Kidobtak egy Vörös Csepelt!

Csepel.info

Zoli049 egyik fotója a “haverikör látogatás” elején – a lépcsőházi választékban a könyv mellett kb. egy tucat Hírmondó és nyolc Helyi Téma látható a képen

Kezd egyre elképesztőbb és szánalmasabb szintre süllyedni a Vörös Csepel elleni MSZP-s és DK-s támadás. Nagy Szilveszter pártinternet-aktíva a Facebook-on az egyik csepeli közösség nevében “Nem érdekel a Vörös Csepel” címmel tiltakozó oldalt készített, de nem sok sikerrel. A kezdeményezéshez cikkünk elkészültéig kerületünk 78 ezer lakójához képest csak 59-en csatlakoztak, amit az is gyengít, hogy sokan közülük a könyv “szereplői” vagy más településeken élő párttársak. A legújabb és legviccesebb eset azonban pénteken történt, amikor egy Vörös Csepel könyvet utaztattak meg csak azért, hogy szemétgyűjtőkben fotózzák le.

Az esetre “Öreg halász” fórumozónk hívta fel a figyelmünket. A fotókat most némi magyarázattal közreadjuk. A sok lakásos panelházakban egyébként máskor is kidobják az ingyenes újságok egy jelentős részét, és minden bizonnyal néhány “Vörös Csepel” is erre a sorsa jutott. No de ekkora erőlködést ilyen nevetséges eredménnyel még nem láttunk.

Az első kép részlete: jól látszik, hogy a könyvből ki van tépve pár oldal, ami kilóg, a fedőlap jobb felső része pedig kifelé kunkorodik

A második képen a könyv az egyik szemétgyűjtőben látható

A kép részlete: noha a könyv elvileg egy másik helyen van kidobva, furcsa módon itt is kilógnak lapok

A harmadik kép: egy szemétgyűjtőben ismét egy kitépett lapú Vörös Csepel kb. egytucat Hírmondó és nyolc darab Helyi Téma: pont ugyanannyi, mint az első képen, csak most már kidobva – a Helyi Téma még ugyanabban a legyező-alakban is látható, mint az első képen

A harmadik kép egészen freudi-hatású. A felkunkorodó jobb felső fedőlapú, kitépett lapú könyv alatt látható a kitépett fejezet: “A csepeli MSZP őszödi beszéde”

A Zoli049 által bemutatott, kidobált önkormányzati újságot kinyitva ráadásul elsőként Szenteczky János MSZP-s frakcióvezető képe látható, a lap ugyanis most is lehetőséget nyújtott az ellenzéki vélemények megismerésére. Erre egyébként akkor, amikor a rossz hírű Csepel újság hetilap volt az önkormányzat lapja, az akkori MSZP-s vezetés nem adott lehetőséget. Sőt, volt rá példa, hogy gyászközlemény és karácsonyi jókívánság is a cenzúra áldozataivá váltak. Az is feltűnő, hogy az egyik képen még kirakott újságok és könyv a másik képen hiánytalanul a szemétgyűjtőben vannak: nem nehéz tehát kitalálni, hogy jó eséllyel éppen a fotót készítő fórumozónk dobta ki az összeset.

A mókát így hát megköszönjük Zoli049 fórumozónknak, aki korábban is okozott már üdítő perceket. Ő ugyanis annak a kommunának a szellemi vezére, amelyik ugyanarról az IP-címről fórumozik, és helyesel egymásnak. Nagy Szilveszter pártinternet-aktíva így aztán nagy segítséget kapott a munkájához – már persze csak akkor, ha Zoli049-ben nem szintén őt tisztelhetjük.

Csepel.info

27 hozzászólás “Kidobtak egy Vörös Csepelt!” bejegyzésre

  1. eszetvesztett szerint:

    A képek készítésének időpontját ajánlom figyelmetekbe.
    A következő oldalon tudjátok ellenőrizni. Bemásolod a kép hivatkozását és kiadja, hogy egy telefonnal készült felvétel január xyy-én 🙂 Jó szórakozást 🙂

    http://regex.info/exif.cgi

  2. Manitu szerint:

    A csepeli kommancsok csak az átveréshez értenek. Még jó, hogy ezt mások is tudják. Nem tudom, hogy ennél szánalmasabb szintre el lehet-e jutni, mindenesetre a csulás elvtárs Facebook-oldalán nincs a tagok között Zoltán nevű.

  3. Zoli049 szerint:

    Tisztelt Csepel.info!

    Micsoda öröm, hogy egy poszt született erről a néhány képről.
    Javaslom, hogy mindenki nézze át a lépcsőházi papírgyűjtőket és ha talál benne könyvet, hírmondót, helyi témát, csütörtök előtt pedig a multik hírdetési dömpingjét, akkor megvilágosodik.
    A könyv nem akart a téma része lenni, mint ezt már leírtam. Az hogy papírgyűjtőkben gyűrötten voltak könyvek, ebből egy fél is volt? Mik vannak. Még akadt taknyos zsepi is.

    eszeveszett!
    Minek ez az oldal? Egy Nokia N95-ös telefonnal csináltam a képeket, de ezt pikk-pakk megtudhatod, ha a képre katt, jobb gomb, mentés máskét, pl asztal. Utána megint egy jobb gomb tulajdonságok…

    A 47 perc kimarad Gordon! 47 perc alatt csak-csak elér az ember Csepelen egyik épületből egy másikba?!

    A lényeg! Örvendek, hogy a könyvre van kihegyezve az élet, az nem számít, hogy a kidobott többi újság az nem minősül pénzkidobásnak? Á, dehogy is…
    IP cím? Mint írtam, egy a router, amit az adminok is elismertek, hogy lehet ilyen. Ezzel be lett támadva a Munkásotthon is, mások is. (nem keresek vissza, nem jegyzetelek mikor és mit írt ki?!) Azért kíváncsi lennék még kinek, kiknek van azonos IP címe? 🙂

    Továbbá megkérdezhetem, hogy milyen alapon vannak az IP címek figyelve? Dinamikus IP mellett, meg főleg. Meddig jutott az info az IP címmel? Digi-tv Csepel? Ha messzebb, akkor…??!! Írjak másik IP címről? Az is Digi-tv Csepel lesz, mert az a hálózat. LOL!

    A Facebook tagja nem vagyok, hajrá, keressen aki akar. A fent nevezett Nagy Szilveszter nevét az életemben nem hallottam!

    További jó munkát. Maradok tisztelettel, nincs miért “visszavonulnom”! 🙂

  4. kiskovi szerint:

    Egyes szolgáltatóknak kifelé még mindig 1-2 IP címük van csak.
    Már le kell írnom, mert egyszerűen ez bohózat. Mind a két oldal szánalmas, a csepel.info sem jobb semmivel. Ennyi, többet nem is érdemel ez az egész.

    Manitu: Nem csak a kommancsok, a fajtád is ért hozzá 😉 Mind a ketten remélem mentek a levesbe, mert hazudozáshoz, ahhoz értetek. Eleget raboltátok az országot..

  5. Dr. grün szerint:

    Manitu!
    Van még lejjebb!
    Már olyanról is hallottam aki beleolvasott és utána dobta ki! ))) 🙂 (((

  6. Zoli049 szerint:

    kiskovi!

    Nem kell semmi védelem IP ügyben, köszi. Most hívtam fel a szolgáltatót és a lépcsőházankénti switch-nek van egy IP-je. 🙂 Azon meg ki tudja rajtunk kívül még mennyi kábel van bedugva a 20 kimenetből?

  7. "?!" szerint:

    Ha már a csepel.info csapata, az “Öreg halász” fórumozóra hivatkozva ismét napirendre tűzte a Vörös Csepel című könyvet, megragadom az alkalmat, és az “Öreg halász” által 2012. január 27-én, pénteken 20:52-kor elküldött hadoválásának a leghazugabb részeire itt és most reagálok.

    “Öreg halász” írta:

    Kedves Jóságos, olvassa a Csepeli Hírmondót. Nincs elhallgatva semmi. De csak példának: több rendőr, jobb közterület-felügyelet, több fűnyírás nyáron, kevesebb kosz és szemét (ebben még van mit javulni, de nagyon mélyen volt a rajtvonal).
    A kerület új vezetése elkerülte a csődveszélyt, rendbe tette a gazdálkodást, feljelentette a korrupció-gyanús ügyeket, a törvénytelenségeket, kétmilliárd forintot spórolt, bevezette a HPV-vírus elleni oltást, amiről az MSZP hallani sem akart.
    Tervezési láz helyett nem 182 millióból készülnek újabb mihaszna tervek, hanem mindössze 23 millióból megújulhat a Szent Imre tér, megkezdődhet a Tamariska domb valódi védelme a pusztulás helyett.
    Cenzúra helyett demokrácia van a helyi lapban, így rendszeresen megszólalhat az ellenzék, lakásmutyi helyett lakáspályázatok vannak, sokkal olcsóbban működik a Csevak, és nincsenek tízmilliós prémiumok. Nincsen százmilliós jutalomosztás a politikusoknak, nincs százhúsz ezres havi költségtérítés és csak a törvény által adható legalacsonyabb fizetést veszik fel a kerületi vezetők.
    Stb. Másfél év alatt ez százszor több, mint az MSZP-nek 16 év alatt sikerült. Mert ami az MSZP-nek 16 év alatt sikerült, az a temetőben van.”

    Az “Öreg halász” által leírt sok cáfolható hazugság közül most csak két témát emelek ki.

    Az egyik az, hogy állítása szerint “Tervezési láz helyett nem 182 millióból készülnek újabb mihaszna tervek, hanem mindössze 23 millióból megújulhat a Szent Imre tér”.

    Ezzel kapcsolatban felhívom minden fórumozónak a figyelmét arra, hogy az előző mszp-s önkormányzat 182 millió Ft-ért készíttetett tervek a Szent Imre tér valódi megújításáról szóltak.
    Az elkészült tervek szerint át akarták helyezni a térről a buszvégállomást. Egy olyan korszerű új épületet akartak létrehozni a Polgármesteri Hivatal részére, amelyben össze kívánták vonni a Hivatal jelenleg különböző épületekben elhelyezett egységeit. Ezen kívül a térre néző épületek arculatát és a tér arculatát is is meg kívánták változtatni.
    A tervek elkészülte után azonban kiderült, hogy ennek megvalósítása elvitte volna az észak-csepeli terület eladásából származó bevétel nagyobb részét, ezért az mszp-s vezetők nem mertek belevágni a tervek megvalósításába.

    Ezzel szemben “öreg halász”-nak az a hazugsága, hogy “mindössze 23 millióból megújulhat a Szent Imre tér”, csupán csak arról szól, hogy a jelenlegi Országzászló helyett, az 1938-ban felavatott és 1944-ben az amerikaiak által szétbombázott Országzászló utánzatát kívánják felépíteni, valamint a téren lévő magántulajdonú újságos és egyéb építmények helyett akarnak másikat építeni 23 millió Ft-ért.

    Véleményem szerint az “Öreg halász” által említett 23 millió Ft közpénzbe kerülő program nem a tér a megújulását, hanem a 1930-as éveknek a visszahozását szolgálja, ami ellen nem is volna kifogásom, ha az új Országzászló talapzatának a megépítése és a zászló felállítása most is közadakozásból történne úgy, mint ahogy 1938-ban történt. Ehhez magam is adakoznék, de attól óvakodnék, hogy az országzászló-cserét a Szent Imre tér megújításának nevezzem.

    Idő hiányában még csak annyit jegyzek meg, hogy “Öreg halász” szerint jelenleg “nincs 120 ezres költségtérítés”, de ez csak megtévesztő süket duma, mert ha esetleg eddig nem volt, akkor ezután lesz ilyen mértékű költségelszámolás.
    Ugyanis a most beszerzett személyautók korlátlan használatára feljogosított vezetők évi 30.000 km (havi 2.500 km) figyelembevételével lesznek jogosultak benzin és egyéb költségek elszámolására.

    Egyébként “Öreg halász” fent idézett hozzászólásának a többi része is hasonlóan cáfolható hazugság.

  8. Öreg halász szerint:

    Zolika,

    a könyvet és az újságokat is te dobtad ki. És igen, ez a közpénz kidobása. De, hogy te mekkora bunkó vagy, már megbocsáss. te dobod ki a pénzt, aztán másokat vádolsz vele?

    Igazi szocialista vagy, ne is tagadd.

  9. bélabá szerint:

    Zoli!
    Jobb ha elbújsz, jön érted este a T.E.K., sőt lehet hogy, biztos ami biztos alapon egy egész lépcsőházat bevisznek a Andrássy út 60-ba 🙂

  10. admin szerint:

    Csak akkor nézzük meg az IP-címet, ha valaki gyaníthatóan manipulálni akarja a fórumot, és több néven is elkezd írogatni, igazat adva a többi nevének. A fórum korrektségét alapvetően zavarja ez a fajta gyakorlat, és ezért nem engedjük, ezért szólunk.

    És ez a jövőben is így lesz.

  11. Rolee szerint:

    Sziasztok.

    Éppen a vörös csepelröl kérdeznék szóval aktuális a téma 😀
    Azt nem tudjátok hogy mikorra kerülnek a postaládákba?Azt tudom hogy pár helyen márt van de sem nálam sem egy rokonnál aki csepelen lakik még nem kapott.

  12. Zoli049 szerint:

    T. admin!

    Kösz még egyszer a posztot!
    Ahol én és a szomszédom, Lakó együtt vagyunk említve, csak erre emlékszem, mikor meg lett két azonos nick nevezve. Azon kívül ez az egy amit találtam:
    http://csepel.info/?p=17613#comment-113130
    De kiével? Nem, mint ha érdekelne, csak legyünk már tárgyilagosak. A posztot tekintve meg azt írtok, amit akartok, ez nem érdekel különösebben. Nálatok van a “kulcs”!

    Öreg halász!

    Azért nem írok címeket, hol voltak kötegekben a hírmondók, mert nem akarom a terjesztőket szarba keverni. Valószínűleg több, mint két épületben ez a kép.
    A könyvről meg annyit, hogy keress már vissza, mert időd van és adminnak is, hogy hol írtam bármelyik benne vázolt eseményről? Kérlek idézz már ilyet! Idézz valamely tartalomra utaló kritikát. Kösz!
    Még mindíg nem értem, hogy a Hírmondóra való rávilágítás és 2,5 könyvből hogyan lehet ekkora raplit csinálni? 🙂

    Ajánlom neked, reggel nézz be a leadóhelkyekre, pl.: papírgyár…

  13. admin szerint:

    Rolee, ha nem kaptál, a polgármesteri hivatal portáján tudsz kérni.

  14. Rolee szerint:

    Kösz akkort majd jövőhéten megyek és kérek egyet 😀

  15. lolka szerint:

    Hozzánk már tavaly decemberben bedobták!….

  16. nagyapó szerint:

    “meg trükkök százai”, ahogy Gyurcsány(i) mondotta.
    “?” jó tanítvány!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  17. GONDOLKODÓ! szerint:

    “CSODÁLJUK A KORMÁNY BÁTORSÁGÁT”

    Lengyel konzervatív értelmiségiek levele Orbánhoz

    “Orbán Viktornak szóló, több mint száz lengyel konzervatív értelmiségi által aláírt nyílt levelét publikált vasárnap a Niedziela című katolikus hetilap.

    A január 22-i keltezésű levél Jerzy Robert Nowak, a katolikus Radio Maryjával szorosan együttműködő történész kezdeményezése.

    “Csodáljuk az Ön kormányának bátorságát, amellyel a külföldi tőke igája és az Európai Unió nagy országainak dominanciája alól próbál kiszabadulni, kiállva a magyar vállalkozások és az összmagyar nemzeti érdekek mellett” – olvasható a levélben. Az aláírók elismerésüket fejezik ki az új magyar alkotmány “nagy hazaszeretete és a vallás jelentőségének elismerése”, valamint “a kommunizmus maradványainak felszámolása” iránt. Példásnak és követendőnek nevezik “a magyar utat”.

    Az aláírók hangsúlyozzák, hogy sok lengyel az 1956-os forradalom “Lengyelország utat mutat…” jelszavát “Magyarország utat mutat, kövessük a magyar utat” jelszóra változtatta. Véleményük szerint Magyarország áll ki a leghangosabban és legbátrabban a kis államok és közepes európai nemzetek szuverenitása mellett, “a nagy államok, a multinacionális vállalatok és bankok diktátuma ellen”. A levélben bírálják “a külföldi pénzügyi körök, valamint a baloldali és liberális körök Magyarország elleni hajszáját”, és sok szerencsét kívánnak a magyar kormánynak. “Hiszünk abban, hogy az Ön kormánya a nemzet nagy részének támogatásával és bizalmával átvészeli a vihart” – áll a levélben.”

  18. Dr. grün szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Valószínűleg ebből a képből vonhattak le a bátorságáról következtetéseket a lengyelek!
    Kis Sértett járja be Európát és szembe találkozik a tükörben a saját képével?! ))) 🙂 (((

    http://share-proxy.iwiw.hu/?url=http%3A%2F%2Fwww.origo.hu%2Fi%2F1112%2F20111227-orban-viktor-kulfoldi-biralatok2.jpg&sign=ebb166094307a85aa154215285b927ad&width=400&height=600&crop=true

  19. csaba péter szerint:

    Admin te ezt még nem unod? Nem látod hogy a könyvetek a döglött lovat sem érdekli?

  20. Mara Salvatrucha szerint:

    Admin! Te elmehetsz a jó kurva anyádba az IP cím figyeléseddel együtt! Csak dobok egy egyszerű példát:
    1 lakás, 1 szolgáltató, 1 család! Apa- anya, gyerek, netán egy nagyapó is lakik velük! És láss csodát fórumozik mind!Más-más
    nick névvel, de az IP cím ugyanaz! Ja netán baloldalik és még védik is egymást az olyanoktól, mint a
    Doki, Manitu, Tóth Kati stb. Persze ti demokratikusak vagytok! És most letilthatsz!

  21. szigetország szerint:

    Mara Salva!

    Ezt írtad:

    “…elmehetsz a jó kurva anyádba…”

    Ugye, erre gondolsz, amikor baloldali értékekről beszélsz?

  22. Doki szerint:

    Mara Salvatrucha!

    “Szép magyar neved van”… Ezért használod így a magyar nyelvet: ,,elmehetsz a jó kurva anyádba”?
    Magyarországi baloldal 2012! Gratulálok!

  23. Doki szerint:

    Egyébként pedig megtiszteltetésnek veszem, hogy a felsorolásból nem hagytál ki engem sem 😉

  24. Doki szerint:

    Az IP dolgokról pedig… Piszkosul gyerekes és szánalmas, hogy valaki ír magának egy hsz-t, majd egy másik néven igazat ad magának, majd egy harmadik néven pedig megveregeti a saját vállát, hogy milyen jól beszél…

  25. nagyapó szerint:

    Doki téved. Helyesírási hiba történt, helyesen Salva turcha, hogy salva mit jelent, nem tudom, de a második részt ismerem. Olyan ez, mint a szar-vas. Esetleg, ha az eredeti név, akkor Mara Salvatrucha elmehet a melegfelvonulásra.
    grün! Mi van a lengyel, magyar két jó….???? Változott az ideológia?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  26. jól értesült szerint:

    Zoli049 2014 Szilveszteréig is bírni fogja a mocskolódást, acsarkodást! Szegény! Jó Polgár tanítvány!

  27. Zoli049 szerint:

    jól értesült szerint:
    2012. január 30., hétfő – 08:02

    Megtetted a Tippmixen? 🙂
    Az a baj, hogy senki nem látta meg attól a qrva fától az erdőt?!
    Ehelyett olyanon rágódnak, mint a könyv, minek tartalmát sehol nem kritizáltam. Erre a példa, hogy senki nem tudott ilyennel előállni. Lehet, hogy nem tetszik az, hogy kritizálok, de ez nem fog változni, ha nincs mit dícsérni. Jön majd a TEK, vagy megyek a gulágra? 🙂

Itt lehet hozzászólni !