Értelmetlen rongálás a Kis-Duna-parton: letépték a madártani egyesület tábláját

Csepel.info

Letépték a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület egyik tájékoztató tábláját a Csepeli Kis-Duna-parton – értesült a Csepel.info.

Néhány évvel ezelőtt Borbély Lénárd polgármester arról kérdezte a csepelieket, hogy engedélyezze-e az önkormányzat a madarak etetését a Kis-Duna-parton. Több szakember is azt tanácsolta akkor, hogy ezt a madarak egészsége miatt nem kellene engedni. Ez után kerültek ki a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület tájékoztató táblái a parti sétányra. Valakinek azonban ez most nem tetszett, és letépte az egyiket.

 

5 hozzászólás “Értelmetlen rongálás a Kis-Duna-parton: letépték a madártani egyesület tábláját” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Szóvá tettem a facebookon, hogy etetik a magdarakat Szinte a földbe döbgöltek, ezért a véleményért. Nem tudják felfogni, hogy rosszat tesznek a madaraknak, mert nem tanulják meg, hogy maguknak kell megszerezni az élelmet. Amikor meg nem etetik őket, akkor meg éheznek.

  2. kormánypárti szerint:

    Nem hiszem, hogy olyan valaki tépte le a táblát, aki etetni szokta a madarakat, vagyis az eltérő véleményét fejezte ki ilyen módon. Mindössze arról lehet szó, hogy miután a proli megette, megitta, elszívta, majd a szemetet elhajította a válla fölött, még kiélte az őrjönghetnékét is a képen látható eredménnyel.

  3. László szerint:

    Jó kis gabonakör van a tábla körül, ez paraNEMnormális tevékenységre utal…

  4. kormánypárti kitiltott szerint:

    “Értelmetlen rongálás”?
    Most akadt meg a szemem a szövegen. 😁
    Van értelmes rongálás is? ❓❓❓
    Hogyne… Az ellenzék plakáttépkedése…
    Már értem. 🌞

  5. pl szerint:

    emergency, emergency, fucking your mother!

Itt lehet hozzászólni !