Orbánnal reklámozza magát a csepeli MSZP-s

Csepel.info

Nem elég, hogy több óriásplakáton és hirdetésekben is megtévesztően  fideszesnek próbálják mutatni magukat a csepeli MSZP képviselő-jelöltjei, egyikük még Orbán Viktorral is reklámozza magát – derül ki a párt egyik kampányfüzetéből.

Furcsa, és időnként erősen megtévesztő kampányt folytatnak a csepeli MSZP-sek. Az egykor szebb napokat látott párt most mindent megragad a hatalom megtartásáért, és nem riadnak vissza semmitől. Talán ezért gondolhatta azt Takács Krisztián, az MSZP egyik csepeli önkormányzati képviselő-jelöltje, hogy nem a mostanában “kevésbé lájkolt” Gyurcsány Ferenccel vagy Mesterházy Attilával, hanem egyenesen Orbán Viktorral reklámozza magát.

Óriásplakát Csepelen: a csepeli MSZP, mint Fidesz – lehet lájkolni

Takács Krisztián az MSZP “Csepeli Extra” című kampányújságába egy négy évvel ezelőtti fotót mellékelt magáról és Orbán Viktorról, melyre egy Felcsút meccs után kérte fel a Fidesz elnökét. Bár lehetne a kép üzenete akár az összefogás is, az újság egyébként nem ezt a képet sugallja. Maga Takács Krisztián is azt állítja: ha nem az MSZP nyeri a választást, nem lesz több futball siker Csepelen.

Becslések szerint a csepeli MSZP kerületi kampányára eddig ötvenmillió forintot költöttek, plakátjaikkal, kampányfotóikkal pedig a Fidesz népszerűségét is igyekeznek meglovagolni. Eközben Takács Krisztián, a közpénzből támogatott sportegyesületi vezető ez egyesület reklámplakátjain Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelöltet népszerűsíti, a közpénzes támogatás mellett pedig valóban zsebpénznek tűnő képviselői honoráriumából ingyenes járdaépítést ígér a társasházaknak vagy éppen gépkocsit a polgárőrségnek.

Takács Krisztián nincs egyedül az MSZP-s képviselőjelöltek között, aki közpénz tízmilliókat köszönhet az önkormányzatnak: Kállai József roma-politikus jelölttársának tanodája szintén tekintélyes összeget kapott az önkormányzattól az elmúlt hónapokban. Nekik az önkormányzati tiszteletdíj ezek után már valóban csak mellékes lehet, amit könnyedén ígérhetnek be járdafelújításokra vagy gépkocsi ajándékozásra.

Csepel.info

95 hozzászólás “Orbánnal reklámozza magát a csepeli MSZP-s” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Ez a Takács minden nap ott ugrál az utcán az egyik Csepel FC-s edzővel, mint egy idióta. Erre kapták a közpénzt?

    Szerintem nem.

  2. Tóth Mária szerint:

    TAKÁCS EGY ERŐSZAKOS, TÖRTETŐ KIS SENKI !

  3. fernando szerint:

    a pénzcsap el lesz zárva, akkor nem tudnak majd ugrálni.

  4. TI szerint:

    Nemcsak ellesz zárva a pénzcsap, de hozhatják vissza a lopott szajrét!

  5. TI szerint:

    Az előbb a 800 ezer euróra is gondoltam, amit a sporira felvettek.

  6. panelproli szerint:

    Takács Krisztián igazi törtető! A kisgyerekeket se szégyenli felhasználni a céljai érdekében…

  7. csapos szerint:

    Lám, lám, villan a fogak fehérje! Már vasárnap estig sem bírjátok ki…Admin! Te ezt hagyod? Zsidózik a Fidesz?

  8. admin szerint:

    Kedves Csapos, hol zsidózik a Fidesz?

  9. Menyhért Péter szerint:

    Kedves admin!
    Vannak sajnos olyan emberek, akik szeretnek mindent összemosni egy rózsaszín bűzös katyvasszá! Leginkább gyurcsány tanoncoknak nevezhetném őket,MERT SZ..RT keverni szeretnek, de a felelősséget még a saját gondolatukért sem merik vállalni.
    A “fideszesnek kikiáltott” médiumban egyszerű mindent a fidesz nyakába varrni.
    Nem érdemes az ilyenekre szót pazarolni, hiszen megjegyzéseik saját színvonalukat minősíti.
    Üdv menyus

  10. demokrata szerint:

    Most mi a baj, Németh Szilrád nemrég még méltatta Takács Krisztiánt:

    http://takacskrisztian.gportal.hu/

    nézzétek meg.

  11. panelproli szerint:

    Csapos!
    Olyan messze vagyok a fidesztől, mint Makó Jeruzsálemtől.

  12. bögöly szerint:

    http://www.hirado.hu/Hirek/2010/10/01/14/Eloallitottak_a_Papcsak_Hirmondo_terjesztoit.aspx

    Az igazság kedvéért:

    a Csepel.Info kinyomtatott, impresszum és kiadó nélkül terjesztett újságja nem esik ugyanilyen elbírálás alá? Csak kérdezem – minden politikai hovatartozás nélkül – , kettős mércével mérnek, vagy más törvény vonatkozik erre? Vajon miért? A törvénynek a bal- és jobboldalon, de középen is ugyanúgy kell(ene) működnie! A csepeli rendőrség mit tesz most?

  13. bögöly szerint:

    Zed! Ez egy baromság! Minden alvilági figura, időről-időre, megjelenik olyan rendezvényeken, ahol a prominens személyek is. Ott fotózgatnak a riporterek, agyba, főbe, s ezek a nagypénzű “vállalkozók” előszeretettel állnak a politikusok mellé ilyen kor. Emlékez rá, hogy Kunczét is lefotózták a Szlávy Bulcsúval. Ez még nem jelenti azt, hogy akár Oerbán, akár Kuncze, bármilyen kapcsolatban állt volna ezekkel a bűnözői körökkel.

  14. bögöly szerint:

    ilyen kor = ilyenkor
    emlékez = emlékezz
    Oerbán = Orbán

    Bocsánat, siettem.

  15. bögöly szerint:

    Panelproli!!!! Te, honnan tudod, hogy Takács Krisztián zsidó? Nyilvántartást vezettek róla, hogy ki a a magyar, a cigány, az arab, a zsidó, avagy ki a mohamedán, a keresztény, az izraelita?

  16. Tóth Mária szerint:

    panelproli: ez így igaz, ahogy megírtad ! Tapad, mint a pióca a flyerekkel, és bulikat rendez a kicsiknek is, mindegy, hogy mi, csak jópofizás legyen! Honnan van rá pénze?M Na, ez költői kérdés volt!

  17. Kálai József szerint:

    Köszönöm, hogy megemlékeztetek a Cseptanoda támogatásáról is, ami hátrányos helyzetü diákok felzárkoztatásáért dolgozik! Remélem azután is számíthatunk a csepeliek elismerésére és támogatására!
    Kálai József

  18. értetlen szerint:

    Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz ezután a mocskos kampány és a választások után Csepelen. Lehet majd béke, és közös munka? Eláshatók-e a csatabárdok közösségünk érdekében, vagy tovább folytatódik egymás kicsinálása?

  19. bögöly szerint:

    Értetlen!

    Sajnos meg kell érteni: ez kíméletlen harc és politikai ellenségek állnak szemben, akik nem ellenfelek, hanem kifejezetten bosszút akarnak állni egymáson. Pedig szemük előtt lebeghetne az örökbecsű igazság, miszerint, ki bosszúért liheg, az két sírt ásson. Egyet az ellenségének, a másikat, saját magának.

  20. Ditte szerint:

    Ez a Kálai az a Kállai?
    Köszönöm, hogy megemlékeztetek a Cseptanoda támogatásáról is, ami hátrányos helyzetü diákok felzárkoztatásáért dolgozik! Remélem azután is számíthatunk a csepeliek elismerésére és támogatására!
    Kálai József

    Azért a tanodában remélem a nevük írását megtanulják a gyerekek. Ez az alap.

  21. Manitu szerint:

    Józsi, az igaz, hogy 150 e-ért vetted az érettségit? Mert úgy tűnik.

  22. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Kedves értetlen!

    Kérdésed az, hogy mi lesz a választások után. Íme egy lehetséges forgatókönyv:

    A Fidesz megnyeri a választást.
    Elkezdik keresni a papírokat, hogy tisztán lássanak, hogy mennyi pénz van valójában a kasszában.
    Kirúgnak egy csomó önkormányzati dolgozót, reméljük azokat akik valóban rosszul végzik a munkájukat és nem azokat akiknek a helyére már megvannak a jelentkezők.

    Kirúgják a fél Csevakot, kirúgják a a fél Csepel Újságot ( ami tényleg egy elfogult szart sem érő lap volt) csinálnak belőle egy ugyanolyan elfogult szar lapot csak most a másik oldalra nyalnak. Mert valószínűleg ők sem fogják fel, hogy nem egy pártújság hanem egy kerület lapja, azért az kellemes meglepetés lenne, ha ez nem így lenne.

    Hónapok azzal fognak eltelni, hogy elkapják azokat akik elcseszték ezt a kerületet.
    Végül nem találnak semmit mert gondolom az Oroszék addig minden bizonyítékot megsemmisítenek.

    Mi meg, mármint a lakók továbbra is egy lepukkant infrastruktúrájában fejletlen helyen lakunk.

    Ez a kampány igazi Csepelire sikeredett, méltó a kerülethez.
    Bármelyik oldal nyer büszke lehet a kampányban nyújtott teljesítményére.

    Amennyiben leegyszerűsítem a dolgokat akkor a két internetes oldal szerint választhatunk egy olyan embert aki állítólag zaklatta a kolléganőjét, vagy egy olyat aki a másik oldal szerint ellopta a frakciópénzt.

    Körülbelül ennyi volt a program amivel megpróbálták meggyőzni a választókat.
    Mindegy bármelyik nyer Ő a miénk lesz MERT MEGÉRDEMELJÜK!

  23. Hajni szerint:

    Ha vk ismeri Takács Krisztiánt, tudhatja, hogy úgy néz most ki, mint az a piros dzsekis képen látszik. Az Orbános kép lehet vagy 10 évvel ezelőtti, köze nincs ahhoz, hogy fideszesként tűntetné fel magát, már csak elvből sem tenné. Az pedig, hogy csepeli edzővel láthatják őt, azért van, mert a csepeli focicsapathoz nagyon közel áll, konkrétan tulajdonosa, nagyon sokat tesz a csapatért, azóta, hogy ő van, sokkal jobban áll a csapat. Megdöbbentően undorító ez a kampány, de az méginkább, hogy emberek el is hiszik az ilyen írásokat. Szégyelje magát, aki ezt még így az utolsó nap megpróbálta!

  24. szigetország szerint:

    A csepeli MSZP vajon lesz-e olyan demokrata, hogy gratulál Németh Szilárdnak vasárnap este?

  25. Királyerdei szerint:

    Nem lesz.De remélhetőleg hétfőn be lesz az irodájuk zárva.
    Különben vinnék ezerrel a kompromittáló papírokat.

  26. Csabi szerint:

    Ex Fideszesként mondhatom(mert ez a magatartás kiábrándító), hogy a csepeli Fidesz gusztustalan, és aljas taktikája méltatlan a jobb oldali eszméhez. Sajnos az egész kampány a hazugságon alapszik.
    Németh Szilárd, és az ő kis csapata egy hatalmas nagy NULLA!
    Miért nem arról beszélnek, hogy mi lesz?
    Ez egy kicsit a komunista diktatúrára emlékeztet. Koholt vádak alapján elítélni embereket.
    Az a programja a csepeli Fidesznek, hogy hazugságokkal vádaskodni, és lejáratni az ellenfelet. És utána?
    Németh Szilárd tökéletesen tudja, hogy a clubnál mi történik, milyen pénzek jutnak az EGYESÜLETHEZ (NEM A KFT-hez!!!), tökéletesen tudja, hogy ez az Orbános fotó nem a napokban készült, és hogy Takács Krisztiánt akkoriban a politika nem érdekelte. Érdemes elolvasni a cikket. “Mi nem vörös vagy narancs mezben játszunk, hanem kék pirosban”
    Kedves szerkesztő, azon is érdemes lenne elgondolkozni, hogy a Takács Krisztiánnal kapcsolatos “bulvárhírekhez” többen szólnak hozzá, mint az összes többi cikkhez.
    Végezetül azt remélem, hogy a kétfarkú kutyapárt előbb jut hatalomhoz Csepelen, mint a Fidesz!

    Hajrá Csepel! Hajrá Taki!

  27. pepe szerint:

    Már megint a Takit csesztetitek. Ez neketek nem jó. De csináljátok csak. Ahogy azt mostanság hallom a csepel meccseken: Október 3. Takács…..
    Hajrá Csepel!

  28. szigetország szerint:

    Emberek! Csepeliek! Hétfőn reggel legyünk az önkormányzat előtt — nézzünk a hulladék szocik szemébe!

  29. Manitu szerint:

    Csabi, te akkor voltál fideszes, amikor én MSZP-s.

    😀

    Jön a BUKÁS 😀

  30. Manitu szerint:

    Meg lehet egyébként nézni ennek a félidióta Takácsnak a megnyilvánulásait. Orvánnal fotózza magát, a Csepel SC lebontói mellé áll, ott udrál minden utcasarkon, mint egy agykárosult, mindenkinek megígéri, hogy autót kap, és közben Csenteczky alatt liheg. Na ez aztán a teljesítmény!

  31. roberto szerint:

    Hajrá Takács Krisztián!!!! 1000% hogy be fogsz kerülni, mert megérdemled! Aki ennyit tett a csepeli sportért, az meg is érdemli. Aki nem ismeri őt, az inkább tartalékolja a véleményét hétfőre, amikor ott fog mosolyogni rájuk az önkormányzat ajtajában! Kedves szigetországi! Lehet hogy vannak a szocik között is hulladékok, de arányában minden pártban legalább annyi van. Bár megfogadtam, hogy nem irok be többet erre az oldalra, de amit itt műveltek Krisztiánnal, az már kiveri a biztosítékot. Azt sem tudjátok hogy kicsoda ő és mit tett le az asztalra! Ha most Németh mellett állna, biztosan az egekbe magasztalnátok, hogy végre valaki aki képes eredményes lenni, de ÖRDÖKNEK nézitek, mert nem akarta tétlenül nézni, hogy széthullik a Csepeli Stadion és ezzel együtt a csepeli sport. Ha ő nem lett volna, a választások idejére, már csak emlék lenne a Csepel Stadionja. Ha nyerne is a Fidesz, üres placcot kapna a helyén. ” Takács Krisztián ellen állt a Habsburgoknak és ellenállt a Töröknek is ” Ezt igy fogjátok fel ha nem értitek hogy mit akar! Hétfőn majd minden kiderül!

  32. ... szerint:

    roberto, azt akarod beadni a választóknak, hogy Takács csak azért lett szoci, hogy megmentse a stadiont? 😀
    ez már tényleg annyira szánalmas, hogy csak nevetni tudok rajtad (és Takácson is, ha ez valóban igaz.)

    az még nem esett le neki, hogy azoknak a csapatába állt be, akik lakóparkot és plázát akartak csinálni a stadionból?

  33. Tibor, az igazi szerint:

    A lába nyomába nem értek Takácsnak, kis fideSS gauleiterek. Eddig még jó volt nektek , ugye, amíg a meccseken nyomultatok? Most, hogy rájöttetek , enenk nincs politikai haszna, már köpköditek. Ez jellemző rátok, hazaáruló, nemzetvesztő banda!

    Hajrá MSZP!

  34. Tibor, az igazi szerint:

    sziget! Te örülj, ha a bűzös vackodból ki tudsz kelni, nem hogy szerevezkedni. Vagy ennyire ráérsz? Nem dolgozol? Ingyenélő!
    Hajrá Takács, hajrá MSZP, hajrá Csepel!

  35. Manitu szerint:

    Takács egy idióta. Aki a lába nyomába ér, azt bezárják. Más országokban persze, mert itt az OPNI-t zárták be. Ezért van az, hogy van Takács.

  36. takácsakomcsi szerint:

    takács krisztián egy retkes kis kommunista, semmi más. Érettségije van maximum. Vagy azt is vette?

  37. Tibor, az igazi szerint:

    komcsika, mert te vetted (azt is hamis pénzen), azért nem mindenki hülye. Nem kommunista, ahnem szoci és azt tette,amit te eddig a kis nyomorult borgőzös életedben soha: saját pénzből tett a kerületért..
    De csak mocskold, kis féreg. Ilyenek vagytok ti,akinek a polgármestejelöltje sikkasztott, mutyizott, tivornyázott és életében két percet nem tett a kerületért..Már ha igaz, amit Horváth József állít.

  38. pimpike szerint:

    Kedves Csepeliek!
    Bár azt gondolom hogy akik itt Takács Krisztián ellen írtok nem érdemlitek meg ezt a megszólítást. Nem ismeritek őt csak a kicsinyes bosszútok vezérel mint a legtöbb Fidesz tagot élükön a kerület polgármester jelöltével Németh Szilárddal akinek elkeseredve nézem a tevékenységét hiszen régen még együtt érveltünk sok csepeli jó ügy mellett. Mondom érveltünk és nem aláztuk ástuk alá a másik embert ha más volt az álláspontja valamiről nem gyalázkodtunk. Nagyon elkeserítő. Krisztiánt ha Orbán Viktorral látjátok annak is az az üzenete hogy ő nem ellenséget át a másik párt prominenseiben ő csepelért a csepeliekért dolgozik és azért edzhet naponta több száz gyerek és felnőtt futtbalista még most is csepelen mert ő újra élesztette csepelen a futtbalt és az mellett hogy egészségre és sportolásra nevelhetik a gyerekeket több száz felnőtt embernek biztosít szórakozási lehetőséget az NB.III-as csapat meccseivel mely a tabella élén áll tehát valamit jól csinálhat ez a Krisztián. A politikával nyílván azért kezdhetett foglalkozni hogy sokkal sikeresebb legyen a csepeli sport ha a nagy Sport Tanácsnok Németh Szilárd nem tett ezügyben szinte semmit pedig ez volt a feladata mint Önkormányzati képviselőnek éveken keresztül. Gondolom közel így vagy még ígysem vezetné csepelt ha polgármester lehetne hiszen a hét napból talán egyet tudna a csepeliekkel is foglalkozni a sok egyéb funkciója miatt.
    Remélem Krisztián nyerni fog és sokat tesz ezentúl is a csepeli sportért és a lakosságért mert őt olyan embernek ismertem meg aki teljes erőbedobással tiszta szívvel végzi feladatát.

  39. Tibor, az igazi szerint:

    Manitu, te olyan sötét vagy, hogy hozzád képes a néger feneke is világító napkorong. 🙂

  40. Tibor, az igazi szerint:

    Pimpike!
    100%-ig egyetértek minden szavaddal.

  41. takácsakomcsi szerint:

    pimpike!

    Tompika fáradt, aludj szépen!

    Takács Krisztián ifjú szoci, akinek az értékrendje egy nagy NULLA!!!

  42. takácsakomcsi szerint:

    Szerintem Tibor is egy kis komcsi, aki érzi a vesztét. Vaj’ miért???

  43. szigetország szerint:

    pimpike! Nem gondolod, hogy Takács részéről gusztustalan Orbánnal kampányolni?
    Ez az igazi Tibor pedig kicsoda? Tibor, ki vagy? Mutatkozzál már be!

  44. pepe szerint:

    Lám-lám, Takács Krisztiánról van szó, és megint rengeteg hozzászólás. Annyira leakarjátok járatni őt, buta fideszes fórumozós társaim, hogy 1.000.000 %, hogy bekerül az Önkormányzatba. Sokkal többen szeretik őt itt, mint nem.
    Hajrá Taki, Hajrá CSEPEL!!!

  45. Tibor, az igazi szerint:

    Csak utánad, vadbarom! Anyukádat szólongassad, kis komcsi! Hogy mit teszek, azt én döntöm el. Te pedig nem vagy én.

  46. szigetország szerint:

    Drága Pepe! Egyem a szíved! Mennyire izgulsz! Azért vigyázz magadra, mert a végén belázasodsz…

  47. Hajni szerint:

    Én is teljesen egyetértek Pimpikével! Hajrá Takács Krisztián, de legfőképp, hajrá Csepel, hogy ne kicsinyes és undorító bosszúállásról, hanem fejlődésről szóljanak a következő évek. Aki pedig azt mondja, hogy nem látja, hogy az elmúlt években mennyit fejlődött Csepel, vagy csukott szemmel jár, vagy túl elvakította a fideszes gyűlöletkampány. Biztos vannak még javítandó területek, ahogy mindig lesznek is, de pont ez a cél, hogy ez folytatódjon, ne az áskálódás, gyalázkodás! MSZP!

  48. szigetország szerint:

    Nafene! Igazi Tibi újra megszólalt! Milyen szép nagy szád van! Hogy kilóg a nyelved… Ne lihegj már annyira, mert megfulladsz!

  49. Tibor, az igazi szerint:

    Vasárnap MSZP! És Szenteczky és Martin Krisztián! Mert én ottt szavazok.
    De hajrá Csepel és hajrá Takács!

  50. Tibor, az igazi szerint:

    Van bizony. Ilyen ökröket szoktam megcsapkodni és leköpni, mint te.

  51. szigetország szerint:

    Tibike! Már megint túlhajtod magad. Az “ott” szó csak két t, de sebaj. Hülye vagy, már látom. Ne búsulj, hamarosan újra megnyitják az OPNI-t.

  52. Tibor, az igazi szerint:

    Te már csak tudod. Tiéd az egyes számú meghívó(bocsi: tagkönyv). Ez nálatok olyan fontos.. 🙂

  53. szigetország szerint:

    Tibike! Ha látnál engem, nem csapkodnál, mert annál gyávább vagy. Ne feszítsd a húrt, mert rosszul leszel. A végén kivérzel, pedig hozzád sem nyúltak…

  54. szigetország szerint:

    Tibike! Este van, feküdj le szépen, későre jár. Bevetted a gyógyszereidet?

  55. Tibor, az igazi szerint:

    Ha látnál engem, nem szájalnál. De ez annyira nevetséges , hogy itt karatézunk. Ezennel befejezem, mert bár nem vagyok idős, a gyerekkorból sajnos már kinőttem.. 🙁

  56. Hédy szerint:

    Te csak fenyegetni tudsz te sunyi lapos……….

  57. szigetország szerint:

    Jól van, Tibike végre lepihent. Ráfér, egész nap csak fújtatott. (Fúj, fúj Fidesz!) Máskor is szívesen kisegítelek helyesírásból. Most, hogy bevetted a gyógyszeredet, megkérdem: milyen nyugtatót használsz?

  58. Hajni szerint:

    Tényleg nagyon béna, hogy itt szájaltok. Semmi értelme. Aludni, fiúk, lányok! 🙂

  59. Hédy szerint:

    De mond meg nekem Hajni, ki lehet az aki ennyire kitudja hozni az emberből az állatot?????????

  60. " ?! " szerint:

    Arcátlan gazember MSZP-s agitátorok! Vegyetek be nyugtatót és olvasgassátok az alábbiakat!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált elvtársaitok kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP egész vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán a csepeli mszp-sekhez méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!
    Ameddig viszont még maradtok, addig a pofátokat zárjátok szorosra és kussoljatok!

  61. pimpike szerint:

    Azt gondolom hogy én nem szólítgatok meg senkit azért sem mert ha valakinek csak annyira tellik a képességéből hogy csak komcsizik miközben biztos vagyok benne hogy azt sem tudja mi a szó jelentése hiszen Takács Krisztián koránál fogva sem lehetett komcsi akkor azzal az emberrel nincs min vitatkozni. Látszik az itt pró-kontra véleményeken az egész országban eluralkodó gyülölet ami borzasztó.
    Remélem csepelen győz a józan ész. Szurkolok neked Krisztián!

  62. szigetország szerint:

    Hédynek: állatot csak abból az emberből lehet kihozni, aki maga is állat.

  63. Hajni szerint:

    ?!!. Szörnyű lehet ekkora gyűlöletben élni. És olyan sokan vagytok. Szomorú.

  64. Hédy szerint:

    Köszönöm-köszönöm!!!

  65. Hédy szerint:

    Ne félj Hajni vasárnap elmúlik!Nem fog fájni!

  66. szigetország szerint:

    Pimpinek: ifjak között is vannak és voltak kommunisták. Régen az úttörőket is annak nevelték, s Gyurcsány is azzzal hencegett, hogy tizenévesen kommunista volt. Ha Takács nem kommunista, akkor mit keres közöttük?

  67. Hajni szerint:

    Mi múlik el, Hédy? A gyűlölet? Gondolod? Dehogy fog! Sajnos. Teljesen megmérgezték már ezzel a magyar népet.

  68. Hédy szerint:

    Már akkor megmérgezték amikor a számomra kedves embert 56-ban börtönbe zárták!

  69. pimpike szerint:

    Ekkora gyűlölettel hogy lehet élni ami bennetek van jobb oldaliak. Szegény gyerekeitek mit élhetnek meg otthon mert gondolom hogy otthon sem viselkedtek másként hiszen egy ember nem tud kibújni a bőréből. De kívánom hogy az életben ez legyen a legnagyobb örömötök hogy komcsiztok meg szidalmazzátok a bal oldalt és amit itt is leírtok mondjuk az előbbi név nélkül és közben okosnak és bölcsnek hiszitek magatokat. A Fidesz pár hónapja van kormányon és már “ügyek” kerülnek elő 10%-ékokról pl.
    Takács Krisztián szereti az embereket így természetes hogy nem a gyülölködők pártját segítí.

  70. Hédy szerint:

    De Pimpike te miért Pimpike vagy? A gyerekeink így nőttek fel! Nyilván az érdeklődési körük is hasonló mint nekünk!Én csak friss levegőre vágyom és az mindenkinek jár!
    Szeresd a te Takács Krisztián-od.Én nem szerethetem mert nem ismerem!

  71. szigetország szerint:

    Pimpike: kommunistának lenni és baloldalinak lenni két különböző, össze nem egyeztethető dolog. Nyugaton, pl. Németországban a baloldal nem szövetkezik a kommunistákkal, mert a kommunisták tevékenysége csak szégyennel és gyalázattal jár, akárcsak a náciké. Bárcsak Magyarországon is volna olyan baloldal, mint Németországban!

  72. Hédy szerint:

    Pimpike embert is eszünk!

  73. szigetország szerint:

    A jobboldaltól nem kell félni! A jobboldal nem eszik emberhúst és nem iszik embervért. A legtöbb nagy nyugati országban jobboldali kormányok vannak, mert az emberek többsége elégedett velük. Ld. Németország, Anglia, Franciaország, vagy a szomszédos Ausztria. De a kommunistákat sehol nem tűrik meg.

  74. Hédy szerint:

    Én már csak elkeseredésemben mondok ilyet! De a lényeg az lényeg megint egy nappal közelebb értünk a Csepelen is régóta várt változáshoz!Ja és nem kívánok sokat csak hogy győzzön a jobbik:-D

  75. " ?! " szerint:

    Hajni írta 00:07-kor:
    ?!!. Szörnyű lehet ekkora gyűlöletben élni. És olyan sokan vagytok. Szomorú.

    Kedves “Hajni”! Ez nem gyűlölet, hanem csak módszer.

    Ha ezek az mszp-s tetvek nem piszkoskodnának itt a csepel.info-n, akkor itt békés lenne a hangulat, de ezek az mszp-sek legalját képező gátlástalanul szemtelen majmok ide pofátlankodnak az itt fórumozókat sértegetni, ezért valahogy meg kell őket fékezni.

    Nézd meg, hogy mit művelnek ezek a csepel.infoplusz-on, és akkor magad is rájössz, hogy ezeket az állatokat csak ebben hangnemben lehet észhez téríteni, mert a szép szóból nem értenek!

  76. Tóth Mária szerint:

    Takács K.= mindig van lejjebb? !!!!!!!!

  77. delamole szerint:

    Kedves szigetország!
    Ezt írod:”…. A legtöbb nagy nyugati országban jobboldali kormányok vannak, mert az emberek többsége elégedett velük. Ld. Németország, Anglia, Franciaország, …..”
    Az ún. középosztályra ez pl. addig igaz, míg engedik őket elég bifiduszt zabálni.
    Aztán majd egyre többen mennek ki az utcára. Nyilván nem azért, mert nem szeretnek otthon ülni 🙂

  78. atlétaa.. szerint:

    Csak egyszerüen-HAJRÁ-TAKÁCS KRISZTIÁN-HAJRÁ-CSEPEL FC………….
    HAJRÁ-TAKÁCS KRISZTIÁN-HAJRÁ-CSEPEL FC………………….

  79. atlétaa.. szerint:

    HAJRÁ-SZENTECZKY-HAJRÁ-TAKÁCS-HAJRÁ-CSEPEL FC………………

  80. atlétaa.. szerint:

    Takács Krisztiánnak jó reklám a csepel-infó…………..

  81. atlétaa.. szerint:

    HAJRÁ-CSEPEL FC-HAJRÁ-SZENTECZKY-HAJRÁ-TAKÁCS……………..

  82. atlétaa.. szerint:

    Gratulálok admin…………….

  83. atlétaa.. szerint:

    HAJRÁ-TAKÁCS KRISZTIÁN-HAJRÁ-CSEPEL FC…………..

  84. szigetország szerint:

    Kedves Delamole!
    Az emberek tüntetnek, sztrájkolnak akkor is, ha jobboldali kormányuk van, mert természetsen vannak olyanok, akik elégedetlenek. Ez benne van a demokráciában, és tisztelem őket. Ám amikor szavazni kell, a többség mégis elégedett a jobboldali kormánnyal. A francia Sárközy, az angol Cameron, a német Angela Merkel, az olasz Berlusconi mind jobboldali. Berlusconi ellen pl. sokan és gyakran tüntetnek, de szavazásnál a többség támogatja. Ez furcsa, nem? S ezekben az országokban nem is olyan rossz az élet; legalábbis jobb, mint nálunk, ahol kommunisták kormányoztak.

  85. Tibor, az igazi szerint:

    Van lejjebb.. Tóth Mária pl.

  86. Tibor, az igazi szerint:

    Hédyke, olyan hülye vagy , hogy megköszönöd a lehülyézéseet.. 🙂

  87. Tibor, az igazi szerint:

    ?! Bizony, ha így beszélsz, megértjük, hogy a magatokfajta söpredéket el kell taposni.

  88. nagyapó szerint:

    “Maga Takács Krisztián is azt állítja: ha nem az MSZP nyeri a választást, nem lesz több futball siker Csepelen.”
    Az eddigi vezetéssel a Csepel SC eljutott a mélypontra. Egy ellenzéki sportegyesület,vörös focistákkal, birkózókkal, stb. mire számíthat? Semmire. Ezeket a szakosztályokat új támogatókkal, újjá kell szervezni, és akkor lesz sport, mint Fehérváron, Debrecenben, Zalaegerszegen és még sok városban.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  89. Miska72 szerint:

    na itt van atléta trikó is. 🙂 🙂 🙂

  90. Miska72 szerint:

    Biztos kiengedték a zárt osztályról. 🙂 🙂 🙂

  91. bavaria szerint:

    Nagyapó hát ez a refrénes kommunistázás?! nem uncsi már ?
    Ki itt a kommunista ? olyan nem volt , mert ha lett volna nem itt tartanánk .

  92. Miska72 szerint:

    bavaria az alma nem esik messze a fájától.

  93. Bagira szerint:

    Jó volna ha befognátok!

Itt lehet hozzászólni !