Csepel.info az utcákon

Csepel.info

Történetünkben először fordult elő, hogy újság formájában is megjelent a Csepel.info. Bár a kivitelezésen meglátszik, hogy a pénzhiány miatt nem hivatásos újság-tördelők készítették, hanem egy kis baráti társaság saját erejéből történt a kiadás, számunkra már ez is nagy előrelépés.

A reklámbevételekből finanszírozott hétezer darabos példányszám csak a háztartások negyedébe juthatott el, így továbbra is segítséget kérünk olvasóinktól. Azokat a híreinket, melyeket figyelemre méltónak tartanak,  a cikkek végén látható kis ikonok segítségével tehetik fel az Iwiw-re vagy a Facebookra. Ajánlják lapunkat csepeli ismerőseiknek vagy iratkozzanak fel hírlevelünkre a csepel.info@gmail.com címen! A Csepel.info újságban megjelent cikkeknél több esetben is kénytelenek voltunk rövidíteni az eredeti szövegen. A bővebb változatok itt érhetők el:

A csepeli kettős gyilkosság: ami a hírekből kimaradt

Szenteczky Soroksáron is mutyizott?

Hol vannak az észak-csepeli milliárdok?

Egy év alatt 33.317 kilométert utazgatott közpénzen az MSZP-s polgármester-jelölt

Az elmúlt napok csepeli híreit itt olvashatják.

72 hozzászólás “Csepel.info az utcákon” bejegyzésre

  1. Jobb Csepelért szerint:

    Örülök, hogy a komcsi Csepel Újság helyett végre lehet egy olyan lap, ami valós tényekre alapozva mutatja be a kerület problémáit és írja le mindazokat a korrupt ügyeket amiket az elvtársak 16 éven keresztül cenzúráztak.

  2. Mr. Gabee szerint:

    szívből gratulálok! én személy szerint olvastam. nagyon tetszett. Még egyszer Gratulálok! Csak így tovább

  3. Tóth Mária szerint:

    szuper, gratulálok, csak így tovább!

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    HÁT EZ NEM SEMMI!

    Tessenek elolvasni mit írnak a címlapon! Egy ilyen bemutatkozás Csepel színeiben, az egykoron szebb napokat látott kerületről: gyilkosság, zsákmányszerzés eszközeként használt mutyizások stb. Ez mind felverheti az ingatlanok értékét, rohamosan megnőhet a kereslet, a hírnévről és a többi velejáróakról egyre szebb kép alakulhat ki.
    Ide és ilyen rendkívül magas szintre sikerült minden tekintetben kormányozni a kommunisták vezérletével BP. XXI. kerületét. Kérdés: ez idő alatt mit tett a lakosság? Hát igen ezzel is el kell mindenkinek számolnia saját tettének következményeivel (még akkor is ha nem tett, mert az is bűn), de legfőképpen lelkiismeretével mindenkinek.
    Ismételten kérem az általam igen nagyra becsült kedves Csepelieket, meg ne sértődjenek, hiszen a jobbítás, figyelemfelkeltés, szándéka vezérel még akkor is ha a gerinctelenekkel nem érthetek egyet.

  5. BaráTOM szerint:

    Én is gratulálok! Tényleg! És örülök is. Komolyan mondom, semmi vicc!
    Megmondom, hogy miért?
    Mert ha egy ilyen lap az utcára kerülhet egy “kis baráti társaság” munkája nyomán, és nem tiltja be a hatalom, és nem jár érte letartóztatás, akkor az azt jelenti, hogy szabad országban élünk.
    Afelől viszont kétségeim vannak, hogy az önkormányzati választások után megkezdődő igazi Orbánhatalom idején is így marad-e? Már most tudjuk, hogy számos tévéműsor megszűnik, pl a Szólás Szabadság (mint szimbólum). Már most tudjuk, hogy bárkit évekig lehet előzetesben tartani, a bírói ítéletig. Ezek nem jó jelek!
    De visszatérve a cikkhez, én azért is jónak találom, mert legyen csak minnél szélesebb körben megismerhető a valótlan állítások garmada! És persze nem ártana, ha Németh, Borbély, és Ábel legalább a saját újságuk mellé odaállnának arccal, és névvel. De ha még ezt sem, akkor az megint messzire mutat!

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Féláron kapható a Csepeli Gerincút”?

    Tessenek mondani hol lehet erre igényt bejelenteni? Korrupció mentesen!
    Vigyázat! Előbb utóbb a Csepelről ki és bemenő minden járművel közlekedőknek, min. tíz dollárnyi összeget kell majd fizetniök. Amikor ezt láttam és tapasztaltam az USÁ-ban eltöltött időim alkalmával, egyik alkalommal feltettem a kérdést: hova szeditek még az a rengeteg pénzt? Válasz: ne törődj vele, Te csak fizess Mi meg tudjuk hogy már hol épülnek a következő infrastrukturális beruházások! Ja kérem ott nem lopják el saját zsebre! Ott nem kell és nem lehet mutyizni, mert a kommunistákról ők is csak olvasgatják a “jó híreket” nagyokat kacagva, fejcsóválások közepette.

  7. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. BaráTOM!

    “Mert ha egy ilyen lap az utcára kerülhet egy “kis baráti társaság” munkája nyomán, és nem tiltja be a hatalom, és nem jár érte letartóztatás, akkor az azt jelenti, hogy szabad országban élünk.”
    Tetszik a megnyilvánulása. Jót kacagtam egy bizonyos részén. Köszönöm az örömöt.

    Ne feledjük azt hogy: “Szabad országban szabadon teheted, mind azt amit szabad!”

  8. Miska72 szerint:

    HURRÁ! Gratulálok az ötlethez! Nagyon kell egy olyan lap, ami a valós tényekről tályékoztatja a csepeli lakosságot!
    Sok sikert az újsághoz.

  9. Miska72 szerint:

    GONDOLKODÓ neked az a bejod, hogy az ilyan cikkelk hallatán csökkennek a lakásárak?
    Akkor hazudjunk tovább?
    Jőjjön csepelre! Nagy a közbiztonság! Dübörög a jólét! Csepel egy virágzó kerület, PARLAGFŰMENTES parkokkal és játszóterekkel! A parkjaink gondozottak és virágossak!Az ősszes utunk ASZFALTOTOTT, CSATORNÁZOTT! A kerületben KIEMELT KÓRRHÁZ működik! A levegő MINŐSÉGE egyedülálló a városban! Jó tömegközlekedés!
    A BUSZAINK MEGBÍZHATÓAK ÉS KÉNYELMESSEK!
    Csepel álmai városa!
    MSZP igen MEGCSINÁLTUK!

  10. csepeli szerint:

    Milyen érdekes, hogy a Szenteczky gépkocsi-használatáról szóló cikkben nem közlik Szenteczky válaszát, mondván, lapzártáig nem kapták meg. Ezzel szemben két olyan cikket is közölnek, ami itt napokkal azután jelent meg, hogy Szenteczky válasza is megjelent.

    A csepel.info készítői hazudnak a weben is, hazudnak nyomtatásban is. Hazudnak reggel, délben, este.

  11. admin szerint:

    Nem érdekes, hanem törvényszerű, mivel Szenteczky János napokig nem válaszolt a kérdéseinkre. Mivel a lapzárta két nappal volt hamarabb, mint a válasz, nem szerepelhetett a válasz a cikkben.

    Most sem hazudtunk, mint ahogy korábban sem.

  12. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Szerintem ti vagytok azok akik HAZUDNAK REGGEL, ÉJJEL, MEG ESTE! TELJESEN VILÁGOS, HOGY AMIT MONDTOK AZ NEM IGAZ!

  13. csepeli szerint:

    Jobb Csepelért!

    Anyád!

  14. csepeli szerint:

    admin: De hazudtok. És fröcsögésből, mocskolódásból, hazudozásból áll az egész “lapotok”. Nem baj, seggtörlésre még jó lehet.

  15. zed szerint:

    Admin: “Szenteczky János napokig nem válaszolt a kérdéseinkre”
    Ez így akkor sem korrekt! A Szenteczkyhez kérdéseket intéző szerkesztő miért nem jelölt meg határidőt a válaszadásra? Ismerjétek el a felelősséget!

  16. ... szerint:

    Zed, elment az eszed? Benne van a cikkben, hogy lapzártáig nem válaszol. Ha napokig nem válaszolt, akkor szava sem lehet.

    Egyébként Csenteczky válasza meg nem is igaz. Ja, de hát ezt már megszoktuk.

  17. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Azzal az “Anyád!”-dal aztán nagyon megvédted az álláspontodat! Az MSZP irodában és a Lagunában is leanyázod a saját elvtársaidat?

  18. zed szerint:

    Ja, napokig nem válaszolt a címzett! Admin válaszából kiderül, hogy még egy hetet sem adtak a válaszadásra. Gondolom elküldték a kérdéseiket péntek délután és hétfőn reggel volt a lapzárta…

  19. csepeli szerint:

    A csepel.info szeptember 17-én, pénteken tette fel Szenteczkynek a kérdéseit, és Szenteczky 21-én, kedden válaszolt. Hát gondolom, a “lapzárta” 20-án, hétfőn volt. Úgy is kell Szenteczkynek, mi a fenének nem töltötte a hétvégéjét a válaszadással, ugyebár. Ha pénteken kapott kérdést, hétfőre igazán válaszolhatott volna. Ha adatok kellenek hozzá, menjen be hétvégén a Csevakba. Nem tette, hát így most kicsúszott a “lapzártából”. Az ő baja, persze.

  20. ... szerint:

    Csepeli, négy napig tartott, amíg Szenteczky kitalált egy hazugságot? Te vagy Szentezczky, hogy pontosan tudod, hogy ki mikor küldött levelet?

    Áruld már el, hogy miért változtattad meg a nevedet!

  21. ... szerint:

    Zed, a napilapnál – egy hírblog annak számít – aznap van a válaszadás határideje, a kérdés után három órán belül. Úgyhogy ne hazudozzatok megint.

  22. csepeli szerint:

    …: Mekkora faszkalap vagy te bazmeg! Ott van Szenteczky levelén a dátum, és le van benne írva, hogy 17-én kapta a kérdést!

  23. ... szerint:

    Akkor meg mit akarsz? A napnál világosabb, hogy nem válaszolt időben.

    És ne beszélj csúnyán, mert azzal is magatokat égeted.

  24. csepeli szerint:

    …: Egy online újságnál nincs lapzárta, te idióta!

    Azt meg borítékolom, hogy Szenteczky nem lett tájékoztatva arról, hogy most nyomtatásban is meg fog jelenni egy brosúra, és hogy igyekezzen, mert ha hétfőig nem ad választ, akkor csak a mocskolódó írás fog megjelenni, a válasz nem.

  25. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Miska!
    Jőjjön csepelre!

    Én állandóan itt vagyok Önök között!
    Mára akartam szerettem volna egy közös találkozóra invitálni Önök közül jó néhány Csepelit. Sajnos a rossz idő miatt le kellett tennem jó szándékomról.

  26. csepeli szerint:

    Ráadásul Szenteczky már korábban is válaszolt. Itt egy részlet a leveléből:

    “Tisztelt Ábel Attila!

    Ön 2010. szeptember 17-én levelet küldött nekem az Ön által szerkesztett csepel.info nevében, amelyben „Utazás 2008” jelige alatt néhány, a 2008-as évet érintő gépkocsi üzemanyag felhasználásommal kapcsolatos kérdést tett fel.

    Ahogy a válaszomban ígértem, az adatok megérkezése után az alábbi választ adhatom Önnek.”

    Ebből kiviláglik, hogy Szenteczky azonnal küldött válaszlevelet, melyben jelezte, hogy adatokat kell bekérnie a Csevaktól, és azok megérkezése után fog részletes választ adni. Közben volt egy hétvége, hétfőn megérkeztek az adatok és kedden Szenteczky elküldte a részletes választ.

    Ezt azonban a csepel.info szerkesztője nem várta meg, merthogy hétfőn volt a “lapzárta”, és leközölte a saját mocskolódó irományát válasz nélkül.

    Ez enyhén szólva aljasság volt a csepel.info részéről!
    Aljas, mocskos társaság a csepel.info szerkesztősége!

  27. ... szerint:

    Csepeli, sajnállak. A gyűlölet elvette az eszedet. Már, ha volt egyáltalán.

  28. zed szerint:

    Nekem ugyanakkor nem ment el az eszem -ahogy azt Csepeli fórumtársam világossá tette “hárompontocska” számára. 😉

  29. " ?! " szerint:

    Intelem az itt hazudozó és hőbörgő MSZP-s agitátoroknak!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  30. "*" szerint:

    Aki kapott ilyen újságot, attól kérdezem, hogy a nyomtatott verziónak van felelős kiadója és felelős szerkesztője?

  31. "*" szerint:

    Akkor ez törvényellenes. Remélem lesz aki megtegye a szükséges jogi lépéseket.

  32. csepeli szerint:

    Dehogy törvényellenes.

  33. Hugi szerint:

    A cikkek miatt nem tudnátok feljelentést tenni, mert mind igaz. 😉

  34. zed szerint:

    Sajtótörvény (1986. évi II. tv.):

    “16. § (1) Ha a jogszabály eltérően nem rendelkezik, a sajtóterméken fel kell tüntetni a szerkesztésre és a kiadásra vonatkozó legfontosabb adatokat (impresszum).”

    “17. § (1) Nem szabad nyilvánosan közölni azt a sajtóterméket, (…)
    d) amelyről a szerkesztésre és a kiadásra vonatkozó legfontosabb adatok (16. §) hiányoznak.”

  35. Miska72 szerint:

    csepeli, te összekeveded az infót a csepelújsággal. 🙂 🙂 🙂

  36. Miska72 szerint:

    GONDOLKODÓ én itt lakom csepelen.
    Reméljük lesz még jó idő, és akkor összejön.

  37. zed szerint:

    (Zárójelben megjegyzem, a csepel.info webcím előtt nincsen “www” előtag.)

  38. Királyerdei szerint:

    Én meg zárójelben megjegyzem,hogy hülye vagy.
    Melyik IE-t használod?6-tól felfelé nem kell betenned a “www”-t,mert magától leveszi.

  39. "*" szerint:

    A médiatörvény nem véletlenül rendelkezik úgy, hogy fel kell tüntetni egy kiadványnak ki a felelős kiadója és ki a felelős szerkesztője. Ez pont azért van, hogy a cikkekben leírtakért legyen aki vállalja a felelősséget.
    A cikkek valóságtartamáról eléggé árulkodik az, hogy senki nem meri vállalni értük a felelősséget.
    Egybéként a médiatörvény nem tér ki az internetre, azért működhet egy csepel.info a neten impresszum nélkül.
    De nyomtatott kiadványoknál ennek hiánya törvénytelen.

  40. zed szerint:

    Én a holnapi napon állampolgári bejelentést teszek a rendőrkapitányságon.

  41. zed szerint:

    Királyerdei:
    Te nagyon hülye! Látsz a fejlécen “www” előtagot a “Csepel.info” felirat előtt? 😉

  42. islander szerint:

    a sok IT guru..:-)

  43. Gigi szerint:

    Az új hang nyomtatott megjelenését mint sokszínűséget üdvözlöm.
    Az impresszum hiánya viszont valóban törvénytelen, az említett számonkérhetőség miatt.
    Admin, Téged kérdezlek:
    milyen okból mellőztétek ezt?
    Tudatos volt, vagy csak gondatlanságból?
    Mit terveztek a jövőbeni megjelenések során?

  44. "*" szerint:

    Gigi,
    Nem gondolod, hogy lesznek jövőbeni megrendelések? Ez a Fidesznek a kampányújsága… Miért jelentetnék meg a választások után újra? 🙂

  45. Ditte szerint:

    Szerintem nem fog újságnak minősülni, ezért nem lesz szabálysértés. Szórólap, mely a blogot népszerűsíti.

  46. aladár szerint:

    impresszum? Pár nap és nem ez lesz a legnagyobb problémátok. 😀

  47. zed szerint:

    “20. § E törvény alkalmazásában: (…)
    b) sajtótermék: az időszaki lap egyes lapszámai, a rádió- és a televízióműsor, a könyv, a röplap és az egyéb szöveges kiadvány – ide nem értve a bankjegyet és az értékpapírt -, a zeneművet, grafikát, rajzot vagy fotót tartalmazó kiadvány, a térkép, a nyilvános közlésre szánt műsoros filmszalag, videokazetta, videolemez, hangszalag és hanglemez, továbbá bármely más tájékoztatást vagy műsort tartalmazó, nyilvános közlésre szánt technikai eszköz;

    c) sajtótevékenység: a sajtótermék előállításával, kiadásával és nyilvános közlésével kapcsolatos tevékenység;

    d) nyilvános közlés: a sajtótermék árusítása, szétküldése, kézbesítése, üzletszerű kölcsönzése, ingyenes szétosztása, bemutatása nyilvánosság előtt, sugárzása vagy vezetékes továbbítása;

    e) tájékoztatás: tényeknek, eseményeknek, hivatalos közleményeknek, beszédeknek, valamint az ezekre vonatkozó véleményeknek, elemzéseknek és értékeléseknek sajtótermék útján történő nyilvános közlése;”

  48. csepeli szerint:

    Ugyanaz az “impresszum” van a nyomtatott verzión, mint itt. Annyi van benne, hogy a lapot “egy kis baráti társaság” szerkeszti.

  49. Földhözragadva szerint:

    Hm, komoly pénzt tennék rá, hogy NSZ lesz a polgármester. Sportember persze biztosra nem fogad…Elkezdi áldásos tevékenységét. Ez a lap lesz a hatalom lapja, vagy a CsU lesz átszabva?…Nekem kellene mind a kettő, a fehér papírral jobb begyújtani, mint a multi szines reklámmal…:)

  50. BaráTOM szerint:

    Hát mostmár nem vennék mérget erre az NSZ – féle polgármesterségre. Ugyanis az van, hogy meg itt az infón a mondókázás folyamatosan, csak a Tisztelt(?) Admin megfeletkezett a szbkultúra vélemény, és a társadalmi vélemény közötti különbségről. Az a különbség, hogy az itteni mondókáról csak kevesen tudtak eddig. Most pedig írott formában sokakhoz eljutott, hogy a helyi Fidesz még mindig a kettőstragédián rugózik, a kegyelet legkisebb kinyilvánítása mellett. Ott lett egy kicsit -szokásosan- falnak szaladós a cikk, hogy nem az a lényeg, hogy emberek hunytak el, hanem hogy politikailag legyen haszon a más lejáratásával. A másik baj, hogy a felpörgetett témák a hétköznapi embereket nagyon nem érdeklik.
    Tömeges a felháborodás srácok! Úgy csütörtök magasságában nem lehetne még egy ilyet kiszórni? Mert akkor tuti az MSZP önkormányzat!

  51. " ?! " szerint:

    Intelem az MSZP-s agitátoroknak!
    (Ajánlott olvasmány “BaráTOM”-nak annak megértéséhez, hogy a bűnösöknek és a bűntársaiknak nem lehet az áldozatok hozzátartozóinak az érzése mögé bújni, mert a hozzátartozóknak csak az jelenthet elégtételt, ha a bűnösök elnyerik a megérdemelt büntetésüket.)

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  52. Gigi szerint:

    “Tömeges a felháborodás srácok! Úgy csütörtök magasságában nem lehetne még egy ilyet kiszórni? Mert akkor tuti az MSZP önkormányzat!”

    No, ez váratlan fejlemény lenne…

  53. zed szerint:

    Jaja, én is csütörtököt mondok! 😉

  54. pedró szerint:

    T. BArátom! Nem tudom, hogy mekkora a tömeges felháborodás a megmaradt szocialista táborban, de ez legyen a ti véleményetek.

    Örülök a határtalan optimizmusotoknak, legalább annál nagyobb lesz a pofára esése a felfújt hólyagok gyülekezetének. Jövő héten eldől, kinek lesz igaza.

  55. tibor szerint:

    Álmodik a nyomor, kedves csepeliszocialisták?
    Röhejesek vagytok így együtt.

  56. Tömb-bizalmi szerint:

    zed szerint:
    2010. szeptember 26., vasárnap – 17:33

    “Én a holnapi napon állampolgári bejelentést teszek a rendőrkapitányságon.”

    Zed néven teszed a bejelentést? Úgy nem fogadják el.
    Írd majd meg, hogy sikerült-nagyon várjuk.

  57. zed szerint:

    De elfogadják, akár feljelentést is lehet tenni névtelenül! 😉
    http://www.mno.hu/portal/738182

  58. Nemmondomeg szerint:

    A csepel.info szerkesztőihez szeretnék szólni. Nem rosszindulatból teszem, csak észrevételezek, mint pártfüggetlen idén nem szavazó állampolgár 😀
    Megtaláltam a postaládában a lapot.
    A végén olvasom: Elege van az oldalnak, hogy egyetlen politikai párt üzeneteit, véleményét közvetítik a helyi megjelent médiumok, mint pl: Csepel újság. Ez rendben is lenne, teljesen igazatok van, viszont ti meg csak a Fidesz üzeneteit közvetítitek. Kérdésem az, akkor ti mivel vagytok jobbak mint a Csepel újság ?Ezentúl nem vörös köd, hanem narancs köd lesz, röviden ennyi.
    Én ténylegesen hiányolom a PÁRTFÜGGETLEN MÉDIÁT, de nincs ilyen. Kit ez pénzel kit az. Nem találok olyan hírportált, újságot televizacsatornát aki nem kötődne valamilyen párthoz és ez undorító.

  59. Gigi szerint:

    Kedves Nemmondommeg,

    újságíró berkekben mindenki egyetért azzal a mondással (és ésszerűen a laikusok is): nincs független médium, legfeljebb objektív – az viszont cél. Vagyis minden kiadónak van cégtulajdonosa, ami lehet szervezet, vállalat vagy magánszemély is, és mint ilyen diktálhat is.

    De nem mindegy, hogy mennyire! Mert nem független sajtóként is lehet objektívnek lenni – sőt, kell!!!

    Sajnos ez a gyakorlatban nemigen teljesül, ez igaz. De a hiba nem feltétlenül a sajtómunkásokban, hanem a kiadókban vagy más, magasabb rendű irányító szervezetekben (például önkormányzati vezetés) van, ez is tény.

  60. Nemmondomeg szerint:

    Kedves Gigi !
    Nekem teljesen mindegy, hogy hol a hiba, de a tény az tény marad: nincs hiteles tájékoztatás, a mérleg nyelve mindig valahova dől, és a hal mindig a fejétől bűzlik !
    Nem is azt írtam, hogy XY újságíró a hibás, mert nem tájékoztat teljes körűen, vagy nem pártfüggetlen. Bár én azt gondolnám egy újságírónak minimum munka közben illene pártfüggetlennek maradni, persze ha ez nem is követelmény akkor felesleges az egész. A nagyobb baj az, hogy párttól függetlenül hol vörösbe, hol narancsba borul minden. Nem értem miért nem lehet olyan módon tájékoztatni, hogy az egyedülálló idős emberek is kellőképpen tájékozódjanak, hogy az ellenük irányuló bűncselekmények nagyobb részét kik követik el ellenük és milyen módon. Ez tény, nem előítélet.
    Amíg Vujity Tvrtko féle elmebetegek azon sápítoznak, hogy Szlovákiáéban a végső elkeseredésükben mertek tenni valamit,(falat húztak fel) addig semmi sem fog változni. Kiköltözeteném egy hónapra, megnézném a véleményét.

  61. Gigi szerint:

    Alapvetően egyetértek. Tvrtko például sokáig jól csinálta szerintem, de aztán teret engedett az előítéleteinek (ld. például Mokka-interjú Dúró Dóra szóvivővel), és a szememben elvesztette a hitelét. Nem a hölgy jobbikossága miatt, hanem mert nem tartotta be a kérdezés szabályait.

    Ismerek sok dörgölőzős szakmabelit – olyan ez, mint az iskolában a “nyalizós” fajta, aki – legyen tehetséges vagy tehetségtelen – attól reméli az előrejutását, hogy sündörög a tanárok körül.

    Nagyon sok kollégám viszont igyekszik pártfüggetlenül tájékoztatni, ahogy írod az igényt, mert ez belső követelmény is. (Nekem könnyebb, mert szaksajtós vagyok, a közéleti érdeklődés csak hobbi.) Viszont az a baj, hogy őket is megbélyegzik, ha az orgánum, aminek dolgoznak, nyíltan elkötelezett valamelyik irányba…

    Hogyan lehetne ezen változtatni? Küzdj, és bízva bízzál, hogy alulról építkező szemléletváltással sikerül korrekt mederbe terelni a tájékoztatást…

  62. nagyapó szerint:

    T. Nemmondomeg! Azt hiszem, ha egy médium elfogult valamely irányba, a tisztánlátás érdekében kell egy másik irányultságú is. Pártfüggetlenség, objektivitás nincs (l. Heisenberg-féle határozatlansági reláció), csak törekvés rá. Aki nem szavaz, az hasonlatos _ elnézést – a kecskebogyóhoz, ami se nem büdös, se nem jó szagú.
    Tvrtkoval az a bajom, hogy nem kedvelem a Kishont-Kishon, Maxwell-Hoch, Sörös-Soros, Balogh-Tvrtko névváltoztatást, ellentétben a Gross-Garas, Leimdörfer-Faludy, Herczog- Herczeg, Stancsics-Táncsics, Petrovics- Petőfi névváltoztatásokkal. Az első csoport magyarból vált idegenné, a második idegenből vált magyarrá.
    Egy keresztény ember, ha belép a templomba, vagy egy házba – leveszi fejfedőjét, a keleti fennhagyja. Ennyit a kultúrákról.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  63. Nemmondomeg szerint:

    “Aki nem szavaz, az hasonlatos _ elnézést – a kecskebogyóhoz, ami se nem büdös, se nem jó szagú.”
    Tizenakárhány éve folyamatosan szavaztam.
    A parlamentben is van tartózkodás, szerintem ez engem és bárki mást is megillet. Majd ha megérdemlik érdemi munka után legközelebb elmegyek.

  64. Lexon szerint:

    http://index.hu/belfold/2010/okvalasztas/tetten_ertek_a_papcsak_hirmondo_terjesztoit/

    Kicsit ismerős a történet? A csepel.info ezzel túlment egy határon. Mocskolódásból mocskolódásba ment, egy cél lebegett a szemetek előtt, minél nagyobb hatalomra szert tenni.
    Ezúttal sokat léptetek előre. Én értem, hogy jön a választás, meg minden, de nyerő lovon ülve óvatosabbnak kéne lenni. Így az viselkedik, aki kapkod, aki ideges.
    Sajnállak benneteket…

  65. Ditte szerint:

    Nyugodj meg Lexon, pár hónap múlva mindenkit eltiltanak a jogellenes cselekménytől, a Papcsák News, a Csepel Extra és a csepel.info kiadványát is. A rend helyreáll. Ez nem cinizmus, realizmus. Így járt anno a Szegfű is, meg sokan mások is.

  66. Lexon szerint:

    Nyugodt vagyok, Ditte. Másnak van izgulni valója… 😀

Itt lehet hozzászólni !