“Palcsó maximum cigit vehetne” – Elege lett a polgármesternek

Csepel.info

Németh Szilárd polgármester felháborodott a fotó meghamisításán (a teljes közlemény a cikkünk után olvasható)

A 2006-os választások előtt a csepeli MSZP-s vezetés még varázsfegyverként próbálta használni a Megasztárban befutott Palcsó Tamást és népszerűségét – derül ki a Csepel.info birtokába került egykori dokumentumokból. Bár a csepeli énekes soha nem tett politikai kijelentéseket, sokat rontott imázsán, amikor a jövőjére gondolva 2013-ban trafiknyitásra adta fejét. A szocialisták meg is tesznek mindent azóta, hogy Palcsót és trafikjait fideszes mutyiként mutassák be, sőt szerintük ő lett az élő példája a mutyinak.  A módszerekben semmi sem szent: még fénykép-hamisítást is bevállaltak, lelkiismeretlenül átgázolva egy közelmúltban elhunyt 100 éves asszony emlékén.

Ez viszont már sok volt Németh Szilárdnak, a Fidesz rezsicsökkentőjeként elhíresült polgármesternek, aki elítélte a kegyeletsértést, és azt is egyértelművé tette: ha valóban lett volna visszaélés a trafikpályázatoknál, most mind a 31 csepeli trafik fideszes kézben lenne, és  “Palcsó maximum cigit vehetne valamelyik fideszes trafikosnál”.

Amikor még jó volt Palcsó a csepeli szociknak…

A Csepel.info birtokába került korabeli újságok alapján 2005-2006-ban Palcsó Tamást is arra használta fel a csepeli MSZP-s média, hogy a párt országos és helyi politikusainak szereplései között “legyen egy-két jó arc” is. A lap különböző számaiban újra és újra feltűnő beszámolók alapján sorban álltak Palcsó előtt a szocialista vezetésű kerület önkormányzati rendezvényszervezői, és persze mögöttük az MSZP különböző politikusai is egy-egy gratulációért, fényképekkel megörökített pillanatokért.

A csepeliek új büszkesége a Gyurcsány kormány miniszterével

Ha valaki nem értené elsőre, az újság ráerősít: A GYURCSÁNY KORMÁNY MINISZTERE GRATULÁLT

Palcsó Tamás MSZP-s kedvencekkel

Bozóki Andrással, a Gyurcsány kormány miniszterével együtt például két fényképpel is bekerült az újságba az énekes. A sok közül egy másik beszámolóban pedig Palcsó olyan “balliberális ikonok” társaságában látható, mint Bajor Imre és a Pa-Dö-Dö, Korda György és Balázs Klári. (Ahogy Lenin is tutira megmondta: elvtársak, a bevésés nem egyszeri dolog.)

…és amikor ismét kampányarc lett

Palcsót azonban nem csak 2006-ban használta fel a balliberális kampánygépezet. A dohányzás korlátozására bevezetett trafikrendszer pályázatán ugyanis az énekes – nyilván a jövőjére gondolva – éppen úgy elindult, mint egyébként sokan mások. És nyert. Mivel pedig ismert volt, sőt mindenki ismerte, azonnal kipattant a nagy ötlet valamelyik balliberális megmondóembernél, hogy legyen ő a “trafikmutyi” kampányarca. Hiszen ha mindenki ismeri, akkor fideszesek is ismerik, tehát a fideszes mutyi nyilvánvaló.

A médiaszolgák gyorsan munkához láttak, hogy fideszes foltot keressenek az egyébként soha nem politizáló, de tucatnyi MSZP-s önkormányzati és egyéb rendezvényen fellépő énekes múltjában. És találtak is ilyet: 2010-ben Palcsó ugyanis fellépett egy, azaz egy darab fővárosi fideszes rendezvényen, 2010 után pedig éppen úgy részt vett a csepeli önkormányzati rendezvényeken, mint előtte. Megvolt tehát a döntő bizonyíték arra, hogy Palcsó Tamás fideszes mutyista, és hogy és mindenki, aki fellépett fideszes rendezvényeken az országban vagy Tusnádfürdőn, trafikot kapott cserébe. Az az apróság persze már senkit nem zavart, hogy Palcsón kívül egy sem volt ilyen, sőt még az olyan “fideszes kedvenceknek” se lett trafikjuk, mint Pataki Attila vagy épen Demjén “Rózsi”.

Irénke nénit levágták a képről

A fideszes mutyi igazolásához, a corpus delictihez ezek után már csak egy fotó kellett – és itt nyilván nem jöhetett már szóba az MSZP-s politikusokkal közös fotók egyike sem. Ehhez használták fel az egyik önkormányzati rendezvényen, egy 100 éves asszony felköszöntésén készült képet, melyet úgy alakítottak át, mintha egy fideszes rendezvényen készült volna: egyszerűen levágták róla az azóta elhunyt Irénke nénit. Eredetijét és a csepeli MSZP frakcióvezetője által mutogatott meghamisított másolatot Németh Szilárd polgármester hozta nyilvánosságra felháborodásában a Csepeli Hírmondó eheti számában.

A 100 éves Irénke néni köszöntése

Szenteczky János, az eddig két bűncselekmény elkövetésével megvádolt, ügyvédeit közpénzből fizető csepeli MSZP-frakcióvezető honlapja a meghamisított fényképpel és a “mutyizással

Egy másik variáció a Napitopik hamisítása – itt már több rendezvényről írnak, és persze elfelejtik az “MSZP-s múltat”

Palcsó maximum cigit vehetne

És most adjuk át a szót a polgármesternek, mi a véleménye minderről: “ha a trafikmutyi-vád valóban igaz lenne, most nem lenne olyan trafikos Csepelen, aki nem fideszes. Talán úgy ismernek az olvasók, hogy a véleményemet nem viszem át tűzön-vízen keresztül? Hiszen a balliberális ellenzék pont ezzel vádol! Higgyék el: ha lett volna ilyen háttéralku, akkor a 31 csepeli trafik mindegyike fideszes képviselőé vagy családtagjaiké lenne. Palcsó Tamás pedig maximum cigit vehetne valamelyik fideszes trafikosnál.”

“De ami a legszomorúbb, hogy a pártpolitika áldozatává váltak az elhunytak is. Az irigységre, hamisításra, hazugságokra, kegyeletsértésre alapozott politikának azonban szerintünk nincs helye Csepelen, ezért azt a leghatározottabb módon visszautasítjuk” – zárta sorait Németh Szilárd csepeli polgármester.

Csepel.info


Németh Szilárd polgármester közleménye

Kegyeletsértő hamisítás

Február 15-én öt, munkában, becsületben megőszült 90 és 100 éves csepeli honfitársunkat köszöntöttem Borbély Lénárd és Ábel Attila alpolgármesterekkel. Elkísért bennünket az ünnepségre a csepeli énekes, Palcsó Tamás is. A bensőséges hangulatú köszöntő ünnepségről képek és cikkek is készültek, amelyek a Csepel.hu-n február 15- én, illetve a február 28-ai Csepeli Hírmondó 15. oldalán jelentek meg. Többek között ez a kép is:

A képen a 100. születésnapját ünneplő Irénke nénit köszöntjük tortával, virágcsokorral, ajándékokkal. Az egyik idősotthonban, már kerekes székben élő Irénke néninek ez volt az utolsó születésnapja: sajnos azóta itt hagyott bennünket. Több, MSZP-hez tartozó blogon, honlapon, újságban, így Szenteczky János csepeli MSZP elnök honlapján azonban – mindennek ellenére – így jelent meg a kép:


A mellékelt szöveg pedig sokat elárul arról, hogy mire használták Irénke néni köszöntését: „Folytatódik-e Csepelen a Fideszes trafikmutyi…?”

Egyértelmű, hogy az MSZP és a párt csepeli elnöke, a két bűncselekménnyel vádolt Szenteczky János azt akarja sulykolni a közvéleménynek, hogy Csepelen közünk volt a trafikpályázatokhoz, főleg Palcsó Tamáséihoz. E célért pedig úgy érzik, hogy nekik – ahogy az elmúlt hatvan évben szokás volt –, most is minden megengedett. El lehet lopni az önkormányzat tulajdonában levő fotót, azt engedély és a forrás megjelölése nélkül fel lehet használni, sőt meg is lehet hamisítani.

Minden józan eszű ember előtt világos kell legyen azonban az, hogy a kép tartalmát és eredeti jelentését teljesen megváltoztatták a szorgalmas elvtársi kezek. A legvisszataszítóbb és legotrombább azonban mindebben az, hogy azt a 100. születésnapját ünnepelő nénit vágták ki a képről, aki már nem tud tiltakozni a hamisítás miatt. Ezért kegyeletsértő és gátlástalan az az erkölcsi mocsár, ahová Szenteczky Jánosék süllyedtek.

És akkor most néhány szót az önkormányzat és Palcsó Tamás kapcsolatáról.

Palcsó olyan énekes, aki büszke származására. Itt, közöttünk, Csepelen járt általános iskolába, a Kölcseybe. Itt lett repülőgépműszerész a Kossuthban. Itt nőtt fel szülei lakótelepi lakásában. „Rengeteg gyerekkori élmény, esemény köt ide és jelen pillanatban is itt lakom” – nyilatkozta egy interjúban.

Palcsó Tamás 2005-ben második helyezést ért el a Megasztárban. A csepeli önkormányzat akkori MSZP-s vezetői egymást túllicitálva éltették nagyszerűségét. Sőt, támogatásukról is biztosították. Szerintem nagyon helyesen, hiszen a fiatalember a helyezésével már akkor visszaadott valamit Csepelnek abból, amit a kerületnek (is) köszönhetett. Ez párthovatartozás nélkül minden csepeli önkormányzat elemi kötelessége, és ebben az akkori, MSZP-s önkormányzat is megtette, amit kellett. Azóta Palcsó Tamásnak két nagylemeze jelent meg, sok díjat, elismerést kapott. Amire én külön büszke vagyok az az, hogy Palcsó komoly szerepet kapott az „56 csepp vér” című musicalben is.

Számos nagyszerű előadóhoz, így Tabáni Istvánhoz, a Csepp-Csepelhez, a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekarhoz vagy éppen a Csepeli Freetime Tánccsoporthoz hasonlóan Palcsó Tamás az önkormányzat sok rendezvényén fellépett. Természetesen szerződéssel, számlával igazoltan. A csepeli Fidesz azonban – az MSZP hazug állításaival ellentétben – egyetlen alkalommal sem kérte fel soha semmilyen rendezvényre. Politikai alapon semmi közünk nem volt egymáshoz. Fogalmam sincs, hogy Palcsó Tamás kire szavaz, vagy mit gondol a politikáról. Nem is érdekel, pont annyira nem, mint ahogy a 2012. december 30-án, szintén hatalmas sikert arató Irigy Hónaljmirigy esetében sem. Csak annak van ugyanis jelentősége, hogy Palcsó egy fiatal csepeli tehetség, aki művészetével közösséget tud teremteni, példát tud mutatni, előadása tartalmas és szórakoztató, s így Csepel hírnevét öregbíti.

2013 februárjában Palcsó Tamás még versenyben volt A Dal című műsor középdöntőjében. Milyen jó is lett volna, ha a megfázása nem akadályozza meg a döntőbe jutását! Bár ő képviselhette volna hazánkat az Eurovíziós fesztiválon! Ezt velem együtt biztosan sok csepeli is így gondolja.

Az önkormányzat ingyenes média-megjelenéssel és egy reklámmolinó elhelyezésével – ez a Karácsony Sándor utcában volt látható – támogatta Palcsó Tamást. Ő cserében ezért csepeli tanulókkal találkozott, illetve részt vett a szépkorúak, köztük a 100. életévüket betöltők köszöntésében. Kedvességgel, beszélgetéssel, reklámfotóval együtt, ahogy ez ilyenkor illik. Ennyi a történet, és nem több.

Semmi közünk az énekes pályázat útján elnyert trafikjaihoz. Annyit azért meg kell jegyeznem – ha már ez szóba került –, hogy ha a „trafikmutyi-vád” valóban igaz lenne, most nem lenne olyan trafikos Csepelen, aki nem fideszes. Talán úgy ismernek az olvasók, hogy a véleményemet nem viszem át tűzön-vízen keresztül? Hiszen a balliberális ellenzék pont ezzel vádol! Higgyék el: ha lett volna ilyen „háttéralku”, akkor a 31 csepeli trafik mindegyike fideszes képviselőé vagy családtagjaiké lenne. Palcsó Tamás pedig maximum cigit vehetne valamelyik „fideszes trafikosnál”.

Így történt? Dehogy. Még az MSZP is csak a politikailag soha senki mellett ki nem álló Palcsó Tamást tudja támadni.

De ami a legszomorúbb, hogy a pártpolitika áldozatává váltak az elhunytak is. Az irigységre, hamisításra, hazugságokra, kegyeletsértésre alapozott politikának azonban szerintünk nincs helye Csepelen, ezért azt a leghatározottabb módon visszautasítjuk!

Németh Szilárd
országgyűlési képviselő,
Csepel polgármestere

52 hozzászólás ““Palcsó maximum cigit vehetne” – Elege lett a polgármesternek” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Ejj… hamisítottak az etánsak!?
    Miért nem lepődöm meg…

    “Mindenesetre elég gáz, hogy a maffiabaloldalnak nincs egy épkézláb jelöltje Csepelen.
    Jellegtelen és jellemtelen alakok, paprikajancsik gyülekezete lett a Párt?”

    /Gordon/

  2. Bugi szerint:

    Hozták a formájukat, főként Szenteczky.

  3. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Ez nem hamisítás. Hamisítás akkor lenne, ha Palcsó nem is lett volna ott, és úgy montírozták volna rá a képre. De hát ott volt, ott vigyorgott Németh Szilárd mellett.

    Nem is kegyeletsértő a kép. Ha nem vágták volna le a kép alját, akkor meg azt mondaná Németh Szilárd, hogy azért kegyeletsértő, mert az idős hölgyet felhasználják politikai célokra. És ebben igaza is lenne. Épp azáltal kerülték el a kegyeletsértést, hogy a hölgyet levágták a képről, ezáltal nem keverték bele a politikai csatározásba. De most Németh Szilárd gondoskodott róla, hogy a hölgy mégis be legyen keverve – ezáltal éppen Németh Szilárd követett el kegyeletsértést.

  4. Bugi szerint:

    Hajós, szóval komcsi mutyi volt Palcsó trafikja. Ne is tagadjátok, ott a bizonyíték, Gyurcsány minisztere.

  5. Bugi szerint:

    Szenteczky meg mejen ki a temetőbe, legalább utólag bocsánatot kérni.

  6. felix szerint:

    Adjatok a forrást a hamisított képre.

  7. felix szerint:

    az első a nem kell.

  8. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    A sok magyarázkodás mellett azt elfelejtette megemlíteni a cikk, hogy Palcsó Tamás a Fidesz választási kampánynyitó nagygyűlésén énekelt 2010. március 15-én az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél.

  9. csaba péter szerint:

    Azt azért nem értem hogy a fidesz a saját seggnyalóit miért nem vállalja? Tán csak nem szégyellik?

  10. csaba péter szerint:

    A bugi meg a secu tól kérjen bocsánatot

  11. felix szerint:

    Honnan vettétek a vitatott képet?

  12. csaba péter szerint:

    És akkor ez a cikk arról tájékoztatja a nyájas olvasót , hogy Palcsó Tamás azért lett a nemzet trafikosa mert a Szocialisták kegyeltje . N a ne!!!!

  13. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    A Continental dohánycég érdekeltségei 4 trafikot nyertek el Csepelen.

    Zádor Csaba: 1 trafikot nyert Csepelen. Másik 4-et más kerületekben és településeken. A cég kültagja Bodnár Miklós, a Continental igazgatója 2008 óta. Zádor Csaba anyja a Tabán Trafik Zrt, a Continental terjesztőcége egyik alapítója. Zádor Csaba felesége, egyéb családtagjai is nyertek trafikot, a Zádor-kör összesen 11 trafikot nyert az országban.

    Nagy András: 1 trafikot nyert Csepelen, cége a Nagy a Dohány Bt., még 4 másik trafikot is nyert Budapesten. Kültag az Agnes Trafik Bt-ben, aminek a beltagja Juhász Kálmánné, a sógornője Lengyel Antalnak, aki a Tabán Trafik Zrt alapítója és vezetője, és egyben a trafikpályázatokat kezelő felügyelőbizottság tagja.

    Hauck Thomas Albrecht: 1 trafikot nyert Csepelen, két másikat más kerületekben. A cég kültagja Tóth Andrea, aki több olyan cégnek is tagja, amiket mind Baján jegyeztek be: 25 céget egyetlen lakásba, mind a Continentalhoz köthető.

    Viktor Gábor: 1 trafikot nyert Csepelen, másik kettőt más kerületekben. Kültag a cégben Hevesi János, aki szintén a bajai lakásba bejegyzett cégekben is tag, felesége pedig a Tabán Trafik Zrt igazgatója, szintén kültag a bajai lakásra bejegyzett cégekben és más Continentalhoz köthető trafiknyertes cégekben.

    A HVG cikke és adatai nyomán: 500 trafik egyetlen kézben:
    http://hvg.hu/gazdasag/20130620_500_trafik_egyetlen_kezben_trafikmutyi

  14. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Ja, aki nem tudná: A hódmezővásárhelyi székhelyű Continental dohánycég vezetője Sánta János, Lázár János jó barátja. A trafiktörvény kidolgozásában tevékenyen részt vett, az ő gépén írták a törvénytervezetet, majd azt Lázár János nyújtotta be.

    Mint a HVG kimutatta, legalább 500 trafik került a Continental által létrehozott cégháló kezébe. Ebből a fentiek alapján 4 jutott Csepelre.

    Tehát ez eddig 4 fideszhez köthető trafik, plusz a Palcsó 4 trafikja, az eddig 8 Fideszhez köthető trafik Csepelen.

  15. lolka szerint:

    “Betegség miatt zárva” – ez a felirat van kint egy majd’ harmincéves trafik ajtaján a budafoki Városház téren, az üzlet bérlőjét ugyanis infarktusgyanúval szállították kórházba. Witt János szíve egyszerűen nem bírta el a tényt: hiába pályázott kétszer is, hiába felelt meg minden feltételnek, nem kapott dohánykoncessziót. Több évtizedes szakmai tapasztalata, 60 százalékos rokkantsága és hivatalos pályázatírókkal készíttetett pályamunkája senkit nem érdekelt.”….
    http://www.ujasz.hu/itthon/6002-intenzivre-kerult-egy-tarfikmutyi-aldozatat

  16. Bugi szerint:

    Csaba elvtárs te is kaptál trafikot?

  17. Haza csak ott van, hol jog is van szerint:

    “Ez viszont már sok volt Németh Szilárdnak, a Fidesz rezsicsökkentőjeként elhíresült polgármesternek, aki elítélte a kegyeletsértést, és azt is egyértelművé tette: ha valóban lett volna visszaélés a trafikpályázatoknál, most mind a 31 csepeli trafik fideszes kézben lenne, és “Palcsó maximum cigit vehetne valamelyik fideszes trafikosnál”.

    Németh Szilárd nagyon szellemes, kár, hogy úgy a csepeli,
    mint az országos trafik mutyi nyertesek fidesz-közeliek.
    A szocik nem valószínű, hogy molinót feszítettek volna ki a kis …
    kedvéért a sétáló utcában nemrégiben…Szóval Csepelen 31 NEMZETI DOHÁNYBOLT VAN?
    Az jó. Ebből 6 db a sétáló utcában… az is jó…Én meg remélem, hogy minden új trafikmutyis földönfutó lesz!

  18. Bugi szerint:

    Mondjál már egyet, ha olyan sok van.

  19. lolka szerint:

    Jobb, ha minden dohányos szokja a gondolatot, abba kell hagyni a dohányzást…
    http://ujasz.hu/itthon/5993-meregdraga-lesz-a-cigi-de-a-fidesz-is-megfizeti-az-arat

  20. SPECTATOR szerint:

    Régóta figyelem a mindeféle kommenteket ! De az itteniek túlmutatnak minden korábbin !
    Ha valaki (bárki) megjelenik egy politikus (főleg jobboldali) mellett, az a valaki szerintetek LEPRÁS ? Nyilván az egyenlegűség miatt fordítva is így van, csak ennek hangoztatása mindég elmarad. Tehát a ti szimpatizánsaitok is LEPRÁSAK. Itt most személyiségi jogok miatt nem következik névsor.

  21. nagyapó szerint:

    Eetásak! Nehéz lehet egy szuszra ennyit hazudni. A maffiabaloldal megint beleszaladt egy jobb egyenesbe. Szokásuk szerint hazudtak, kiderült, most vakaródznak. Lealázták a 100 éves nénit, ami ordenáré dolog, de ez a szociknál természetes (mint a buzifelvonulás).

    Vegyék végre tudomásul, hogy a trafikosok 2/3-a a 2/3-ból kerül ki.
    Miután kipukkant a trafiklufi, elkezdték sértegetni a nyerteseket, közöttük azokat a szocikat is, akik szintén nyertek.
    Jövőre emlékeztetjük őket pártjuk kétszínűségére.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  22. felix szerint:

    Még mindig nincs link a hamisított képről?

  23. Bugi szerint:

    Szenteczky. Hu, na ott találsz hamisítást, hazudozást.

  24. doki szerint:

    csaba péter, mi az a secu tól? valami komcsi csoportosulás?

  25. Szkeptikus szerint:

    Túlságosan sok itt a seggnyaló! A Tomika seggnyaló és szélkakas is. Hol itt nyal, hol ott nyal. Az oldal szerkesztőinek is csak gratulálni tudok, hogy ilyen mélyen benyalnak a Szilárdkának. De legalább megtudtam, hogy mekkora zseni a mi polgármesterünk. Ilyen csodás ember még nem volt Csepelen.

  26. felix szerint:

    Ajaj!
    Fordítva ültem a lovon.
    Nekem az a nem kegyeletsértő ami nektek az.
    Szerintem egy politikai célú felhasználásnál éppen, hogy nem kell rajta lenni a néninek.
    Amennyiben rajta van, akkor felvetődik a kérdés, hogy mi volt a célja Palcsó jelenlétének a köszöntésen.
    Netán Ő remélt ettől több szavazatot, vagy a fidesz?

  27. ebihal szerint:

    Ha valóban a kegyeletsértés bántaná Németh Szilárdot, elég lett volna egy keretezett
    közlemény! Neki ez csak apropó volt, sőt, ha szigorúan vesszük, éppen ő keverte a
    dologba a nénit!

  28. baloldali szerint:

    Palcsónak személyesen Papcsák intézett trafikokat (és Zuglóban üzlethelyiséget is), de ezt a jóbarátja, Németh is tudja…MSZP-s mutyi lenne az az 5 trafik?

  29. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tisztelt Hölgyeim és Uraim!!!

    “Csak annak van ugyanis jelentősége, hogy Palcsó egy fiatal csepeli tehetség, aki művészetével közösséget tud teremteni, példát tud mutatni, előadása tartalmas és szórakoztató, s így Csepel hírnevét öregbíti.”

    Miután édesapja egykoron a beosztottam volt, elég jól ismertem a családját. Az általam szervezett év végi, s egyéb ünnepélyes rendezvények csak közelebb hozták, ismertebbé tették számomra a család körülményeit.

    Még sem erre, ha nem a fenti idézetre szeretném felhívni a Csepeliek figyelmét, amivel magam is maximálisan egyetértek.

    Egy művésznek, leendő művésznek küldetése van, az emberiség érdekében. Lehetőleg, a kultúra, az oktatás, a nevelés minden lehetséges területén. S ezt amennyire csak lehetséges, politika mentesen, de leginkább az összekuszált pártideológiáktól függetlenül. Miután Ő is egy ember, neki is van joga a “hovatartozásra.” Más kérdés az, hogy bizonyos esetekben ebből lehet előnye, de hátránya is.
    Kérdezem, miért éppen azok az emberek akarják Őt keresztre feszíteni, akik életük során, már szinte minden színben “megfürödtek,” annak előnyeivel hátrányaival együtt?

    Miért nem lehet emberhez méltó tisztességgel, elmondani a véleményüket bár kiről, úgy, hogy emberi méltóságukban ne alázzuk, ne hozzuk kellemetlen helyzetbe, különösen nem a nagy nyilvánosság előtt?

    El kell tudnom döntenem, hogy adott témában a nyilvánosság előtt (vagy csak négyszemközt), egyáltalán feltehetem-e a kérdést, megfogalmazhatom-e a véleményemet, s azt közzé tehetem-e?
    Anélkül, hogy adott személyt, személyeket, közösséget nem hozom-e kellemetlen helyzetbe?!
    Tehát már a kérdés esetleges megfogalmazásánál is ügyelnem kell, a személyi és egyéb körülményekre!

    KONSTRUKTIVITÁS! Elő segítem-e adott ügynek megoldását, kiteljesedését stb?

    Persze, ehhez megfelelő intelligenciai hányados szükségeltetik, már a megszólítással kezdődően!
    TISZTELETEM minden Kedves és arra méltó csepeli honfitársamnak.

  30. ... Grün szerint:

    “Megmondom őszintén, nem számítottam arra, hogy támadás ér amiatt, mert egy vagyok az ötezer trafikos közül, és korábban is volt már saját üzletem – kezdte a Hír24-nek a TV2 népszerű időjósa, aki keményen kiveszi a részét a munkából.”
    .
    Az időjósok között a legjobb trafikos és a trafikosok között a legszebb időjós?!
    Negyvennégyezerből már kicsit nehezebb lenne! :p
    .
    http://www.stop.hu/bulvar/a-szexi-idojos-oszinten-egy-vagyok-az-otezer-trafikos-kozul/1165024/

  31. nagyapó szerint:

    Szegény Gaál Noémi. Nem kap elég fizetést a TV2-ben, még 8 órát ülnie kell a trafikban. Menjen át az ATV-be, ahol annyi pénzt kap, mint Kálmán Olga, aki be sem meri vallani mennyit, valamint nem fenyegeti az Együtt… gyülevészek, meg a szoc-DK fenyegetés, amiért boltot mert nyitni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  32. felix szerint:

    Kedves Gondolkodó!
    A hintából ki lehet szállni, vagy ha megéri akkor bent maradni.
    A mérlegelés az hajtóé.
    Az a baj, hogy a trafikok elosztása nem a megfogalmazott célok szerint alakult.
    Ez az ügy van annyira piszkos, hogy bepiszkítson.
    Ebben az ügyben nincs “tiszta” haszon.

  33. Etikus szerint:

    Igazán sajnálom, hogy a GONDOLKODÓ által írottakat nem sikerült tartalmilag érthetőbben megfogalmaznia.
    Nekem sikerült, értelmeznem a lényegét.
    Ehhez még diplomára sincsen szükség.

  34. felix szerint:

    Gratulálok. Brávó! éljen, hurrá.
    Etikusnak sikerült.

  35. Etikus szerint:

    Köszönöm szépen, jó éjszakát, Önnek is.

  36. felix szerint:

    Sajnos én még emésztem azt amit ön kapásból nem értett meg.

  37. csaba péter szerint:

    volt alkalmam utána nézni , mind a 31 trafik fidesz érdekeltség igaz több áttételen keresztül de az .

  38. Gordon szerint:

    Még mindig nem tudom, hogy Palcsó Tamás mitől fideszes.
    A fenti források alapján az állapítható meg, hogy Csepel korábbi mszp-s vezetése is szívesen adott neki fellépési lehetőséget művészként.
    Emellett Csepelhez köti még az is, hogy “kossuth-os” volt.
    Ezek szerint a “kossuth-osok” nem nyithatnak boltot Csepelen?
    Vicces lenne, ha ezt pont az etánsak tiltanák meg…

  39. Gordon szerint:

    felix követeli a kegyeletsértően megvágott fotó forrását (linket)… pedig csak a cikkben szereplő és vélhetően képernyőmentéssel készült képet kellene megnézni, melyből kiderül, hogy a kegyeletsértően megvágott fotó Szentecziki János közösségi oldaláról származik.

    Ülj le felix fiam!
    Elégtelen.

  40. felix szerint:

    Gordon!
    Ennyire nem lehetsz farok.
    Megírtam, hogy fordítva ültem a lovon.
    Állj fel, hogy az ötujjú nődnek legyen egy kis öröme.

  41. felix szerint:

    Apropó Gordon!
    Te miből élsz?

  42. lolka szerint:

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2013. július 18., csütörtök – 22:44
    -Egy adott ügy megoldását nem minden esetben tudjuk elősegíteni, de az esetleges negatív ill. pozitív dolgokra tudunk reagálni. Most személy szerint tök mindegy ki nyert trafik pályázatot és mennyit…Itt az a nagy probléma, hogy eleve párt hovatartozás szerint lett bírálva általában a pályázatok nagy többsége (annak idején említettem, hogy eleve, vagy jeligével, vagy valamilyen kóddal kellett volna beadni a pályázatokat)…Igen vannak akik direkt tanfolyamot végeztek, hogy jó pályázatot tudjanak felmutatni…sikerült 5 nyeremény…vannak akik az életüket tették fel az ilyen irányú vállalkozásra és több évtizede művelik ezt a tevékenységet és “hivatásos” pályázat íróval íratta a pályázatot…és nem nyert, mint a kaparós sorsjegy, csak az nem tudja ki vette meg…Az előző esetet ismerjük bár nem akartam nevekre hivatkozni…egy másik eset, mint fentebb már be linkeltem ott olvasható és itt is http://www.ujasz.hu/itthon/6002-intenzivre-kerult-egy-tarfikmutyi-aldozatat…személy szerint nem ismerem egyiket sem, párt állásom nincs, de ha a kettőt összevetjük plusz a kaposvári hang felvételt meghallgatjuk (az internet nem felejt) hát igen csak kilóg a lóláb. És akkor személy szerint kilehet állni akár kiért és lehet magasztalni az egekig…

  43. felix szerint:

    Már nincs fent.

  44. lolka szerint:

    De fent van még ezen nyílik is :2013. július 18., csütörtök – 14:19 de ott a “Google” Új Ász Online

  45. felix szerint:

    Köszi megtaláltam. 🙂

  46. Gordon szerint:

    “Megírtam, hogy fordítva ültem a lovon.”
    /felix/

    Nem először és sajnos nem is utoljára. 😛

  47. ebihal szerint:

    Gordon!
    Számodra az őszinteség ismeretlen fogalom!

  48. felix szerint:

    Gordon!
    Felétek ilyen a bocsánatkérés?
    Kultúra kérdése.

  49. Etikus szerint:

    Azért az mégis csak egy nagy tragédia lehet, hogy permanensen, “negatív csúcsra kihegyezett” véleményen kívül nem adatik meg semmi más!
    Borzasztó! hogyan lehet ilyen mentalitással jövőt illetően élni? (Nincsen szükség magyarázatra, mert nem lehetek rá kíváncsi, lelkeket, értelmet torzít, korcsosít.)

    A közelmúltban írtam egy “súlyos törvénysértő eljárások sorozatára utaló” anyagot. Ezek után “természetesen,” jó magyar szokás szerint már az nap du. két úr gk.-val szombaton hozta a két héttel későbbre szóló idézést, mint……….gondoljatják!
    Nos, a febr.-ban beadott szabályos keresettel soron kívüli perfeljegyzés kérését X ingatlanokra) a bíróság nem teljesítette, dacára annak, hogy azonnal el kellett volna rendelnie. Mit gondolnak miért?
    Május utolsó napjaiban már az egyiket értékesítették 15%-os áron!!! Tehát kivonták a bírósági eljárás folyamatából!!!
    Ja kérem, így is be lehet csapni a magyar államot!!!

    Tanult honfitársaim!
    Önök szerint ki (kik) a hunyó (k)???!!!
    Konklúzió: Itt vagyok és nem adtam fel, és nem negatívan gondolkodom, cselekszem, ha nem ellenkezőleg.
    Tovább nem folytatom, mert azt már nem tárhatom a nyilvánosság elé.
    Ezért mondom, többek között, hogy ez MO.

  50. baloldali szerint:

    Palcsó leginkább azzal tisztázhatná magát, ha nyilvánosságra hozná a pályázati anyagait valamint magyarázatot adna arra, hogyan érte el, hogy az önkormányzat üzlethelyiséggel is megsegítse…ha nincs mit takargatnia, miért nem tesz meg mindent, hogy bizonyítsa az ártatlanságát? Egyetlen trafik annyi hasznot termel, hogy egy család képes belőle kényelmesen megélni, mihez kell neki öt, miközben már így is megszedte magát az éneklésből!

  51. Perspektíva? szerint:

    Mint tudják a bíróságok, rendőrségek, ügyészségek stb. számítógépeik össze vannak kötve.

Itt lehet hozzászólni !