KAPCSOLATAIM

Csepel.hu

Illusztráció

Kiállítás megnyitóval és G.w.M. fellépésével ért véget a Kompánia Alapítvány programsorozata 2013. május 21-én a Nagy Imre ÁMK-ban.

A programsorozat célja a résztvevő gyermekek, fiatalok és családjuk kapcsolatának erősítése és az egyéni tehetségek bemutatása egy közös program és elismerés által. A program során kialakult és megerősödött egy olyan megtartó, bizalommal teli közösség, melynek keretein belül a hasonló nehézségekkel küzdő fiatalok megerősödhettek és egymástól, valamint szakemberektől is segítséget kaphatnak.

A foglalkozásokon résztvevő gyermekek és fiatalok különböző alkotásokon keresztül mutatták be családi, kortárs- és párkapcsolataikat, valamint azzal kapcsolatos élményeiket. A programban résztvevő fiatalok munkájuk elismeréseként egy újabb élménnyel gazdagodhatnak, a Kompánia Alapítvány munkatársai közös libegőzésre invitálták az alkotókat.

A legjobb alkotásokat díjazták, az első három helyezést elért alkotók élményfürdőbe, Tropicariumba és 4D-s moziba szóló páros belépőjegyekkel gazdagodtak.

Az alkotások a tanév végéig megtekinthetők a Nagy Imre ÁMK-ban.

“A feltétel nélküli elfogadás a legnagyobb élmény, amelyet ember átélni képes.” (C. G. Jung)

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !