Seres Mária összeboltolt az MSZP-vel: Csepelen elindult a választási kampány

Összenő ami összetartozik?

Csepel.info

Könnyed, baráti beszélgetéssé alakult az MSZP és Seres Mária közös kampányrendezvénye

Seres Mária is részt vett azon kampányrendezvényen, melyen a csepeli MSZP polgármester-jelöltje elindította fideszes ellenfelét támadó választási hakniját.

Gyorsan változik a világ a politikában: az MSZP azt a népszavazási kezdeményezést karolta fel, amely alapján tavasszal még több tucat képviselő-jelöltjüket kellett volna lemondatniuk, Seres Mária pedig most azokkal parolázott, akik legutóbb a csepeli rendőrkapitány lakásmutyijával és  a kettős gyilkossággal kapcsolatban kerültek az újságok címlapjaira.

Korábban nem csak virsli, de ingyen sör is volt: így lassabban gyűltek az aláírások

Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselői tisztség összeférhetetlen legyen a polgármesteri tisztséggel?” – ezzel a kérdéssel gyűjtött aláírásokat Seres Mária a csepeli MSZP polgármester-jelöltjével és aktivistáival a csepeli Szent Imre téren. Bár a járókelők többsége láthatóan megszaporázta a lépteit az új színeket öltött politikusok láttán (újabban a csepeli MSZP is LMP-s zöldre váltott), arra talán mégis jó volt a választási hakni, hogy a közelmúltban pártot alapító politikus asszony és a helyi MSZP-s pártszervezet sűrűbbre szője együttműködését.

Nagy Szilveszter és Borka-Szász Tamás MSZP-s ex-frakcióvezető is ott volt

– Nagy butaság lenne azt gondolni, hogy a csepeli MSZP majd Tóth József angyalföldi polgármesternek vagy éppen Botka László szegedi polgármesternek a lemondását követeli. Itt egy egyszerű adatgyűjtésről és helyi kampányról van szó, hiszen  Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje országgyűlési képviselő. Tavasszal meg nagyon kevés kopogtató cédulát gyűjtött össze a párt, tehát kevés pontos címre tudnának kimenni az aktivistáink. Szenteczky János most nyilván ezt az adatbázist próbálja  egy kicsit felturbózni. Nincs ebben semmi meglepő – mondta el korábban lapunk érdeklődésére MSZP-s informátorunk.

Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt (jobbra) nem csak a Csevak Zrt-ben, hanem a pártban is Nagy Szilveszter (balra) főnöke

Forrásunk szerint, aki most aláírt a pártaktivistáknak, biztos lehet abban, hogy ősszel is be fognak hozzá becsöngetni az MSZP kopogtató cédula gyűjtői. Mint azt lapunknak hangsúlyozta, az MSZP-ben több mint egy éve adták ki azt a parancsot is, hogy civil szervezeteket, szerveződéseket kell alakítani, illetve azokba be kell épülni, elfoglalni vagy legalább le kell nyúlni. Elmondása szerint Lamperth Mónika egy Csepeli pártrendezvényen többek között azzal dicsekedett, hogy egymaga vagy ötven civil szervezetet mozgat úgy, ahogy éppen csak akar.

Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje álságosnak tartja, hogy a kerület legjobban fizetett önkormányzati cégvezetője, MSZP-s polgármester-jelölt  aláírásokat gyűjt ahelyett, hogy dolgozna, és legalább a Csevakhoz kapcsolódó folyamatos botrányokat és mutyikat szüntetné meg. Mint ismert, épp a közelmúltban robbant ki a csepeli rendőrkapitány lakásbotránya: kiderült, hogy Császár Mihály az MSZP-s polgármester-jelölt tudtával szerzett magának egy szociális bérlakást, amelyet a polgármester-jelölt által vezetett önkormányzati cég 2,5 millió forintért felújított, majd 3 millióért eladott a rendőrkapitánynak.

– Seres Mária kezdeményezéséről az a véleményem, hogy sok ember valóban csak egy dologra képes koncentrálni. Azoknak ajánlatos ott is maradni. Azt látom ugyanakkor, hogy Magyarország tíz legsikeresebb polgármestere közül kilenc ma és korábban is egyszerre volt országgyűlési képviselő és polgármester, tehát Seres Mária állításait semmi sem támasztja alá. Sőt, a tapasztalatok szerint a parlamenti képviselőség még lehetőség is arra, hogy a települést jobb helyzetbe hozza egy polgármester – hangsúlyozta lapunknak Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje.

Csepel.info

91 hozzászólás “Seres Mária összeboltolt az MSZP-vel: Csepelen elindult a választási kampány” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Miért tettétek be még egyszer a tegnapi cikket? Papagájkommandó Csepelen is?

  2. admin szerint:

    Csak néhány részletet tettünk be. Nehéz volt újat írni, hiszen azon túl, hogy Seres Mária személyesen is leboltolt az MSZP-vel, nem változott semmi.

    Egyébként a fórumozók is kérték, hogy számoljunk be a tegnapi aláírás-gyűjtésről is.

  3. Manitu szerint:

    Borka-Szász elvtárs épp a lemondását írja alá azon a fotón? Még mindig nem látom a kommancs honalpokon, hogy lemondott!

    🙂

  4. Manitu szerint:

    Szenteczky meg látom, átment Árpád-sávosba: tényleg mélyre ható változások lehetnek Csepelen. Viszont akkor az MSZP felirat LMP-s színét inkább barnára kellett volna cserélni!

  5. grün szerint:

    Ceterum censeo, hogy az öreg Kató nénit idézzem.
    Ha valamit sokszor elmondasz csak megragad valami belőle!

  6. Gigi szerint:

    Kedves admin,

    a két cikk több mint 80 százalékos átfedése “néhány részlet”? Ez vicc… Megnevettettél! 🙂

  7. csepeli szerint:

    Egyébként az egy érdekes dolog, hogy a fényképeket maga az admin, Ábel Attila készítette, és az MSZP-sek látták is, hogy Ábel ott ugrál és fotózgat. Mégsem küldték el a vérbe, sőt, van, aki még bele is mosolyog a kamerába, holott tudván tudhatják, hogy a képek mire lesznek felhasználva: szemétkedő cikkekbe lesznek rakva a csepel.infón.

  8. CsepeliNo1 szerint:

    Ha ezek NOOOOORMÁLISak, Én vagyok hülye!

    Szégyellem Őket!

    “Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselői tisztség összeférhetetlen legyen a polgármesteri tisztséggel?”

    VISSZAKÉRDEZEK!
    “Egyetért-e Ön azzal, hogy a polgármester jelölti tisztség összeférhetetlen legyen a vagyonkezelő elnöki tisztségével?” – Kb ugyanannyi realitása van mind a kettőnek!

    Vagy.

    “Egyetért-e Ön azzal, hogy a egy önkormányzati fennhatóság alá tartozó cégnél dolgozó emberek bármilyen munkavégzése összeférhetetlen legyen bármilyen politikai párt aktivistai mozgósítása, vagy annál nagyobb politikai pozíció szerzésre?”

    Lefogadom, hogy erre Én egyedül több aláírást szednék össze!
    ENNYIK VAGYTOK!

    – Nagy butaság lenne azt gondolni, hogy a csepeli MSZP majd Tóth József angyalföldi polgármesternek vagy éppen Botka László szegedi polgármesternek a lemondását követeli. – Ez megint ÖNGÓL, MSZP-s párttársaim. ÖNGÓL.

    Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje álságosnak tartja, hogy a kerület legjobban fizetett önkormányzati cégvezetője, MSZP-s polgármester-jelölt aláírásokat gyűjt ahelyett, hogy dolgozna, és legalább a Csevakhoz kapcsolódó folyamatos botrányokat és mutyikat szüntetné meg. – Ez is finoman szólva: ÖNGÓL. Megállapítom: 2:0-ra nyert Németh Szilárd.

    Szégyelljétek magatokat!
    Nem vagytok méltóak baloldali politikusnak!

  9. csepeli szerint:

    Gondolom, július 7-én és július 8-án is megjelenik majd itt ugyanez a cikk, hiszen ezeken a napokon folytatódik majd az aláírásgyűjtés 16-18 óráig a sétálóutcában. 🙂

  10. csepeli szerint:

    CsepeliNo1:

    “ezek NOOOOORMÁLISak, Én vagyok hülye!”

    Helyes megállapítás, természetesen te vagy hülye.

  11. BaráTOM szerint:

    Nem hiszitek, hogy az “MSZP-s informátorotok” tévútra visz titeket, de hát nektek jobb a fejjel a falnak szaladni.
    Bár bizonyára megkérdeztétek Nagy Szilvesztert, hogy hozzájárult-e, hogy fényképét, és nevét közöljétek, azt diszkréten megsúgom, hogy már nem dolgozik egy ideje a Csevaknál.
    De bár csak ennyi lenne a tévedésetek, még nyerhetnétek is a választásokon.

  12. Manitu szerint:

    Miért most hol dolgozol baráTUNK? Csak nem mentél át az alapítványi iskolába tanárnak vagy magánvállalkozóként dolgozol be a főnöködnek? Csak azt ne mondd, hogy nem közpénzből kapod a fizetésedet!

  13. Gordon szerint:

    Manitu írja:

    “Borka-Szász elvtárs épp a lemondását írja alá azon a fotón?”

    Nem, szerintem aláírja a gyűjtőívet hogy aznap is legyen legalább egy aláírásuk. 🙂 Gondolom Szenteczky már múltkor aláírta. Most jön Red Bull, aztán legközelebb Szilveszter, és így tovább.

    Demére a következő fogdalátogatáson kerülhet sor…

  14. Jeniszej szerint:

    Borzasztó, – mondja a fater. A csepeli már megint mit művel. Az mellett, hogy egy “trágár tróger” idézi a másoktól kapot jelzőit az Öreg.
    Most nem átalkodik másokat lehülyézni.

  15. Manitu szerint:

    Hohó! Nem úgy van ám az, hogy a Deme csak úgy aláírja!

  16. grün szerint:

    Jeniszej!
    Szőlj a eaternak!
    Az mellett=amellett
    kapot=kapott
    átalkodik=átall és nem ikes ige!
    Persze csak, ha holtáig akar tanulni!

  17. grün szerint:

    bocs. faternak!

  18. Gordon szerint:

    és szőlj = szólj. hihi 🙂

  19. BaráTOM szerint:

    Nem kell azt gondolni, hogy a hülyeség kizárólag helyi kiváltság!
    Hoffman Rózsa (oktatási államtitkár) helyreigazítást kért egy poénoldaltól, mert fogalma sem volt arról, hogy a dolog csupán kamu! 😀

    Tisztelt Szerkesztőség!

    Hoffman Rózsa a focipályán is engedne buktatni címmel megjelentetett anyag az első szótól kezdve az utolsóig hamis tényállítás, ugyanis önök idézőjelben adtak közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. Az idézőjel használatával azt sugallták, hogy az államtitkár szavait szó szerint idézik. A megtévesztést fokozza, hogy illusztrációként egy létező – megjegyzem szerzői jogi védelem alatt álló – parlamenti ülésen készült képet manipuláltak. A fotó tulajdonosától az Index főszerkesztőjének tájékoztatása szerint a hircsarda.hu nem kért, és értelemszerűen nem kapott engedélyt a felhasználásra, tehát a szövegtorzításon túl ezzel is jogsértést követtek el. Ismételten a leghatározottabban felkérem Önöket, hogy az írást haladéktalanul távolítsák el.

    Üdvözlettel:

    Dobi Ágnes
    a HEFMI Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense
    (hircsarda.hu)

  20. islander szerint:

    :-)))

    it’s so funny

  21. patrik szerint:

    Admin, ha igaz amit Barátom írt, illene javítani a képaláírásotokat.

  22. Jeniszej szerint:

    T.
    grün:
    Azt mondja a Fater, – nem érti, hogy mi történt veled. Írásod kusza zagyvaságba csapott át.
    Azt próbálja az Öreg kitalálni, hogy mit is szeretnél tudomására hozni.
    Az Öregem már a Magyar szótárakat hívja segítségül, hogy rejtjeles írásaid, megpróbálja megfejteni.
    Az Interneten száguldozik a fater le föl, de a megoldást nem találja.
    Mit jelenthet grün: szóhasználata szerint: „Szőlj”, – „eaterna”. 😀
    Nem érti még az Öregem miért kekeckedik ez a grün: a szóhasználatával.
    Érti az Öreg az ikes igét, de azt nem érti a fater, miért keveri ide be ez a sajnálatra méltó Grün:
    Példák, szóhasználatok, – a fater gyűjteményeiben, a szóban forgó dolgokra.
    Pl.
    Vörösmarty összes költeményei.
    „törököt rettentve kiáltja. Durva török pedig elréműl, s fut előle hadastúl, ….
    Hogy leánykám meg van átalkodva. Haj de nem nő szerelem rózsája, …”

    – kodik, -ködik: ácsánkodik: ‘irigykedik’; (mög)átalkodik: ‘(meg)csökönyösödik’;
    cúbolkodik: ‘esőben, sárban járkál, dolgozik’; esenködik: ‘eseng, …
    stb.
    http://www.freeweb.hu/andvarga/czuczor/24.html

    http://hu.wiktionary.org/wiki/F%C3%BCggel%C3%A9k:magyar_szavak/%C3%A1
    A “t” 🙁 lemaradásáért szégyelli nagyon magát az öreg.

  23. BaráTOM szerint:

    Hagyd Patrik! Így az ékes bizonyítéka a tájékozatlanságnak. Ugyan miért is írnának olyat, ami igaz? Az itt nem lehetséges! 🙂
    A tájékozódás amúgy sem divat a Fideszben! Schmitt sem tudta, hogy már elfogadták azt a törvényt, Dobi Ágnes sem tájékozódott (pedig csak egy kattintás lett volna), mielőtt bohócot csinált magából, és a Fideszből. Gondolod, hogy majd itt jön divatba a körültekintő tájékozódás, és a hitelesség? Ugyan….

  24. Királyerdei szerint:

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

    Ergo: a komonistának akkor sem szabad hinni,ha ló legel a sírján.

  25. lolka szerint:

    Általában itt az infón, ha valakinek nincsenek ész érvei, nekiáll a másik szövegét javítgatni. Még beszélgetés közben sem illik valakit a helyes beszédre figyelmeztetni. Az ember magában levonja a konzekvenciát és tovább hallgatja a másik embert. Igaz, most én is azt teszem, amit az imént bíráltam, (elnézést érte), de nem tudtam szó ill. írás nélkül hagyni…

  26. bolemann lajos szerint:

    Ez a szerencsétlen idióta fidesz droid Dobi Ágnes, csak 3 dolgot nem tudott:
    1. Hogy hívják az államtitkárt (nem Hoffman, hanem Hoffmann)
    2. Melyik minisztérium államtitkára (nem a Nemzeti Fejlesztési, hanem a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma)
    3. A hircsarda.hu egy vicc portál.

    Szánalmas!

  27. grün szerint:

    Jeniszej!
    Mit jelenthet grün: szóhasználata szerint: „Szőlj”, – „eaterna”
    Ezek a hibák azt jelentik, hogy grün csak az egyik szemére lát, azt is csak kétharmad (66%)arányban! Elütési hibák egyszerűen, mint Nálad (mög)átalkodik, “eaterna”, stb. A “le föl”, az már helyesírási hiba.
    A többihez, csak annyit, hogy:
    Magyar értelmező szótár I. kötet 63. oldal
    átall=vonakodik megtenni v-mit
    Magyar értelmező szótár II. kötet 899. oldal
    megátalkodik= elítélendő magatartása mellett makacsul, konokul kitart
    Ha már kihoztad belőlem a furor grammatikust, játsszunk el a gondolattal, hogy a grün nem átall megátalkodottan ragaszkodni a negyven éve megtanult és negyven éven át tanított nyelvi finomságokhoz!
    Próbáld néhányszor elolvasni és megérted! Talán a fater is!
    grün, a sajnálatra méltó

  28. Ditte szerint:

    Ez a szegény grün fiatalkorában is, amikor még “ződ” volt, folyton számon kérte a helyesírást a fórumozókon. Az nem baj, hogy nem érti az igeragozást, de akkor miért jön elő mindig az ikes igékkel?

  29. TI szerint:

    Királyerdei minden szavával egyetértek. A többi nem érdekes (mint mszp vagy Seres Mária) olyan mint amikor a bolha köhög.

  30. patrik szerint:

    Igazad van, Barátom. 🙂
    Egy hivatalosan bejegyzett sajtóorgánumnál lehet helyreigazítást kérni, de ez egy blog csak, szerkesztőség nélkül, így írhatnak minden hazugságot, következmények nélkül.
    A baj akkor van, ha valaki komolyan veszi, és akkor is, ha hírforrásnak jelöli meg… Azért akarja a fidesz annyira magának az összes médiát, módosítani a törvényeket is, mert a legnagyobb hülyítést az ilyen trükkökkel megteheti. De azért az emberek csak észreveszik előbb-utóbb, hogy átvágják őket…

  31. Kornél szerint:

    Mikor lesz végre leleplezve a csepeli jobbik-führer Léhmann Viktor mszp-s előélete és a fidesz támadásában továbbélő szimpátiája???

  32. Királyerdei szerint:

    Felfüggesztette MSZP-tagságát és kilépett a debreceni önkormányzat szocialista frakciójából Varga Zoltán, aki a jövőben “baloldali, független politikusként” folytatja közéleti munkáját.
    Az MSZP volt debreceni országgyűlési képviselőjelöltje, volt városi alelnök pénteken a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján a lépését egyebek mellett azzal indokolta: “az MSZP helyi szervezetének irányítása politikai oligarchiák és gátlástalan mutyibrigádok kezében az elmúlt időszakban kontrollálhatatlan túlhatalom kialakulásához vezetett”.

  33. Ábel Attila szerint:

    Kedves csepeli!

    Nem én készítettem a fotókat, még ha az “ezt látó” MSZP-sek így is állítják. Így aztán természetesen nem is ugráltam ott fotózás közben, mint azt szerinted szintén látták az MSZP-sek. Még a Szent Imre tér környékén se voltam ott, amikor a nagy Seres Mária – Szenteczky János összeborulás volt.

    Még az “Admin” se én vagyok. Ahogy az impresszumban is olvasható:

    “A Csepel.info híroldalt egy kis baráti társaság szerkeszti, amelynek elege lett abból, hogy a közpénzből csepelieknek készülő híroldalak, újságok egyetlen politikai párt üzeneteit, véleményét közvetítik.”

    Minden más stimmel, mint abban a viccben. Pedig hányszor mondták már nektek itt a Csepel.info-n, a kerület egyetlen megbízható hírforrásán, hogy ne higgyetek az MSZP-nek!

    További felhőtlen szórakozást kívánok!

  34. Királyerdei szerint:

    Az MSZP szétesésének története alulnézetből.
    Egy délkelet magyarországi nagyközség (pontosabban néhány éve város) egyik MSZP alapszervezeti titkáráról és helyi fő aktivistájáról.

    Az asszony hatvanöt éves és bár tíz éve nyugdíjas, de úgy érezte nem feledheti, hogy a szocializmusnak köszönhette, hogy iskolákba járhatott és a település egyik nem jelentéktelen üzemének volt üzemvezetője a rendszerváltás utáni megszűnésig. Hogy mért nem lett a privatizáció nyertese első számú vezetőként? Mert azok közé a „hűlye” kommunisták közé tartozott, akik inkább vágták volna le a két karjukat, de nem nyúltak a közvagyonhoz.

    Gyermekei, akik elhagyva e kisváros zárt közösségét és már nagyvárosi emberként szocializálódtak, meglehetősen terhesnek érezték anyjuk munkásmozgalmi múltját, és ezen nagyon sokat vitáztak vele a kevéske otthon töltött időben.
    Az asszony a minimálbérnél alig valamivel, több nyugdíjjal bírt nyugállományba vonulni. (A nyugdíj előtti utolsó öt évet ugyanis munkanélküliként élte meg.) Ennek ellenére, lévén meglehetősen sok szabadideje volt, aktívan részt vett a helyi pártszervezet munkájában. Agitált, kopogtató cédulákat gyűjtött, plakátokat ragasztott, szóval minden alja munkát, szinte egy személyben elvégzett. Aztán a tavalyi évre már odáig zsugorodott a jövedelme, hogy a lakásának rezsijét is csak a gyerekei támogatásával tudta kifizetni.
    Egyszer a fia, aki mellesleg rajongott az oroszlányos fekete mellényért, azt mondta neki.
    –Anyám, ha már ilyen jóban vagy ezekkel a kutyafejűekkel, mért nem mész oda és kéred meg őket, hogy segítsenek, mert lassan kajára sem lesz pénzed.
    Az anya ekkor elpityeregte magát, de aztán néhány napi civódás után, felvette még jó állapotban lévő ünnepi ruháját, némi sminkel megpróbálta lefedni az elmúlt húsz év kínját és keserűségét, aztán buszra szállt (mert a vonatjukat elsők közt szüntették meg) és beutazott a járási székhelyre és megkereste Gábort a kampányfőnököt, aki már sokszor mondta neki:
    – Pannikám, ha bármiben segíteni tudunk, csak szóljon bátran.
    Az asszony türelmesen kivárta a cirka 40 percet mire Gábor elvtárs fogadni tudta, hiszen tisztában volt vele hogy ő egy fontos ember, akinek rengeteg a dolga.
    A szívéjes fogadtatás után némi felszínes bájcsevej majd a kérdés
    – Aztán mi szél hozta drága Pannika?
    És az asszony zavartan belefogott mondandójába, szégyenkezve ecsetelte katasztrofális anyagi helyzetét és végén rátért a kérésre.
    – Mit képzel asszonyom ez nem a községi szociális osztály – csattant fel az addig szívélyes főelvtárs.
    Az asszony megszégyenülten szédelgett ki a szobából és az épületből is. Egy autó éles kürtölése zökkentette vissza a szürke valóságba. Nem emlékezet, hogy mondott e még valamit Gábor elvtárs, köszönt e mikor kijött és hogy neki köszöntek e.
    Napokig nem tudott még kosarat sem fonni (ezzel egészítette ki ugyanis nevetséges nyugdíját) csak ült és pityergett.
    Gyerekei a hétvégén hazalátogattak és egy megtöpörödött megtört idős asszonyt találtak az örökmozgó édesanyjuk helyén.
    Aztán eljöttek a 2010 es választások és Gábor elvtársnak újra szüksége volt Pannika elvtársnőre. Megérkezett hát Pannika házához a holdjáró terepjárójával és kezdte kipakolni a plakátokat szóró anyagokat. Egy megtöpörödött idős asszony jelent meg a kapuban és elcsukló, visító hangon üvöltött rá
    – Vigye a szarait azoknak, akiknek segíteni tud, majd azok szétosztják! Az én házamba még egyszer be ne tegye a lábát!
    Ez a történet tanulsággal szolgálhat minden magát nyerőnek gondoló pártnak…..

  35. Jeniszej szerint:

    Kötözködő ez a grün: – azt mondja a fater
    Meglepi az Öregemet, hogy ez Grün tanárember létére ilyen trehány. A leirt mondani valóját nem is, próbálja meg értelmezni. – lehet talán, hogy vissza sem tudja olvasni nem, hogy megérteni.
    Nagyon meg van lepődve a fater, hogy ilyen hanyag emberek diákokat taníthattak.(taníthatnak)
    Nem sok jó példát láthattak tőle diákjai, ha irományi ennyi kivetni valót tartalmaznak, még olyannak is, aki ebben egyáltalán nem szakember.
    Egy tanárembertől azért több várható el.
    Lásd be tisztelt grün, hogy a fater megvetése nem alaptalan irányodban.
    Fikázod az öreget nagyképűen akkor mikor biztonsággal, tudod, hogy az öreg soha nem volt szakember – az írások mestere. A felhasznált klaviatúrán (íróeszközén) – hogy te is tudjad még a bütük (!) sem látszanak. Szinte vakon ír az Öregem még akkor is, ha egyáltalán látna valamit.

  36. Ditte szerint:

    Mondjunk le a Seres-féle népszavazásról, az árvízkárosultak javára! A népszavazást milliárdokban mérik!

  37. Jeniszej szerint:

    Az olvashatatlan zagyva írás a grün szerint csak apró hiba. 😀 – nevet a fater, ezen a (mög) átalkodotton. Lehet aztán magyarázkodni, mi miért van.

  38. Erzsi szerint:

    Se lakása, se autója nincs Szőcs Géza kulturális államtitkárnak, akinek állítása szerint egyéb jövedelme is csak papíron létezik, mert egy “hibernált” állapotban lévő cégtől kapja. Az erdélyi származású író azzal is kilóg a többségében jómódú kormánytagok közül, hogy pénteken közzétett vagyonbevallása szerint nem kap semmilyen juttatást mostani pozíciójában sem.

    Hű, szegény Fidesz kormány, igaz mellette Pintér milliárdos. ( Szó szerint)

    Már csak az a kérdés, hogy ez a Szőcs miből él. Nem kéne számára gyűjtést tartani?

  39. délpesti szerint:

    nagyon nem vagyok MSZP-s, de tény: aki OGY-i képviselő, az ne lehessen polgármester, és fordítva.

    a fidesz bolsevizmusa pedig lassan gusztustalanabb, mint amilyen a legrosszabb gyurcsanyizmus alatt volt.

    az országban 17%-nyi normális ember él, a többi agymosott gyurcsanyista, vagy orbanista.

  40. Jeniszej szerint:

    Tisztelt
    grün:
    Mindig rejt el az Öreg számodra elütési hibákat. – azt mondja kíváncsi, egyáltalán tudsz e olvasni.
    A fater helyesírási hibákat nem tud ígérni, mert nem tud helyesen írni. – de ettől te még megtanulhattál volna

  41. Jeniszej szerint:

    …….. olvasni. 😀 )))

  42. GONDOLKODÓ! szerint:

    Kell tehát egy lusztrációs törvény – legkésőbb jövő tavaszig –, amely politikailag, morálisan, történelmileg és büntetőjogilag is végre elválasztja egymástól a kommunista diktatúrát a demokratikus jogállamtól. Erre most van az utolsó lehetőség!
    Ha ez nem történik meg, olyan mocskot fogunk tovább hurcolni magunkkal, amely még ki tudja, hányszor fogja besározni az arcunkat s megrontani tiszta vágyainkat.
    Ha ismét lesz keresztyén Magyarország túlélhetjük. Másképp mi is elsüllyedünk a bomló liberális Európával. De ha sikerül visszaállítani a keresztény Európát, mi megnyertük a háborút. Nem példa nélküli amit mondok. Kálvint egy időre száműzte Genfből a libertinus csőcselék. A nép tapsolt hozzá, mert ki szereti a szigorú vezetést. Azután néhány év múlva, ezek a polgárok mentek követségbe a reformátorhoz, hogy jöjjön haza és vegye vissza a város szellemi vezetését.
    Van itt még egy dolog-mely gondolat nem szerepel az írásban-, ami optimizmusra adhat okot-mégpedig nem kis optimizmusra-, de az legyen titok, az legyen meglepetés, az legyen hatalom-, és politika technika! 🙂

  43. Ditte szerint:

    Tisztelt délpesti! Gondolom, hogy te a normális 17%-ba számítod magad.
    Miért ne lehessen a parlamenti képviselő polgármester? És eddig miért nem volt baj, hogy az lehetett?

  44. délpesti szerint:

    gondolkodó: mi köze ennek a kereszténységhez? a nagy kereszténységetek maradjon a 4 fal között, meg a vasárnapi misére.

    a komcsi bűnözőket meg simán fel kell akasztani, ahogy a pedofil papságot is. csak buzik és pedofilok mennek katolikus egyházi szolgálatra, normálsi ember nem. az egész katolikus egyházat fel kéne számolni, vatikánt múzeummá alakítani, ratzingert meg társait pedig bebörtönözni.

  45. délpesti szerint:

    Ditte: eddig is baj volt.
    miért ne? mert egyik pozíció sem álláshalmozásra van. vagy polgármester vagy képviselő. döntse el mindegyik, hogy melyik akar lenni.
    mindkettő teljes értékű embert kíván.

    elég a botkákból, lázárokból és a többi tolvaj bolsevikból, akár fidesznyik, akár maszopnyik.

  46. Ditte szerint:

    A polgármester, ha országgyűlési képviselő is, csak a fele fizetését kapja az önkorinál. Tiszta megtakarítás!
    De voltaképpen, ha tisztán akarunk látni, meg kéne vizsgálni, hogy mi is a polgármester feladata, szerepe. Sokkal kevesebb, mint az emberek azt gondolják. A tényleges döntéshozó a testület.Ha az országgyűlési képviselő lesz polgármester, legalább nem parlamenti ülésnapra hívja össze az üléseket.:))
    Miért nem elég, ha szavazói a tények ismeretében megszavazzák. Ugyanis ezek választott tisztségek.
    A népszavazás nem olcsó mulatság!
    Ha eddig is gond volt ezzel, miért nem szólt előbb ellene valaki?

  47. Jobb Csepelért szerint:

    Ez az egész cirkusz, amit a szétesőben lévő kerületi MSZP generált, csak arra megy ki, hogy az őszi választások előtt bemocskolják Németh Szilárdot.
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy 2002 és 2010 között hány MSZP-s polgármester volt, országgyűlési képviselő… Azt ne mondja nekem bárki, hogy egy sem, mert tuti, hogy hanyatt vágom magam a röhögéstől.

  48. délpesti szerint:

    csak azért maradjon így, mert eddig így volt?

    azért el kell ismerni: ti fideszesek u.olyan demagóg bolsevikok vagytok, mint a gyurcsanyista hülyék…

    ez egy halálra ítélet ország és társadalom.

    “De voltaképpen, ha tisztán akarunk látni, meg kéne vizsgálni, hogy mi is a polgármester feladata, szerepe. Sokkal kevesebb, mint az emberek azt gondolják.”
    hát persze. szükség sincs rá…

    egyébként ahol Csepel tart most, az szégyen. és ez nem is fog változni, amíg csak egy lesajnált külső kerülete vagyunk budapestnek.

    Éljen az önálló, független Csepel megyei jogú város, Pest megye székhelye 😉

  49. délpesti szerint:

    inkább az önállósodási népszavazásra kéne aláírásokat gyűjtenie minden pártnak együtt, hogy végre Csepel is belépjen a 21.századba, és elinduljon a fejlődés.

  50. Ditte szerint:

    Kedves délpesti!
    Biztosan sértésnek szántad a demagóg fideszes megnevezést.
    Szerintem az a demagóg, aki a másik felvetéseire érdemben nem válaszol.
    Fideszes pedig az, aki a pártnak tagja, vagy aktivistája. Én egyik sem.
    Hogy te “milyenes” vagy, a vitastílusod elárulja.

  51. Hédi szerint:

    Hogyan is mondják:összenőtt ami össze tartozik!
    Gyenge próbálkozás,hajrá Szilárd!

  52. délpesti szerint:

    szó nincs sértésről, egyszerű tényközlés.
    az meg tejesen mind1, hogy szerinted ki/mi a demagóg, ez a szó jelentésén nem változtat.

    “Fideszes pedig az, aki a pártnak tagja, vagy aktivistája. ”
    látom gondod van a logikával is, nem csak a nyelvvel.
    hallottál már olyan kifejezést, hogy fideszes szavazó? fideszes szimpatizáns?

    milyenes vagyok? mi van a vitastílusommal? hol van itt vita? leírtam a véleményemet, erre te jó fideszes demagóg módjára rá is ugrottál, csak mert nem u.azon az állásponton vagyok, amin ti.

  53. Ditte szerint:

    Legfeljebb Fideszre szavazó vagy Fidesz szimpatizáns.
    Neked nincsen álláspontod, mert kevés hozzá az ismereted, s ami van azt is a pártirodán szerezted. Ezért aztán csakugyan nem vagy vitaképes.

  54. délpesti szerint:

    aham 😀 vicces vagy. fideszre szavazó, az nem fideszes szavazó? 😀

    milyen ismeretem kevés és mihez?
    ha nincs álláspontom, akkor te mit vitattál?
    pártirodán? milyen pártirodán te szerencsétlen demagóg bolsevik…

    tehát miről is akarsz vitázni te szánalmas barom?
    mert én még ott tartok, hogy u.az a személy ne lehessen polgármester és képviselő is.

  55. csepeli szerint:

    Kedves Ábel Attila!

    A fenti fotókat ugyanazzal a Nikon D40X fényképezőgéppel készítették, amivel egy csomó korábbit, amelyek alatt “Fotó: Ábel Attila” felirat szerepelt. Ha azt állítod, nem te készítetted a fentieket, ám legyen. Akkor kölcsönadtad valakinek a gépedet. Vagy ez a csepeli Fidesz-iroda közös fényképezőgépe? Tőlem aztán lehet az is, mindenesetre eddig elsősorban te fényképeztél vele, hiszen láthatóan te játszod a nagy fotóriporter szerepét a csepeli Fideszben.

    Mondjuk érthető lenne, ha odaadtad volna valaki olyannak a gépet, akit az MSZP-sek nem ismernek, hogy menjen fotózni őket. Gondolom, attól tartottál, hogy ha te kezdesz el ott fotózgatni, akkor pofán vágnak. Ezért elküldtél valakit magad helyett.

    Gyakorlatilag a csepel.infón megjelenő fényképek 90%-a a te fényképezőgépedből származik, így azt hiszem, megalapozott a feltételezés, hogy a csepel.infót szerkesztő “kis baráti társaság” oszlopos tagja vagy.

  56. Jeniszej szerint:

    A nikon D 40X nem valami jó gép. Van jobb is. 😀

  57. Jeniszej szerint:

    Ha szoci lennék nem is engedném magamat vele lefényképezni. 🙂

  58. Jeniszej szerint:

    A lányok nagyon jól néznek ki a képeken. Csinosak! 😀

  59. Jeniszej szerint:

    A faterom is bólogat.

  60. Jeniszej szerint:

    Csúcs az Árpádsávos ingbe öltözött fiatalember, – mondja a fater.
    Látszik az öltözetén a nemzeti érzelem. 🙂

  61. Suttogó szerint:

    Jó, de azért a felhozataltól is függ, hogy ki mennyire tűnik csinosnak. Itt a felhozatal szerintem egy hármas alá.

  62. Nem Csepeli szerint:

    A nikon D 40X nyilván olyan kis szériás gép, hogy csak egy készült belőle :))))

    A maszop összeborulna már bárkivel… Elvek? Hehehhe

  63. holabal szerint:

    A cikkben említett ügyben szeretném elhinni, hogy a befolyt összeg nem a pártkasszát gyarapította.
    Kíváncsi lennék zed, BTOM, stb. véleményére!
    http://www.magyarhirlap.hu/belfold/ismet_mszps_korrupcios_ugy_kobanyan.html

  64. anticsóka szerint:

    Csepeli bohózat Seres Máriával – egyre mélyebbre süllyed ez a hatalomért kapálódzó, szerencsétlenkedő csepeli mszp.
    Legalább szórakoztató lenne, de inkább szánalmas.
    Csak így tovább, az ilyen cirkuszoktól fog megoldódni egy rakás probléma!
    Meg aztán kit érdekel egy szaros fényképezőgép?
    Óvodás hisztériakeltés, ezzel ki is merült az ötlettár.
    Idióták!!!

  65. pedró szerint:

    Amikor egy pártból elvonul az első vonal, akkor a szerényebb képességű, második sorból előre lépett kádereké lesz a főszerep.
    Tőlük erre futja.

  66. grün szerint:

    pedró!
    Második vonal?
    Láthattuk mire mentek a madarasok a második vonalas triangulum virtuóz zenekritikussal!

  67. Kovács Ernő szerint:

    Parlamenti képviselő ne legyen polgármester! Én aláírom, és remélem minnél többen, akiknek elege van a mutyikból!

  68. Hugi szerint:

    Ernõ, akkor írd alá a mutyistáknak!

  69. balszélső szerint:

    Ernő visszavágyik a régi cimborák közé.

  70. pedró szerint:

    Grün! Igen, második vonal.
    A nagy szoci káderek biztosra mentek az elmúlt ciklusokban. Tavasszal még közülük sokan hittek a győzelemben, de pofára estek.
    Az őszi biztos bukásból nem kérnek, ezért tömegesen elvonulnak. A zakót meg itt hagyták a második vonalak.
    Nekik ez a népszavazásosdi maradt.

  71. anticsóka szerint:

    Ki a f@szom az a kovácsernő???
    Pár sorban bemutatkoznál?

  72. lolka szerint:

    anticsóka:
    2010. július 03., szombat 15:21-kor
    Kattints a névre és megtudod, hogy “Ki a f@szom az a kovácsernő???”…

  73. Királyerdei szerint:

    ..az MSZP-ben több mint egy éve adták ki azt a parancsot is, hogy civil szervezeteket, szerveződéseket kell alakítani, illetve azokba be kell épülni, elfoglalni vagy legalább le kell nyúlni. Elmondása szerint Lamperth Mónika egy Csepeli pártrendezvényen többek között azzal dicsekedett, hogy egymaga vagy ötven civil szervezetet mozgat úgy, ahogy éppen csak akar.

  74. Hédi szerint:

    Lassan nincs keresnivalójuk Csepelen!

  75. Hugi szerint:

    Seres Mária is egy szocivil.

    Elgondolkoztató azért, amit Németh mondott; ha fejbõl felsoroltok tíz olyan polgármestert, aki sikeres, akkor abból nem is kilenc, hanem tíz is volt már egyszerre polgármester és képviselõ!

    Az egyetlen kivétel Tóth Mihály, aki a sikerét nem a munkájának – Csepel csak lerohadt, vesztes kerület lett – hanem a választók párthûségének köszönheti.

  76. fülöpke szerint:

    Az biztos, hogy jelen pillanatban a politikai palettán a kormánypártnak nincs alternatívája.

    Nyilvánvaló, ha a jelenlegi kormány nem tud a gazdaságban 4-5 év alatt semmit sem felmutatni, akkor ez idő alatt felerősödnek a pártok nélküli közéletet kívánó hangok.
    Abban tévednek a képen látható politikusok, hogy ők Csepelen aligha lehetnek független civil szervezetek irányítói. Elkötelezettségüket és párt szolgálatukat nem felejtik el a választók.

    u. i: nem sokat ért Lamperth az 50 civil szervezetével. Abban a pillanatban, ha kiderül, hogy egy civil szervezethez ismert szocialista politikus neve köthető, akkor a szervezet bezárhat. Ennyi a közélet vélekedése az ú. n. szocialistákról.

  77. patrik szerint:

    Ábel Attila:”itt a Csepel.info-n, a kerület egyetlen megbízható hírforrásán, ”

    ja, annyira megbízható, hogy azt sem tudja Nagy Szilveszter jóideje nem csevakos, és annyira megbízható, hogy csak Fidesz fordításban és szelektálásban adja a bejegyzéseket ( mert hírnek nem nevezném őket. )

  78. patrik szerint:

    ..és annyira “korrekt”, hogy a leleplezett hazugságait soha nem javítja… ennyit a megbízhatóságról- Ábel A. módra.

  79. fülöpke szerint:

    Ki volt az a Nagy Szilveszter a CSEVAK-ban?
    Tán a 9 vezérigazgató helyettes egyike, hogy távozásának tényéről minden kerületi polgárnak tudni illene?

    Röhej.

  80. " ?! " szerint:

    Ezt a találó Szolzsenyicin idézetet nem lehet elégszer ismételgetni:

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.
    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra-ellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.
    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.
    A kommunista eltorzult lélek!
    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!
    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

    A fenti vélemény tökéletesen illik a pártfeladatot teljesítve cinikusan itt hazudozó és rágalmazó, hatalomféltő gátlástalan csepeli kommancsokra,
    BaráTom-ra, bolemann lajos-ra, erzsi-re, csepeli-re, gigi-re, grün-re, patrik-ra.

  81. patrik szerint:

    egyetértek, röhej, de az még inkább, hogy Ábelék nyilvántartották… Az meg ciki, hogy nem frissítették a nyilvántartásukat… De egyébként jó kis bejegyzés, nagy ingyenreklámot csinált az info a szociknak. Csak így tovább 🙂

  82. fülöpke szerint:

    Akkor most még egyszer: ki volt az a Nagy Szilveszter a CsEVAK-ban?
    Áruld el, patrik!

    Nem akarok hülyén meghalni.

  83. csepeli szerint:

    ?!: Az idézet hamisítvány, Szolzsenyicin nem írt ilyet.

  84. " ?! " szerint:

    csepeli: 2010. július 04., vasárnap 21:09-kor

    “Az idézet hamisítvány, Szolzsenyicin nem írt ilyet.”

    Csepeli!
    Ez a definíció a szerzőtől függetlenül tökéletesen illik az itt hazudozó és rágalmazó csepeli kommancsokra:

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.
    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra-ellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.
    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.
    A kommunista eltorzult lélek!
    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!
    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

  85. csepeli szerint:

    ?!: Szerintem meg az idézet rád illik nagyon jól.

  86. Mit mondhatnék? szerint:

    Mit mondhatnék? Csepelen is csak a hülyék járnak fórumozni, tisztelet a néhány kivételnek.
    Óvoda maximus!

  87. fülöpke szerint:

    Ki volt az a Nagy Szilveszter a Csevakban?

  88. CsepeliNo1 szerint:

    csepeli
    Ezut majd az önkormányzati választás megmutatja.

    DE TE JOBBAN FOGSZ SÍRNI. Mert ami be van neked ígérve, pár hónap múlva elúszik, és TE is lehúzhatod magadat a retyón, ahogyan a többiek is. Pl.: Te, Zed, Ződ, Szenteczky, a beléptetett Csevak group, Csevak igazgatócslkák, Borka-Szász Tamás, stb . . .

  89. Hunory Szabolcs szerint:

    Sajnálatos, hogy még kaphat médiaszereplést ez a nemzetidegen rablóbanda. Arra sem lennének méltóak, hogy ebbe a földbe legyenek elásva.
    De legalább lehet tudni, kik azok Csepelen akik részvettek az ország kirablásában.
    Nézzük a jó oldalát a dolognak, mások is láthatják azokat akik a felelősei az ország kifosztásában és ellenségei a Magyar nemzetnek.

  90. " ?! " szerint:

    Ne feledjétek!
    Ilyenek az itt hazudozó csepeli kommancsok:

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.
    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra-ellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.
    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.
    A kommunista eltorzult lélek!
    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!
    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

  91. csepeli szerint:

    Ez a faszkalap ?! semmi máshoz nem ért, mint a másolgatáshoz. Kopipészt, kopipészt, kopipészt: ennyit tud az ürge.

Itt lehet hozzászólni !