Nem volt Csepelen gyermeksebészet, így meg sem szűnhetett

Csepel.info

Csepeli szakrendelő

A csepeli rendelő felújításakor a külcsín volt a prioritás, gyermeksebészetre nem jutott hely, de az épületgépészet és a vezetékrendszer is jobbára a régi maradt

Több, a csepeli MSZP-hez és az LMP-hez kötődő blogban és fórumon terjesztik a rémhírt, amely szerint 2013-tól kezdve megszűnt Csepelen a gyermeksebészeti ellátás – értesült a Csepel.info. Lapunk azonban úgy tudja, hogy a pletyka nem igaz: nem szűnt meg a gyermeksebészet, ugyanis nem volt Csepelen ilyen egészségügyi ellátás.

Ennél azonban rosszabb a helyzet. Információink szerint ugyanis hosszú ideig lehetőség sem lesz a kerületünkben gyermeksebészeti ellátás indítására, mivel a rendelőintézet és a gyermekrendelő 2005-ös és 2009-es tervezésekor Csepel MSZP-s vezetésénél a választási kampány szempontjai élveztek prioritást. Emiatt egyáltalán nem számoltak gyermeksebészet kialakításával, ami így fizikailag nem is férne el egyik rendelői épületben sem.

Információink szerint a rémhírt az LMP Zöld Csepel blogja és egy MSZP-hez kötődő gyűlöletblog terjeszti, amelyet úgy tudjuk, hogy a korábbi csepeli cenzor működtet. Információink szerint a rémhírek, álhírek terjesztése a szocialisták most indult kampányában is fontos feladata a kerületi MSZP-szervezeteknek. Pedig a kerület vezetése nem egyszer hangsúlyozta: hazugságok terjesztése helyett az MSZP-nek inkább bocsánatot kellene kérnie azért, mert 2010-ben eladósodva és a csőd határán, korrupció- és bűncselekmény-gyanús ügyek tömegével hagyták hátra az önkormányzatot, miközben 16 év alatt még a gerincutat és a csatornázást sem voltak képesek befejezni.

Kánikulában, hidegben szauna

Egészséges ember inkább messzire elkerüli a csepeli rendelőintézet épületét a kánikula idején, egyes helyiségekben ugyanis gyorsan harminc fok fölé szökik a hőmérséklet. Ez azonban nem valamilyen szélsőséges energiatakarékossági mánia következménye: a 2006-ban átadott épületbe információink szerint nem építettek be, de még csak nem is terveztek légkondicionálást, annak utólagos és teljes kiépítése így csillagászati összegekbe kerülne. Télen hasonló a helyzet: mivel a fűtés a külső hőmérséklettől függ, de nem szakaszolható, egyes részek túlfűtöttek, energetikai szempontból rendkívül pazarlóak. Ha belegondolunk, hogy az ordító hiányosságok nem valami közép-afrikai ország félreeső falucskájának rendelőjénél jelentkeznek így, a XXI. század kezdetén, az eset kicsit több, mint felháborító.

Azonban nem csak az “felejtődött el” a felújításkor, hogy nyáron légkondicionálásra is szükség lehet, télen pedig időnként nulla fok alá süllyed a hőmérséklet. A csepeli gyerekekre sem gondolhattak a tervezők, mert nem terveztek gyermeksebészetet. Sőt, ez később, a gyermekrendelő tervezésekor ismételten elmaradt. Ezért nem működött gyermeksebészet Csepelen, jövőbeni indítására pedig információink szerint a hely híján egyelőre nincs lehetőség.

Csepel.info

148 hozzászólás “Nem volt Csepelen gyermeksebészet, így meg sem szűnhetett” bejegyzésre

  1. Canci szerint:

    Ez azért nagyon aljas volt. Vaze, elterjesztik, hogy megszűnt valami, miközben nem is volt? TUDNIUK KELLETT. Ilyet tisztességes emberek nem tesznek.

  2. lolka szerint:

    Felnőtt sebészet azonban van! Egy új töréssel kerestem fel a rendelőt. A hölgy aki fogadott és illendően köszöntem, azt sem mondta, hogy ő kicsoda így joggal hihettem, hogy orvos (később kiderült ápoló). Az orvos a másik szobából felmérte a sérülésemet a röntgen után és az ápoló átirányított a Merényi kórházba röntgen felvétel nélkül. Ott végig csináltak minden vizsgálatot újra…(nyílt törés volt hét öltéssel és egy tetanusz)…akkor most hogy is van a sebészet…
    CSEPELNEK KÓRHÁZ KELL VÁLASZTÁSI ÍGÉRET VOLT! 70-75 EZER EMBER ÉL A KERÜLETBEN! (Nem lélegeztetőgép, de egy stadion árából talán kitelne)…

  3. Katka szerint:

    Ki a lópikula fizetné egy ekkora épület légkondicionálásának a költségét? Vihar a bilibe, az a lényeg csak pofázzanak, uszítsanak, az a lételemük!

  4. Éva szerint:

    Csepeli sebészeten én 4-éve jártam, / már új rendelő volt/ A történetem hasonló, de engem megröntgeneztek, oda is adták a felvételt /dvd/ viszont a Merényiben nem tudták megnézni ,mert a számítógépük régi típusú volt, így újra röntgen következett, ami nem igazán egészséges, majd helyére tették a törött porcokat , viszont állításuk szerint ezt Csepelen is eltudták volna végezni. Úgy látom itt semmi sem változott.

  5. ebihal szerint:

    Elolvastam a Zöld Csepelen lévő hírt. Abban az áll, hogy a 14 év alatti gyerekek
    sebészeti ellátása szűnt meg, és korrekten megadja , hogy hova fordulhatnak a szülők.
    Ezt az információt Tenk András önkormányzati képviselő tette közzé, sajnos a Csepeli
    Hírmondó nagyobb gondot fordít Szilárdunk fényképeire, mint az ilyen hírekre.
    És ha valaki tud magyarul, az azt is látja, hogy ez az információ, köszönő viszonyban
    sincs az info által jegyzett cikkel, ami viszont arra jó, hogy gyűlöletet keltsen.

  6. ebihal szerint:

    A sebészeten van, ill. volt néhány olyan orvos, aki korábban a kórházban főorvosi
    beosztásban dolgozott és komoly műtéteket végzett. Tehát a szakmai hozzáértés
    valószínűleg megvan, bár itt is vannak speciális területek. A kérdés csupán az, hogy
    az un. munkaköri leírásban foglaltak szerint mit tehetnek és mit nem.

  7. Matula szerint:

    “az épületgépészet és a vezetékrendszer is jobbára a régi maradt”
    Ekkora butaságot leírni! Bárki is írta a cikket, nem vette a fáradtságot hogy utána nézzen! A teljes gépészeti rendszer új! Az már más kérdés hogy milyen minőségű…
    A Zökd Csepel cikke egyébként nem rémhír! Olyannyira hogy nem csak a 14 év alatti gyerekek baleseti sebészeti ellátása szűnt meg, hanem úgy általában a baleseti sebészeti ellátás! Pontosabban csak baleseti sebészeti elsősegélyt nyújthat a rendelő!

  8. lolka szerint:

    “A kérdés csupán az, hogy
    az un. munkaköri leírásban foglaltak szerint mit tehetnek és mit nem.”
    -Eddig csak a Hippokratész esküről hallottam…
    -Az viszont más dolog, hogy egy sérülést megvizsgál egy orvos és akkor mondja: sajnos a mi felszereltségünkkel itt nem tudjuk ellátni, átküldöm a Merényibe…(igaz péntek délután volt)…

  9. bonifác szerint:

    Minél szaftosabb egy rém(ál)hír, annál jobb. Mit mondott Göring “elvtárs” ? Addig kell
    sulykolni, amíg el nem hiszik. Drága bolsijaink nagyon jó tanítványok.SZDSZLMP-vel
    együtt.

  10. lolka szerint:

    Matula szerint:
    2013. január 23., szerda – 18:46
    -Nyújt, vagy nyújthat…mert ha az utóbbi, akkor tekintsük semmisnek a gondolataimat, de ezt egy sérülttel is lehetne közölni alkalomadtán…

  11. Bugi szerint:

    Mekkora gyökér ez a komcsi banda. Hazudni azt tudnak. Elterjesztik, hogy 2013-tól megszűnt ami nem is volt… Én ezt a sunyi Polgár elvtárs oldalán is láttam, tehát nem csak az LMP-sek hazudnak,nem kell rájuk kenni. Az öreg kommerek is beszálltak.

    Az a hülye meg, aki szerint nem kell légkondi a betegeknek negyven fokos melegben, még mindig Kádár farkán pörög. Ébresztő, ez itt a XXI. század!

  12. Bugi szerint:

    Matula, sőt az SZTK is megszűnt. 23 éve.

  13. Matula szerint:

    Lolka: úgy tudom, valami hatósági engedély vagy jogosítvány hiánya miatt 2013 jan 1.-e óta csak elsősegélyt nyújthat!

  14. Matula szerint:

    Bugi! Nézz már utána…

  15. Vikianya szerint:

    Gyereksebészet nincs. De gyerekfülészet sincs (az SZTK-ban dolgozó fül-orr gégészek nem értenek a gyerekekhez!!! A lányom egy okos miatt 10 napig feküdt egy jól eltalált kezelés után a Tűzoltó utcai kórházban, a fiamat meg hajszál híján megsüketítették ennek egy éve)
    Ha valakinek a gyermekével komoly gond van fáj a füle és lázas is mellé, borzalmas azt a 3-4 órát végigülni. A gyerkőcök szenvednek!!!!! Ez is fontos lenne!!!! A másik pedig a bőrgyógyászat. Én mondom, vicces főleg ha három gyerekkel kell ott ülni!!!!!!! Szeptember 3.-án évnyitó után mentünk le 14 óra 14 perckor már rendszerbe voltunk. 18 előtt kerültünk sorra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez se túl normális!!!!!!!!! Sajnos. 🙁

  16. szigetország szerint:

    Ilyen elánnal azt is írhatták volna, hogy a csepeli SZTK-ban megszűnt a szívsebészet. Mert ugye az sem volt sosem.
    Vagy megszűnt a plasztikai sebészet. Mert az sem volt.

    Nagyapónak igaza van: ha a kommunista kinyitja a száját, hazudik…

  17. Bugi szerint:

    Miután a Fidesz nem zárt be se iskolát, se művházat se rendelőt se kórházat, csak halkan kérdem: kik is voltak akik ezeket megtették?

  18. Matula szerint:

    valaki linkelje már be

  19. Matula szerint:

    Most komolyan mondom: keresem azt a hírt ahol ezt valóban leírták! Hol van?

  20. ebihal szerint:

    Érdekes, a csepelújság.blogon is a Tenk féle levelet tették közre. Ki keveri itt
    a szart?

  21. szigetország szerint:

    A félkegyelmű Wermer gyűlöletkampányának része a csepeli akció. Hazudni, gyűlölködni — ez a szocialisták lételeme.

  22. Bugi szerint:

    Komcsi bagázs! Tudjátok milyen osztályok szűntek meg 2010 októberében? A korruptológia, a sikkasztológia és a gyilkológia. Mind komcsi álgyógyászat volt.

  23. ebihal szerint:

    szigetország, Bugi, bonifác!
    Egyáltalán elolvastátok a fenti cikket? A cikk két blogra hivatkozik, melyek állítólag
    azt a rémhírt terjesztik, hogy megszűnt a gyereksebészet. Ezzel szemben mindkét
    blogon azt írják, hogy a 14 év alattiak sebészeti ellátása szűnt meg, ráadásul ezt
    egy önkormányzati képviselő hozta nyilvánosságra.
    Ebből egy dolog ami biztos, bennetek annyi tisztesség sincs, hogy a leírt tényeket
    figyelembe vegyétek.

  24. Paul szerint:

    Itt olvasható a Tenk féle valótlanság.
    http://zoldcsepel.blog.hu/

    Az Mszp-s vezetés nem is kért engedélyt gyermek sebészetre, tehát nem is volt. Az, hogy elsősegélybe részesítették a balesetet szenvedő gyerekeket, az természetes.
    Egy gyerek csontozata más mint egy felnőtté, és bizony felelősséggel tartozik a beteg ellátásáért. Tehát mielőtt az komcsik, és a “zöldek” rémhírt terjesztenek nézzenek utána.
    Bizony Tenk úr!!

    A fülészettel ugyan ez a helyzet, arra is engedély kell, és teljesítmény volumen korlátot kell kérni minden szakellátáshoz, így a gyerek fülészetre is. De az Mszp-s vezetés erre nem tartott igényt, mert a Dél-pesti kórházat favorizálta Szolnoki Andrea, (SZDSZ-LMP) akinek köszönhetjük a Kórház bezárásának az ötletét is. Sok hasonló lukra futást kívánok MSZP-LMP összeborulásnak!!

  25. Paul szerint:

    Ebihal!

    Ami nem volt az, hogy szűnhet meg?? Magyarázd már el.
    GYERMEKSEBÉSZET NEM VOLT ÉS NEM IS LESZ AMÍG BUDAPESTHEZ TARTOZIK CSEPEL!!!!

  26. kispajtás szerint:

    “Egészséges ember inkább messzire elkerüli a csepeli rendelőintézet épületét…” – olvasható fentebb. Micsoda blődség, ki az az egészséges barom, aki csak úgy, szórakozásból bemegy az sztk-ba, egy vizeletleletet csináltatni?
    A sebészet meg egyébként sem ér egy kalap sz..t se, tavaly nyáron este háromnegyed hétkor mentem be az elvágott kezemmel – amiből egy órája dőlt a vér – és már a recepciónál elhajtott egy arrogáns nő, hogy a sebészeten már nincs senki, különben is a gépet is kikapcsolta már. A barátomat, aki előtte odatelefonált és elkísért, az előbb említett hölgy csúnyán leteremtette, hogy mi a fenének telefonálgat. Szóval kiosztásban volt részem, elsősegélyben nem. Tíz évenként egyszer van valamiért szükségem orvosra, ha ennyire telik az adómból és a tb. járulékomból, megette a fene.

  27. lolka szerint:

    Matula szerint:
    2013. január 23., szerda – 19:01
    -Az esetem egy éve volt…de azért köszi…

  28. Matula szerint:

    Lolka: nem azért írtam, mert ez magyarázat lenne az esetedre…
    Sajnos tudjuk hogy a magyar egészségügyben nem úgy gurulnak a dolgok ahogy kellene.
    Tenk András egyszerűen csak nem volt elég alapos. Ebben a formában talán nem kellett volna leírnia amit leírt, de a pánikkeltéstől azért ez messze van.

  29. Matula szerint:

    “sebészeten már nincs senki, különben is a gépet is kikapcsolta már”
    kispajtás! Ezt itt ki merem jelenteni hogy nem igaz! Este nyolckor kapcsolják ki a gépet, esetleg előtte pár perccel! A sebészeten is este nyolcig mindig van valaki! Az arrogáns nő igaz lehet, sejtem kire gondolsz…

  30. Menyhért Péter szerint:

    kedves csepeliek!
    Évekig dolgoztam az egészségügyben non profit szervezetekben, így legalább egy középiskolás szintű szakmai rálátásom van a témáról.

    A cikk dilettáns és névtelen szerzője láthatóan elvakult fideszes, mert a józan ész és a korrekt újságírói tájékoztatás helyett inkább a fröcsögő, az ellenzék bemocskolásán kívül semmi érdemi információt nem tartalmazó szennyirományt hozta létre.

    Nézzük a tényeket. Tenk András blogján egy teljesen korrekt, de láthatóan nem egészségügyi szakember tiltakozását olvastam, az önkormányzattól joggal elvárható lakossági tájékoztatás hiányáról.

    Persze, az András, mint földrajz-környezetvédelem szakmai képesítésekkel rendelkező tanárember, nem tudhatta, hogy amiről ő azt írja: “Csepelen az SZTK-ban megszűnt a 14 év alatti gyerekek sebészeti ellátása” igaz ugyan, de semmi köze sincs a gyermeksebészet szakterülethez!

    A Csepeli szép nevű és csudacsicsa szakrendelőben ugyanis a hatalomátvétel óta MEGSZŰNT a TRAUMATOLÓGIA,azaz a baleseti sebészet!
    Hol is tájékoztatták erről a csepeli embereket?? Úgy tűnik sehol, mert a mi vezetőink egy fenékkel sok lovat ülnek meg egyszerre, és nem érnek rá ilyen apróságokkal (a polgárok tájékoztatása) foglalkozni.

    A baj nem azért a sok ökörségért jött létre, amit az egyébként valóban létező problémákból próbál hatalmas sz..rkupaccá gyúrni csekély értelmű újságíró barátunk.

    Az ok sokkal egyszerűbb: NINCS ORVOS, és NŐVÉR!
    Csepel önkormányzata inkább fizet ki 6 millió ft jutalmat a Csevak nagyhatalmú vezérének, mint hogy ebből kifizessen 2 azaz kettő átlagos egész éves traumatológusi fizetést!
    Fontosabb Csepelnek, hogy az önkormányzat főemberei 10 milliós autókban, közpénzen autókázzanak, mint hogy ápolónőket, szak-asszisztenseket alkalmazzanak.
    Vajon a polgármester teljes egészében csepeli közpénzből fizetett közlekedéseire mennyi költségtérítést vett fel a Parlamentben; a Fővárosi Önkormányzatnál?
    Miért nem hozza nyilvánosságra Németh Szilárd, hogy mennyi közlekedési költségtérítést kapott a különféle szervezetektől, miközben a csepeliek pénzéből utazgat?

    2010. elején még volt alkalmam baleseti ellátásban részesülni az sztk-ban: normális felszerelés, szép kisműtő, és hozzáértő személyzet végezte a dolgát.

    Jött az ostoba kórházat – Csepelnek választási hazugságaival, miközben a Csodacsicsa Tóth Ilona egészségi központban csupán a szakemberek megfizetésére nincs elegendő pénz!

    Tavaly év végén viszont pofára estem, mert a mi szilárdunk inkább látszat-marhaságokra költi el a közpénzt, ahelyett, hogy plusz forrást biztosítana a csepeliek ellátása érdekében!
    Amikor elvágtam a kezem, és este hétkor az sztk-ból elzavartak a merényibe, amiről azt sem tudtam hol van, és hogy jutok el oda, biztos agyoncsaptam volna bármelyik önkormis fővízfejűt!

    Nagy nehezen eljutottam oda, ahol csekély 5 órás várakozás után, a lepusztult kórház dzsuvás, ócska műtőében, egy agyonhajszolt traumatológus összevarrta a kezemet.
    Bár a kitöltött papírok szerint 20.15-kor távoztam a merényiből, azért a sógorom kocsijával hajnali 2 körül vissza is értem Csepelre!
    Hazugság az egész egészségügy, de vajon melyik beteg fogja bántani azt az orvost, aki tisztességesen,korrekt módon segített rajta?

    Visszatérve a gyermeksebészet-dilettantizmusra.
    Sohasem volt az sztk-ban gyermeksebészet, de nem is kellene, ha LENNE CSEPELNEK TRAUMATOLÓGIÁJA!

    Ha a mi áldott polgármesterkénk nem a pénzt meg a közfeltűnést hajszolná folyton újabbnál újabb 10%-kommandókkal, meg egyebekkel, hanem elvégezné azt a munkát, ami a POLGÁRMESTER dolga, akkor lenne Csepelen NORMÁLIS egészségügyi szolgálat.
    Üdv menyus

  31. kispajtás szerint:

    Hát, baszki, én álltam ott hét óra előtt vérző kézzel és úgy elhajtott az a női hölgy, mint a szél. Annyit azért megtett, hogy odatelefonált a sebészetre és az ápolónővel való beszélgetés után kiadta az utamat, menjek a Nyírőbe… Még jó, hogy a barátom velem volt.
    De ha szerinted nem igaz, ami velem történt, az legyen a te bajod! Engem mindenesetre mélységesen felháborít.

  32. Ditte szerint:

    Az m1-en most megy az országunkat lejáratni kívánó osztrák film, érdemes nézni, lehet ámulni a hazaárulók pofátlanságán.

  33. kispajtás szerint:

    Matula:
    Mint már említettem, szerencsére ritkán veszem igénybe a “magasszintű” egészségügyi ellátást, fogalmam sem volt, hogy számítógépen irányítják a betegeket, nem az ujjamból szoptam, a hölgy harsogta, hogy már kikapcsolta a gépet – és még hét óra sem volt.
    Velem történt az eset, mondhatod, hogy nem igaz, de én meg állítom, hogy sajnos ez van a csepeli sztk-ban.

  34. Menyhért Péter szerint:

    kedves Paul!

    Ostoba hazugságok alapján nevezed “rémhírterjesztőnek” azt a képviselőt, aki nm tett mást, csak a maga civil módján leírta az igazságot!

    HA VAN A MOCSKOLÓDÁSON KÍVÜL IS AGYI KAPACITÁSOD, máskor kérdezz meg előbb hozzáértő embereket, mielőtt hülyeségeket írsz.

    A balesetet szenvedő gyermeket NEM gyermek-sebész, hanem traumatológus sebész látja el, mivel a baleseti sebészet egy meglehetősen nehéz, külön szakvizsgához kötött területe a sebészi munkának.

    Mellékesen egyike azon orvosi szakmáknak, ahol szinte semmi paraszolvencia nincsen.

    Üdv menyus

  35. Menyhért Péter szerint:

    Ja, csak úgy mellékesen, kedves fidesz hívők!

    A bölcs vezérünknek köszönhetően, lehet, hogy lassan sebész sem lesz a szép nagy sztkánkban, mert az egyik sebész dokink is nyugdíjból visszacsábított ember.

    Most van két sebészetünk, de lehet, hogy hamarosan csak felirat lesz, mert önkormányzatunk bölcs vezére inkább a közmű szolgáltatókat hajkurássza a tragikus csepeli orvoshiány megoldása helyett!
    üdv menyus

  36. Canci szerint:

    Ki ez a Menyhért? A traumatológia ezer éve megszűnt Csepelen, mint ahogy a kórház is. Mindkettőt az MSZP-SZDSZ-es főváros záratta be, a csepeli vezetők sunnyogása, néha aktív segítsége mellett. Tóth Mihály MSZP-s polgármester megígérte, hogy minden tőle telhetőt megtesz a kórházért, majd elment nyaralni amikor a kórház sorsát megpecsételték a fővárosban. Úgy tudom, hogy Demszky olyan mélyen aludt a kórház sorsának tárgyalása közben, hogy lefittyent a feje.

    Gondolom ez a Menyhért akkor Tóth Mihállyal együtt mehetett nyaralni, ugyanis vagy az emlékezete hiányos, vagy az igazmondása lukacsos.

    Azon vitatkozni, hogy a 14 évesek sebészete nem volt vagy a gyermeksebészet sem volt, lényegtelen. Egy 14 éves nem felnőtt,nem időskorú, hanem gyerek.

  37. Krisz szerint:

    Ha sebészhiány van, akkor miért küldik el a sebészeket? Úgy tudom februártól még kevesebb orvos lesz…

  38. “A traumatológia ezer éve megszűnt Csepelen, mint ahogy a kórház is.”
    Nem lehessen az hiszen Csepel Árpád földje tavaly ünnepelte alapításának 300. évét! ))) 😛 (((

  39. CsepeliNo1 szerint:

    Ekkora baromságot!

    De borzasztó, hogy Csepelen ilyen (város)vezetők vannak most hatalmon!

    Lehet, hogy Gyermeksebészet nem volt, de a gyerekeket is ellátták! Lassan mondom, hogy minden Fideszes megértse: E L L Á T T Á K ! ! ! ! !

    Idén Január 1-től viszont nem látják el a gyerekeket, hanem minden esetben továbbküldenek.

    Másik, fikázzák az épületet!
    Kedves Fideszesek! Maguk mennyit “tettek” bele ebbe a projektbe? Szerintem ezt ne firtassuk, mert csak Ti jártok rosszul.
    Ja, bocs! Már értem! Én hülye! Biztosan így akartok megszabadulni a rendelőintézettől: Egészséges ember inkább messzire elkerüli a csepeli rendelőintézet épületét a kánikula idején, egyes helyiségekben ugyanis gyorsan harminc fok fölé szökik a hőmérséklet. Ez azonban nem valamilyen szélsőséges energiatakarékossági mánia következménye: a 2006-ban átadott épületbe információink szerint nem építettek be, de még csak nem is terveztek légkondicionálást, annak utólagos és teljes kiépítése így csillagászati összegekbe kerülne. Télen hasonló a helyzet: mivel a fűtés a külső hőmérséklettől függ, de nem szakaszolható, egyes részek túlfűtöttek, energetikai szempontból rendkívül pazarlóak. Ha belegondolunk, hogy az ordító hiányosságok nem valami közép-afrikai ország félreeső falucskájának rendelőjénél jelentkeznek így, a XXI. század kezdetén, az eset kicsit több, mint felháborító.

    CSELES, NEM MONDOM! Vagy inkább PARASZT!

  40. Canci szerint:

    Krisz: huszonhárom éve csökken az orvosok száma. Az, hogy működik még magyar egészségügy, nem kis részben az erdélyi, kárpátaljai és vajdasági orvosoknak, nővéreknek köszönhető.

    Ahhoz, hogy ez a helyzet megszűnjön, két dolog kell. Az első, hogy ovosi egyetemre (is) és ne csak bölcsészképzésre menjenek a fiatalok, a második, hogy maradjanak itthon.

  41. Canci szerint:

    CsepeliNo1: nem a gyerekek ellátásáról van vita, hanem a gyereksebészetről.

  42. Matula szerint:

    Canci!
    Idézem Tenk Andrást:

    “Azért jól indul a 2013. év Csepelen (is). Újabb nehézségekkel kerültek szembe a gyerekes családok.
    Kár, hogy erről egyik helyi média sem írt eddig semmit.

    Csepelen az SZTK-ban megszűnt a 14 év alatti gyerekek sebészeti ellátása, csupán elsősegélyt nyújtanak.

    A területileg illetékes gyermeksebészeti ellátás a Józsefvárosban van.”

    Most akkor miről is van vita?

  43. Canci szerint:

    A képviselő itt azt írja, hogy megszűnt a gyereksebészet, csak elsősegély van. Amit ez a CsepeliNo1 meg letagad azzal, hogy az sincs.

    Tisztességtelen dolog olyan dolgokkal riogatni, amelyek nem igazak. Egy képviselőnek lehetne annyi esze, hogy nem tesz ilyet. Gondolom a CsepeliNo1 meg MSZP-s képviselő lehet, mert még többet hezudik, és még a nevét sem vállalja.

  44. “CsepeliNo1: nem a gyerekek ellátásáról van vita, hanem a gyereksebészetről.”
    Nem!
    A vita a gyerekek sebészeti ellátása és a gyereksebészeti osztály közötti különbségen folyik!
    Mi volt és mi nem volt! Mint a mesében!
    Majd jön a zÖreg Farok és megmagyarázza! 😛

  45. Jonh Doe szerint:

    Nem értem miről van itt vita? Tenk mondott valamit, amit általános iskolai szintű szövegértéssel definiálni lehet. Az érem másik oldala, hogy ezt megkeverni és félremagyarázni is lehet, de ebben az esetben az eredeti szöveszerkezettel nem fog egyezni a válasz.

  46. szigetország szerint:

    Amikor a kormány azt szorgalmazza, hogy a magyar közpénzből kiképzett orvosok ne hagyják el az országot, vagy fizessék vissza a tandíjat, ha külföldre vándorolnak, a diákok a szocialisták cinikus támogatásával habzó szájal tiltakoznak a kormány ellen. Gyakorlatilag azért tüntetnek, hogy ne kelljen magyar embereket gyógyítaniuk. Aminek a következménye az, hogy nincs elég orvos, sebész, amit most a csepeleik is a bőrükön éreznek.
    Tenk Andrásnak és a szocialistáknak azért kellene felemelniük a szavukat, hogy a magyar orvosok itthon gyógyítsanak, ha már a magyar állam kifizette a taníttatásukat.

  47. Gordon szerint:

    Má’ megint össze vissza hazudoznak a szociálliberálisok.
    Igaza van Nagyapónak, mikor azt mondja, hogy ha a kommunista (és “?!”) kinyitja a száját… ha kinyújtja a kezét….

  48. felix szerint:

    Tulajdonképpen minimum 8 évig mindenkit az állam taníttat.
    Meg kéne tiltani a külföldi munkavállalást.
    Amire figyelni kell az nem más minthogy lehetőleg senkit ne fizessenek meg a munkájáért csak a 2 vagy több helyen tevékenykedő politikusokat akiknél nem lehet kötelező nyugdíj korhatár.

  49. szigetország szerint:

    Ha az eredeti hír forrása a szélsőbaloldali szennylapként számon tartott és a régi hazudozó hagyományokat megőrző internetes csepel újság, nem lehet mést feltételezni, minthogy rágalmaznak, gyűlölködnek a “baloldali értékek” jegyében.

    A szélsőbal képtelen elviselni, hogy létezik centrum is, s az emberek többsége irtózik a balszélén gyűlekező véresszájú gnómoktól.

  50. ebihal szerint:

    szigetorazág!
    Kivártál egy kicsit, hogy aztán újra lemehess aljasba? A gyűlölködést a saját
    hozzászólásaidban tetten érheted!

  51. ebihal szerint:

    Canci!
    A képviselő nem azt írta, hogy megszűnt a gyereksebészet, hanem, hogy megszűnt
    a 14 év alattiak sebészeti ellátása. A kettő nem ugyanaz!

  52. Gordon szerint:

    A jól ismert werberi gyülőletkampányt folytathatja az mszp-lmp a mostani produkciójával.

  53. Manitu szerint:

    Emlékszem, hogy 2002-ben azzal kampányolt Podolák meg Avarkeszi, hogy az augusztus 20-i tűzijáték megrendezése helyett vastüdőket fognak venni. Mi történt? Bezárták még a kórházat is.

    Nézzük csak mit tett az MSZP:

    – bezárták a kórházat
    – nem építettek gyereksebészetet
    – aztán az LMP-vel egyetemben kijelentették, hogy a gonosz Fidesz miatt nincs kórház, és még a gyereksebészet is megszűnt.

    Nagyapónak igaza van. Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  54. lucifer szerint:

    A húgyagyú fideszesek megint terjesztik a gyűlöletet, a hozzá nem értő analfabéták meg tapsolnak nekik. Úgy látszik, mára a hozzánemértés a menő! Ez csúcsosodott ki Szilárdunk minapi TV szereplésében is, meg az itteni fideszes hozzászólásokban is. A Szilárd, vagy a főpapagája, az Attila elköhinti magát, a papagájkórus meg tovább fütyüli a hazugságokat.
    A szakorvosi rendelő felújítási munkáiba volt némi betekintésem. 7,6 milliárd Forint volt a felújítás előirányzott költsége. Ami ebbe belefért, az be is lett építve. A munkálatok alatti betegellátást az akkori orvosigazgató, Ugocsai főorvos úr és csapata nagyon jól megoldotta. Köszönet érte. Ha pedig az épület fűtésével, illetve a légkondíciójával kapcsolatban a fideszeseknek kifogásolni valója van, rajta, az állítólagosan megtakarított milliókból pótolják a hiányzó felszerelést.

  55. szigetország szerint:

    ebihal!

    Ki gyűlölködik?
    Vajon ki dobta be azt az álhírt, hogy az SZTK-ban megszűnt a gyereksebészet?
    Ki ragaszt ki gyűlölködő plakátokat a városban? Honnan van pénz a gyűlölködő plakátokra?
    Ha Csepelen az MSZP nem a gyűlölködő plakátokra fordítaná a pénzt, hanem a gyereksebészetre, akkor — talán — volna gyereksebészet is.

  56. szigetország4
    Tényleg ennyire Gyagya vagy?!
    A kedvedért, ha már lusta vagy elolvasni idehoztam a hírt.
    .
    “Csepelen az SZTK-ban megszűnt a 14 év alatti gyerekek sebészeti ellátása, csupán elsősegélyt nyújtanak.”
    ,
    Olvasd át néhányszor, szépen lassan és gondold át!
    Utána talán megérted, hogy mi szűnt meg! ))) 😛 (((

  57. Bugi szerint:

    Gyűlöletkeltés = MSZP. Mit hazudoznak már megint?

  58. Hárosi László szerint:

    Kár, hogy gyermek szívsebészet, gyermek onkológia, gyermek idegsebészet, sőt még gyermekkórház sincs ícsepelen! Hát nem felháborító…

  59. vitéz bihari Grün szerint:

    De egy gyönyörű kupleráj lassan de biztosan már érik!
    Az is eredmény! 😛

  60. kiskovi szerint:

    Én inkább a felnőtt sebészet megszűnését várom, ennyire alja hellyel ritkán találkozik az ember. A Csepeli sztk a legrosszabb, ahova ember kerülhet – tisztelet a kivételnek, de azok nem tudom miért vannak itt?

  61. Bugi szerint:

    Őrültek háza sincs a rendelőintézetben. Pedig kellene.

  62. Bugi!
    Ha rendesen szeded a pirulákat és nem töltesz rá felcsúti kordonbontót, akkor tünetmentes lehetsz a hátralévő másfél évre! 😛

  63. ebihal szerint:

    Gordon!
    És érdemben?

  64. ebihal szerint:

    szigetország!
    Lehet, hogy Te nem ismered a fogalmakat? Olvasd el a saját 23:59 -esedet, esetleg
    lapozz bele az értelmező szótárba! Ti a kritikát nevezitek gyűlöletnek, valószínűleg
    féltek, hogy kiderül a hozzánemértésetek. Hazugság hengerről beszéltek, pedig csak
    be kellene bizonyítani az igazatokat, természetesen nem lózungokkal. Konkrét kérdésre
    eddig sosem válaszoltatok, vajon miért?

  65. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Canci!
    Azt írtad: “Ki ez a Menyhért?”
    Én egy csepeli polgár vagyok, szemben veled, aki csupán egy mocskolódó anonim féreg vagy.

    Azt írtad: “A traumatológia ezer éve megszűnt Csepelen, mint ahogy a kórház is. Mindkettőt az MSZP-SZDSZ-es főváros záratta be, a csepeli vezetők sunnyogása, néha aktív segítsége mellett.”
    Tipikusan elvakult politikusi szemétkedéseddel egyetlen baj van: mielőtt az ostobaságaidat leírod, nem nézel utána a dolognak.
    A csepeli SZTK-ban a Jahn Ferenc kórház sürgősségi osztályának traumatológiai telephelyeként volt a fideszig baleseti sebészet. Ez már évekkel a csepeli kórház aktív státuszának megszüntetése után volt.
    Nekem van egy 2010. márciusi beutalóm, amellyel az országos baleseti intézetből a csepeli sztk traumatológiájára irányítottak a további ellátás lefolytatására.

    Szánalmas ez a politikai botránykeltés, ami itt folyik!
    Az önkormányzatnak, a polgármesternek azonban az emberek tisztességes egészségügyi ellátásával kellene törődnie nem a tv-kben tetszelegni valamiféle nemetmegmentői álcában!
    Üdv menyus

  66. Manitu szerint:

    Menyus, hiába próbálkozol a másokat mocskoló meg férgező – egyébként már megszokott – stílusoddal, Tenk jó nagy baromságot állított, és az MSZP-vel karöltve már megint olyasmit akarnak beültetni az emberek fejébe, ami hazugság.

    De ez téged nem zavar. Ugye? A stílusodról meg annyit, hogy sokak szerint a stílus maga az ember.

  67. Tóth Kati szerint:

    A szocik által bezárt Csepeli Kórházban a 70-es években volt gyerekosztály,de azt még a kommunisták megszüntették.A csepeli Sztk-ban soha nem volt gyereksebészet,megint lukra ugrott az aki az ellenkezőjét állítja.A Jáhn Ferencben volt gyereksebészet,de azt szintén a szocik szüntették meg,ahogy később az ottani gyerekosztályt is.A gyerekeknek nincs szavazati joguk,így szerintük ellátni sem érdemes őket,ha betegek.

  68. Éva szerint:

    Kedves Menyhért Péter. Végig olvasván írását melyben hosszan szidja Csepel vezetését, szeretném a figyelmét felhívni a következőre. A csepeli SZTK–BAN van baleseti sebészet. Ezt még az ott dolgozó személyzet is tudja. Kisebb műtéteket el is szoktak végezni. Az orvos illetve a nővérhiány lehet hogy igaz, de ilyen probléma más kerületben is előfordul.Ha a “RÉGI ÖNKORMÁNYZAT vezetői becsületesebben végezték volna a feladataikat kötelességüket , sokkal könnyebb lenne az életünk itt a kerületben. Nekem ez a véleményem,és miután itt születtem és a mai napig itt élek tudok különbséget tenni a régi valamint az új vezetés között.

  69. CsepeliNo1 szerint:

    Csepelen január 1-től megszűnt a Traumatológia.
    Ezen az osztályon látták el például a sérülést szenvedett betegeket (gyerekeket) is!
    Ez tény, tehát nem Én hazudok, hanem Ti nem tudjátok.
    Párotoknak az előző írásom ezen része “Lehet, hogy Gyermeksebészet nem volt, de a gyerekeket is ellátták! Lassan mondom, hogy minden Fideszes megértse: E L L Á T T Á K ! ! ! ! !

    Idén Január 1-től viszont nem látják el a gyerekeket, hanem minden esetben továbbküldenek.” sok volt.
    Akkor ezt biztosan megértik: hazudtunk reggel, délben meg este (na, mehettek tüntetni)!
    Viccet félretéve, tehát Tenk András, és a civil szervezet is igazat mondott!
    Ami biztos, a FIDESZ HAZUDOTT!!!!! Ez már úgy látszik Csepelre is elért!
    GRATULÁLOK!

  70. Bugi szerint:

    CsepeliNo1: már megint hazudsz.

  71. ebihal szerint:

    Manitu!
    Mit állított Tenk András? Olvasd már el az eredeti szöveget, ne azt megkevert szart,
    amit az info idehányt!

  72. robi szerint:

    Nem értem a vitát.

    1./ Ki akadályozza meg az önkormányzatot, hogy olyan osztályokkal töltse fel a rendelőt, amilyenre a kerületi lakosoknak szüksége van? Ne itt fröcsögjenek a mamelukok, hanem intézkedjenek, dolgozzanak!!! Töltsék meg a rendelőt élettel, ha tudják!

    2./ Bugi légkondit hiányol, szegénykém.
    2.1/ ahonnét szalajtottak, ott milyen légkondi volt a sáros faluban?
    2.2/ Légy szíves, sorold fel azokat a külvárosi rendelőket, ahol légkondiról tudsz?

    Én örülök, hogy nem olyan málló vakolatú rendelőbe járok, mint amilyeneket néhány pesti kerületben láttam. Akinek meg az egykoron rossz hírű kórházra támad nosztalgiája, kérjen – stadion helyett – egyet a gazdától.

  73. Bugi szerint:

    Ha a gyereksebészetet annyira akarták a csepeliek, akkor miért nem csináltak a kommancsok? Mert nem is akartak! Most melyik osztályt kellene szerintetek megszüntetni, csak mert a csepeli MSZP-s vezetés egy rakás szerencsétlenség volt, ha nem lopásról volt szó?

  74. hajós szerint:

    Ne gyűlölködj már annyit, Budi! Meg fog ártani.

  75. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Manitu képviselő úr, fidesz frakció gyöngye!

    Tudod, én csak azokat szoktam “mocskolódó anonim féreg”-nek nevezni, akik valóban azok.

    Ha tisztességes ember lennél, akkor a szerinted:”másokat mocskoló meg férgező – egyébként már megszokott – stílusoddal” szövegedre már ezerszer hozhattál volna példát a csepelinfo archívumából.

    A valóság azonban kedves képviselő úr mindig engem igazol, mert kizárólag azokat az embereket (téged, meg a képviselő haverodat is no és hogy is hívják??) nevezem mocskolódó férgeknek, akik visszaélve az anonimitás tisztességes eszközével, másokat szidnak, mocskolnak, lejáratnak.

    Az én stílusom teljesen logikus és korrekt. ha te egyetlen példát is tudsz hozni az állításom ellen, tessék, sokadszorra is itt a lehetőség.

    Te azonban csak egy ostoba, gombnyomogató fidesz birka vagy, aki még arra is lusta, hogy néhány kattintással bizonyítsa az igazát.

    Azt írtad, hogy: “Tenk jó nagy baromságot állított, és az MSZP-vel karöltve már megint olyasmit akarnak beültetni az emberek fejébe, ami hazugság.”

    Hogy lehetsz ennyire primitív Nem zavar, hogy abban a pillanatban kiderül az ostobaságod, amikor valaki rákattint az itt is megtalálható blog linkre.
    Igazad van: “… a stílus maga az ember.”

    A kettőnk közti különbséget bárki megláthatja, ha a leírtakat a valósággal szembesíti.

    Őszintén sajnálom a fideszt, hogy csak ilyen kaliberű emberei vannak.
    Üdv menyus

  76. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Éva!

    Én annyit állítok az én rendelkezésemre álló dokumentumok alapján, hogy Csepelen 2010 elején még volt baleseti sebészet, de tavaly év végén már nem.

    Hogy mióta nem kaptak az ÁNTSZ-től traumatológiára működési engedélyt, – melyhez kizárólag a szakszemélyzet hiányzik – azt nem tudom, de már nincsen.

    Azt írta:”… hosszan szidja Csepel vezetését,…”
    Igen, szidom,mert ez az ő felelősségük! A polgármesternek talán nem tv sztárként kéne villognia, hanem Csepel ügyeivel, bajaival kellene foglalkoznia.
    Miért vállalta el a polgármesterséget, ha alkalmatlan rá?
    Miért az ostoba “rezsicsökkentő kommandó” nevében tetszeleg, ahelyett hogy Csepel katasztrofális egészségügyével foglalkozna?

    Azt írtad: “Ha a “RÉGI ÖNKORMÁNYZAT vezetői becsületesebben végezték volna a feladataikat kötelességüket , sokkal könnyebb lenne az életünk itt a kerületben. Nekem ez a véleményem,és miután itt születtem és a mai napig itt élek tudok különbséget tenni a régi valamint az új vezetés között.”

    Kicsit sem zavar, hogy 2010 óta megállt a élet Csepelen, mert kizárólag az létezik, és úgy működik, ahogyan a mi bölcs szilárdunk kitalálta.
    Nem mondta senki ennek az embernek, hogy a polgármester KÖTELESSÉGE a helyi polgárokat szolgálni, s nem fordítva???

    Minek vállal el annyi állást valaki, ha nem képes teljesíteni a kötelességét?

    Én tiszta szívemből harcoltam a szocik hülyeségei ellen 16 éven keresztül, és ha mondandóm volt, időnként eljutottam hozzájuk is, személyesen.

    Én barom, németh szilrárdra szavaztam, mert nem volt jobb alternatíva.
    Lassan, már a cenzúrázott Csepel újság is különb volt, mint amivé a csepelinfo rövid két év alatt lezüllött!
    Üdv menyus

  77. Bugi szerint:

    Egy dologban igazat adok Menyhért Menyus Histericusnak. Tényleg barom. De nem azért, mert Németh Szilárdra szavazott, hanem mert az LMP jelöltje, akire szavazott, biztosan nem Németh Szilárd volt.

  78. Jonh Doe szerint:

    Állítolag a baloldal gyűlölködik? 🙂

  79. szigetország szerint:

    Kedves Menyus!

    Mire ez a sok lihegés?
    Úgy csapódtál erre a témára, mint légy a mocsokra.
    Szerintem mindannyian jobban járnánk, ha takarékra álíltanád magad.

  80. Canci szerint:

    Kedves Menyhért Péter!

    Én nem mondtam rád, hogy mocskolódó féreg vagy, mivel ilyet még a rokonaimra, vagy a velem vitatkozókra sem ordibálok ok nélkül, nemhogy ismeretlenekre. Ha te ilyen sunyi kis gyökér vagy, hogy ennyit tudsz azokkal szemben, akik nem értenek veled egyet, akkor te aligha élhetsz egészséges családban, már ha egyáltalán neked van családod.

    Ha pedig egy ici-picit is konyítanál az egészségügyhöz, akkor pontosan tudnád, hogy 2003-ban az MSZP-SZDSZ-es főváros a csepeli MSZP-s kerületi vezetés tudtával, beleegyezésével, és a csepeliek hülyítésével, Horváth “Afganisztán” Gyula elvtárs-pajtás röfögése mellett zárta be a csepeli kórházat. Méghozzá ugyanazzal az aljas kritikával, mely szerint azokban a szakellátásokban, amelyek nem voltak a csepeli kórházban, nem járnak a csepeli kórházba a csepeliek.

    Két kérdésem lenne:

    1. Miért hazudsz?
    2. Csak nem akarja az MSZP a csepeli rendelőt is bezárni?

    Amikor a kórházat bezárta a bandátok, akkor is ezzel kezdődött: dilettáns “szakértők” olyan ellátások színvonalát hiányolták Csepelen, amelyek nem is voltak Csepelen. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy azt az aljas kampányt is te szervezted.

    Csak nem akarjátok bezárni a csepeli rendelőt is?

  81. nagyapó szerint:

    Canci! Nem kell megsértődni. Ezen az oldalon szerepel Ságvári et, mind a 32 nevével. Az eetásaknak nem a téma a fontos, hanem, hogy beírják 22-vel több, 2milkó, Pista, a k… anyád, vagy cigány Orbán. Részükről ez a vita.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  82. Matula szerint:

    Azért ez hihetetlen! Drága Fidesz hívők! Szálljatok már magatokba! Nem veszitek észre hogy ezzel a cikkel és a hozzá fűzött kommentjeitekkel magatok alatt vágjátok a fát?
    Teljesen lealacsonyodtatok a legelvetemültebb kommunisták színvonalára. Kell ez nektek? Valaki írt egy ilyen csúsztatásokkal teli cikket és nektek kötelező helyeselni? Ha a cikk írója vagy az admin még a vita elején lett volna annyira tökös hogy korrigál, az sokkal többet használt volna a kerületi vezetésnek mint ez az erőltetett seggnyalás!

  83. Bugi szerint:

    Matula: való igaz, hogy ugyanilyen támadásokkal kezdte az MSZP szétverni a kórházat. Hónapokig csak azt hallottuk, hogy mi minden nincs a kórházban, mennyire rossz az ellátás. Aztán gyorsan be is zárták. A rendelő szolgáltatásaiban nem volt változás. Mire fel akkor ez a támadás? Már a rendelőt is bezárná az MSZP?

  84. Matula szerint:

    Könyörgöm! Milyen támadásról beszélsz? A belinkelt blogban olvasható bejegyzésből a cikkíró kreált támadást! Egyébként megmaradt volna pletyka szinten. Talán egy kicsivel később agy korrekt cikkel lehetett volna tisztázni. Ez a cikk viszont (meg a Ti hozzászólásaitok) csak ront a kerületi vezetés megítélésén!

  85. ebihal szerint:

    Matula!
    Fölöslegesen erőlködsz!

  86. hajós szerint:

    Milyen jó, hogy ez a Bugi-bugyi még azt is tudja, Menyhért Péter kire szavazott.
    Megnézted a kerületi Kubatov-listában, Budi?

  87. Bugi szerint:

    Csak az MSZP vezetett listát a nem MSZP-szavazókról.

  88. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Canci!

    Azt írtad: “Canci szerint: 2013. január 23., szerda – 16:23 Ez azért nagyon aljas volt. Vaze, elterjesztik, hogy megszűnt valami, miközben nem is volt? TUDNIUK KELLETT. Ilyet tisztességes emberek nem tesznek.”
    Vajon ez korrekt vélemény, vagy tárgyszerű mocskolódás?

    Azt írtad: “Canci szerint: 2013. január 23., szerda – 22:25 Ki ez a Menyhért? A traumatológia ezer éve megszűnt Csepelen, mint ahogy a kórház is. Mindkettőt az MSZP-SZDSZ-es főváros záratta be, a csepeli vezetők sunnyogása, néha aktív segítsége mellett. Tóth Mihály MSZP-s polgármester megígérte, hogy minden tőle telhetőt megtesz a kórházért, majd elment nyaralni amikor a kórház sorsát megpecsételték a fővárosban. Úgy tudom, hogy Demszky olyan mélyen aludt a kórház sorsának tárgyalása közben, hogy lefittyent a feje. Gondolom ez a Menyhért akkor Tóth Mihállyal együtt mehetett nyaralni, ugyanis vagy az emlékezete hiányos, vagy az igazmondása lukacsos.”
    vajon ez is tényszerű, a kritizált személyt ismerő, megalapozott vélemény, vagy féregszerű szemétkedés a más véleményt írókkal?

    Azt írtad: “Canci szerint: 2013. január 23., szerda – 23:06 A képviselő itt azt írja, hogy megszűnt a gyereksebészet, csak elsősegély van. Amit ez a CsepeliNo1 meg letagad azzal, hogy az sincs. Tisztességtelen dolog olyan dolgokkal riogatni, amelyek nem igazak. Egy képviselőnek lehetne annyi esze, hogy nem tesz ilyet. Gondolom a CsepeliNo1 meg MSZP-s képviselő lehet, mert még többet hezudik, és még a nevét sem vállalja.”
    vajon ez is egy tisztességes, korrekt vélemény,vagy gusztustalan hazug mocskolódás?

    Ezekre válaszul fogalmaztam meg rólad: “Menyhért Péter szerint: 2013. január 24., csütörtök – 15:49 Kedves Canci! Azt írtad: “Ki ez a Menyhért?” Én egy csepeli polgár vagyok, szemben veled, aki csupán egy mocskolódó anonim féreg vagy.”

    Canci- bunkó úr! Nem égeted le saját magad? Csak egy kicsit fel kellett volna görgetni az oldalt, hogy rájöjj: mekkora égés amit művelsz!
    Szánalmas egy alak vagy.

    Kedves csepeliek!
    Manitu képviselő úr a fentiek alapján próbál besározni engem, de aki sz..art dobál a szélbe, annak fejére hullik az anyag.
    Üdv menyus

  89. Menyhért Péter szerint:

    kedves nagyapó képviselő úr, fidesz frakció másik gyöngye!

    Noé bárkáját felépítetted már? Inkább azzal foglalkoznál, mint ezzel a szánalmas komcsizással megint.

    Komolyan jót fogok röhögni, amikor majd véletlenül valamelyik párttársad közzé teszi az mszmp-s tagkönyved, a fideszé mellett!

    :)) menyus

  90. felix szerint:

    Nem mondjátok, hogy ez a két balfácán képviselő Csepelen.

  91. Milos Baros szerint:

    kereszteljük át a rendelőt, szerintem az segítene.

    tóth kati, nem tehetek róla, de rosszúl vagyok a kommancstól
    nem nagyon láttam nála hüjébbet a fórumon

  92. bácsi szerint:

    Nem értem aki nem ismeri a helyzetet miért szól hozzá?
    Csepelen mindíg volt ( az ország egyik legjobb) és van is a mai napig van baleseti sebészet ellátás. Név szerint Dr Radó Sándor a volt csepeli kh. traumatológiai osztályának főorvosa látja el a betegeket. A csepeli traumán gyermekeket is elláttak, ma is ellátnak a rendelőben elsősegély alapon , de tovább kell küldeni a Heim Pál gyermekkórházba. Külön gyermeksebészet vagy gyermek baleseti sebészet sohasem volt legalább is Weisz Manfréd óta, mivel Ő alapította a csepeli kórházat. A csepeli szekrendelő sebészetén is a volt csepeli kórház sebészei dolgoznak. Pont az egyik legjobb sebészt Dr Belovics Sándort most küldték el…ki tudja miért, az segítsen megérteni. A rendelő nincs könnyű helyzetben. Az önkormányzat jelenleg egy fillérrel sem támogatja mert vissza akarják adni az államnak, tehát veszett pénz amit beletennének? Polgármesterünk a kórházat akarta visszaszerezni, ezért tüntetett, most pedig még a meglévőt is odaadja ahelyett hogy fejlesztenék. A csepeli polgárok megérdemelnék az átlagos rossz ellátástól a jobbat, csak akkor az önkormányzatnak a zsebébe kellene nyúlnia. Így viszont az egész leamortizálódik mi pedig tovább szenvedünk tovább…

  93. Matula szerint:

    bácsi – egyetértek veled!
    Tegyük hozzá: ha a rendelő állami kézbe kerül, valószínűleg a most is nagy bajban lévő Jáhn Ferenc kórházhoz fog tartozni. Na akkor lesznek nagy gondok. A kórháznak ez a rendelő csak púp lesz a hátán!

  94. hajós szerint:

    Bugyi! Kubatov-lista!

  95. Menyhért Péter szerint:

    kedves félix!

    Sajnos, mindkettő képviselő.
    Az egyik ifjú titán, a másik mszmp korabeli.
    valószínűleg azért nem a saját nevükön mocskolnak másokat, mert így megfoghatatlanok.

    Hiába szidom, férgezem le őket: úgy látszik, hogy a fidesznek két ilyen jellemtelen alak fontosabb, mint az emberek tisztességes támogatása.

    Az a gond, hogy ezzel a hozzáállással még azt a jót is tönkreteszik, amire egyébként büszkék lehetnének.
    Üdv menyus

  96. Menyhért Péter szerint:

    Tisztelt Admin!

    Amíg az Ábel Attila volt ezen poszton, nyugodtan elvárhattam a színvonalas tájékoztatást.

    Ilyen szánalmas hangulatkeltő mocskolódás nem volt.

    Ha újságírónak tartja magát, nem pedig egy zugfirkásznak, kérem kérje be az ÁNTSZ-től, hogy milyen szakterületek ellátására van a szakrendelőnek működési engedélye!

    Köszönöm.
    menyus

  97. bácsi szerint:

    Kedves Bugyi!
    Csak tájékoztatlak, most nem a komcsik vannak hatalmon és a rendelőt mégis átadják az államnak ahelyett hogy fejlesztenék. A kerület érdeke egy jól működő, a lehető legtöbb orvosi szakmát képviselő jó szakmai szinvonalú járóbeteg ellátás! Az állam csak tovább amortizálja azt ami 2010-ben elindult. Kórházat vissza csepelnek- ugye Neked ezek ismerős szavak?

  98. bácsi szerint:

    Kedves Canci!
    A Kórházat nem Horvát Gyula -afganisztáni-? zárta be, hanam Szolnoky Andrea -és igaza volt-. Miután elvitték a traumatológiát 3 szakma maradt a kórházba: nőgyógyászat, sebészet, belgyógyászat-kardiológia. Az ágyak száma a 200-at alig érte el. A mosoda bezárva, konyha bezárva a délpestis kórház látott el mindent, ill. a mosást Kecskeméten rendelték meg a kórház akkori vezetői élükön Dr Kollár Zoltánnal a főigazgatóval. A kórházból a traumát azért vitték el, mert hely hiány miatt nem lehetett fejleszteni, és a dél-pesti centrumnak már kevés volt a 60 ágy, ezért átvitték és egyesítették a Merényivel. A kórház kritériuma minimum 4 alapszakma, de gadaságosan ez sem működtethető csak vegetál. Egy szó mint 100 1. a kórház rossz helyen volt- területileg körbezárt, nem bővíthető-, 2. ebből adódóan szakmailag sem volt fejleszthető, 3.gazdaságilag tönkrement- kétszeri adósságrendezés után harmadszor is likvidítási gondokkal küzdőtt-,4 az amortizálódott hotelszárnyakat, épületeket fel kellett volna újítani- két- négyágyas korszerű fürdőszobával ellátott kórtermeket kialakítani, 5. új nőgyógyászati, sebészeti műtőket kellett volna felszerelni- de ha kíváncsi vagy rá folytatom tovább. Kérdésem: ki zárta ba a kórházat és ha akkor ez rossz volt akkor most a kerület miért nem nyitja meg? Valószínüleg azért, mer a délpestis kórház magasabb szintű, definitív ellátást tud nyújtani, igaz hogy messzebb van, a tömegközlekedésen lehetne javítani. Nekem ez a véleményem, szakmai alapokon szívesen vitatkozom.

  99. felix szerint:

    Menyhért Péter!
    Ez iszonyat.

  100. Dr.Németh Tamás szerint:

    Kedves Csepeliek!

    Vikianya jan. 23-i bejegyzésére szeretnék reagálni. Igen, nincs gyerekfülészet. De volt, nem is olyan régen. Feladat átvállalásos formában 8 évig üzemeltettünk az önkormányzat megbízásával gyerekfülészetet. Heti két délutánt rendeltünk, de a párhuzamos és elvileg minden nap délelőtt-délután működő központi SZTK-s fülészeti rendelés mellett is sokan megkerestek minket, annak ellenére, hogy a központtól még viszonylag távol is volt a rendelés helye. Csak pozitív emlékeim vannak az általam is nagyra becsült Soós Attila Igazgató Úr által megvalósított és irányított együttműködési formáról. A távozása utáni időszak már nem volt ennyire vidám, mikor is előbb a Csikó sétányról a Bajáki u-i szakadt gyári rendelőbe kényszerültünk átköltözni, végül az Áruház téri felújított épület fullasztó alagsorában kötöttünk ki. Legvégül pedig ultimátumot kaptunk, hogy közalkalmazottként soroljunk be a Vikianya által “felmagasztalt” SZTK-s fülészek közé. A történet itt ért véget. De nem gondolom, hogy személy szerint engem kár ért azzal, hogy csak a magánrendelőmben tudom fogadni a betegeket, köztük a csepelieket is. A kár a csepeli lakosságot érte, hiszen akkori betegeink jelentős része nem hogy egy belbudai magánrendelést, de egyáltalán magán orvost sem volt képes megfizetni. Gondolom ez a helyzet azóta sem változott sokat. Tisztelettel: Dr.Németh Tamás fülészorvos

  101. Canci szerint:

    Németh úr, ez mikor volt? Az elmondása alapján nem 2012-ben, de nem is 2011-ben.

    Menyhért: te beszélsz itt aljasságról? Ha valaki nem ért veled egyet, minden vita nélkül, ismeretlenül, azonnal azt mondod rá, hogy féreg. Milyen ember az ilyen? A komunisták voltak mindig ilyenek: nem vitatkoztak, hanem azt mondták, hogy a másik munkakerülő, burzsuj, kulák, osztályellenség. Ha te csak férgezel, mennyivel vagy ennél jobb?

    Azt írod az is “féregszerű”, hogy közöltem a tényeket, hogy a csepeli MSZP-s vezetés aktív segédlete, Horváth Gyula afganisztázása mellett megszüntették a csepeli kórház aktív ellátását, és a döntéskor Tóth Mihály minden ígérete ellenére nem volt ott, “szabadságát töltötte”, Demszky meg elaludt.

    EZ ÍGY IGAZ. NE FÉGREZZ, HANEM NÉZZ UTÁNA.

    Ezt bácsinak is üzenem, aki szerint Szolnoky Andrea zárta be a kórházat. Nos, ez nem így volt, mert az MSZP-SZDSZ-es főváros zárta be a kórházat. Ja, és a Dél-Tepsi menyivel jobb?

  102. Canci szerint:

    Horváth Gyuáról még annyit, hogy amikor a kórház dolgozói az önkormányzat előtt tüntettek, kinevette őket. Kérdezd meg bárkitől, aki ott volt: én olyanoktól hallottam, háromtól is, egymástól függetlenül, akik ott voltak.

    A rendelő felújítása építészetileg egy röhej: az oldalfajak díszkőburkolata máris beszakadozik, nyáron valóban eszetlen meleg van bizonyos részein, télen pedig valóban hol meleg, hol hideg, attól függően, hogy éppen merre vagyunk. Én nem tudtam, hogy nem készült klíma az épületbe, de hát ez minimum lett volna, nem? Nyáron már nem ritka a 40 fok körüli hőmérséklet, sokan emiatt mennek orvoshoz. Hogy menjenek, ha ott sincs rendes klíma?

  103. Canci szerint:

    Na itt is van:

    Demszky elaludt a kórházi vita alatt

    Elaludt a Fővárosi Közgyűlés ülésén Demszky Gábor – írja a Mai Nap. Budapest első embere akkor szenderült álomba, amikor a csepeli Weiss Manfréd kórház bezárásáról vitáztak a képviselők. A szundikáló politikust kávéval ébresztették ellenzéki társai. A közgyűlés megszüntette a kórházat.

    http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=12188

    Egy hosszabb tudósítás: http://www.szatmar.ro/Ataludta_az_ulest/hirek/3675

  104. Matula szerint:

    Canci!
    Igaz, a kórházat a közgyűlés záratta be, de Szolnoki Andrea már évekkel korábban kijelentette hogy addig nem nyugszik amíg a csepeli kórházat be nem zárják!
    Amikor a traumatológiát leépítették, valóban elkezdett hanyatlani a kórház. Aztán jött néhány vitatható beruházás, mint pl. a szülészeti pezsgőfürdős szülőszoba, ami lássuk be, már kultúráltabb környezetben több is működött az országban, tehát aki ilyen módon szeretett volna szülni az nem egy koszos gyár mellé ment! Persze az akkori igazgató szülész-nőgyógyász volt. Az hogy szűk a terület a terjeszkedéshez, már a 80-as évek elején is köztudott volt, amikor az új szülészeti szárnyat építették. Az építkezés előtt úgy tudom voltak olyan elképzelések, hogy a korház átköltözne a mai Arany Alkony (akkor még laktanya) épületébe. Ott lehetett volna terjeszkedni. Többen még viccelődtek is, hogy legalább közel lenne a temető.

  105. Bugi szerint:

    Matula: a csepeli kórházat még 2002-ben is fejlesztették, és az MSZP a kampányban azt ígérte, hogy nem zárják be, hanem továbbfejlesztik.

  106. Matula szerint:

    Bugi!

    Nem tudom észre vetted-e hogy sehol sem írtam, hogy a kórház megszüntetése nem az előző vezetés bűne! Viszont az előző vezetés bűnei nem legalizálják a mostani vezetés bűneit és hibáit!

  107. Matula szerint:

    Canci!

    “Horváth Gyuáról még annyit, hogy amikor a kórház dolgozói az önkormányzat előtt tüntettek, kinevette őket. Kérdezd meg bárkitől, aki ott volt: én olyanoktól hallottam, háromtól is, egymástól függetlenül, akik ott voltak.”

    Én az összes tüntetésen ott voltam! Hogy Horváth Gyula kinevette-e a tüntetőket, nem tudom – én nem láttam. Az viszont biztos, hogy eleinte ígérgettek, később meg felháborítóan cinikusan viselkedtek a kerület akkori vezetői! Jut eszembe: Canci, Te ott voltál? Engem akkor is felháborított hogy egy több tízezres kerületből néhány száz ember volt képes megjelenni! Persze mindenki sírt, hogy mi lesz velünk kórház nélkül, de tenni – azt nem! Az a pár száz ember elveszett a téren! Csak nevetségessé vált az egyész ügy! Ha valaki látta a híradóban, joggal mondhatta: na ennyire kell a csepelieknek a kórházuk! Na persze valószínűleg épp ezért az akkori ellenzék is kihátrált. Gondolom pár száz ember szavazata nem ért annyit…

    Az SzTK épületével kapcsolatban: bizony, akárhogy ragozzuk, a kivitelezés nem sikerült tökéletesre, de ettől még nem kéne hagyni hogy még jobban tönkremenjen! A díszburkolatról meg annyit, hogy a szemmel látható hibák, törések nagy része rongálás következménye.

  108. Bácsi szerint:

    Igen, Dr Németh Tamás, Dr Szántó András pulmonológus és még pár gyermekszakorvos kezdeményezésével indult el csepelen a gyermek szakorvosi rendelés és szépen fejlődött. A szemészet privatizációja után a gyermek szemészeti szakellátás is beindult. Hogy ki és miért tette tönkre nem tudom, de az akkori vezetésnek a szükségesség felismerése,megszervezése érdeme volt. Canci a tüntetésen én is ott voltam, senki nem nevetett, H.GY. sem láttam nevetni de nem is volt okunk rá. Féltettük a kórházat, még akkor is amikor tudtuk hogy e fentiekben leírtak miatt semmi esély nincs a túlélésre. Igen a déltepsis, délpestis kórház jobb ellátást nyújt úgy a hotelszolgáltatást, mint a szakmai ellátást tekintve. Hogy miért? mert definitív ellátást tud nyújtani, a manuális szakmáktól kezdve a korszerű diagnosztikáig. ( CT, ultrahang, stb) Fülészettől, szemészettől kezdve az urulógiáig, nőgyógyászaton át a neurológiáig, kardiológiáig, egy helyen. A szakmai konzíliumok helyben vannak. Ez sajnos nem igen volt elmondható a három szakmára fogyatkozott kórházunkról. Sajnos van összehasonlítási alapom a salétromos, leázott menyezetü csepeli kórház kórterme és a délpestis között, az urulógián voltam, ahol valóban jó ellátást kaptam. ( a mellékhelyiségeket nem is említem ) De ez magánügy. Ismerőseim dícsérték a kardiológiát is ahol az oszt vez. a kardiológiai intézet intenzív vezető főorvosa volt. A szakrendelőre visszatérve azt hiszem vitathatatlan a jelenlegi és a régi közötti különbség. Aki a hibákat keresi először mondjon nekem egy olyan magyar beruházást, ami hibátlan és olyan körülmények között kellett megvalósítani, hogy a betegellátás folyamatosan működhessen. Matulával teljesen egyetértek, nem kellene rongálni az épületet, WC-ket kellett bezárni mert az ellopott szerelvényeket nem győzték pótolni. Kedves Canci figyelmedbe ajánlom az 1 emeleten lévő könyvessel szembeni kis kiállítást, ha megnézed a különbség talán érzékelhető. Megjegyzem klíma a lakásunkban sincs, nem is bírom.

  109. CsepeliNo1 szerint:

    Drága Canci!
    “Horváth Gyuáról még annyit, hogy amikor a kórház dolgozói az önkormányzat előtt tüntettek, kinevette őket. Kérdezd meg bárkitől, aki ott volt: én olyanoktól hallottam, háromtól is, egymástól függetlenül, akik ott voltak.”

    Én nem voltam ott (veled ellentétben), és nem láttam.
    DE!
    Azt tudom kik voltak ott, és ha nevetett, azokon csak nevetni is lehet. Legtöbbje nőgyógyászati osztályról volt (mert abból volt lóvéjuk ZSEBBE), és ha jól emlékszem pár 10-20 ember volt.
    Sőt még a Podolák György is ott volt a tüntetők között. De pénzt (mint akkori országgyűlési képviselő) nem szerzett a kórház megmentésére, ha már ennyire a szívén viselte a dolgot.
    És igen, a kórházat be kellett zárni, pontosan azért, ahogy Matula szerint:
    2013. január 27., vasárnap – 11:50 – kor írta.
    Tudom, neked-nektek Fideszeseknek ez már sok információ, ennyit nem tudtok befogadni, DE EZ AZ IGAZSÁG!

    És ne ezen parázz, hanem azon, hogy a Polgármestered hogyan csinálja meg, hogy Csepelnek legyen új kórháza (ami nem a Dél pesti kórház).
    VÁLASZTÁSI ÍGÉRET VOLT!!!!!

  110. Manitu szerint:

    1. Horváth Gyula valóban kinevette a tüntetőket, én a saját szememmel láttam.

    2. Demszky Gábor valóban többször elaludt, amikor a csepeli kórház vitája volt a közgyűlésben, ez több újságban is megjelent. A fideszesek vettek neki egy párnát is.

    3. A csepeli kórház bezárásának valóban Dr. Szolnoki Andrea volt a legnagyobb lobbistája, az akkori pletyka szerint azért, mert a családjának akarta kiszervezni a kiürített épületet magánkórháznak.

    4. Tóth Mihály valóban nem volt ott a kórház bezárásának vitáján 2003-ban, pedig többször is megígérte, hogy mindent megtesz a kórházért. Semmit sem tett.

    5. Podolák György valóban megígérte, hogy elmegy a kórház melletti tüntetésre, de nem ment el, akkor is cserbenhagyta a csepelieket, nem csak a Csepel SC meg a gyár esetében. Podolákról egyetlen pozitívumot sem lehet mondani, a politikai pályafutása az elképesztő károkozás és harácsolás mintapéldája volt. Pedig állítólag abban az időben a feleségét is a csepeli kórházban kezelték.

    6. Horváth Gyula kiemelkedő jutalmat kapott a csepeli kórház bezárásakor: ő afganisztánozta le a kórházat, és ő volt alpolgármestersége mellett jó zsíros pénzekért, többek között a fővárosi közgyűlésben is (pár pozíció még volt mellette). Horváth Gyula a kórház bezárásának évében 3.100.000 forint jutalmat vett fel. Szerintetek vastüdőre költötte?

    6. Horváth Gyula
    2003-ban 3.100.000 forint jutalmat
    2004-ben 1.788.000 forint jutalmat
    2005-ben 2.110.000 forint jutalmat
    2006-ban 1.650.000 forint jutalmat
    2007-ben 2.000.000 forint jutalmat
    2007-ben újabb 1.092.000 forint jubileumi jutalmat
    2008-ban 1.906.383 forint jutalmat
    2009-ben 1.646.000 forint jutalmat
    2010-ben 2.000.000 forint jutalmat
    és 1.638.000 forint végkielégítést kapott.

    Összesen 18.930.383 forintot kapott, miközben több állásból kapott fizetést. Szerintetek megérdemelte, ha még azt sem tudja, hogy mi működik a rendelőintézetben és mi nem?

  111. CsepeliNo1 szerint:

    CSAK ENNYIT KAPOTT?

    Ti most adtatok a Csevak vezírnek 5,8 millát (2012-es évre)!
    Kössz Manitu (innen látszik mennyi gógyid van, gyorsan lementem, mert Én ezeket a számokat nem tudtam) hogy leírtad, akkor Gyula kb. 3 éves jutalma (alpolgármesterként) nálatok egyenlő egy Csevak vezér 1 éves jutalmának. Ehhez GRATULÁLOK! :-))))))
    Plusz, ha jól tudom Németh Szilárdnak is zsíros pozíciója volt a fővárosi közgyűlésben, nem?
    És ha jól tudom nem éhbérért volt a szoci éra alatt önkormányzati képviselő sem. Ha jól tudom neki volt a képviselők között az egyik legmagasabb fizetése. ;-)))))
    Ezeket miért felejtitek leírni?
    Látod, ez a Ti bajotok. Hogy mindig az egyik oldallal foglalkoztok, a másik oldal (a tietek) nem számít. Enyhén szólva kétszínűek vagytok.

    Manitu!
    Te voltál különben abban a kórházban? Vagy akkor még nem voltál ebben a HONban?
    Az a kórház egy borzadály volt, szerintem az afganisztáni állapot szerény volt hozzá.
    Sok M0-son balesetet szenvedett beteg kérte a mentőst, hogy mindenhova viheti, csak a csepeli kórházba ne!
    Ilyen híre volt.

    És ha a kórház bezárásánál tartunk. Az önkormányzat mennyit spórolt azzal, hogy bezárta? Mennyit vitt el a Csepeli kórház a Csepeli költségvetésből? Ja, ezt sem tudjátok? Akkor talán ideje lenne utána nézni!

    De ha már így a lelkeden van a Csepeli kórház, Németh Szilárd nem fővárosi képviselő is volt akkor IS? Ő miért nem tett érte, ha annyira a szívén viselte a kórházat?
    De mindegy is, Manitu, másfél év múlva lesz kórházunk! MEG VAN ÍGÉRVE!

    Írod: “Szerintetek megérdemelte, ha még azt sem tudja, hogy mi működik a rendelőintézetben és mi nem?”
    Manitu. Tudod mi nem működik? Amit a Ti dilettáns bandátok tönkre tett! ;-)))))
    De tudná, hogy mi működik, és mi nem, ahogy minden Csepeli polgár is, ha Ti erről tájékoztattátok volna Csepelieket! De ez nem történt meg! És most úgy próbáljátok forgatni az egészet, hogy mindenki más a gonosz, minket szegény jóérzésű magyarokat bántanak ezek (mellesleg mind kommcsi)! :-)))))

  112. Manitu szerint:

    Horváth Gyulának alpolgármesterként is magasabb volt a fizetése, mint most a polgármesternek. Leszedett 19 millió forintot csak jutalomra meg végkielégítésre, és azt terjesztette, hogy a csepeli kórház afganisztáni, és a Dél-Pesti Kórház sokkal jobb (!!!).

    19 milliós pluszjuttatás után azt sem tudja, hogy milyen ellátások annak a rendelőben. ENNYIRE HÜLYE. Mire kapott jutalmat?

  113. Gordon szerint:

    Igaz, hogy a szocik mintegy 81 milliót vettek fel jutalom címszó alatt?

  114. Bugi szerint:

    Igaz, de nekik járt, mert soha életükben nem dolgoztak. Meg járt a Csepel Művek ellopása, a Csepel SC ellopása meg a Munkásotthon ellopása, meg a magas fizetés, meg, hogy kétmilliárd forinttal többet költöttek (egymásra) évente. Ők kommunisták, ők iskolákat is bezárhattak, meg kórházat. Sőt Horváth Gyula a kórházbezárásért még három millás pluszjutalmat is kapott.

  115. Gordon szerint:

    Ez esetben jogos és érthető, hogy a csepeli emberek kőkeményen megbüntették őket 2010-ben.

  116. Bugi!
    Igaz bizony!
    2002-2010 között, vagyis “nyócév” alatt! 😛

  117. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepeliek!
    Szerintem az egyik legfontosabb területről, a polgárok egészségéről folytat itt osztályharcot a candi, bugi és hasonló fideszes zombik, valamint a két fideszes csepeli képviselő, Manitu és nagyapó.
    Azét mondtam hogy osztályharc, mert SEMMIFÉLE érdemi ÉRVET, INFORMÁCIÓT eddig nem közöltek; munkásságuk eddig csak a múlt hibáinak részben jogos,részben hazug mocskolása volt.

    Szerencsétlen fidesz hívők, ÉBREDJETEK végre fel! Viki atyánk, és itt helyben a mi Döbrögink egyre nyilvánvalóbban érzékelhető Rákosi féle személyi kultuszt épít.

    Itt nem számít, hogy két éve mindent leromboltak (azt is ami működött, és azt is ami nem), ami ha ÉPÍTETTEK VOLNA helyette olyan struktúrát, ami nem csak a tehetetlensége folytán megy tovább!

    Ezek a szerencsétlen zombik még mindig azt hiszik, hogy ebben az országban bárkit is érdekel, hogy mit csesztek el a szocik! ÉRTSÉTEK MEG: mi a hétköznapok NYOMORÁBAN élünk, ahol csak és kizárólag az élhet normálisan, aki a fidesz HŰSÉGES csatlósa!

    Ezek a barmok azt hiszik, hogy ha átadják az államnak a csepeli polgárok egészségügyi helyzetének utolsó bástyáját is, akkor ők megússzák a kritikákat?
    Fidesz zombik: az országot is a cimboráitok vezetik, már RÉG nincs kire fogni a hülyeségeiteket!

    Sajnálatos, hogy 2004 óta a pártpolitikai diktátorok korszaka van: gyurcsány és az ő kiváló tanítványa a viki, akiket egyáltalán nem érdekli az a tény, hogy eladósították, tönkretették az országunkat.
    Sohasem gondoltam volna, hogy a VH-k előtti “3 millió koldus országa” címet űberelni tudjuk, hiszen ma már 5 millió felé jár a munkájukból megélni nem tudó polgárok száma.
    Üdv menyus

  118. CsepeliNo1 szerint:

    Manitu, Gordon, Bugi!
    Ha igaz is az a 81 millió, inkább azt fizetem ki, mint amit Ti ellopkodtok, ellopkodtatok 2 és fél év alatt! Ti, pár hónap alatt adtatok magatoknak autót.
    50 valahány millióért! És akkor még nem tudjuk a Csevakból mennyit szipolyoztok ki!

    Az a 81 millió sehol sincsen a Ti fizetésetekhez, jutalmaitokhoz képest! Mert tudnotok kell, annál gyanúsabb nincsen, hogy Ti akartok a becsület mintaképe lenni. Pedig amilyen ügyek derülnek ki rólatok (és fognak még), ahhoz képest a szocik (általatok vélt) “lopása” sehol sincsen.

    És igen, Menyhért Péter, ezek mindent tönkre tettek.
    Amit felépített az előző ciklus, azt Ők rombolják.

    És itt van a Borbély Lénárdka cikk, csak hogy örüljetek. Ilyen Csepel gazdasági “vezetője”. (Én ezután csak Vitézy Dávidka 2.0-nak hívom!) Aki még összeadni sem tud… :-)))))

  119. öreg szerint:

    Manitu. mint polgármesterek, országgyülési képviselők, bizottsági tagok, biz. elnökök, fb tagok mennyi lóvét vesztek fel navonta és mennyi jutalmat?

  120. Bugi szerint:

    Öreg, azt egészen biztosan meg lehet mondani, hogy a fideszesek nem vettek fel jutalmakat vagy jótékony célra adták, és azt is tudjuk, hogy az MSZP-sek pofátlanul habzsolták a jutalmakat, mint kacsa a nokedlit.

  121. Bugi szerint:

    Menyus: ha jóban akarsz lenni Döbrögivel, állj tükör elé és integess. Döbrögi is integetni fog.

  122. véleményem szerint:

    No, Menyhért Péter szokás szerint hozza a formáját… Komolyan mondom, ennyi ésszel már világgá is mehetne.

    Annyira tökéletes, hogy nincs hozzá fogható ember Csepelen. Mindenhez ért és mindent mindig sokkal jobban tud. És ismét az LMP seggét nyalja (no meg a sajátját).

    Tenk Andrást nem kellene annyira fényezni, mert szegény olyan sötét, mint Menyhért Péter mackóalsója. Semmihez nem ért, hülyeségeket beszél, és összehív lakossági fórumokat, aminek a meghívójában konkrét válaszokat ígér sok-sok -csepelieket foglalkoztató-, kérdésre. Aztán eljön a fórum napja, ahol fogadja a résztvevőket azzal a másik szerencsétlennel, a Hudákkal -aki a polgármester jelölt volt 2010-ben-, és gyakorlatilag semmire sem tudnak válaszolni. (Ott voltam, tapasztaltam).

    Mindenki fel volt háborodva, hogy feleslegesen ment el. Csak azt nem értem, hogy mi a fenének égetik magukat?

    Irogat a blogjában, és a gyereksebészetes irományából is látszik, hogy fogalma sincs az egészről. De Ő a KÉPVISELŐ ÚR…

  123. Kukac szerint:

    véleményem! Lájkoltalak 😀

  124. hóember szerint:

    Bugi!

    Nincs akkora tükör, amibe Mr. Menyhért beleférne.

    Esetleg a Tesco bejárati ajtaja…

  125. CsepeliNo1 szerint:

    Köszike Adminnak, meg a többi nagyeszűnek, hogy töröltétek a hozzászólásomat!
    Nem is vártam mást!
    Örülök, mert ezáltal elismertétek az igazamat!

    Csak így tovább!
    HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!

    Éljen a Demokrácia!

  126. admin szerint:

    Nem tudunk olyanról, hogy töröltük volna a hozzászólásodat. Mikor volt ez?

  127. Gordon szerint:

    Lehet, hogy CsepeliNo1 több nicken is írogat és már elfelejtette, hogy milyen néven mit hova írt.
    Ezért most kitalálta a törlős mesét…

    Ahelyett, hogy inkább tisztességesen kommentelne.

  128. admin szerint:

    Megtaláltuk és kitettük: nem töröltük, hanem automatikus moderáció alá került egy link miatt. Erről sokszor írtunk már, nem rajtunk múlik. Azaz meg sem jelent a hozzászólás. Kedves CsepeliNo1: ha egy kicsit is odafigyeltél volna, azonnal észre kellett volna ezt venned.

  129. admin!
    Régóta töröm a fejem, ki lehet az a link, aki miatt automata moderációra kerülnek a hsz.-ek!
    A Cenz ura?! ))) 😛 (((

  130. Menyhért Péter szerint:

    Kedves admin!

    Szombaton kértem Öntől a következőt, hogy tisztázzuk ezt a katyvaszt, ami itt folyik:
    “Menyhért Péter szerint: 2013. január 26., szombat – 15:00 Tisztelt Admin!
    … Ha újságírónak tartja magát, nem pedig egy zugfirkásznak, kérem kérje be az ÁNTSZ-től, hogy milyen szakterületek ellátására van a szakrendelőnek működési engedélye! … ”

    A fidesz önkormányzat a polgárai tájékoztatása érdekében arra sem képes, hogy két munkanap alatt lebonyolítson egy-két telefont?
    Ez is a szocik aknamunkája miatt van?? 🙂

    üdv menyus

  131. admin szerint:

    Kedves Menyus!

    Először is, a cikkben leírtak minden információnk szerint megfelelnek a valóságnak, sőt egy részükről évekkel ezelőtt már írtunk.

    Másrészt, természetesen valamennyi embernek van valamilyen stílusa, és a tiéd az, hogy a fórumozókat, bennünket, és mindenkit, aki nem ért veled egyet mindenben, az emberi tisztelet legkisebb jele nélkül, minősíthetetlen hangnemben kritizálod. De ez szíved joga. Viszont utasítgatni bennünket már nincs semmi jogod.

    üdv:

    “zugfirkász”

  132. John Doe szerint:

    admin! Olvasva a posztokat, én egyet kérdeznék csak Tőled (Tőletek). Csepelen éltek, esetleg máshonnan írtok “információk” alapján?

  133. hajós szerint:

    A csepel.info szerkesztőjétől ne várja senki, hogy mondjuk felhív valakit, személyesen interjút készít valakivel, vagy megjelenik riportot készíteni valahol. Akkor ugyanis fel kéne fednie az inkognitóját. Márpedig ő névtelen, arctalan akar maradni.
    Mondjuk volt már rá példa, hogy láttak valami sunyi alakot az Ábel Attila fényképezőgépével a kezében messziről figyelni, aztán a képek megjelentek a csepel.infón 😀

  134. öreg szerint:

    Most is

  135. admin szerint:

    Közkívánatra legközelebb dokumentumokkal együtt fogunk olyan ordító hiányosságokról írni a 2006-ban átadott rendelőintézettel kapcsolatban, amelyeket egyébként minden oda járó ember pontosan tud, mert érzi.

  136. John Doe szerint:

    A témához:
    – 5 éve annak, hogy átadták az épületet úgy, ahogy. Most jutott valakinek eszébe valami? Ez annyira szánalomra méltó, már elnézést.

  137. hajós szerint:

    admin, milyen közkívánatra? Ki kérte?

  138. admin szerint:

    Kedves John Doe, a cikkben benne van, hogy mire reagál, és miért ír a hiányosságokról: el lehet olvasni.

    Hajós, itt a Menyhért és mások is azt állítják, hogy nincsenek olyan hiányosságok, amelyekről írtunk. Pl. a hűtéssel, fűtéssel, és egyebekkel. Ehhez képest megdöbbentően sok hiányossággal építették a rendelőt és a mentőállomást. A mentőállomáson pl. modern mentő nem is fér el.

    Mi úgy gondoljuk, hogy nem baj az, ha tudnak ezekről a csepeliek, és ha sokan kételkednek, érdemes újabb bizonyítékokat bemutatni.

  139. John Doe szerint:

    Értem én, csak a gyermeksebészet vs. épület, nem ugyanaz. 2006 óta mindkét állapot változatlan és 2013 van. Mellesleg nem tudom, hogy milyen gyermek szakrendelés van még (azaz nincs) a felnőtt épületen belül?

  140. Bugi szerint:

    Aki járt már nyáron a rendelőben, az tudja, hogy milyen meleg van. És szerintem minden csepelinek joga van tudni arról, hogy a komancsok hogyan “dolgoztak”.

  141. John Doe szerint:

    Szarul? Legalább valamelyest szebb és tisztább mint volt. A klimatizálás utólag is kivitelezhető. Tudomásom szerint a távhő jelenlét ellenére meg gázzal van fűtve?!

  142. hajós szerint:

    admin, hol írt Menyhért a fűtésről vagy a hűtésről? beszélsz itt hülyeségeket.
    Olyan cikket írsz, amilyet akarsz, de ne állítsd már be úgy, hogy “közkívánatra”, amikor a kutya nem kért téged rá.

  143. Bugi szerint:

    Mi ez a hiszti elvtársak? Nem lehet írni arról, hogy mit csináltatok? Dehogynem. Minél többen tudják, annál jobb.

  144. vitéz bihari Grün szerint:

    Hogyne lehetne kedves Bugi!
    De csak az igazat! 😛
    Nézd meg ezt a két cikket!
    “Idén már nem vágja tovább a lakossági energiaszolgáltatás árát a kormány – írja keddi számában a Magyar Hírlap. A lap beszámolója szerint a kormányzat források hiányában az állam nem tudja megvásárolni a szolgáltató cégeket, amelyek viszont közölték a kabinettel: további terheket már nem képesek kigazdálkodni.”
    http://ado.hu/rovatok/cegvilag/vege-a-rezsicsokkentesnek
    .
    További árcsökkentéseket készít elő a kormány a közszolgáltatások területén. A kabinet keddi ülésén tárgyalt a kérdésről – közölte a Kormányzati Információs Központ.
    http://mno.hu/belfold/ujabb-rezsicsokkentesek-jonnek-1134839
    .
    Kapkodtok mint Bernát a ménkűhöz?! ))) 😛 (((

  145. Matula szerint:

    admin!
    “Először is, a cikkben leírtak minden információnk szerint megfelelnek a valóságnak, sőt egy részükről évekkel ezelőtt már írtunk.”

    Azért ezt szerintem nagyon is tudjátok hogy nem igaz:
    “az épületgépészet és a vezetékrendszer is jobbára a régi maradt”

  146. Menyhért Péter szerint:

    Kedves zugfirkász admin!

    Ön a következő válasszal élt, miután ismételten felkértem egy korrekt tájékoztatásra:

    “Először is, a cikkben leírtak minden információnk szerint megfelelnek a valóságnak, sőt egy részükről évekkel ezelőtt már írtunk.
    Másrészt, természetesen valamennyi embernek van valamilyen stílusa, és a tiéd az, hogy a fórumozókat, bennünket, és mindenkit, aki nem ért veled egyet mindenben, az emberi tisztelet legkisebb jele nélkül, minősíthetetlen hangnemben kritizálod. De ez szíved joga. Viszont utasítgatni bennünket már nincs semmi jogod. üdv: “zugfirkász” ”

    Sajnálatosan állításai hazugságok, nem felelnek meg valóságnak.

    Az engem érintő kritikájával kapcsolatban, látom beállt az anonim mocskolódó férgek táborába, mivel én EGYETLEN FÓRUMOZÓT (MAGUKAT ÉS MINDENKIT??) sem neveztem mocskolódónak vagy féregnek, aki ELŐZETESEN NEM SZOLGÁLTATOTT BIZONYÍTHATÓ OKOT ERRE!
    Ahogy azt fentebb, a Canci nevű alaknak összeírtam, csak és kizárólag érdemei szerint minősítettem mindeddig bármely fórumozót!

    Önnel ellentétben az én állításaim a saját nevem alatt, büntetőjogi felelősségem teljes tudatában íródnak, és még soha, senki sem tudott beperelni az állításaim valóságtartalma miatt.

    Ha Ön komolyan gondolná amit leír, s nem csak egy nyavalyás pártapparátcsik lenne, akkor a saját nevében kikérné a sértést, és beperelne.

    Ezzel szemben, egy kis seggnyalóként megelégszik a “zugfirkász” jelzővel, ami egyben a csepelinfot is minősíti.
    Szánalmas mélységbe csúszott le az a valaha mértékadónak nevezhető médium.
    Üdv menyus

  147. Katara szerint:

    Kedves Fórumozók!

    Elég régóta élek Csepelen, tehát van rálátásom mind a volt kórházra, mind a mostani SZTK-ra. Mindkét gyermekemet a hajdani csepeli kórházban szültem. Két sebészeti műtétet hajtottak végre rajtam, ( s a harmadik is, a negyedik is ott lett volna, ha meg nem szűnik közben a kórház). Nem volt szép a kinézete, nem volt szép a környezete, de a “miénk” (Csepelieké) volt. A csúnyaságát ellensúlyozandó, olyan orvosok voltak benne akik hittel, hivatástudattal gyógyítottak, kezeltek! Hiába szitkozódnak egyesek, nem volt rosszabb, mint a mostani Délpesti kórház. A kórház bezárása idején én igazoltan voltam távol a sztrájkolóktól, de helyileg nem voltam nagyon távol, mert éppen a második kisfiamat szültem a harmadik emeleten. Hallottam mikor a kórház dolgozói felsorakoztatják érveiket Szolnoki Andreának, aki megígérte, hogy nem zárják be a kórházat, sőt fejlesztik. Ennek ellenére augusztusban bezárták. Kedvelt orvosaink szétszéledtek a négy égtáj felé. A kitartóbbak mentek utánuk, és nem a Jáhn Ferenc kórházat vették igénybe. A mostani rendelő intézettel kapcsolatban megjegyezném nem lett jobb, mint volt. Hiába a szépség, belül ugyanolyan balkáni állapotok uralkodnak, mint előtte. Volt szerencsém tapasztalni az utóbbi néhány hétben, néhány alkalommal. A bőrgyógyászaton a kisebbik fiammal most már a többedik alkalommal ültünk 2,5-3 órát. Félreértés ne essék, nem a doktornőket szidom. Annyira kevesen vannak, hogy képtelenek ennyi beteget (köztük 2/3-ad részben gyerekeket) kiszolgálni. A rendelőben gyermek ortopédia is működik. (Visszatérve a gyermekellátásra) Vér és vizeletvétel gyermekek részére is megoldható, nekik még időpontot sem kell kérni, és soron kívül fogadják őket, teljesen elkülönítve a felnőttektől. A fülészeten szintúgy ellátják őket számukra megfelelő méretű eszközökkel. (Várakozás 1,5-2 óra) Hallásvizsgálat van részükre. Az, hogy ez még működik, csak és kizárólag az ott dolgozó orvosok, asszisztensek érdeme. Türelmük, tűrőképességük “egyelőre még” határtalan. De meddig?

  148. admin szerint:

    Kedves Menyus!

    Sajnos súlyosan tévedsz, kőkemény igazságot írtunk le. Legközelebb, mielőtt ismét előveszed ezt az elbűvölően kedves stílusodat, nézz inkább utána, hogy miről mit írsz. Csak pusztán azért, hogy aztán “szakértőként” mennyire akarod leégetni magadat.

    A Rendelőintézet sajnos ugyanazzal a szakértelemmel épült, mint a piac. Máshoz értettek leginkább, de ahhoz a másik dologhoz nagyon.

Itt lehet hozzászólni !