Kidurrant a Zámbó-lufi

Blikk.hu

Semmi nem történik a Zámbó Krisztiánról (33) szóló könyvből készülő film körül. Az énekes, úgy tűnik, szépen lassan háttérbe szorul.

A Blikk információi szerint az Ide lőjetek! című könyv sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, talán éppen ezért nem sikerül megcsinálni a filmet sem. Krisztián szerint csak azért van nagy hallgatás a film körül, mert nehéz összegyűjteni rá a pénzt.

– Azért több százmillió forintot nem lehet csak úgy hipp-hopp előteremteni. Ez igenis nagyon komoly befektetés – mondta megkeresésünkre Krisztián, aki azt is bevallotta, valójában nem érdekli, ha mégsem lesz semmi a filmből, noha bízik benne, hogy azért elkészül.

– Továbbra is dolgozom azon, hogy sikerüljön. Most is tele vagyok tervekkel, csak még egyszerűen nem találtam rá arra, ami igazán beválhat – magyarázta Krisztián, aki most profi táncos kedvesével, Zsuzsival készül egy közös produkcióra.

Zámbó Krisztián az utóbbi időben nagyon eltűnt, fellépésekre alig hívják, de mint mondja, nem adja fel, most is tele van tervekkel és nemsokára egy új, tőle eddig sosem hallott stílusú dallal tér vissza. Immáron sokadszor.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólás “Kidurrant a Zámbó-lufi” bejegyzésre

  1. potyek szerint:

    Engem igazából csak annyi érdekelne vele kapcsolatban, hogy ledolgozta-e a büntetését, vagy azt sem sikerült?

  2. Tóth Mária szerint:

    Szegény, ez a fiú egy kész csőd tömeg! Sajnálom, de más hírnevéből megélni, még neki sem fog menni!

  3. realista szerint:

    Ritka alkalom, egyetértek Marival.

  4. szusi szerint:

    Énekes? Ez a fiú egy csődtömeg. Keressen valami normális munkát magának. Szégyent hoz az édesapja emlékére.

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    Kit érdekel, hogy mi van vele? Az apja letett valamit, az nem jelenteni azt, hogy neki ugyanez alanyi jogon menni fog.

  6. Szkeptikus szerint:

    Már megint kerületünk büszkesége. Ilyen idiótát ritkán látni. Büdös a munka, tehetség sehol, elvárások annál inkább. Ez így nem fog menni.

Itt lehet hozzászólni !