Még egy napja van Szenteczkynek az érdemi válaszra

Csepel.info

Kell nekik az uniós pénz

Továbbra sem érkezett érdemi válasz Ábel Attilának, a Fidesz-KDNP csepeli elnökének kérdéseire, melyeket feltételül szabott az MSZP és a Fidesz csepeli polgármester-jelöltjeinek  nyílt vitájához – értesült a Csepel.info.

A Fidesz “Tisztességes vita tisztességes emberekkel: igen” – címmel kiadott közleményében többek között azt kérte a csepeli MSZP polgármester-jelöltjétől, hogy a vonatkozó törvény vagy rendelet megfelelő bekezdésének megadásával, vagy idézésével bizonyítsa: törvényesen jártak el a Fidesz szerint lakásmutyi-gyanús ügyekben. Tóth Mihály polgármester és Szenteczky János polgármester-jelölt erre eddig nem voltak hajlandók, ami a Fidesz szerinte azt jelenti, hogy valóságos lakásmaffiát működtettek Csepelen.

28 hozzászólás “Még egy napja van Szenteczkynek az érdemi válaszra” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    A Fidesz nincs tisztában a “lakásmaffia” szó jelentésével.

  2. ... szerint:

    Godot-ra várva 🙂

  3. Vica szerint:

    “Lakásmaffia-bűncselekmények

    A köznyelvben „lakásmaffia” jelzővel illetett jelenség vagyon elleni bűncselekményeket takar: csalás, zsarolás és az ezekhez kapcsolódó különböző okirat-hamisítások. Az ingatlan-bűnözésnek két jól elhatárolható formája ismert. A bűncselekmények egyik fajtájába azok az esetek sorolhatóak, amikor az elkövető vagy elkövetők kibérelnek egy lakást, vagy kinéznek egy értékes építési telek ingatlant, ezután azt hamis szerződés segítségével átíratják főleg hajléktalanok, vagy fiktív személyek részére és értékesítik. Másik lehetőség ebben a körben, amikor a kibérelt, vagy kinézett ingatlan földhivatali nyilvántartása alapján a valós tulajdonos adataival hamis okiratokat készítenek, és ezt követően adnak túl rajta.

    A másik forma – amit a köznyelv ténylegesen „ingatlanmaffia” névvel jelöl – pedig az az esetcsoport, amikor az elkövetők beteg, nyugdíjas, alkoholista, kábítószer-fogyasztó vagy más okból a társadalom szélére sodródott személyeket kutatnak fel, és őket veszik rá, hogy a lakásukat adják el, vagy írassák át, a megszerzett pénzt pedig egyszerűen elveszik ezektől az emberektől. Ők azok, akik később különféle tanyákon, lepusztult vidéki házakban jelennek meg, ahova „kiköltöztették” őket. A legtöbb ilyen jellegű cselekményt a fővárosban követték, illetve követik el.”

  4. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-sek!

    Már csak 17 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesítsétek a 2006-ban erre a ciklusra vállalt alábbi választási ígéreteiteket:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől eltekintek, ezért azokat fel sem soroltam.

    Csepeli mszp-sek!
    Hazudozás helyett a fenti elmaradások pótlásával foglalkozzatok!
    Ha nagyon ügyesek vagytok, akkor hétvégén is dolgozva, a hátralévő 17 napban még behozhatjátok a fentebb felsorolt sok éves lemaradásotokat, és ha ez a csoda sikerülni fog, akkor még a választást is megnyerhetitek.

    Ha viszont nem sikerül behozni, akkor mentek a levesbe! (Vagy más meleg helyre.)

    Csipkedjétek magatokat, mert gyorsan eltelik a 17 naptári nap (a 12 munkanap)!

  5. Vica szerint:

    Amennyiben az általam idézetteket elfogadjuk, nyilvánvaló, hogy egyik polgármesterjelölt sem érintett a lakásmaffia kérdésével. Azt pedig, hogy valóban történt-e bűncselekmény a CSEVAK közreműködésével kiutalt, majd értékesített önkormányzati lakások esetén, a bíróságnak joga eldönteni. Amíg pedig nem bizonyosodik be bárki bűnössége, megilleti Őt az ártatlanság vélelme. Nekünk lehet véleményünk, amik pusztán vélemények. Most Szenteczky bűnösségéről/ártatlanságáról vitázunk. Remélem, 4 év múlva egy másik, esetleg új párt nem akarja majd a FIDESZ jelenlegi polgármesterjelöltjét bűnösnek kikiáltani. Remélem, nem lesz ebből hagyomány Csepelen…

    Úgy hiszem, hogy amíg valaki a jog szerint ártatlan, addig ártatlanként kellene kezelni, és nem kellene megúszni egy vitát – bármilyen magyarázattal -, hanem őszintén és tiszta szívvel kiállni a csepeliek elé, hogy dönthessenek a hallottak alapján. Ennek a “nem akarok részt venni a vitában, mert az ellenfél nem tisztességes” szövegnek lehet egy olyan értelmezése is, hogy a FIDESZ jelöltje nem érzi elég erősnek magát a megmérettetéshez. Még egy megtépázott párt is győzhet, ha sokan elhiszik ellenfele gyengeségét. Talán mégis célszerűbb lenne elmenni a vitára…

  6. Hugi szerint:

    A szervezett bûnözést hívják maffiának. Itt szervezetten követtek el bûncselekményeket, már ha arra a bizonyos kérdésre nem válaszolnak, mert nem tudnak.

  7. VV szerint:

    Vicával értek egyet, úgy lenne egyenes a FIDESZ, ha elmenne a vitára.

    Persze azt is megértem, hogy az országos kétharmados szimpátia anélkül is átragad az önkormányzati választásokra, hogy bármilyen vita is történne. Egy ilyen vitában egyedül Szilárdéknak van vesztenivalójuk, úgyhogy megpróbálják az országos lendületet kihasználni és a biztos úton menni, és még esélyt sem adni a szociknak a megnyilatkozásra.
    A csepeli lakosok többsége nem is tudja mi az a csepel.info, vagy akár a csepel info plusz, szóval itt főleg a bennfentesek anyázzák egymást.
    A szegény plebs meg a plakátok, szórólapok és egyéb tudatmódosító média alapján hoz majd döntést, anélkül hogy látta volna valaha a jelölteket beszélni, vagy bármi logikus érvet tudna felhozni az egyik vagy másik oldal mellett.

    Srácok, adjátok meg a népnek az esélyt hogy megismerjenek, ne bújjatok a ‘másik oldal nem tisztességes’ szöveg mögé.

  8. Vica szerint:

    Pontosabban, ha a bíróság vétkesnek ítéli Őket ezekben a kérdésekben… Addig pedig, míg nem bizonyosodik be a vétség, rágalmazásnak minősíthető, ha valakiről azt állítjuk, hogy bűncselekményt követett el. Ha folyik jelenleg eljárás az ügyben, az előbb-utóbb lezárul majd valamilyen eredménnyel. Utána pedig el kell fogadni az ítéletet Szenteczkynek is és nekünk is.

  9. Gigi szerint:

    Teljesen egyetértek, Vica!!!

    Attól tartok, hogy központilag nem vitázhat Szilárd, és a sározás és a szövegértelmezési csavar (“válaszoltam” – “nem válaszoltál”) csak egy ürügy…

  10. CsepeliNo1 szerint:

    Vica.
    Írod:Úgy hiszem, hogy amíg valaki a jog szerint ártatlan, addig ártatlanként kellene kezelni, és nem kellene megúszni egy vitát – bármilyen magyarázattal.

    De nyomozás folyik ellene.
    És ha valaki ellen nyomozás folyik, az nem véletlen.
    A többi az ügyvéd – ügyvédek dolga. ELLENEM NEM FOLYIK nyomozás, nem is lettem kb. 30 éves koromra a Csevak vezérigazgatója ÉRDEMTELENÜL!!!!!

    Látjuk (sejtjük), hogy mit művelt ott!!!!!

    NE ÁLLJON KI EGY ILYEN JELÖLTTEL VITÁZNI NÉMETH SZILÁRD!!!!!

  11. Gigi szerint:

    CsepeliNo1,

    ha a való világban élsz, nem mondhatod felelősen, hogy “ha valaki ellen nyomozás folyik, az nem véletlen”. A közmondás általában igaz, attól közmondás: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Ám a közélet (politika, celebvilág) érzékeny terület, ahol ma már nem az elfogadott emberi értékek és normák érvényesek (sajnos). Ezért csak gyaníthatunk, véleményünk lehet stb., de nem ítélkezhetünk…

  12. lb szerint:

    Gigi!

    Szerinted Gulyás Gábor ártatlan?

    Tudod, van a jog, és van az igazság. A kettő – sajnos – gyakran nem fedi egymást.
    Úgy gondolom, Szenteczky esetében is ez a helyzet.

    Nagyon egyszerűen le lehetne zárni az egész lakásügyet, ha valóban törvényesen jártak el.

    Pl: Az önkormányzat nnn/200x sz. rendelete felhatalmazza Tóth Mihályt, Szenteczky Jánost, Gipsz Jakabot, ……. hogy saját hatáskörben annak adjanak bérleti jogot, akinek akarnak. Császár Mihály , …… esetében Tóth Mihály, Szenteczky János, Gipsz Jakab , …. a fenti rendelet alapján élt bérlőkijelölési jogával.

    ENNYI! Az elmúlt hónapokban hallottál, olvastál valami hasonlót az érintettektől?
    ÉN NEM! Ha te igen, légy szíves oszd meg velem az információdat.

  13. Gigi szerint:

    lb,

    nem olvastam, és szinte kezdettől fogva magam is hiányolom ezt a korrektséget!

    3G az ismeretségi körömben is kiszúrt nyugdíjassal, úgyhogy mélyen megvetem.

    Ettől még szerintem nem kell automatikusan ítélkezni a bíróság helyett. Örülök a megfogalmazásodnak: “Úgy gondolom, Szenteczky esetében is ez a helyzet”. Ez a véleményformálás alapja: nem tényként kezeljük, ami (még) nem bizonyított, de hangot adunk a vélelmezett történéseknek.

    Sajnos a politikusok részéről nem tapasztalom ezt az árnyalt gondolkodást, helyette rendre fejjel mennek a falnak…

  14. demokrata szerint:

    Csepelino,
    Nem folyik senki ellen nyomozás. Csak ismeretlen tettesek lettek feljelentve és Császár. Se Tóth, se Szenteczky.
    Úgyhogy érthetetlen mit hadoválsz itt össze-vissza.
    Te egy sértett ember vagy, aki kicsinyesen most úgy próbál bosszút állni, hogy oda szarik, ahonnan 20 évig evett. Elég nagy jellemtelenségről árulkodik ez.

  15. Miska72 szerint:

    csepeli te meg nem vagy tisztában a bűnszerveze jelentésével.
    Önkormányzati MAFIA!
    Ennyi.
    Hiába is irkáltok akár mit.
    No comment.

  16. Miska72 szerint:

    demokrata a feljelentést csak ismeretlen tettes, vegy tettesek ellen lehe megtenni.
    Ha tudod ki az elkövető akkor is. A hatóságok nyomozzák ki, hogy ki az elkövető.
    Már amikor kinyomozzák, mert olyan is akad, hogy a hatóságok is benne vennek a buliban. Ez a szervezett bűnszervezet.

    Az én esetemben is megtudom nevezni az összes elkövetőt, aki velem ki akart cseszni!
    Csak a hatóságok lesz@rták!
    Vajon miért?
    No comment. 😉

  17. Királyerdei szerint:

    KMP,MKP,MDP,MSZMP,MSZP mind utóda az egyik a másiknak.
    Aki mást állít,az hazudik.(Ami szokás komonista körökben.)

  18. CsepeliNo1 szerint:

    demokrata.
    “Te egy sértett ember vagy, aki kicsinyesen most úgy próbál bosszút állni, hogy oda szarik, ahonnan 20 évig evett.”

    Veletek ellentétben, Én nem ettem (köz)pénzéből (nem jártam felkészítő tanfolyamra a Mártába sem), és SOHA nem is akartam-akarok.
    Nem kellett nekem sem pozíció, sem lakás, sem pénz. ENNÉL ÉN ERKÖLCSÖSEBB VAGYOK!!!!
    Ami kell, azt megteremtem magamnak!
    VELETEK ELLENTÉTBEN!!!!! :-)))))

    Én BALOLDALI szavazó vagyok! NEM HÜLYE!
    Mivel nincsen HITELES baloldali párt Csepelen, sem HITELES baloldali polgármester jelölt!!!! => Ezért nem fogok rátok szavazni!!!!!

    De Én maradok baloldali, és baloldali is leszek, még akkor is, amikor TI már SEHOL SEM lesztek!!!!!
    EZ KÖZTÜNK A KÜLÖNBSÉG!!!!
    Tehát, tehettek egy szívességet . . . :-)))))

  19. Vica szerint:

    Kedves CsepeliNo1!

    Úgy gondolod, hogy nem véletlen, ha valaki ellen nyomozás folyik? Hát persze, hogy nem millió és egy oka lehet annak, ha valakit megvádolnak.
    Lehet, hogy bűnös.
    Lehet, hogy csak útban van valakinek a céljai elérésében.
    Lehet, hogy megbántott valakit, aki ilyen módon áll bosszút.
    No meg lehet még egy sor egyéb ok is. Te is biztosan tudnál még sorolni néhányat.

    Hogy Téged miért nem vádoltak meg? Mert a Te pozíciód valószínűleg nem elég kecsegtető mások számára. Tudod, hány ismerősömtől hallottam, akiknek egyszerűen csak egy hétköznapi állásuk volt, hogy elkezdték kicsinálni, ellehetetleníteni a munkahelyén, mert valaki másnak szánják az állami fizetést. Aztán mondjuk egy nő úgy 50 környékén már nem ugrálhat, mert a kutyának sem kell. Ezért aztán el kell viselni mindenféle rágalmat, megaláztatást, ugyanis a víz, villany, gázszámlát ki kell tudni fizetni a közös költséggel együtt, meg enni sem ártana időnként. Hát ennyit arról, hogy bűntelenül senkit sem vádolnak.

    Bizonyára idősebb vagy Szenteczynél. Ugye, jól gondolom. Szörnyű, hogy egy ilyen fiatal kis ficsúr, mint Ő egyszerűen elvégez egy egyetemet, valamiért elfogadják abban a pártban, aminek a tagja, és fantáziát látnak benne, míg senki sem vette észre a Te nagyszerűségedet. Kellemetlen, hogy nem egy idősebb, tapasztaltabb embert választottak a CSEVAK élére, aztán pedig képesek polgármesternek jelölni… Ezért haragszol rá olyan nagyon? Mennyivel jobbak szerinted a csepeli öreg MSZP-sek? Mi a fenét alkottak itt? Ki a csodának kellenek (rajtad és az MSZP szimpatizáns aggastyánokon kívül)? Jó lenne ezen kicsit elgondolkodni. Ha újat, változást, jobbat szeretnénk, nem kellene talán tíz körömmel kapaszkodni ahhoz, ami nincs, ami elmúlt, béke poraira. A világ nem a miénk, hanem a fiataloké, akik remélhetőleg úgy formálják, hogy a gyerekeiknek és unokáiknak is legyen élettere. A pozíciók pedig nem kihalási sorrendben kell, hogy elosztásra kerüljenek, hanem rátermettség szerint, mert jó irányban csak ésszel lehet haladni (szerintem). No, ez csupán az én véleményem.

  20. nagyapó szerint:

    Bunkó csepeli! A lakásmaffia pontos definícióját a Gyorskocsi utcai továbbképzőn tökéletesen megadják.
    Más. Most volt a Sport TV-n egyórányi riport Orbán miniszterelnök úrral, ahol ő erőteljesen kiállt a meglévő sportpályák megőrzéséért, és az eddig bezártak pótlásáért.
    Remélem ezután a Szenteczky-Takács kettős nem tudja a Csepel SC-t elkótyavetyélni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. LB szerint:

    Vica!

    Emlékszel még, mit mondott 1998-ban Kovácsné Kósa Magda?

    “Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani!”

    No most a látszat egyáltalán nem támasztja alá Szenteczky tisztességét. És ezért ne Németh Szilárdot és a csepeli Fideszt okold, hanem magát Szenteczky! Az elmúlt hónapokban minden lehetősége meg volt rá, hogy bebizonyítsa, hogy az ellen felhozott vádak alaptalanok. De ő hónapok óta nem tud, vagy nem akar válaszolni arra az egyszerű kérdésre, milyen jogszabályi felhatalmazás alapján utalt ki pályázat nélkül Császár Mihály részére egy önkormányzati bérlakást?

    Itt tények vannak, amik kérdéseket generálnak. Ezekre a kérdésekre a csepeli MSZP képtelen válaszolni! 🙁

  22. " ?! " szerint:

    A Csepp tv-ben két héttel ezelőtt leadott “interjúban” Vida István által feltett kérdésre válaszolva Szenteczky elismerte azt a tényt, hogy Császár Mihály bérleti szerződésének az aláírásakor hibás tartalmú szerződést írt alá.

    Ezt a hibát a Interjúban” azzal az átlátszó hazugsággal próbálta megmagyarázni, hogy a szerződést közjegyző készítette és a közjegyzőnél történt aláíráskor nem volt idő a szerződés tartalmának az ellenőrzésére.

    A tv “interjúban” előadott hazugságát azonban Szenteczky csak azokkal tudja elhitetni, aki nem tudják, hogy a közjegyző az általa készített szerződéseket, a hibák elkerülése érdekében, előzetes véleményezés céljából kérésre interneten minden esetben megküldi az aláíró feleknek.

    Szenteczkyt minősíti, ha nem kérte a szerződés előzetes megküldését, és az is ha interneten megkapta, de mégsem vette észre sem Ő, sem a jogászai a szerződés hibáit.

    A fentiekből is megállapítható, hogy Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt egy notórius hazudozó.

  23. grün szerint:

    “Az elmúlt hónapokban minden lehetősége meg volt rá, hogy bebizonyítsa, hogy az ellen felhozott vádak alaptalanok”
    A bűnösség bizonyítása mindig a vádló feladata, ha nem sikerül akkor a vádak alaptalanok!
    Ennyi!!!

  24. CsepeliNo1 szerint:

    Szia Vica.

    Írod:Kellemetlen, hogy nem egy idősebb, tapasztaltabb embert választottak a CSEVAK élére, aztán pedig képesek polgármesternek jelölni… Ezért haragszol rá olyan nagyon? Mennyivel jobbak szerinted a csepeli öreg MSZP-sek? Mi a fenét alkottak itt? Ki a csodának kellenek (rajtad és az MSZP szimpatizáns aggastyánokon kívül)?

    Engedd meg, hogy ezekre válaszoljak!
    Miért haragszom rá?!
    Mert beigazolódott egy-két képviselő jóslata, hogy a polgármester jelölt úr, csörtető, és szociális eszméket a legkisebb mértékben sem tudomásul vevő ember. .
    Akik öregek támogatták Őt (meg Borka-Szászt), azokat hátbadöfte – kivágta Őket a pártból, a többit meg meghagyta magnak, azok behódoltak neki, vagy behódoltatta Őket.
    Magyarul, NEM EGYENES PALI.
    De erre egyesek későn jöttek rá, akik a pártban vannak, azok még most sem látják . . .

    Én nem mondom, hogy az öreg MSZP-sek jobbak, de a Szenteczkynél nem nagy kunszt jobbnak lenni. EZT BEBIZONYÍTOTTA A CSEVAK ÉLÉN IS!!!!
    Mond már meg nekem, minek a Csevakba 6, vagy 7, vagy 8 (nem emlékszem mennyi – azt hiszem 7, de nem vagyok benne biztos) igazgatócska????? 50 emberre?!
    Ezt is csak a közszférában lehet megcsinálni az állampolgárok pénzén.

    Sokkal erősebb lenne az MSZP Csepelen, ha HITELESEBB jelöltjei lennének. Az kevés, hogy az egész képviselő jelöltekből 4-5 HITELES!
    Csak meg kell nézni ezeket a fiatalokat, majdnem mindegyiknek van vaj a füle mögött. És még csak ilyen fiatalok. Mi lenne, ha ezek hatalomra jutnának??????
    SZERENCSÉRE EZ A VESZÉLY NEM FENYEGET!

  25. Gigi szerint:

    A takarítót is lehet tisztasági menedzsernek hívni, attól még nem nő meg a döntési jogköre.
    A Csevak-igazgatók lényegében osztályvezetők.

  26. " ?! " szerint:

    “Gigi”, Te sunyi hazudozó!

    A Csevak-igazgatók többsége más normális cégeknél legfeljebb csoportvezetői címet viselhetne.
    Ami a Csevaknál van az közröhej, és egy rangkóros egyén közpénz-kidobást eredményező ámokfutása.

  27. tibor szerint:

    T. Gigi, az objektív szocialista! Lényegében osztályvezetők, valóságban meg igazgatói fizetéssel? A szocialista takartékosság jegyében?
    javaslom, tanulj csepeli elvtársadtól: ha hazug ügyet képviselsz, legalább vértezd fel magad némi aljassággal.

  28. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    osztály- vagy csoportvezető egyre megy, ha nincs hozzárendelve klasszikus igazgatói döntési jogkör.

    Kedves tibor,

    Te ilyen igazgató vagy, hogy ismered a fizetésüket?

    Sokadjára kérdezem, de úgy látszik, eddig nem elégszer tettem: ha valaki önálló ellenvéleményt fogalmaz meg, annak már rögtön elvtársai vannak, és sunyi hazudozó?! Vicces is lehetne ez a kategorizálás, de inkább bosszantó, szánalmas és elkeserítő… Mert így nincs értelme másnak, csak az öntömjénezésnek.

Itt lehet hozzászólni !