Feljelentést tettek “rágalomhadjárat” miatt

Csepel.info

A feljelentés a Facebook-csoport szerint egy olyan cikk hozzászólásai miatt indult, melyben leírtuk, hogy egy csepeli intézményvezető téves besorolás miatt 16 év alatt körülbelül 12 millió forintot vitt haza jogosulatlanul

“RENDŐRSÉGI NYOMOZÁS INDULT A CSEPEL.INFO-n MISKOLCZI JÓZSEFNÉ SÉRELMÉRE ELKÖVETETT RÁGALOM KAMPÁNY MIATT” – ezzel a címmel jelentetett meg közleményt a Fasang Árpád Zeneiskola volt igazgatónőjét támogató Facebook-csoport.

Arra, hogy a rendőrségi nyomozás egészen pontosan milyen állítások vagy kijelentések miatt indult, és hogy a feljelentést ki tette, a közlemény nem tért ki. “Bízunk benne, hogy a hírportál szerverének a lefoglalása és az adatok elemzése révén felderíthető lesz az elkövetők személyazonossága, akik ezt követően elnyerik az őket megillető büntetésüket.” – zárul a közlemény. Lapunk fórumozóit nem először jelentik fel, de a szerver lefoglalására még úgy tudjuk, hogy nem került sor, ezért mi is kíváncsian várjuk a fejleményeket. A Facebook-csoport köleménye az alábbiakban olvasható.

“RENDŐRSÉGI NYOMOZÁS INDULT A CSEPEL.INFO-n MISKOLCZI JÓZSEFNÉ SÉRELMÉRE ELKÖVETETT RÁGALOM KAMPÁNY MIATT

A XXI. kerületi rendőrség nyomozást indított ismeretlen tettes ellen a Csepel.Info-n “Felülvizsgált intézményvezetői besorolás” címmel megjelent írás alatt található hozzászólásokkal kapcsolatban.

Bízunk benne, hogy a hírportál szerverének a lefoglalása és az adatok elemzése révén felderíthető lesz az elkövetők személyazonossága, akik ezt követően elnyerik az őket megillető büntetésüket.”

Csepel.info

22 hozzászólás “Feljelentést tettek “rágalomhadjárat” miatt” bejegyzésre

  1. csaba péter szerint:

    Úgy látszik még sincs mindenki beszarva

  2. csaba péter szerint:

    A civilek haragja ugyanúgy el fog söpörni benneteket mint elődeiteket.

  3. robi szerint:

    Szerintem, tévedsz.

    A felheccelt csaholók tán épp most kezdenek betojni a rágalmazásoktól.

    Tán mégsem kellett volna kiszellőztetni a bizalmas információkat?

  4. Manitu szerint:

    Ez nem beszarás, hanem tájékozatlanság kérdése. Tudjátok hány fórumozót ítéltek el az elmúlt tíz évben ilyesmiért összesen? Ha jól rémlik egyet vagy kettőt. Viszont a közpénzt jól lehet költeni vele. Ettől függetlenül érdekelne, hogy mi volt, ami kiverte a biztosítékot.

    Az igazgatónő pozícióját védők sem voltak finnyásak, például végig azt híresztelték, hogy az önkormányzat be akarja zárni az iskolát, ami ugye egy nagy hazugság volt. És ez csak egy példa. Több száz gyereket, szülőt, összesen vagy kétezer embert vertek át ezzel. Szerintetek erkölcsileg milyen szinten állnak azok, akik hamisan terjesztették a bezárás hírét?

  5. Fekete Gábor szerint:

    Manitu, ez amit csinálsz, a csúsztatás iskolapéldája. Egyszer majd tanítani fogják.

  6. Fekete Gábor szerint:

    Egyébként az én ismereteim szerint a Liszt Ferenc nevét viselő Zeneakadémia a magyar zeneművészeti oktatás legmagasabb szintű intézménye volt mindig is. Kádárék idejében azért nevezték főiskolának, mert ide nem lehetett politikai alapokon akadémikusokat bedelegálni, mint a Magyar Tudományos Akadémiára. ( ha valaki nem ütötte meg a nívót, akkor azt azonnal hallani lehetett!)
    A világon egyébként mindig is magas presztizse volt és van ma is az intézmény diplomájának.
    Egyébként úgy tudom, ismét egyetemnek nevezik, most újítják fel a Király utcai épületét.
    Névtől és az ügytől függetlenül ez kijött belőlem…

  7. Bugi szerint:

    Az tény, hogy iskola bezárást híreszteltek. Még az ATV is erről adott hírt, erről gyűjtöttek aláírásokat, erről kérdezték a polgármestert.

  8. Vátesz szerint:

    Fekete Gábor, nyugodj bele, senkinek nem lesz attól visszamenőleg egyetemi diplomája, hogy az intézményt átnevezik egyetemnek! Mindenkinek olyan diplomája van, amilyen az okmányba bele van írva! Nem biztos hogy, legjobb védekezés a támadás! Az ilyen erőszakos fellépés még jobban lejáratja az illető személyt! Szerintem jól teszik Szilárdék, ha ezek után még jobban ránéznek a Fasang ügyeire, értékelik az ideiglenesen kinevezett vezetőt, s különösen nagy körültekintéssel választják majd ki a végleges vezetőt a pályázók közül. Aztán meg az is meggondolandó, hogy a csepeli adófizetők pénzét hogyan és mire költik! Egyáltalán kötelező feladat az önkormányzat részére a nevezett tevékenység finanszírozása vagy önként vállat?

    Csaba Péter, röhögnöm kell tőled, még hogy civilek haragja! A civileket ki választotta meg? Senki, akkor ne akarjanak közhatalmat!

  9. Té-Gé szerint:

    “Még az ATV is erről adott hírt, erről gyűjtöttek aláírásokat, erről kérdezték a polgármestert” Majd a Polgármester elébe ment a balhénak és az ATV kamerájába értetlen bociszemeivel azt mondta, hogy nem igaz és ő is aláírta. 🙂

  10. admin szerint:

    Kedves Té-Gé, bocs hogy adminként szólunk hozzá, de aki az aznapi testületi ülés napirendjét és előterjesztéseit ismerte, nem gondolhatta komolyan, hogy be akarják zárni az iskolát.

    Még a cím is “Javaslat a Fasang Árpád Zenei Alapfokú Művészetoktatási intézmény elhelyezésének vizsgálatára” volt. Az elhelyezés nem megszüntetés, de aki nem hiszi, olvassa el az előterjesztést.

    http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2012/0524/148etfasangelhelyezvizsgalata.pdf

  11. Té-Gé szerint:

    Kedves Admin! Bevallom Neked, hogy pontról-pontra nem követtem a fejleményeket. A facebook-ot nem olvasom, itt nem vetették fel a bezárást, – legalábbis nem dereng – ilyet nem írtam, csak az ATV híradójában látottakat ecseteltem, tömörítetten. 🙂

  12. Zoli049 szerint:

    OFF:

    2011 végén arról esett szó, hogy holland használt Volvo buszokat vesznek.
    Erre írtam én, hogy találtam olcsóbban és jobb paraméterekkel rendelkező német buszokat. Itt:
    http://csepel.info/?p=18030#comment-117230
    Azóta a lentebbi linken? “ELADVA”!
    http://autoline-eu.hu/sf/busz-varosi-busz-VOLVO-B-7-LA-7000-A-11120823252030225400.html
    A buszok letárolt kisméretű képei: ( bocs, ha hosszú! )
    http://www.google.hu/imgres? q=Volvo+b7la+untersteinach&hl=hu&biw=1024&bih=583&gbv=2&tbm=isch&tbnid=FxngluOCza7YoM:&imgrefurl=http://autoline-eu.hu/sf/busz-varosi-busz-VOLVO-B-7-LA-7000-A-11102423260917630400.html&docid=f2Or91SH_vd_5M&itg=1&imgurl=http://images.autoline-eu.hu/s/busz-varosi-busz-VOLVO-B-7-LA-7000-A-mit-Klimaanlage—small_main–11102523255487195100.jpg&w=108&h=81&ei=ylPOT5qIOYXktQaiq8DSCg&zoom=1&iact=hc&vpx=787&vpy=13&dur=281&hovh=68&hovw=91&tx=129&ty=48&sig=110948933765523676989&page=1&tbnh=68&tbnw=91&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:4,s:0,i:77
    A buszok ideiglenes német rendszámai:
    http://kepfeltoltes.hu/view/120605/Volvo_nemet_frsz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A buszok 4 darabja megtekinthető a Jókai utcai rutinpályán:
    http://kepfeltoltes.hu/view/120605/volvok_csepelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Ez most nem lesz hír?

    ON:

  13. Zoli049 szerint:

    A kis kép nem jött össze. 🙁
    Itt egy másik kereskedői oldalról:
    http://www.autovideo.hu/id_0251_Volvo_B7LA_2000_autobusz.html

    Be jött a tippem? 🙂

  14. Csalódott szerint:

    Már bocsánat, de az Önkormányzat 2012. decemberében konkrétan a Fasang Árpád Zeneiskola bezárását helyezte kilátásba. A “tavaszi megoldás” Balogh úr lett volna, de az nem jött össze.

  15. Vátesz szerint:

    Csalódott: “Már bocsánat, de az Önkormányzat 2012. decemberében konkrétan a Fasang Árpád Zeneiskola bezárását helyezte kilátásba.”

    Még csak június van, így 2012. decemberében nem helyezhette kilátásba! De ha a komcsi klán még sokat ugrál, összejöhet! 😀
    Csókoltatom a feljelentőket, a Pintér-rendőrséget összetévesztették a kapafogú Draskovics rendőrségével!

  16. Fekete Gábor szerint:

    Vátesz, te nagyon tájékozatlan vagy művészeti ügyekben, amint látszik. Én nyugodt vagyok, engem nem kell nyugtatgatnod. Sapienti sat…

  17. Fekete Gábor szerint:

    A diplomákról meg csak annyit, hogy annak valós értékét az adja, hogy mely intézmény állította ki, nem pedig az, hogy mi van beleírva.( Gondolj csak Deme diplomáira, vagy Bokroséra.)

  18. csapos szerint:

    Kedves Admin vagy Bugi vagy Manitu! (A többi 29 nevet most nem említeném :)) )

    Már annyira féltek Miskolcinétól, a Fasang Zeneiskola igazgatójától és a csepeliektől hogy a csepel.hu bájos információját sem meritek közzé tenni a mai – 8 órával korábban meghirdetett – nyilvános fegyelmi tárgyalásról és az azt követő ugyancsak nyilvános rendkívüli képviselő-testületi ülésről? Segítek: http://csepel.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3409:rendkivuli-testuleti-ules-2012-junius-06&catid=3:testuleti-meghivok&Itemid=93

    Gratulálok a bátorságotokhoz! Hányan mentek rá egy asszonyra? A kétharmad elég lesz a nagy hősi tetthez?!

    Aztán, ha egy kicsit ráértek meséljetek, stílszerűbben énekeljetek már valamit arról, hogy mi van Balogh úr alapítványi műintézményével, az Egressyvel? Kinek miért, mennyiért játssza át a pályázati plagizáláson rajtakapott igazgató? http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2012/0606/177etalapfokuzeneoktteremberletiszerz.pdf

  19. Vátesz szerint:

    Fekete Gábor, a törvény mindenkire vonatkozik, nincsenek egyenlőbbek! Akinek főiskolai végzettsége van, arra úgy vonatkozik a bértábla! Kivételek csak a komcsiknál voltak, azok részére, akik “a mi kutyánk kölykei” voltak.
    Amúgy meg egyetemista koromban jártam a Zeneakadémiára koncertekre, az unokatestvérem lánya is ott végzett orgona szakon. Nem vagyok szakértő egyáltalán, de azt elmondhatom, azokat az embereket kellene csak támogatni, akik a magyar kultúra érdekében tevékenykednek. Például az egész libsi filozófusgárdát kivágnám az állami állásokból. Amíg a magyar paraszt véres verítékkel dolgozik, hogy adózzon az államnak, addig libsikéim ne éljenek az állam nyakán! Vonatkozik ez a másik hasonlóan hasznos etnikumra is, remélem egyszer vége szakad ennek az euró-atlanti birodalomnak, s aztán mindenki megtalálja a maga méltó helyét.
    Tessék már elmondani, miért nincs mérnök, fizikatanár, stb. Talán arrafelé is kellene orientálni az ifjúságot, nemcsak a művészetek felé.

  20. csapos szerint:

    Tudtam én, hogy nem hiába beszélek 14:14-kor! Csak megszületett 14:55-re http://csepel.info/?p=20047

    Időben. Még két óra maradt a Fidesz-féle hősi tetthez: Tizenöten egy asszony ellen. Nagy dicsőség! Legyetek büszkék magatokra!

  21. Csalódott szerint:

    Elírás! 2011 dec. természetesen.
    Szóval egyértelmű volt, hogy egy MSZP közeli, -nevezzük csak szimpatizánsnak-nem maradhat iskolaigazgató a FIDESZ-éra alatt. (Az Önk. választások után fokozatosan repült az egész klientúra. Nem látta? Miből gondolta, hogy majd ő lesz a kivétel?) Az egész több hónapos cirkusz: iskoabezárósdi, Balogh úr pályázósdi, fegyelmit a nyakába varrósdi innen gyökerezik. És hogy fordítva pont ez lett volna a forgatókönyv, ide a rozsdás bökőt!
    Sajnos hiába a pozitív fordulat: Németh Szilárdék pusztán nyers erőből politizálnak, ő maga pedig arrogáns és demagóg, kiváló szónok és remek színész. Ez lesz a vesztük. Úgyhogy szerintem marad a politikai váltógazdálkodás. Nagy kár és veszteség, újabb elszalasztott lehetőség.

  22. Vátesz szerint:

    A nép nem azért juttatta 2/3-hoz a Fideszt, hogy minden maradjon a régiben! Én sokkal jobban takarítottam volna! Ahogy régen minden vezető asztalán Lenin-szobor volt, most meg azt vágnám ki, aki nem tesz esküt a Szentkoronára! A világ márcsak ilyen, a politikai garnitúrával menjen a sleppje is! A Fidesz csak azért nem takarított ki jobban, mert nem volt aki súgjon nekik, hiszen az mszp-sek kivágtak minden nemzeti érzelműt, így aztán nem volt aki felfedje, hogy kik a beépített komcsi aknák!
    Ugye milyen frankó volt a Csepel újság, jobboldali csak fizetett hirdetésben jelenhetett meg, mint az eszes parasztgyerek a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés megbuktatásával (2006. márc. 3-i szám).

Itt lehet hozzászólni !