Portik a Fogásszal végeztetett ki mindenkit

MNO

Portik Tamás rendelte meg a 90-es évek alvilági leszámolásait. Ezt vallotta egy volt keresztapa a Fővárosi Törvényszéken. Radnai László az Energol-ügyben 12 évet kapott, de Portik elfogása után elhagyhatta a börtönt egészségügyi okokból.

Elsírta magát a tárgyalóteremben Prisztás József lánya, akit tanúként hallgatott meg a Fővárosi Törvényszék. Azt állította, hogy nem tudott apja üzleti ügyeiről, és ügyfelei nevét is csak a médiából ismerte.

A tanú 1996-ban, a gyilkosság idején 18 éves volt, apja után 27 millió forintot örökölt, a vagyon többi része az élettársé lett. „Azért lettem 1 százalékban örökös, hogy ne rajtam keressék a vagyont” – mondta el Prisztás Júlia Ágnes a bíróságon.

Prisztás József lánya Portik Tamást nem ismerte. Ellentétben a koronatanúval, Radnai Lászlóval, a 90-es évek egyik alvilági vezetőjével. Az ő érdekeltségébe tartozott a luxusautókkal kereskedő Conti Car Kft. Ő is megforgatta pénzét az olajüzletben, akkor került üzleti kapcsolatba az Energol Rt.-vel és annak egyik igazgatójával, Portik Tamással. „Mindenek fölé helyezte saját magát, már egy kicsit ilyen filmes, maffiafeelinges volt ez az egész” – mesélte Portikról. Az ügy részleteiről bővebben a Hír TV beszámolójában.

Forrás: MNO

2 hozzászólás “Portik a Fogásszal végeztetett ki mindenkit” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    “Portik a Fogásszal végeztetett ki mindenkit”
    Nem értem a görcsölést a zügyön, ha már ennyire kategorikusan ki lehet jelenteni, mintegy befejezettnek nyilvánítva bizonyos történéseket!
    .
    Osszák ki a jogerőseket oszt’jónapot! 😀

Itt lehet hozzászólni !