szerint:

    azért érdekes látni, hogy 3-4 év alatt a vérfideszesek ugyanolyan állatokká vedlettek, amilyenek a gyurcsanyisták voltak…
    nincs itt különbség, agyhalott bolsevikok mindkét ‘oldalon’.

  53. Bugi szerint:

    Hiába maszatolod a dolgokat “nincskülönbség” meg a többiek. Az elmúlt három évben annyi minden történt, elindult, hogy csak egy hülye tehet egyenlőségjelet az előtte 16 évig tétlenségben no meg a végén már vérben gázoloó MSZP-s vezetés meg e jelenlegi építő-fejlesztő, a korrupció visszaszorításával évi kétmilliárdot megtakarító és az elvtársakat elszámoltató jelenlegi között.

  54. kispajtás szerint:

    Bugi:
    Idézlek:
    “korrupció visszaszorításával évi kétmilliárdot megtakarító és az elvtársakat elszámoltató” – Tegyél már ide valami konkrétumot, ne csak szajkózz, mert ez így már már dög unalmas.

  55. Trix szerint:

    Számomra meglehetősen hasznos Gladiátor véleménye. Ugyanis inkorrektnek tartom, hogy ugyanakkora belépőt szednek ha tele van pólósokkal (vagy gyerekekkel) a medence vagy ha csak a sima úszók használják. Mindenki jobban járna ha ezeknek a csapatoknak fix idősávjuk lenne az edzéshez. Jobb helyeken tájékoztatják az embereket az ilyen “apróságokról”. Persze nyilván kell a pénz: hadd fizessenek a balekok, aztán legfeljebb nem tudnak úszni, ugye? Nagy ügy.
    Hát az, ha valaki tényleg úszni menne oda.
    Az öltözőkhöz se nagyon jött meg a kedvem így, hogy esetleg be sem tudom majd zárni a cuccaimat.

    Nemsokára elmegyek azért letesztelni. De lehetőleg délelőtt és talán viszek magammal lakatot is a szekrényhez…

  56. Tarjányi László szerint:

    Igaza van nincskülönbségnek, Bugi, fejtsd már ki az alábbi ügyben, hogy mi a különbség!

    Kedves baloldali-liberális-szocialista-nemzetiközép-polgári-jobboldali kommentelők, vajon miért nem tudja senki megmagyarázni, hogy mi vagy ki kényszerítette nagykoalícióra a csepeli MSZP-t és a csepeli Fideszt Tóth Mihályostól és Németh Szilárdostól a 2000. november 7-én (sic!) a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés megszavazásakor, s miért is kapott Németh Szilárd sporttanácsnoki pozíciót Tóth Mihálytól? Csókoltatok mindenkit, majd tájékoztassátok erről is Csepel lakosságát a 2014-es választások előtt!

  57. Bugi szerint:

    Vátesz: ha nincs különbség, te is pont olyan vagy, mint Szenteczky. Nemde? Bevállalod, hogy nincs különbség közte meg közted?

  58. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Bugi!
    Csak reálisan, és objektíven.

  59. ebihal szerint:

    Bugi!
    Nem kérdést, VÁLASZT! És konkrétumokat, ha képes vagy rá.

  60. Bugi szerint:

    A konkrétumok a cikkben vannak. Tények, tények, tények. Csepel az elmúlt három évben 16 évnyi tespedés után fejlődni kezdett. Ez tény. És az is tény, hogy éves szinten kétmilliárd forinttal csökkentek az önkormányzat kiadásai, miután a Szenteczky által különböző cégeknek kiszervezett munkákat visszavette az önkormányzat, felbontották a korrupció-gyanús szerződéseket és rendbetették a pénzügyeket.

    Ezek a tények ebihal.

  61. azaki szerint:

    Ábel, fejezd már be a hazudozást.

  62. Tarjányi László szerint:

    Bla-bla-bla! Megéri blablázni, ma te vagy az ügyeletes a Fidesznél? Jól írta Horváth József, a kisfőnök csak azokat tűri meg, akik tőle függenek. Bugi, te még fizetett kommentelőnek is rossz vagy, mert kérdésre kérdéssel válaszolsz. Kár ennyire hülyének nézni a csepelinfó olvasóit. Ahogy ti állandóan kétmilliárdoztok meg szoci gyilkosoztok, majd én meg állandóan walliszozni fogok! Érdekes hogy annak idején ilyen jól meegvoltatok a csepeli MSZP-vel, úgy látszik Tóth Mihállyal megtaláltátok a közös pontot, ami ugye a főníciaiak találmányával van összefüggésben, Szenteczkyvel meg nem tudtatok megegyezni, mert túlságosan megéheztetek az előző tizenhat év alatt. Kérdezem én, ha annak idején az eszes parasztgyerek nem fúrja meg a Wallis-bizniszt, akkor a nekik járó négymilliárd híján miből tudtatok volna sátortetős uszodázni meg utat építeni? Nem maradt volna lé, akkor is törekedtetek volna a csepeli regnálásra? Egyébként meg ne legyetek elájulva magatoktól, mert Csepelnek az elmúlt negyedszázadban egyetlen rátermett vezetője volt, s az nem közületek való!

  63. Gordon szerint:

    Tarjányinál is beindult a kampány?
    Kíváncsi lennék, hogy mit ígértek neki?
    Anno egy bizottsági tagság volt a közéleti csúcs.
    Komoly pozíció, érdemes “felnéznünk” Laci bátyánkra. 🙂

  64. ebihal szerint:

    Bugi!
    Valószínűleg át kellene nézned az értelmező szótárt, mert a tény, tények kifejezés telje-
    sen mást jelent. Egyszóval fingod sincs. Amire te hivatkozni akarsz, az a Fidesz helyi
    hazugsága.

  65. nincskülönbség szerint:

    bugi: én a stílusotokra, behányásaitokra, a kritikátlan csápolásra, fasszopásra értettem amit írtam. bolsevikok vagytok mind, pontosan ugyanolyan ma titeket olvasni, mint pár éve az agyhalott gyurcsanyistákat.

    az meg egyenesen kabaré, ha köcsög Tóth Mihály nullájához viszonyítod a dolgokat. ha a mesebeli tücsök lett volna a polgármester, az is többet tesz nála, szóval ez nem érdem.

    az viszont ciki, amikor olyan beruházásokat értékeltek sikerként, amit vagy a semirekellő indított el, vagy olyat, aminek már 20 éve meg kellett volna valósulnia. akár 98-2002 között.

    csak pár kérdés: a szabadkikötő út végéről hova lett a tervekben szereplő felüljáró?
    így t.képpen ugyanaz, mint volt. egy vicc, hogy a 21. században el lehet költeni milliárdokat csomópont felújításra úgy, hogy a tervekben még szerepel a vasút-közút szintbeli kereszteződésének megszüntetése, majd a valóságban ez soha nem valósul meg. így inkább egy kapavágást sem kellett volna ott csinálni

    -mitől uzsoda egy sátortetős strandmedence? ami ráadásul a csepeli lakosok többségének értelmes időn belül megközelíthetetlen. leírtam már párszor, a strandolás egésznapos családi program nyáridőben, ileltve hétvégén. ott belefér, hogy félóra, óra az utazás, mert ott tölti az ember az egész napot. de az uzsodázás egy max 2 órás tevékenység munka/iskola előtt vagy után. ki engedheti meg magának azt, hogy lebuszozzon a strandra hétköznap meló előtt vagy után?
    állandó, fedett uszodára van szükség a központban, pl a szent imre téren, ahol a csepeliek többsége nap mint nap áthalad, és ami más kerületekből érkező vendégek számára és ésszerű időn belül megközelíthatő.

    mi lett a betemetett öböllel, ami miatt illés és szilárd pár éve ott rohangált? le lett állítva? ki lett ásva?

    a 3 év alatt esett e szó vmelyik tervezett hídról (albertfalvi/galvani úti, határ úti)?
    HÉV meghosszabításáról? ady – szent istván közötti szakasz kéreg alá viteléről?
    csepeli távhőrendszer főtáv alól való kiszervezéséről, hogy ne a csepeliek fizessék a máshol drágán előállított távhő kompenzációját? ez lenne az igazi rezsicsökkentés, hisz az erőmű igen olcsón adja a hőt, de ez egységes fővárosi árképzés miatt a csepeliek relatíve túl sokat fizetnek érte.
    ráadásul a csepeli hálózat szigetüzem, csak tollvonás kérdése átrakni önkormányzati tulajdonba.
    stb stb.

    én elhiszem, hogy a -5-nél nagyobb az 1, de azért ne csápoljunk már úgy, mintha az lenne a csillagos 5-ös.

    nagyapó stílusa meg gyomorforgató, én pl el se tudtam volna képzelni, hogy ez önkormányzati képviselő.

    de az ő szintjére süllyedve annyit kérdezek: ki a faszomra szavazzak jövőre?
    ha megtehetném, elhúznék ebből az országból azonnal, mert ez lófasz, ami itt van.
    nincs ilyen ország, ahol belehazudják a pofádba, hogy a hétvégén 2 nap alatt átvilágították a NAV-ot, és minden rendben volt 😀

  66. nincskülönbség szerint:

    nem vitatom én, hogy elindult vmi, az nem tetszik, amikor a sok bolsevik egyből ugrik a jogos kritikákra is, és undorító stílusban hányja be at idiótaságát, amit cáfolatnak szán.

    ennél azért sokkal többet lehetett volna tenni ennyi idő alatt, de persze ha tóth mihály az etalon, akkor jogosan gondolhatja vki, hogy a csepeli prolinak egy csepp méz is a kánaán.

    pedig lófaszt. én olyan kerületi vezetést akarok, amelyiknek csepel fontosabb a pártérdekeknél is, és ha kell, akkor azzal szemben is felvállalja a küzdelmeket.

    nem zsinagógát kell itt építeni, hanem 2-3 hidat, HÉV-et hosszabítani stb stb.

    ami meg a főtávos dolgot illeti:

    csepelen az erőmű mondjuk 2000ft-ért ad át 1GJ hőmennyiséget.
    egy más kerületben lévő elavult fűtőmű mondjuk 4000-ért állítja elő u.ezt.
    az egységes fővárosi árképzés miatt így lesz mondjuk 3500ft 1 GJ.
    fizess hülye csepeli, hisz csak így gazdaságos az egész fővárosi rendszer.

    hol a verseny? hol a kényszer az elavult fejlesztésére? sehol, mer a hülye csepelieken bevasalt különbözetből fenn lehet tartani az elavult szart is.

    elhiszem én, hogy Szilárd jó helyen van a budapesti fideszen belül, és Tarlósnál is be van vágódva, és egy ilyen ügyet ‘politikai’ önygilkosság lenne felvállalni, de most akkor a csepeliek vannak az első helyen, vagy a pártpolitika?

    az lenne az igazi rezsicsökkentés, ha a csepeli hálózat átkerülne egy helyi önkormányzati nonprofit cégbe, és az erőmű által megszabott árra csak a helyi rendszer fenntartása rakódna rá.

    aztán majd zuglóban, vagy a lajos utcában elgondolkodnak, hogy vagy fejleszt a főtáv, vagy a távhőről való levállás is alternatívává válik. csepelen kibaszott olcsó lehetne a távhő, ha lenne politikai akarat a fentiek megvalósítására. de nincs. se maoista demszky alatt nem volt, és sajnos most sincs.

    pedig egy ilyen húzással Szilárd következő 2-3 ciklusa párthovatartozástól függetlenül biztosítva lenne.

    jövőre csak akkor kapja meg a szavazatomat Szilárd, ha lesz önálló, helyi önkormányzati tulajdonban lévő CSETÁV, és a jelenlegi főtávos árnál legalább 33%-kal olcsóbb lesz a hőmennyiség GJ-onkénti ára, ha lesz konkrétum a galvani úti vagy az albertfalvi híd megvalósításáról, napirenden lesz a HÉV meghosszabítása és a 3-as villamos átvezetése csepelre.

    jah és természetesen a tehermentesítő út építése folytatódni fog. nem érek/érünk rá még 16-20 évet ezekre. én is öregember leszek addigra.

  67. Bugi szerint:

    Értem én, az nem érdem, ha olyasmi valósul meg, amit a semmirekellő Tóthék nem csináltak meg. Elég világos. És nagyon bunkó gondolkodás. A felüljáró meg azért nem valósult meg, mert a komcsik nem úgy akarták, és nem tervezték bele. Mivel uniós pénzről van szó, most egy darabig így is marad, nem lehet hozzányúlni. Na ezt megköszönheted a Tóthnak.

  68. nincskülönbség szerint:

    “Értem én, az nem érdem, ha olyasmi valósul meg, amit a semmirekellő Tóthék nem csináltak meg. Elég világos.”

    bolsevik demagógia.

    ha kibaszom a részeges kőművest,mert egész nap aludt, és egy téglát sem rakott, akkor csápoljak a másiknak, aki felhúzott egy sort, és csak azután szundított el?

    a gerincútnak csúfolt vmi-t is amazok kezdték el, a bicikliutat is, de ti ezt sajátként akarjátok előadni. a sátortetős strandmedence lenne a siker? vagy mi?

    írtam pár példát, hogy mi az, amire lehetne mellett verni itt…azokból semmi sem valósult meg. ami megvalósult, arra nem lehet, mert az ilyen emberi minimum. semmi kiemelkedő dolog nem valósult meg: se egy új híd, se a HÉV nem lett hosszabb, se a távhő nem lett kiszervezve a főtáv alól, és a 3-as villamos sem ért még át csepelre.
    ás a ‘gerincút’ is megállt a posztógyárnál…

    “A felüljáró meg azért nem valósult meg, mert a komcsik nem úgy akarták, és nem tervezték bele.”
    érdekes, én még láttam azokat a terveket pár éve, amin szerepelt ott egy felüljáró. az egyént meg kurvára nem érdekli, hogy ki miatt nem épült meg.(de akkor saját bevallásod szerint is a tótmisiék kezdték el a kivitelezést is – még ha 16 évig is tartott, és csak választások előtti PR beruházásnak szánták)

    az átlagembrt nem érdeklik a kifogások. olyan vezetést akarok/akarunk, aki keresztül tudja vinni az akaratát. Szilárdnak kb 2010 novemberben kellett volna asztalra csapnia tarlósnál és orbánnál is, hogy márpedig a 2010-es években nonszensz, hogy ha milliárdokat elkültünk csepel legfontosabb csomópontjára, akkor ugyan szünjön már meg az az állapot, hogy az ország legnagyobb kikötőjét kiszolgáló vasúti vágányok keresztezik azt. nem érdekel ki, hogyan, EU vagy sem, a végeredmény érdekel. ilyenkor hol a szabdságharc?

  69. felix szerint:

    Bugi!
    Nde erőlködj a válaszadással, mert te ahhoz nulla vagy.

  70. öregedöbandi83 szerint:

    Nagyapó! Szégyenlem magam helyetted.Azért mert olyan vagy mint a papagáj,mindig egyet írsz.A kommunista stb.Már csak ennyi maradt a fejedben?Én is nagyapó vagyok,de nem fújok egyet.Ha nem akar sikerülni a mondanivaló döntsd félre a fejed úgy talán sikerül egy kerek mondat.Csak írsz de nem akar sikerülni,hát szajkózol.10-év múlva tehetséges kezdő lehetsz.Azért hosszú életet ,és jó egészséget kívánok az új évben.

  71. […] Később fokozatosan újult meg a partvonal egy-egy újabb szakasza. A strand téliesítésével lett itt uszoda, máshol BMX-pálya, fitnesz parkok, több kilométeres parti közvilágítás, de megújult a Daru […]

  72. […] Később fokozatosan újult meg a partvonal egy-egy újabb szakasza. A strand téliesítésével lett itt uszoda, BMX-pálya, fitnesz parkok, több kilométeres parti közvilágítás, de megújult a Daru domb, a […]

  73. […] – egész évben nyitva tartó strandfürdőt és téli sátras kivitelezésű uszodát nyitott 2013. november 18-án. Ez volt itt hosszú idő után az első komolyabb fejlesztés, valamivel több mint 45 millió […]

  74. […] – egész évben nyitva tartó strandfürdőt és téli sátras kivitelezésű uszodát nyitott 2013. november 18-án. Ez volt itt hosszú idő után az első komolyabb fejlesztés, valamivel több mint 45 millió […]

  75. […] – egész évben nyitva tartó strandfürdőt és téli sátras kivitelezésű uszodát nyitott 2013. november 18-án. Ez volt itt hosszú idő után az első komolyabb fejlesztés, valamivel több mint 45 millió […]

Itt lehet hozzászólni !