„Ne civakodjunk afölött, hogy mik voltunk: egyesüljünk arra, aminek lennünk kell” Kossuth Lajos

Csepel.hu

Ünnepi megemlékezéseket tartott Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata március 15-e alkalmából.

Először az Áruház téren Petőfi Sándor szobránál helyezték el a hála és az emlékezés koszorúit. 10 órakor a Móra Ferenc Általános Iskola udvarán állampolgársági eskütétellel kezdődött az ünnepség, majd Németh Szilárd, Csepel polgármestere mondta el ünnepi beszédét. A beszédet követően a Móra iskola tanulóinak nagysikerű műsorát láthatta a megjelent sokaság. A remek, családias hangulatú délelőttöt táncház és kézműves foglalkozás zárta.

23 hozzászólás “„Ne civakodjunk afölött, hogy mik voltunk: egyesüljünk arra, aminek lennünk kell” Kossuth Lajos” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Folymatosan fantasztikus videók kerülnek föl a Jobbik március 15-i nagygyűléséről, és a nap legnagyobb tüntetéséről a http://www.fcdac1904.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=530&p=167648#p167648

  2. Narancsvírus szerint:

    Jobbik nagygyűlés 2011.03.15.Fankadeli
    http://www.youtube.com/watch?v=6iJ12gmdEk8
    Még több videó, képek, kommentek azon a bizonyos helyen, keresd meg!

  3. kispajtás szerint:

    Nagyon szimpatikus lány az Arató Réka, kellemes a hangja, nagyon szépen beszél és nem mellékesen csinos, szép Nő! Kár, hogy nem csepeli, de kell nekünk, csepelieknek, mint az áram, amit tavaly a szocik pitiáner módon kikapcsoltak a Fidesz ünnepségre.

  4. aggódó szerint:

    Narancsvírust úgy látszik, megint kiengedték. Ma ismét jobbikos volt.
    Fantasztikus videóid helyett sokkal inkább érdekelne a véleményed, ha lenne.
    Például a csepeli ünnepségről, az állampolgári eskütételről.

  5. grizzli szerint:

    Tisztelt Polgármester Úr!

    A ” mi magunk” mit jelent az alkotmány megalkotásában? Eddig az látszik, hogy csak egy párt alkot alkotmányt. Olyat amilyet Ő akar! Ilyen volt már ez előtt 20 évvel is. Egypárti alkotmány. A mi, vagyis az Isten adta Nép szavazhat róla? Erről is kéne beszélni. Már csak azért is mert Ön és alpolgármestere Ogy képviselő is.

  6. Jobb Csepelért szerint:

    Kovács Ernő néhány napja még azt nyilatkozta elszámoltató néven, hogy neki a Mansfeld Péter utca Bajáki Ferenc utca marad, ma meg Fankadeli és Jobbik videókat tesz fel…

  7. Gordon szerint:

    A beharangozott egymillió fős sajtószabadságért tüntető tömegből végül 10 ezer lett (a tervezett létszám 99% tehát nem ment ki).

    Ennyien egy harmatgyenge nb1-es meccsre is kimennek.

    Égés a javából!

    Maradt a 2/3-os fölény. Vagy már 99%-os?

  8. Gordon szerint:

    grizzli!

    Az ellenzék saját döntéséből nem vesz részt a nemzeti alkotmány kidolgozásában. Nincs véleményük, nincs elképzelésük, csak a marhaságokat tudják röfögni.

    Be kellene terjeszteniük a saját javaslataikat és akkor normális mederben maradna a vita. Ez így teljesen értelmetlen.

    A választók 2010. áprilisában döntöttek. A Fidesz ezért van most 2/3-on az Országgyűlésben.

    Köszönd a nyolc év elbaltázott szocialista-liberális politikájának.

  9. grizzli szerint:

    Gordon Te tényleg hülye vagy.

  10. grizzli szerint:

    Gordon!
    2010.-ben egyik párt sem hírdette ki, hogy a megszerzett többsége birtokában új alkotmányt akar megalkotni. Arra szavaztak az emberek, hogy kinek a kezébe adják a kormányrudat. Tehát. Ha én azt mondom neked, hogy vezessd az autóm, az nem jelenti azt, hogy Te csinálsz az én autómból egy általad megálmodott újat. Érted?

  11. Gordon szerint:

    grizzli!

    Az emberek nem aszerint döntenek, hogy ha “Én a Fideszre szavazok, akkor velem lehet hogy már kétharmada lesz, ezért inkább az mszp-re szavazok”.

    Tehát: az apró akaratok és döntések összeadódnak. Ebből jön ki az egész, mely 2010 áprilisában Fidesz kétharmadot eredményezett.

    Az emberek így döntöttek. A döntés törvényes. A felhatalmazott adott.

    Rajta hát! Itt az idő!

  12. Mr. Gabee szerint:

    Csatlakozom. Dr. Arató Réka valóban csinos, művel, rendes, kedves nő. Volt szerencsém találkozni illetve bemutatkozni az este a Vienna Konservatorium és az Egressy Béni Zeneművészeti közös március 15-ei protokolláris rendezvényén. Többek között ott is Ő konferált. 🙂 Nagyon színvonalas és jó koncert volt, melynek a végén volt állófogadás.

  13. "?!" szerint:

    “grizzli”!

    Ne röfögj hülyeségeket, és ne álcázd magad medvének, miközben Te csak egy exkommunista disznó vagy!

    Jegyezd meg azt, amelyre az MSZP mai rendezvényén az EU parlament szocialista frakciójának a vezetője felhívta a figyelmeteket, hogy a FIDESZ-KDNP kormány a 2/3-os többséget legálisan szerezte meg, ezért legálisnak kell tekinteni minden olyan döntését, amelyet a parlament korábban 2/3-hoz kötött. Beleértve az új alkotmány megalkotását is!

    Nincs olyan normális politikus Európában, aki ne tartaná indokoltnak, hogy a legálisan megszerzett 2/3 birtokában, a rendszerváltás után 20 évvel, az 1990-ben működő illegitim MSZMP-s parlament által ideiglenesnek szánt alkotmány helyett, a legálisan szerzett 2/3 birtokában a FIDESZ és KDNP egy új alkotmányt alkosson.

    Ezt csak a hozzád hasonló beszűkült agyú exkommunista idióta disznók nem akarják elfogadni, mert nem tudnak belenyugodni abba, hogy az elvtársaik által 1989-ben illegitim módon megszavazott alkotmányhoz rajtuk kívül más is hozzányúlhat.
    Ugyanezért üvöltöztette Szarházi Attila MSZP elnök az MSZP rendezvényén jelenlévő exkommunista disznókkal, az EU parlament szocialista frakciójának a vezetője által elmondott vélemény ellenére, hogy “Nem hagyjuk!, Nem hagyjuk!”, de ki nem szarja le az üvöltözéseteket és a pofátokat, amikor teljesen indokolatlanul üvöltöztök és röfögtök.

    A fentiek miatt jobban teszed, ha röfögés helyett, megpróbálod csendben visszatenni a közös kaszába mindazt a közpénzt, amit az uralkodásotok időszakában elloptál!

  14. grün szerint:

    Eskütételre sorakozó?!
    Vagy csak az anyakönyvvezető úr teljes harci díszben vonult ki!
    Arra gondolni se merek, hogy a képen látható, kokárda helyett viselt zászló a magyarság fokmérője!!!

  15. abcd szerint:

    Grün és társai!

    Látom, hogy nagyon fáj, hogy Csepelen ilyen légkörű rendezvényt is lehetett szervezni. Minden mondatból, akár helyi vagy országos ügyre vonatkozzon, sugárzik az irigység. A helyzet pedig nem más, mint hogy 2010-ben a választók a fideszeseket hatalmazták fel a kormányzásra, méghozzá olyan erővel, hogy változtassanak meg mindent, ami szükséges. Csepelen is elsöpörték a helyiek az MSZP-t, és a Fidesznek adtak abszolút többséget. Ezen nincs mit vitatkozni, megkérdőjelezni meg nem érdemes. Az oldalvonalról lehet bekiabálni mindenfélét, és azt is lehet, hogy ideiglenes vezetőknek hívják a megválasztott embereket, de szerintem inkább el kellene gondolkodni, hogy miért van ez a politikai helyzet? 2009. január 7. például. Gulyás kispajtás ügyvédi munkája, Tóth Mihály és csapata munkássága, Szenteczky János felettébb gyanús ügyei. Gondolkodni kéne, ha lenne mivel.

    A rendezvény pedig kifejezetten szép volt, Arató Réka valóban kitűnő választás.

  16. grün szerint:

    abcd!
    “a választók a fideszeseket hatalmazták fel a kormányzásra”
    Akkor, nosza, hegyibe!!!
    De lássunk már valamit!!!

  17. kispajtás szerint:

    “abcd” – tiltakozom, hogy Gulyást kispajtásnak nevezd! 🙁

    “Mr. Gabee” – Miért nem fotóztál a rendezvényen, hamár volt VIP. jegyed?
    Vagy csak a lerrobbant, kipukkadt cuccokra van megbízásod?
    Vagy pont emiatt kaptál VIP. belépőt?
    Na, csak tudósíts továbbra is!

  18. Ladik szerint:

    grün, remélem hamarosan látni fogod, ahogy a jani haverodért eljön a police

  19. csaba péter szerint:

    Én úgy látom , hogy a Mester ki – lépni készül az unióból.

  20. Tarjányi László szerint:

    Az Únióról nekem egy vicc jut eszembe még az átkosból:
    – Hallom Jóska beléptél a Pártba!
    Jóska felemeli a lábát és megnézi a cipőtalpát, majd: – Mibe léptem bele?

  21. kispajtás szerint:

    Mr.Gabee
    Kösz! 🙂

  22. Margó szerint:

    A fenti hozzászólók közül nem tudom ki volt jelen az ünnepségen. Én ott voltam és körülpillantva nemcsak Fideszes, hanem elkötelezett MSZP-seket is láttam. Valószínűleg nem ellendrukkerként voltak jelen. A műsor igazán színvonalas volt, az állampolgársági eskütétel pedig megható. Véleményem szerint ilyen esetben, mint a házasságkötésnél is, kijár az eskütevőknek a nemzeti szalag az eskütételt levezetőn.
    Egy dolog volt viszont igazán bosszantó. A 45 perces műsor alatt a Fideszes ifjúsági tanácsnok úr – nem biztos, hogy jól emlékszem a nevére, de azt hiszem Takács Dánielnek hívják – harmadmagával végigröhögte, beszélgette, telefonálta az ünnepséget. Már azon voltam, hogy ajánlok neki a közelben egy jó kis kocsmát, ahol ezt a kedélyes baráti találkozót folytathatja. Ha ennyire nem érdekli a dolog, minek megy el? Vagy az anyukája nem tanította meg arra, hogy kell ilyen helyen viselkedni? Ebben az esetben javaslom egy illemtan tanfolyam elvégzését!

Itt lehet hozzászólni !