Cél a hagyományteremtés: sikerrel zárult az I. Csepeli Fúvószenekari Találkozó

Csepel.hu

Sem az időjárásra, sem a színvonalra, sem a változatosságra nem lehetett panasz szombaton az I. Csepeli Fúvószenekari Találkozón. A kerület több pontján is „zenés délelőttöt” tartottak a meghívott zenekarok.

A csepeli önkormányzat támogatásával létrejött program házigazdája a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar volt, akik az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola és a Vienna Konservatorium Budapest diákjaival közösen a Szent Imre tér tőszomszédságában felállított színpadon kedveskedtek műsorukkal az érdeklődőknek. A Görgey téren, a Karácsony Sándor utca mindkét végén, a Csepeli Piacnál, illetve a Csepel Plazában a XVIII. kerületi ETÜD Fúvószenekar, a XIII. kerületi Keil Ernő Fúvószenei Egyesület, a Kunszentmártoni Fúvószenekar, a Pesterzsébeti Lajtha László AMI Ifjúsági Fúvószenekar illetve a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Zeneiskola Fúvószenekara szórakoztatta a szép számú közönséget.

A délelőtti program az esemény központi helyén, a Teller Ede-Károly Gáspár utca- II. Rákóczi Ferenc út által határolt területen folytatódott, ahol Morovik Attila alpolgármester mondott köszöntőt, melyben kiemelte, hogy ismét egy újabb, tartalmas programmal bővült a kerületi rendezvények sora, ami a jövőben remélhetőleg minden évben megrendezésre kerül majd. Péntek János karmester, a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar vezetője csatlakozott az alpolgármester gondolataihoz, és elmondta, hogy a programmal hagyományt szeretnének teremteni, így már a közeljövőben elkezdik szervezni a 2014-es Csepeli Fúvószenekari Találkozót.

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Cél a hagyományteremtés: sikerrel zárult az I. Csepeli Fúvószenekari Találkozó” bejegyzésre

  1. großmutter szerint:

    Kell a rezsicsökkentés! Kösz fidesz!

  2. hitetlen szerint:

    Ezt a hülyét :/

Itt lehet hozzászólni !