Kabarévá vált a szerdai testületi ülés

Miskolciné ügyvédje azt is kifogásolta, hogy a Csepel.info nem követ el bűncselekményt

Csepel.info

Egy állítólagos magánlevél iskolai fejléccel és igazgatói aláírással, amit állítólag véletlenül küldtek el, és amit rejtélyes körülmények között tulajdonított el az igazgatónőt támogató Facebook-csoport

Komolytalan, időnként már nevetséges pillanatoknak lehettek a tanúi azok, akik elmentek a szerda délután tartott fegyelmi eljárásra és önkormányzati testületi ülésre.

Miskolci Józsefné, a csepeli Fasang Árpád Zeneiskola igazgatónője állítása szerint személyes levélként küldött el egy hivatalos panaszlevelet, és teljesen elhatárolódott a dokumentumot nyilvánosságra hozó, őt támogató és az önkormányzatot lejárató Facebook-csoporttól. Borka-Szász Tamás előterjesztőként alapvető kérdésekre sem tudott válaszolni, holott éveken keresztül volt az MSZP frakcióvezetője, és lett volna lehetősége felkészülni a testületi ülésre. A Fasang Árpád Zeneiskola gazdasági átvilágításából többek között a zenepedagógiai értekezést és a korábbi átvilágítások átmásolásait hiányolták az ellenzéki képviselők – az elmúlt hónapok plágiumbotrányai után nem nehéz elképzelni, mi lett volna, ha meg is találják, amit hiányolnak.

A csepeli képviselőkből álló fegyelmi tanács elmarasztalta és a lehető legenyhébb szankcióval megrovásban részesítette Miskolci Józsefnét, a Fasang Árpád Zeneiskola igazgatónőjét az ellene indított fegyelmi ügyben – értesült a Csepel.info.

A fegyelmi tanács ülésén az igazgatónő ügyvédje segítségével teljesen elhatárolódott az őt támogató Facebook-csoporttól, amely rendszeresen osztott meg az iskolához kapcsolódóan valótlan állításokat is, például azt, hogy az önkormányzat májusban be akarja zárni az intézményt. Mint ismert, még aláírásgyűjtés is indult az iskola hamisan terjesztett bezárási hírére, míg ki nem derült, hogy senki nem akarta az iskolát bezárni: a félrevezetett szülők nem olvasták vagy nem értették az önkormányzat honlapján is elérhető határozat-tervezetet. Az igazgatónő állítása szerint fogalma sincs kik működtetik ezt a Facebook oldalt és azt sem tudja, hogyan kerülhetett hozzájuk a Budapest Főváros Kormányhivatalához írt levele. Ezek után a levelet, melyet iskolai fejléces papíron, igazgatóként írva és aláírva küldött el, nem hivatalos magánlevélnek nevezte, és kijelentette, hogy egyébként is visszavonta a benne leírtakat, miután kiderült, hogy tévedésből küldte el azt 2012. május 6-án a Kormányhivatalhoz.

A Miskolcinét képviselő ügyvédasszony a Csepel.info portálról sem feledkezett meg. Elmondása szerint az egyik cikkünkben jelentek meg olyan fórumozói hozzászólások, melyekben ügyfelét elfogadhatatlan vádakkal illették. Mint kifejtette, ezek miatt a hozzászólások miatt büntető feljelentést tettek, de a hozzászólásokat honlapunk továbbra sem moderálta, tüntette el. Ehhez meg kell jegyeznünk: portálunk sok esetben moderált hozzászólásokat, amennyiben még időben észrevettük, hogy azokban sértő megjegyzések lehetnek, sőt, külön megjegyzésben hívtuk fel minden fórumozó személyes felelősségét a hozzászólások tartalmáért. A hozzászólások egyikére sem jött ugyanakkor olyan, valós személyhez kötődő e-mail vagy kérés, hogy egy sértő tartalma miatt  moderáljuk. Azok után pedig, hogy tudomásunkra jutott a feljelentés, véleményünk szerint nem is tehetjük meg, hogy a hozzászólásokat moderáljuk, töröljük, hiszen bizonyítékot semmisítenénk meg, ami bűncselekmény.

A fegyelmi tárgyalás után került sor Borka-Szász Tamásnak a Fasang Zeneiskola gazdasági átvilágításának ügyében benyújtott előterjesztésének megvitatására, amihez több tucatnyi kérdést tettek fel korábbi párttársai. Az ilyen kérdésekre érthető okokból mindig az előterjesztők vagy az előterjesztést elkészítő szakemberek válaszolnak: Borka-Szász azonban most azt kérte, hogy saját előterjesztésénél  inkább azok válaszoljanak a felmerülő kérdésekre, akiket bírálni szeretne.  Miután ezt a szokatlan, a működési szabályzattal is ellentétes igényt a polgármester elutasította, a politikus nem tudott válaszolni párttársai kérdéseire, ami egy idő után elég kínossá és nevetségessé vált. Információink szerint a kérdések között sok olyan volt, amely az előző önkormányzati ciklushoz kötődött, amikor Borka-Szász Tamás még az MSZP frakcióvezetője volt, tehát tudnia kellett volna a válaszokat.

A gazdasági átvilágítást végző szakember a vitában felmerült vádakra elmondta: az önkormányzat nem zenepedagógiai értekezést és nem a korábbi átvilágítások átmásolásait várta el tőle, ezért nincsenek a gazdasági átvilágításban ilyen részek vagy fejezetek. Kifejtette: érthetőnek tartja, ha egy önkormányzat arra törekszik, hogy ne bankhitelből oldja meg a működtetését – ahogy az korábban történt -, és igyekszik takarékosan bánni az adófizetők pénzével.

Csepel.info

Elmarasztalták a Fasang igazgatónőjét

A csepeli képviselő-testület fegyelmi tanácsként eljárva elmarasztalta Miskolci Józsefnét, a Fasang Árpád Zeneiskola igazgatóját az ellene folyó fegyelmi ügyben – derült ki a szerdai ülésen. Az igazgatónő munkaügyi bíróságon kívánja megtámadni a határozatot.

Az ügy előzményéhez tartozik, hogy az önkormányzat az iskola fenntartójaként pénzügyi átvilágítást végeztetett az év elején, s ebben az intézmény gazdasági működéséről szóló ellentmondásokra derült fény. Feltűnt például, hogy a zeneiskola fenntartása többe kerül az elfogadható szintnél. Az önkormányzat évente 90-100 millió forintot költ az intézményre, s ennek az összegnek a java része személyi kiadásokra megy el. Az önkormányzat, amely nem kötelező feladatként tartja fenn a Fasangot, változásokat és költségcsökkentést irányzott elő, ami ellenérzést váltott ki az iskola vezetőiben és tanáraiban.

Ezt követően „Mentsük meg a Fasangot” címmel levelek és körüzenetek jelentek meg az interneten, melyekben a fenntartó önkormányzat vezetőit támadták élesen. Felkerült a Facebookra Miskolci Józsefné egy levele is, de az érintett az ülésen cáfolta, hogy maga tette volna közzé azt. Közölte, hogy nem szokta használni a Facebookot, és nem is érti, miként került nyilvánosságra az írása. Ugyanakkor elismerte, hogy az intézmény átvilágítása után Budapest Főváros Kormányhivatalához fordult, mert sérelmezte az iskoláját ért szerinte méltatlan megállapításokat, és maga kért egy szakmai, pedagógiai vizsgálatot. Miskolciné ugyanakkor a fegyelmi tanács előtt közölte, hogy az igazgatóként aláírt és elküldött levelet mégsem hivatalosan, hanem magánszemélyként küldte a kormányhivatalhoz. Indítványát később visszavonta, mert a kormányhivatal a beadványát visszautalta az illetékes önkormányzatnak, és belátta tévedését. Közalkalmazottként ugyanis nem kerülhette volna meg a csepeli önkormányzatot.

Németh Szilárd, a fegyelmi tanács elnöke szerint a fegyelmi vétség elkövetésének gyanúja azért merült fel, mert az igazgató asszony a testületet és a polgármestert megkerülve fordult a kormányhivatalhoz, az interneten pedig olyan levele jelent meg, amellyel vétkesen megszegte közalkalmazotti státuszát. A nyilvánosságra került iratokban, körlevelekben az önkormányzatról olyan kijelentések láttak napvilágot a Fasang részéről, amelyek sértőek, becsmérlőek a fenntartóra nézve. A fegyelmi tanács végül megrovásban részesítette az igazgatónőt. A fegyelmi tanács elnöke hozzátette, hogy jogszerűen és jóhiszeműen jártak el, mert a képviselők is a Fasang érdekét tekintik elsőrangúnak, és szerencsétlen módon az igazgatónő személye került a középpontba. Az ellenzéki képviselők végig bírálták a fegyelmi vizsgálatot, de a részükről is felmerült az a kérdés, hogyan kerülhetett az internetre egy olyan levél, melyet az igazgatónő az állítása szerint nem is adott oda senkinek.

Miskolci Józsefné jelezte, hogy munkaügyi bíróságon támadja meg az ellene hozott elmarasztaló határozatot, mert szerinte a becsületén esett csorba.

Forrás: Csepel.hu

51 hozzászólás “Kabarévá vált a szerdai testületi ülés” bejegyzésre

  1. Vátesz szerint:

    Így igaz, tessenek csak takarékosan bánni a csepeli adófizetők pénzével! Aki meg magas egyéni jövedelmet akar, az szerezzen hozzá szponzorokat! A mi pénzünkből többre nem telik!
    Amúgy ez a nagy paláver úgy hiányzott a Fasangnak, mint üveges tótnak a hanyattesés!
    Nem értem, mit kiabálnak hangosan azok, akik az előző vezetés alatt a nyilvánosság kizárása mellett egyezkedtek. Gondolták, a fideszes vezetés sarokba lehet szorítani kiabálással?
    Csókolom, miért nem az elején tetszett elhatárolódni a Facebook-csoport tevékenységétől? Hogy Önt járatták le? Hát ez már így is marad!

  2. nagyapó szerint:

    Valaki valakit csőbe húzott. Vagy az igazgatónő indított egy előzetes kampányt, melyben felhasználta beosztottjait, a szülőket, ami nem jött be, mert az önkormányzat nem akarta bezárni a zeneiskolát és erre mozdult rá az MSZP.
    A másik lehetőség, hogy az ellenzék, nagy egyetértésben az MSZP, LMP, Jobbik, próbált ujjgyakorlatot végezni, aminek levét az igazgatónő itta meg.
    Igazi szoci eljárás, hogy Borka-Szász előterjesztést tesz, amit nem ismer, így megpróbálja félrevezetni a testületet. Ez nem jött be, ezért röhejbe fulladt a szoci képviselők számtalan – kiosztott – kérdéseire adott nem tudom, nem tudom, nem tudom, előterjesztői válasz.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  3. Klapanciusz szerint:

    Morovik szerintetek meddig maradhat még alpolgármester?

    Szerintem heteken belül belebukhat az általa koordinált és most napvilágra került koncepciós eljárásból kialakult botrányba. Feltéve ha az ügyvédnő az állításait be is tudja bizonyítani. (Márpedig miért ne tudná?!)
    Mondjuk szerintem nem kár Morovikért, mert olyan egyszerű szegény mint egy pár rendőrcsizma, ez a poszt meg azért némi intelligenciát azért megkívánna. Legalább annyit, hogy ne lapozzon kettő. Vagy ma mégis akkor azt már ne olvassa fel. Ez azonban most nem jött neki össze. Száz szónak is egy a vége én az gondolom, hogy nem Miskolcziné, hanem Morovik Attila lesz ennek a botrány lavinának az első számú vesztese, kárvallottja. Egy biztos, ha így lesz akkor mi egy nagyot fogunk az ostobaságán kacagni. 😀

  4. Vátesz szerint:

    Nagy legények, beéritek Morovik Attilával? Azt hittem ti is és az MSZP is Németh Szilárdot akarja megbuktatni!
    Klapanciusz is az egyik fő kommentelő a “Felülvizsgált intézményvezetői besorolás” című cikknél, te nem voltál a Facebook-csoport tagja? A támogatni kívánt személy nem kér belőlük! Én ezt már régebben javasoltam, ha valaki akar valamit, ne áskálódjon különféle fórumokon, hanem szegezze a kérdést egyenesen az első számú vezetőnek! Ha elutasító választ kap. akkor vegye tudomásul, most nem MSZP vezetés van!

  5. Klapanciusz szerint:

    Vátesz

    A bűnösöknek kell bűnhődnie. Vélhetőleg a fegyelmi eljárás során Morovik szélhámoskodott így neki kell buknia. Ha csak be nem bizonyítja, hogy Németh utasította őt erre, esetleg zsarolta, hogy megtegye. (Azért ezt én nem hiszem.)

    Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy nem MSZP vezetés van, mert épp olyan trógerek ők is mint a FIDESZ. Ők a felelősek azért is, hogy a FIDESZ ilyen mértéktelen túlhatalmat kapott amivel nem élnek hanem folyamatosan (pl. ez ügyben is) visszaélnek. Mindkét tábor felett eljárt az idő. A szocialista MSZP (és szatelit szervezetei) és a kommunista FIDESZ-KDNP felett is.

    Új idők jönnek, új erők kellenek,
    éljen a független és önszerveződő civil társadalom!

  6. Vátesz szerint:

    Nem hiszek a civilekben, mert nagy részük mszp-s szatellit szervezet. A régi útra kell visszatérni, a külső hatalmak beavatkozása előtti magyar úthoz! Nekem nem kellenek a libsik, akárhányszor is váltottak köpönyeget! Új idők pedig nem jönnek, mert az egész euró-atlanti birodalom és a judeo-keresztény kultúra befuccsolt! Itt mindenki csak magát mentheti, minél előbb önellátásra kell berendezkednie minden országnak, mert ez a “nemzetközi munkamegosztás” csak mérhetetlen munkanélküliséget és nélkülözést hozott a többségnek. A gazdagok jól jártak, a szegények meg mégjobban leszakadtak. A termelés kihelyezése Kínába illetve Ázsiába keveseknek hatalmas hasznot hoz (a termeltetőnek és a kereskedőknek), mindenki másnak csak munkanélküliséget saját hazájában. Ez az állandó növekedés egy baromság! A Római Birodalom is addig növekedett, amíg szét nem pukkadt!
    Lehet visszatérni a kapához meg a népi kultúrához! Az legalább évezredeken keresztül működött, ellentétben az ipari társadalommal, amely százötven év alatt eljuttatta az emberiséget a pusztulás szélére!

  7. Klapanciusz szerint:

    Vátesz

    Te nem hiszel a civilekben, én meg csak bennük hiszek. Te a politikában hiszel, mert szerinted ideológiák mentén működik a világ, én meg elutasítom azt (bármelyik tengelyre is helyezze önmagát) mert szerintem értékek mentén működik, amikbe az demagóg ideák csak bezavarnak.

    Az, hogy a civil szervezetek nagy részét mszp szatelit szervezeteknek tartod azt mutatja, hogy egyáltalán nem ismered a civil társadalmat. A civilek nagy része éppen úgy utasítja el a politika egészét mint én magam. A strucctenyésztés, az árokparton a szemétgyűjtés vagy a bélyegek gyűjtése semmiféle ideológiai alapot nem kíván. Ezt csak azok nem látják át, akik képtelenek nem pártszemüvegen át nézni a világot. A többség azonban megerőltetés nélkül is képes erre.

    Annyira, hogy mint láthatod a pártpolitika mentes, érték alapú MENTSÜK MEG! Csoportot máris többen kedvelik a Facebookon mint a Csepel.Info oldalt. És ez a tendencia – hála az ilyen és ehhez hasonló sikeres akcióknak – a jövőben várhatóan még tovább fog erősödni.

    De a lényeg most nem ez, hanem az, hogy mennyi ideje van még szerintetek Moroviknak hátra az alpolgármesteri székben? Mert szerintem már nagyon rezeg.

  8. Manitu szerint:

    Klapanciusz: a Facebook csoportotoktól, ami folyamatosan álhíreket, rémhíreket közölt, még a Miskolciné is elhatárolódott. A téma gyakorlatilag az volt, hogyan lopta el ez a Facebook közösség Miskolciné nem igazgatói magánlevelét, amit még a címzettnek is csak véletlenül küldött el, mert annyira őrizte.

    Akkor ennyit rólatok. Meg ennyit Miskolcinéról, és az ellene indított koncepciós eljárásról.

  9. Klapanciusz szerint:

    Manitu

    Miskolcziné nagyon helyesen és bölcsen tette, hogy elhatárolódott a MENTSÜK MEG! Csoporttól. Ő a közösségnek nem moderátora de még csak tagja sem volt soha, a hírek szerint. Ez volt az egyetlen logikus lépés amit tehetett, így kellett tennie. (Saját maga és a csoport védelmében is.)

    Na de tett ellenük is feljelentést a rendőrségen, ahogy ellenetek? Nem? Szerinted miért nem?
    Ennyit a MENTSÜK MEG! csoportról! (Aminek karácsonykor még a létét is titkoltátok, de a folyamatos sikereik hatáséra mára ő lett a fő mutyi teregető mumus Csepelen.)

    A koncepciós eljárással kapcsolatos botrányt pedig még ne temessétek, hiszen csak most fog elkezdődni. És annyira már ismerjük a Csoportot, hogy ha valamibe belekezd, akkor azt végig is viszi.

    Csepel közélete végre jól láthatóan megtisztul.
    Remélhetőleg ti is roppant hálásak vagytok érte.

    Köszönjük, hát végre közösen meg a MENTSÜK MEG! Csoport Csepelért tett erőfeszítéseit!

    u.i.: Ha meg akarjátok előzni az újabb kommunikációs csatát, akkor szerintem győzzétek meg Morovikot, hogy mondjon le magától. Ez a legtöbb amit per pillanat a pártjáért megtehet.

  10. lb szerint:

    Mondom, hogy az egész “ügy” kísértetiesen kezd emlékeztetni a Galvániszapra! Mi szükség volt erre? 🙁
    Én nem tudom, hogy ki ezért a “felelős”, de egy alapos valagon rúgást valóban megérdemelne.

  11. CsepeliNo1 szerint:

    Jajj Nagyapó, NE KAMUZZ!

    De, igenis be akarták zárni a zeneiskolát. Amikor rájöttek, hogy ezt nem tudják kivitelezni, akkor kiírtak pályázatot! Aki Fideszes pályázott rá, az hülye volt, másolta a pályázatát! Ezért most az igazgatónőt akarják eltávolítani, mindenféle kreált indokkal!

    Klapanciusz.
    Morovik testnevelő tanár. Többet nem is mondok. ;-)))))

    Vátesz!
    Németh Szilárdot nem kell megbuktatni! Ő már megbuktatta magát! Ja, Te ezt még nem vetted észre? Sajnálom!
    Vátesz az a baj veletek, hogy aki nem hozzátok és a Ti körötökhöz kapcsolódik azt Ti vagy rablónak, csalónak, hazugnak próbáljátok beállítani, ha ezekből egyik sem jön be, akkor az jön, hogy: HAZAÁRULÓ! Pedig nálatok nagyobb hazaárulót még nem láttam. Főleg az a kis törpe-gnóm!

  12. Joda szerint:

    Az egész történetben az igazgatónőt sajnálom a legjobban. Az MSZP-s banda bábként tolja maga előtt, csakhogy utolsó fellegvárát megőrizze. Igaz az igazgatónő sem egy szent, ha hinni lehet az átvilágításnak. Az meg, hogy igazgatói fejléccel, igazgatói aláírással küldi el levelét, és aztán magánlevélnek titulálja, egyszerűen gyávaság.

    Sajnos e remek hírű iskola becsületén folt esett. Egy teljes megújulásra van szükség, új, hiteles szakemberekkel.

  13. Turai szerint:

    Szerintem Morovik pártkatona csak azt csinálja amihez ért – az főleg semmi.
    Múlt héten leszídta a pedagógusokat – pedagógusnap alkalmából.
    Most végrehajt de nagyon primítíven- és bajt hoz a megbízójára. De nem rakják félre, mert a frakciójukban senki sem ért az oktatáshoz. Szerintem ezt a területet a polgármesternek kellene felügyelnie- ért hozzá csak nem ér rá.
    Turai

  14. lb szerint:

    Joda!
    Miskolcinét ne sajnáld, nem érdemli meg. Közel 20 éven keresztül MSZP-s pártkatonaként viselkedett. Tudnia kellett, hogy az ő ideje lejárt.
    Az iskolát viszont sajnálhatod, sajnálhatjuk.

    Turai!
    Nekem lenne tippem egy alkalmas alpolgármesterre, aki ősrégi Fideszes (ő “csinált” Németh Szilárdból valakit), és bár jelenleg nem képviselő, de a korábbi ciklusokban az volt, és jelenleg is az oktatási ágazatban dolgozik.

  15. Manitu szerint:

    CsepeliNo1: Moroviknak magasabb a végzettsége, mint az előző MSZP-s városvezetésből bárkinek. Mivel te is egy voltál közülük, a szakmunkás okleveleddel inkább elbújnék a helyedben. Nálatok az jutott fel vezetőnek, akinek a legnagyobb volt a nyelve, akkor ugyanis a tudást még lenézték. Ez meg is látszik Csepelen.

    Másrészt bárki is bírálja, nem ő adott be iskolaigazgatóként hivatalos levelet a főnöke megkérdezése nélkül, nem ő tagadta le ezt azzal, hogy a hivatalos levele magánlevél volt, nem ő tagadta le, hogy a hamis iskolabezárás hírét terjeszti és segít a rémhír elleni aláírásgyűjtésben, nem ő tagadta le, hogy az önkormányzat vezetőit támadó álhíreket terjesztő weboldalhoz is eljuttatta a levelet, nem ő határolódott el a támogatóitól, és nem ő vesz fel különböző formákban pluszpénzeket a fizetése mellé, mert nem elégedik meg vele. Ja, és nem ő vett fel 16 évig jogosulatlan fizetést sem, úgy 12 millió forint értékben. A pedagógusokat meg szintén nem ő szidta le, tudtommal annyit mondott, hogy a 20%-os béremelési kérésük most teljesíthetetlen. Márpedig ez az igazság. Amelyik pedagógus ezt vitatja, az abnormális. Tessék csak megnézni kik követelték ezt az abszurd kérést: pont azok az MSZP-hez közel álló pártszakszervezetek, akik az MSZP-s időszakban nem tartották időszerűnek a nagyarányú béremelés-kérést.

    Klapanciusz: igaz, hogy loptátok a levelet? Az igazgatónő azt állította, hogy ő nem adta oda senkinek. Tehát csak ti lophattátok el. Nem kell a habverés, az egész történet, amit csináltok, amit az igazgatónő előadott, bűzlik. “Miskolcziné nagyon helyesen és bölcsen tette, hogy elhatárolódott a MENTSÜK MEG! Csoporttól.” Szerintem meg közétek való. És nem tudok róla, hogy ellenem feljelentést tett volna. A feljelentést is elloptátok tőle? Szánalmasak vagytok. 😀

  16. Klapanciusz szerint:

    Manitu

    Van tudod egy mondás, ha a szart felteszik a polcra, rögtön sajtnak érzi magát. Nekem ez jutott az eszembe.

    Szerinted ha kidobsz valamit a kukába, ami neked már nem kell, más meg kiveszi onnan mert neki kell az lopás? Úgy is kérdezhetem, hogy a guberálók lopnak szerinted? Mert szerintem nem. Ha Miskolczinét annyira zavarná, hogy a levele kiszivárgott, akkor biztos megtette volna a szükséges és lehetséges lépéseket. De nem tette.

    Amúgy meg a csoport imageébe nagyszerűen belefér, hogy titokzatos módon jut hozzá iratokhoz. És, hogy ez mennyire menő és népszerű azt az is mutatja, hogy ezt a “szánalmas bandát” máris többen kedvelik mint benneteket … és a történet még nem ért véget.

  17. Manitu szerint:

    LB: Miskolciné szerintem úgy döntött, hogy vagy ő lesz az igazgató, és továbbra is 50 millióval többet költ évente az iskola, mint ami elfogadható, vagy pusztuljon minden. Nyilvánvaló, hogy személyi változás nélkül nem lesz változás a pénzügyekben sem: miért is lenne?

    Az is nyilvánvaló, hogy az igazgatónő környezetéből rendkívül gusztustalan, alávaló és hazug kampányt indítottak az önkormányzat ellen, amiben a személyeskedéstől a durva hazugságokig minden jelen volt. Szerintem aki azt állítja, hogy miderről fogalma nem volt az igazgatónőnek, és a levelét is ellopták, az túl naív – inkább nem mondok ennél csúnyábbat. A levéltörténet pedig megint csak egy olyan, ami egyszerűen nevetséges Miskolcinéra nézve.

  18. Klapanciusz szerint:

    Manitu!

    A Magyar Nemzetben nem éppen ez jött le. Vagy te nem olvastad? Vagy az a lap neked túl komcsi?
    😀

  19. Manitu szerint:

    Klapanciusz: tehát a Miskolcinét imádó csoport úgy működik, hogy esténként kiborítják a szemetest, és kimazsolázzák, kilopkodják belőle, ami megtetszik nekik?

    Egyre szánalmasabbak vagytok. Ráadásul azt a levelet a Miskolciné elküldte, tehát nem is a Fasangban kellett volna a szemetesből kilopnotok, hanem a kormányhivatalban lehetett volna. Csakhogy ott se a szemetesbe dobták, mert onnan is továbbküldték.

    Tehát a kukabúvár történeted bármilyen gusztustalan is, nem hiteles. De abban igazad van, hogy ha a szart felteszik a polcra, rögtön sajtnak érzi magát. Még ha jogcím nélkül is kerül a polcra.

  20. Klapanciusz szerint:

    Manitu Koma,

    van ám még egy fontos különbség köztetek és a MENTSÜK MEG! Csoport között. Míg ők vélhetőleg nem szeretnének választást nyerni, addig ti valószínűleg igen. Vagyis nekik nem számít, hogy hányan nem szeretik őket. Ez azonban rólatok már nem mondható el. Márpedig ez az ügy vélhetőleg máris több szavazatot vitt el, mint amennyit szereztetek vele mert lehet, hogy a következő kanyar ezen a pár száz szavazaton fog múlni, elúszni. Ezt nem árt ha folyamatosan szem előtt tartod te és a barátaid, elvtársaid, polgártársaid is.
    😉

    Az eddigi balhé Morovik hátán csattant, innentől azonban már az Önkormányzatra és annak vezetőjére tud könnyen ráégni. Ezért javasoltam én – barátilag – , hogy Morovik kollégát takarítsátok el.

    Mi csak az “olvasnivalót szedjük a kukából”. Van aki az élelmiszereket is. Vannak akik az MSZP és FIDESZ gazdaságpolitikájának hibájából kényszerülnek erre de olyan is aki külső kényszer nélkül dönt így. Ajánlom figyelmedbe: http://index.hu/video/2010/10/30/kukakaja1/

    Remélem ma is sikerült levetkőznöd egy újabb előítéleted. 😉

  21. lb szerint:

    Manitu!

    Mielőtt magad is elhiszed, hogy az FB csoport rémhíreket és álhíreket közöl, ajánlom figyelmedbe az alábbi előterjesztést:
    http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2011/1215/325_kznevelsi_megll.pdf

    Igaz, ezt később visszavonták, de igazolja, hogy az önkormányzat vezetése gondolkodott azon, hogy megszünteti a Fasangot.

    Kár, hogy akkor nem látták be, hogy fölöslegesen nyitottak egy olyan frontot, ahol nem nyerhetnek. Miskolciné kirúgásához meg felesleges volt bármilyen ürügyet keresni, hisz július 31-én lejár a kinevezése és mehet vissza zongoratanárnak. Esetleg az új igazgató kinevezheti helyettesnek, ha jónak látja.

    Teljesen fölösleges volt tavasszal a hangulatot kelteni és a tüzet szítani, mivel Miskolcinéból mártírt csinált és a közvéleményt mellé állította.
    És hogy Miskolciné tudatosan erre játszott? Igen, lehetséges.
    De ezt nem rajta kell számon kérni, hanem azon, aki ezt a helyzetet kialakította.

  22. Bugi szerint:

    Lb, talán nem ártana észben tartani, hogy 2012-őt írunk, és májusban nem volt olyan előterjesztés, ami ellen ezek riogattak. A kukások, akikről mindenki tudja, hogy még a kukázós duma is hazugság.

  23. Nagyapó szerint:

    Néhány érdekes dologra hívnám fel a figyelmet, a Fasang átvilágítás alapján (csepel.hu):
    – az önkormányzati hozzájárulás ~100 000 Ft/diák
    – a lemorzsolódás, az II. félévben 60 tanuló. Ez azt jelenti, hogy 600 000 Ft támogatás elveszett. Az évfolyamonként kiesett diákok száma 168 így összesen 16,8 mFt támogatás veszett el, de a számítás nem jó, mert a 2.-ból kibukott már 2 évi támogatást visz el (hasonló a kamatos kamathoz)
    – az első év nagy lemorzsolódása az iskola előtti nem megfelelő előkészítésre utal
    – az anyag szerint a térítési díj 6800Ft/félév diákonként. Ezt javasolja emelni 10 eFt-ra. Jó, de kit támogatunk? Az iskolát, vagy a diákot?
    – El kellene gondolkodni magasabb tandíjon és ezzel együtt kidolgozni a csepeli gyerekek támogatási rendszerét.
    – ezáltal megoldódna a kerületen kívüli gyerekek képzése, mert vagy kifizetnék a díjat, vagy az önkormányzatuk segítené őket.
    – így ugyancsak csökkenne az a gond is, hogy nagy az 1. évesek lemorzsolódása, ugyanis, ha ismerik az árat, a szülők másként gondolkodnak. Pl. ha az 1000 Ft-os ebédet ingyen kapom, nem gondolkodom, ha viszont megkapom az 1000 Ft-ot, megnézem mennyire vagyok éhes.
    – az iskola tanulói létszáma valószínűleg nem csökkenne, mert a jó híre miatt továbbra is lenne sok tanítvány.
    – kíváncsi lennék a másik zeneiskola hasonló adataira.
    Az intézménynek olyan igazgatóra van szüksége, akinek feltűnik, ha jogtalanul vesz fel többletfizetést, tud gazdálkodni az önkormányzati támogatással.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  24. Klapanciusz szerint:

    Én csak egy példának írtam a szemétgyűjtést arra, hogy akár adás és lopás nélkül is a Csoport birtokába juthatott a levél. De ez csak az egyik lehetőség. Lehet, hogy úgy volt amire Manitu is utalt, hogy a MENTSÜK MEG! Csoportnak a kormányhivatalban is vannak már beépített emberei és azok szivárogtatták ki. Korábban az is felmerült, hogy a Csoportot a leghightechebb hekkerek támogatják, akik úgy mennek be akár a NASA szerverein is, mint macska a macskaajtón. Esetleg személyesen A Viktor adta át a MENTSÜK MEG! Csoport “szenátusának” a kezébe a levelet, mert ő is roppant elkötelezett a Fasang ügye mellett. Mindez persze csak találgatás. Így is lehetett vagy máshogy is. Azért szerintem ezek után gondoljátok át alaposan, hogy mit dobtok ki, kivel miről sutyorogtok, mert a Csoport bárhol ott lehet, bárhova beépülhetett. Leveleket hozhat el, beszélgetéseket rögzíthet hanggal vagy akár képpel is.

    És ki tudja, hogy ahogy az igazgatónő levelét megszerezték ugyanúgy mi mindent kaparintottak még meg. Ez a jövő zenéje, de úgy érzem hamarosan megtudjuk, mert a Csoport láthatólag újra aktivizálódni kezdett.

    És, hogy a kezdeményezésük mennyire hiteles volt, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Német Szilárd vezetésével – a hírek szerint – a teljes FIDESZ frakció is aláírta a petíciójukat. Márpedig az kizárt, hogy Németh Szilárd az aláírásával olyan dolgot támogasson, olyan dologhoz csatlakozzon amiről pontosan tudja hogy egyáltalán nem hiteles. Ez teljes politikai öngól lenne. Vagy máskor is szokott ilyet csinálni azért gondoljátok, hogy ezúttal is ezt tette?
    😉

  25. Klapanciusz szerint:

    Amúgy szerintem a MENTSÜK MEG! Csoportra nagyon is találó, hogy ők a kukások vagy szemetesek, hiszen ahogy látjuk épp most takarítják el Csepel szemetét, mocskát. Vagy legalábbis annak egy részét. Éljen a köz(élet)tisztaság!

  26. Klapanciusz szerint:

    A fenti soraimat természetesen csak ironikus fantáziálásként kell kezelni, amivel kifiguráztam az általatok a csoportról szőtt legendákat. Természetesen senkit nem áll szándékomban fenyegetni, zsarolni, megfélemlíteni vagy megfigyelni. Egyszerűen csak beszélgetek itt egy csepeli közéleti eseményről veletek.

  27. "?!" szerint:

    Kedves „Manitu”, Te Minden Indiánok Legbüdösebb Szellentése!

    Mond Te indián bélgázzal töltött agyú vadbarom, miért kell neked rendszeresen bebizonyítani, hogy egyetlen szavadat sem szabad elhinni?!

    Ma 15:07-kor írtad „CsepeliNo1”-nek:
    „Moroviknak magasabb a végzettsége, mint az előző MSZP-s városvezetésből bárkinek.”

    A fent idézett mondatoddal ismét igazoltad, hogy a Csepelre vonatkozó ismereteidet egy indián harcos nyerge alatt gyűjtötted az indiánfinggal töltött agyadba, ezért felsorolom neked a korábbi csepeli Képviselő-testület néhány mszp-s tagjának a végzettségét:

    Tóth Mihály polgármester: gépipari technikum + politikai főiskola.

    Orosz Ferenc: gépészmérnök + gazdasági mérnök.

    dr. Borsány György: katonai főiskola + jogi egyetem.

    Kisari Tamás: vegyészmérnök + környezetvédelmi szakmérnök.

    Zanati Béla: matematika-fizika tanár (25 évig a Jedlik Gimnázium igazgatója)

    Horváth Gyula: gépipari technikum + politikai főiskola.

    Dr. Kiss B. Mihály: jogi egyetem + ügyvédi szakvizsga (főiskolai adjunktus).

    Gergely István: építészmérnök, tervezőiroda vezető.

    Bátky Endre: jogi egyetem.

    Borka-Szász Tamás: közgazdász + közbeszerzési tanácsadó.

    Dr. Avarkeszi Dezső: jogi egyetem (igazságügyi államtitkár).

    Podolák György: gépipari technikum + politikai főiskola gazdasági szak.

    Jegyezd meg a fentieket, és ha csak hazudni tudsz, akkor ne röfögj, hanem kussolj!

    Ha viszont a fentiek ellenére is úgy gondolod, hogy jelenleg képzettebb emberek vezetik a kerületet, akkor a végzettségük felsorolásával bizonyítsd az állításodat!

  28. robi szerint:

    A fenti információkat honnan tudná a pacák!
    Nem hiszem, hogy hazudni akart: mondták neki.

    Tán soha nem volt csepeli, valahonnan vidékről ( vagy messzebbről?) hozták fel, lojálisnak.
    Annak kiváló.

  29. CsepeliNo1 szerint:

    Manitu!
    Én is egy voltam közülük? Ha-ha-ha-ha-haaaaaa… :-)))))
    SÖTÉTSÉGED HATÁRTALAN, DE EZ TŐLED NEM IS MEGLEPŐ, SŐT MI TÖBB, VÁRHATÓ!
    Már mondtam, nyomozz még, de ehhez is sötét vagy! Veled ellentétben, Én tudom TE ki vagy! És Én ettől KI VAGYOK!

    De nem is a Morovikkal van itt baj ebben a történetben (meg az Ő eddigi alpolgármesteri tevékenységével – hiszen az elég szürke, előremutató gondolatmenet pedig nem várható tőle, de nem is követelik meg tőle)!

    A baj az, hogy kicsinálnak egy olyan embert pártszimpátia alapján (ehhez már az is elég a Fidesznek, hogy Mszp hatalom alatt volt igazgató), hogy a saját bábjukat ültessék oda.

  30. Manitu szerint:

    “?!” szerint: szánalmas vagy. Az MSZP-s vezetés ugyebár Tóth, Orosz és Horváth volt. Nekem új, hogy Orosznak magasabb végzettsége lett volna, mint a középfokú, én ilyenről nem tudok. A jelenlegi vezetésben kivétel nélkül mindenkinek felsőfokú végzettsége van, minimum egy diplomával. A korábbi csepeli vezetésről ezt soha nem lehetett elmondani. A foximaxi meg nem végzettség.

  31. Manitu szerint:

    Klapanciusz: azzal a magyarázattal, hogy ti annyira imádtátok Miskolcinét, hogy a kukáját is átnéztétek, csak magatokat égeted. Ráadásul nyilvánvaló, hogy egy olyan levelet, amit postára adtak, nem lehet a kukából kivenni.

  32. Klapanciusz szerint:

    Manitu!

    Azokra amit írsz már korábban válaszoltam. Úgy látszik nem olvastad, ezért most újra bemásolom:

    Én csak egy példának írtam a szemétgyűjtést arra, hogy akár adás és lopás nélkül is a Csoport birtokába juthatott a levél. De ez csak az egyik lehetőség. Lehet, hogy úgy volt amire Manitu is utalt, hogy a MENTSÜK MEG! Csoportnak a kormányhivatalban is vannak már beépített emberei és azok szivárogtatták ki. Korábban az is felmerült, hogy a Csoportot a leghightechebb hekkerek támogatják, akik úgy mennek be akár a NASA szerverein is, mint macska a macskaajtón. Esetleg személyesen A Viktor adta át a MENTSÜK MEG! Csoport “szenátusának” a kezébe a levelet, mert ő is roppant elkötelezett a Fasang ügye mellett. Mindez persze csak találgatás. Így is lehetett vagy máshogy is. Azért szerintem ezek után gondoljátok át alaposan, hogy mit dobtok ki, kivel miről sutyorogtok, mert a Csoport bárhol ott lehet, bárhova beépülhetett. Leveleket hozhat el, beszélgetéseket rögzíthet hanggal vagy akár képpel is.

    És ki tudja, hogy ahogy az igazgatónő levelét megszerezték ugyanúgy mi mindent kaparintottak még meg. Ez a jövő zenéje, de úgy érzem hamarosan megtudjuk, mert a Csoport láthatólag újra aktivizálódni kezdett.

    És, hogy a kezdeményezésük mennyire hiteles volt, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Német Szilárd vezetésével – a hírek szerint – a teljes FIDESZ frakció is aláírta a petíciójukat. Márpedig az kizárt, hogy Németh Szilárd az aláírásával olyan dolgot támogasson, olyan dologhoz csatlakozzon amiről pontosan tudja hogy egyáltalán nem hiteles. Ez teljes politikai öngól lenne. Vagy máskor is szokott ilyet csinálni azért gondoljátok, hogy ezúttal is ezt tette?

    + 2012. június 08., péntek – 21:14
    és 2012. június 08., péntek – 21:40

    Végezetül némi új infó is:

    Ha Morovik olyan okos lenne mint Ib – aki amúgy szintén nem kedveli Miskolczinét – akkor a MENTSÜK MEG! Csoport már rég nem lenne. De a szerencséjükre az alpolgármesteri csak egy ilyen jutott, aki fel sem fogta, hogy amit tesz azzal folyamatosan az ellenfeleit erősíti. Minek egy ilyen buta embernek az a sok diploma? Ha drága lesz a gáz majd fűteni tud velük, amúgy sok értelme nincsen, mert csak üres papírok valódi bölcsesség, intelligencia, stratégiai érzék nélkül.

  33. Manitu szerint:

    Felesleges a magyarázkodás. Nyilvánvaló, hogy hazudoztok, és a magyarázat, amit kitaláltatok, szánalmas.

  34. Klapanciusz szerint:

    Manitu!

    Megértem, hogy ennél jobb választ nem tudtál kitalálni, ha nincsenek érvek akkor csak az üres tagadás marad. Köszönöm, leülhetsz, egyes. 🙂

  35. Klapanciusz szerint:

    A nagy Manitu mattot kapott a furfangos Klapanciusztól, ezért dühében lesöpörte a sakktáblát. A játékhoz ész kell, a vesztéshez tartás, a győzelemhez pedig szerénység. Ez utóbbiból látszik, hogy Klapanciusz sem tökéletes.

  36. Bugi szerint:

    Komplett hülyeség, hogy az igazgatónő a kukán keresztül beszélt a híveihez, méghozzá úgy, hogy közben ezt nem is vette észre.

  37. Klapanciusz szerint:

    Én nem azt mondtam, hogy így volt, csak azt hogy akár így is lehetett. És felsoroltam még egy halom másik alternatívát, részben más posztolók bejegyzéseire hagyatkozva. Én Klapanciusz vagyok, nem a MENTSÜK MEG! Csoport. (Bár nem titkolom szimpatikus a kezdeményezés.) Amiket itt megosztok veletek épp úgy csak vélemény mint a ti kommentjeitek.

  38. Bugi szerint:

    Te magad sem tudod hogy volt?! Te beszéltél mindig a csoport nevében! Nem érzed úgy hogy nem kéne mmár fokozni a hülyeséget?

  39. Klapanciusz szerint:

    Én mindvégig róluk beszéltem nem pedig a nevükben. Olvasd végig a hozzászólásaimat és magad is látni fogod.

  40. "?!" szerint:

    Kedves „Manitu”, Te Minden Indiánok Legbüdösebb Szellentése!

    Ma 09:46-kor ismét kiállítottad a bizonyítványt a saját hülyeségedről.

    A csökött agyadból csak annyira futotta, hogy a tegnap 21:44-kor közölt tények cáfolata helyett, engem minősítettél szánalmasnak, majd az alábbi ökörségeket írtad:

    – Az MSZP-s vezetés ugyebár Tóth, Orosz és Horváth volt.
    – Nekem új, hogy Orosznak magasabb végzettsége lett volna, mint a középfokú, én ilyenről nem tudok.
    – A jelenlegi vezetésben kivétel nélkül mindenkinek felsőfokú végzettsége van, minimum egy diplomával. A korábbi csepeli vezetésről ezt soha nem lehetett elmondani. A foximaxi meg nem végzettség.”

    Akkor lássuk sorban a tényeket!

    1.) A vonatkozó törvények szerint,
    – a helyi önkormányzati jogok a kerületben élő választópolgárokat illetik meg, akik ezeket a jogaikat a választott képviselők útján gyakorolják;
    – a polgármester, a képviselő-testület döntései szerint (a jegyző javaslatainak figyelembevételével) irányítja a polgármesteri hivatalt, és gondoskodik a képviselő-testület határozatainak a végrehajtásáról ;
    – polgármester és az alpolgármesterek felett a munkáltatói jogokat a képviselő-testület gyakorolja.
    Tehát a kerületi vezetésnek nem polgármester és az alpolgármesterek, hanem a képviselő-testület tekintendő!

    Ezen kívül arról is tájékoztatlak Te ostoba fajankó, hogy az általad felsoroltakon felül, az előző mszp-s többségű ciklusokban alpolgármesterek voltak Csepelen: Lenkei László, Feit Bence, dr. Borsány György, + Takács József. (Ezek az alpolgármesterek is mind felsőfokú végzettséggel rendelkeztek.)

    2.) Azon nem csodálkozom, hogy eddig nem tudtál arról, hogy Orosz Ferenc volt alpolgármesternek a Kossuth Lajos Gépipari Technikumban megszerzett gépésztechnikusi végzettségen felül, a Budapesti Műszaki Egyetemen megszerzett gépészmérnöki és gazdasági mérnöki végzettsége is van, hiszen Te csak egy Csepelre tántorgott jött-ment alak vagy.

    3.) Fentebb már tájékoztattalak arról, hogy a kerület vezetése a képviselő-testület.
    Ebből következik, hogy csak a képviselő-testület egy-egy időszakban domináns frakciójának a képzettségét van értelme összehasonlítani!
    Ebben a vonatkozásban pedig a következő helyzet:
    A 2006-2010. közötti időszak mszp-s frakciójában 65 % rendelkezett felsőfokú végzettséggel, és 35 %-nak volt középfokú végzettsége.
    A jelenleg domináns fidesz-kdnp frakcióban (a 2010. októberi induláskor) 43 % volt a felsőfokú végzettségűek aránya, és 57 %-nak középfokú végzetsége volt. (Ez azóta változhatott, mert az akkor megválasztott még egyetemista státuszú 3 képviselő között előfordulhat olyan, aki időközben megszerezte a felsőfokú képesítést.

    Ami pedig az általad foxi-maxiként emlegetett politikai főiskolát illeti, jó ha tudod, hogy a jelenleg politológus szakon tanuló fideszes képviselő társad végzettsége sem lesz többre értékelhető a foxi-maxin megszerzett végzettségnél!

    A fentiekből láthatod Te indián bélgázzal töltött agyú vadbarom, hogy ebben témakörben is hazugságokat írtál!
    Tehát jobban teszed, ha nem oktatsz másokat, hanem kussolsz!

  41. Bugi szerint:

    Pabar, ahogy olvasom a vita nem az volt, hogy a törvényben mi van. Az előző vezetés amúgy nem csak tanulatlan, de minősíthetetlenül sötét is volt.

  42. Paul szerint:

    “?!” nak üzenet!

    2-3 diploma nem helyettesi a józan paraszti észt, DE a józan paraszti ész, gyakran pótol 2-3 diplomát!

    Ba..tják a diplomát meg a titulusokat, ha jellemtelen, szar alakok az érintettek.

  43. "?!" szerint:

    Kedves “Bugi”!

    Ha nem vetted volna észre, akkor közlöm, hogy témát a “Manitu” nicknév mögé bújva hazudozó cimborád hozta ide, és gerjesztette a téma folytatását, ezért javaslom mindkettőtöknek, hogy ne reklámozzátok állandón, hogy milyen sötétek vagytok!

    Kedves “Paul”!

    Igazat adok abban, hogy néha a józan paraszti ész 2-3 diplomát is pótolhat, de azok esetében különösen szükséges a diploma, akiknél a józan paraszti ész is hiányzik!

  44. Bugi szerint:

    Pabar, tök mindegy ki kezdte a témát. Az előző vezetés tanulatlan volt a mostanihoz képest és a kerület energiáit a mutyira használta.

  45. "?!" szerint:

    Kedves “Bugi”!

    Ne reklámozd állandóan az írásaiddal, hogy olyan sötét van az agyadban, mint egy elhagyott mélyművelésű kőszénbányában!
    Hidd el, hogy ezt akkor is tudjuk, ha ezt nem reklámozod!

  46. Vátesz szerint:

    Az eszes parasztgyerek oldotta meg a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződésből fakadó problémát, s ezzel kétvállra fektette az MSZP-t és a Fideszt is! Igaz hogy nekem csak egy diplomám van! 😀

  47. bébipapi szerint:

    Van itt Csepelen olyan iskolaigazgató – most megy nyugdíjba – aki mellett eltörpül Miskolcziné, Deme is. Csak ő érinthetetlen mivel az Szdsz állt a háta mögött, és egykor Németh Szilárd is szdszes volt (azóta is szívbéli barátja ez az ex-szdszes képviselő és családja), valamint ebben az iskolában tanított Németh Szilárd felesége is. Így hát a régi szép időkre való tekintettel szemet hunytak a cselekedetei felett.Ez a probléma ebben az országban, hogy politikai szempontok döntenek. Ha valaki korrupciós cselekményt követ el akkor azt párthovatartozás nélkül el kell ítélni. (még akkor is ha ennek a visszhangja akár Izraelig is elér)

  48. lb szerint:

    Bugi!

    Légy szíves keresd vissza a május 24-i KT ülésen tárgyalt 148-as előterjesztést!
    Ha a szemellenződet levéve elolvasod, akkor számodra is nyilvánvalónak kell lennie, hogy reális esély/veszély volt a Fasang önállóságának a megszüntetése.

  49. Manitu szerint:

    LB: és az mióta bezárás? Semmilyen bezárásról nem volt szó sem előterjesztésben, sem másban. Illetve az igazgatónő körül kialakult, általa állítólag nem is ismert csoportben igen, ők több száz gyereket, szülőt riogattak hónapokig a bezárás rémhírével. Még az ATV is azzal kereste meg a polgármestert, hogy miért akarja bezári az iskolát, és a petíció is erről szólt, amit gyűjtöttek.

    LB, komolyan azt gondolod, hogy ez nem egy szervezett rémhírterjesztés volt?

  50. Paul szerint:

    bébipapi.
    Milyen igaza van. A Kölcsey utcában található iskola vezetője ellen állítólag rendőrségi eljárás is folyik, az önkormányzat meg lehet,hogy nem is tud róla?

  51. lb szerint:

    Manitu!

    Lehet ezt utólag magyarázgatni, de visszatekintve az eltelt hónapokra, én úgy ítélem meg, hogy igen komoly elhatározás volt az önkormányzat vezetői részéről, hogy a Fasang iskolát megszüntessék. Hogy ez nem sikerült, egyes-egyedül annak köszönhető, hogy a szülők és a tantestület elég hangosan felléptek a bezárás, majd a beolvasztás, összevonás ellen.

    Miután a polgármester úr a május 24.i KT-ülésen megígérte, hogy a Fasang iskola önálló intézmény marad (igaz épület nélkül), ejteni kellene a témát, és hagyni, hogy menjenek a dolgok a saját medrükben.

    A szájtépés és egymás sértegetése helyett jobb lenne, ha azon dolgoznátok, hogy olyan igazgatót találjatok, aki elfogadható mind a tantestület, mind a szülők, mind az önkormányzat vezetése számára, ráadásul még szakmailag is megfelelő.

Itt lehet hozzászólni !