Még át sem adták, máris népszerű a Kis-Duna parti fitneszpark

Csepel.info

A fenti képek még az átadás előtt készültek

Még át sem adták, máris népszerű a Kis-Duna partján létrehozott fitneszpark – értesült a Csepel.info. A Kis Duna parton két helyszínen is kiépített létesítményben erőnyomó, mini sígép, nagy forgató kerekek, evezőpad, lábtológép, és sífutó edzőgép; valamint párhuzamos nyújtó, normál nyújtó és korlát szerek kerültek kialakításra, melyeket – elsősorban hétvégén – csepeli felnőttek és gyermekek tucatjai használnak.

A Csepel.info Bercsik Károlytól, a körzet képviselőjétől valamint Ábel Attila alpolgármestertől kapott képeket. Ezeken jól látszik, hogy kicsi, nagyok s a nyugdíjasok egyaránt gyorsan megkedvelték és használják is a különleges eszközöket. Bár a fitnesz park eszközei bármelyik korcsoport mozgásigényének megfelelnek, az a tapasztalat, hogy leginkább a nyugdíjasok használják. Ennek az lehet az oka, hogy ők kevésbé mernek elmenni edzőtermekbe, mivel úgy érzik, hogy az a fiataloknak való.

17 hozzászólás “Még át sem adták, máris népszerű a Kis-Duna parti fitneszpark” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    Használati utasítás már van!
    Hol a park?!
    Se szalagnyiszálás, se ünnepi beszéd, se szentelés?!
    Rengeteg dolga lehet a funkciknak! 😛 😛

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Ugye fémet nyomokab an sem tartalmaz? 😀

  3. nagyapó szerint:

    Vannak, akik még nem próbálták, de locsognak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. großmutter szerint:

    fghfjhgkjhk! Már nem! 😀

  5. Etikus szerint:

    Szalai borította a bilit

    MHO/MTI/NSO
    – 2013. október 14., hétfő
    Átverik a magyar futballszerető embereket – Szakmailag felkészült, elszánt szakemberekre van szüksége a magyar focinak
    Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott támadója szerint a futballszerető embereket “itthon tíz-húsz éve átverik”, ugyanis olyan célokat fogalmaznak meg, amelyek nem reálisak.

    “Megdöbbentő, hogy ilyenkor minden szakember egymás háta mögött mutogat egymásra, egyetlen olyan ember nem volt még, aki kiállt volna a kamera elé, és kijelentette volna, hogy mondjatok nekünk egy vagy két olyan játékost, aki topcsapatban hétről hétre teljesít” – fogalmazott Szalai

  6. Etikus szerint:

    “Szalai borította a bilit” UGYAN már!!! Nem borított ő semmit. Elmondatták vele (a gőz leengedése céljából), azt ami a NÉP haragja által íródott a pénteki meccs óta, mind azt összegezve. Olvassák csak vissza a nép által megfogalmazottakat, nos azt foglalták neki össze!!! Elmondta, röviden mekegve, makogva amit szinte mindenki tud. Na és fog valami is változni? Ugyan már……..

  7. Etikus szerint:

    Olvassák csak az Etikus által írottakat! (öndicséret nélkül mondom) Mit is írt? tehetségtelen, a pályán gondolkodásra képtelen, sem védekezni, sem helycserés támadások vezetésére, sem fejelni (ütemérzék hiánya), sem keresztezni, sem a labdát teli rüszttel, sem belső v. külső rüszttel, v. belsővel erőből, helyezve, elrúgni, továbbítani képtelen stb. játékosok lepték el a foci pályát. Mind ez egyetlen egy szakmailag felkészült edző nélkül folyik. (talán kivétel Garami József, de ő már eléggé idős) Nos olvassák vissza ezeket magam is leírtam! Szalai csupán ismétlésekbe bocsátkozott! Azt pedig, hogy 20 éve hülyítik a népet, óriási tévedés! szintén leírtam, hogy legalább 1969 óta, amikor a Csehszlovákoktól 4-1-re kikaptunk a VB. selejtezőn, és nem jutottunk ki a minden idők legszínvonalasabb 1970-es VB-jére.

  8. Etikus szerint:

    Lehet, hogy a “bili borítással” egy újabb hazugság sorozatnak, annak kezdetének, lehettünk szem és fültanúja???!!! Nem tűnt fel? Az összes neves csatorna jelen volt a felvételnél, egy időben egyszerre. Tudják nálunk az a szokás, hogy mindenki mindenkor őszintén elmondhat mindent, és azt egy az egyben leadják vágások nélkül. Ja, és csak úgy kipattant Szalainak fejéből az isteni szikra, miszerint neki most ezeket kendőzetlenül el kell mondania!!! Akár hiszik akár nem, számomra az egész riport elkészítésének módja, körülménye, késztetése, hiteltelen. Azzal együtt, amit elmondattak vele, az valóban mind igaz volt, és még nagyon sokáig az is fog maradni. Azaz, már bocsánat, tovább folyik a “néphülyítés.”

  9. Etikus szerint:

    Azaz, tehetségtelen ész nélkül futballozó játékosok szerencsétlenkednek a pályán, gyakran teátrális jelenetekkel tarkítva. Különösen akkor, amikor a kapu előtt belebotlanak a labdába, és a reflektorokat találják el. Nos fogják a fejüket, “hogy mit hagytak ki.” Ekkor az égre tekintve, leginkább káromkodnak, mert ez a sajátjuk, amíg ilyen esetekben a profik gólokat rúgnak és hálát adnak a mindenhatónak, hogy sikerült! Micsoda különbség! Emlékeznek Gyurta Danira? Londonban a megnyert olimpiája után? Mi volt az első mozdulata? És milyen irányban?
    Csak hogy ezekhez intelligencia kell! Valaki írta, emlékszem, öltözőben, hogy a “sportolók, és a focisták” külön kategória. Ez valóban így volt, ma különösen!!!

  10. Etikus szerint:

    Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de a ma esti mérkőzésen illik méltóképpen fogadni ezt a “díszes társaságot.” Azaz, minden olyan vezető, edző, játékos, stb.-t, akiket a tisztelet, az öröm illet az elmúlt 43 évi munkájukat illetően. Tehát fogadjuk őket tapssal, örömmel, üdvrialgással, zenével, tánccal, minden olyannal, amivel a szurkolói hálánkat kitudjuk az érdekeltek irányába fejezni!!!(nem ütöttem meg magam!) Legyünk méltóságteljesek, mert mi többek vagyunk, magasztosabbak, emelkedettebbek lelkületileg, értelmileg, mint azok, akiknek ennyire sikerült megaláznia a NEMZETÜNKET!!!

    KÉREM AKIK KIMENNEK A MÉRKŐZÉSRE fogadják meg jó szándékú intelmeimet, higgyék el, bármi lesz a mutatott játék végén az eredmény, ha megfogadják felemelő javaslatomat, ha másért nem, hát ezért szép estélyük lehet!!!
    Próbálják meg! Meglátják megfogja érni!
    Ja és mindezeket magamtól írtam, nem fizetnek érte, sőt nem is kértek meg rá, hogy ezeket a gondolatokat leírjam!!!

  11. Etikus szerint:

    Ja, igen lényeges dolog!
    Nem lehet a Társadalom egészéből kiragadni bizonyos rétegeket, akár sportolókat sem. Azok minden tekintetben tükörképet mutatnak, és visszahatnak azokra a FŐ FOLYAMATOKRA, amelyek előidézik azokat a folyamatokat, amiket mindenki tapasztalhat, szinte kisugárzás szerűen, szinte minden szinten, a “legalsóbb szintekig.”
    Hiszen miért van a mindenkori hatalom, hogy ne úgy működjenek a társadalmi, gazdasági stb. folyamatok, ahogyan azt ők a törvényeken keresztül szabályozzák, és egyben meghatározzák. Tehát………………

  12. ... noh. szerint:

    majd ha odaszoknak a drogosok, balhét keverők, cigányok…

  13. felix szerint:

    Majd nézzük meg tavasszal.
    Nagy ötlet most átadni.

  14. […] partvonal egy-egy újabb szakasza. A strand téliesítésével lett itt uszoda, máshol BMX-pálya, fitnesz parkok, több kilométeres parti közvilágítás, de megújult a Daru domb, a parti sétány és az […]

  15. […] meg a partvonal egy-egy újabb szakasza. A strand téliesítésével lett itt uszoda, BMX-pálya, fitnesz parkok, több kilométeres parti közvilágítás, de megújult a Daru domb, a parti sétány és az […]

  16. […] a kerület új vezetése. (A most felgyújtott partszakasznál hajléktalantelep volt.) Azóta fitneszparkok, különleges kalózhajós játszótér, parti világítás és sétaösvény épült ki, de […]

  17. […] meg a partvonal egy-egy újabb szakasza. A strand téliesítésével lett itt uszoda, BMX-pálya, fitnesz parkok, több kilométeres parti közvilágítás, de megújult a Daru domb, a parti sétány és az […]

Itt lehet hozzászólni !