Két tonna almát kaptak a csepeli iskolások

Csepel.hu

Két tonna almát kaptak a csepeli általános iskolások Kovács István és János kecskeméti családi gazdálkodóktól. A példaértékű felajánlást Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke Bugacon jelentette be, ahol 25-én a rezsicsökkentésről tartott előadást Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentésért felelős munkacsoport vezetője. A Bács-Kiskun megyei lakosok a hazai energiaárak mérséklődésével megelégedve köszönetük jeléül kínálták fel a „rezsibiztosi” tisztséget viselő politikus lakóhelyén élő gyerekeknek a száz láda gyümölcsöt.

Az ígéretet pár nap múlva jótékony cselekedet követte, amikor a Kecskemétről felszállított 2000 kg almát Németh Szilárd nevében a csepeli önkormányzat részéről Ábel Attila alpolgármester adta át a Nagy Imre Általános Iskolában tanulóknak. Innen kerül szétosztásra a kerületi tanintézményeknek.

A csepeliek köszönetüket fejezik ki az alföldi gazdáknak a nagylelkű adományért, mellyel a diákok napi tápanyagbevitelének egészségesebbé tételét támogatták.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !