Adatgyűjtésre használják Seres Mária mozgalmát?

Nem Tóth József és Botka László ellen folyik a csepeli MSZP akciója

Csepel.info

MSZP-s aláírásgyűjtő aktivisták a csepeli sétáló utcában

Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselői tisztség összeférhetetlen legyen a polgármesteri tisztséggel?” – ezzel a kérdéssel, Seres Mária pártmozgalmára épülve gyűjtött aláírásokat több tucat csepeli MSZP-s aktivista és Szenteczky János, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, a csepeli MSZP elnöke és polgármester-jelöltje szerdán délután, munkaidőben – értesült a Csepel.info.

– Nem párton belüli hatalmi harcról van szó, tehát nem az MSZP-s polgármesterek és parlamenti képviselők lemondatása vagy meghurcolása a cél. Ez  az akció kizárólag a helyi kampányról és adatgyűjtésről szól – mondta el a Csepel.info MSZP-s forrása. Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje úgy reagált: álságos, hogy a kerület legjobban fizetett önkormányzati cégvezetője munkaidőben, közpénzen gyűjt az MSZP-nek aláírásokat ahelyett, hogy dolgozna, és legalább az önkormánytati tulajdonban álló Csevakhoz kapcsolódó folyamatos botrányokat és mutyikat szüntetné meg.

Tóth József, Botka László, Molnár Gyula, Káli Sándor, Szabados Ákos, Toller László, Kálmán András, Mester László, Karsai József, Csabai Lászlóné, Varju László, Steiner Pál: sokáig lehet folytatni a sort azokkal az MSZP-s politikusokkal, akik egyszerre voltak polgármesterek és parlamenti képviselők. Többségük ma is határozottan állítja, hogy képviselősége sokban segítette polgármesteri munkáját, a település-fejlesztést és az önkormányzatokhoz kapcsolódó törvényhozást. A polgármesterség és a parlamenti képviselőség ráadásul éppen a most látszólag az összeférhetetlenségért küzdő MSZP-nek köszönhetően vált egyszerre betölthetővé.

– Nagy butaság lenne azt gondolni, hogy a csepeli MSZP Tóth József angyalföldi polgármesternek vagy éppen Botka László szegedi polgármesternek a lemondását követeli majd. Itt egy egyszerű adatgyűjtésről és helyi kampányról van szó, hiszen  Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje országgyűlési képviselő. Tavasszal meg nagyon kevés kopogtató cédulát gyűjtött össze a párt, tehát kevés pontos címre tudnának kimenni az aktivistáink. Szenteczky János most nyilván ezt az adatbázist próbálja  egy kicsit felturbózni – mondta el a Csepel.info érdeklődésére az aláírásgyűjtésről MSZP-s informátorunk.

– Nincs ebben semmi meglepő. A csepeli MSZP a politika érdekében eddig is úgy cserélgette az elveit, mint egy rendes ember az alsóneműjét. Kíváncsi lennék, hogy Seres Mária egyáltalán tud-e arról, hogy Csepelen az MSZP gyűjti “neki” és pártjának az aláírásokat, és arra is kíváncsi lennék, hogy a fénymásolás után egyáltalán elküldik-e neki majd azokat?  – tette fel a valóban költői kérdést informátorunk. (Lapunk ma délelőtt levélben kereste meg kérdéseivel Seres Máriát – szerk.)

– Aki most aláír a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójának, az biztos lehet abban, hogy ősszel vigyorogva fognak hozzá becsöngetni az MSZP-s aktivisták. Az MSZP-ben több mint egy éve adták ki azt a parancsot is, hogy civil szervezeteket, szerveződéseket kell alakítani, illetve azokba be kell épülni, elfoglalni vagy legalább le kell nyúlni. Lamperth Mónika például azzal dicsekedett egy tüneményes csepeli megjelenésén, hogy egymaga vagy ötven civil szervezetet mozgat úgy, ahogy éppen csak akar. Az se véletlen, hogy a májusi, több mint 400 milliós  csepeli pénzszóráson jó pár civil vagy sportszervezet is komoly  közpénzeket kapott. Ezek bizony már mind-mind erről a kampányról szóltak –  jelentette ki forrásunk.

Fidesz: Szenteczky inkább dolgozzon!

– Álságos, hogy a kerület legjobban fizetett önkormányzati cégvezetője munkaidőben, közpénzen gyűjt az MSZP-nek aláírásokat ahelyett, hogy dolgozna, és a legalább az önkormányzati tulajdonú Csepeli Vagyonkezelő Zrt-hez kapcsolódó folyamatos botrányokat mutyikat szüntetné meg – mondta el lapunk érdeklődésére Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje.

– Ma sem tudjuk, hogyan szerezhetett a csepeli rendőrkapitány három millió forintért egy 2,5 millióért felújított 38 négyzetméteres lakást, és még mindig nem tudjuk, hogy a 2009-ben elveszett  további 44 önkormányzati szociális bérlakás kiknek a kezében, hogyan landolt. Például megelőzték-e az eladásokat milliós felújítások, mint a Császár-mutyi esetében? Szenteczky János vezérigazgatói ügyködése során még ezen kívül is további több tucat szociális bérlakás cserélhetett titokban tartott körülmények között gazdát. A lakások felújítása csillagászati összegekbe került, naponta hallunk a panelrehabilitációs munkák során felbukkanó botrányokról, és a vagyonkezelő működése más területeken is pazarló. Szenteczky Jánosnak  tehát bőven volna dolga: legalább a választásokra rendbe kellene tenni azt a céget, amelyet a vezetése alatt szétzüllesztett, MSZP-s pártmunkahellyé tett – mondta el lapunknak Németh Szilárd.

– Seres Mária kezdeményezéséről az a véleményem, hogy sok ember valóban csak egy dologra képes koncentrálni. Azoknak ajánlatos ott is maradni. Azt látom ugyanakkor, hogy Magyarország tíz legsikeresebb polgármestere közül kilenc ma és korábban is egyszerre volt országgyűlési képviselő és polgármester, tehát Seres Mária állításait semmi sem támasztja alá. Sőt, a tapasztalatok szerint a parlamenti képviselőség még lehetőség is arra, hogy a települést jobb helyzetbe hozza egy polgármester – hangsúlyozta lapunknak Németh Szilárd, a Fidesz polgármester-jelöltje.

Csepel.info

65 hozzászólás “Adatgyűjtésre használják Seres Mária mozgalmát?” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Tényleg kékre-zöldre verte a Fidesz az MSZP-t. Már a pólójukon az írás is kék-zöld! 🙂

    Naggyon jó, tetszik!

    Nyugger, te is ott voltál? Amilyen lihegős vagy és hosszú a nyelved, csak nem hagyhattad ki ezt az alkalmat!

  2. Manitu szerint:

    Nem értettem, hogy Hagyó miért nem húzta meg magát, ammikor olyan sok rosszat lehetett róla hallanai. Most ezt a Szenteczky elvtársat sem értem.

  3. Gigi szerint:

    Kizárólag a fenti írással kapcsolatban pár megjegyzés:

    – ez is egy bújtatott kampány, hiszen NSZ előadhatta az egyik ütőkártyáját, a lakásmutyi nevűt 🙂 – nincs ezzel semmi baj, a választásokig megy az oda-visszamutogatás;

    – honnan tudjátok, hogy SZJ nem szabin volt-e tegnap?

    – a verebek azt csiripelik, hogy ma maga Seres Mária is Csepelen gyűjtöget, úgyhogy a tisztelt cikkszerzőnek nem kell levelezgetnie, személyesen is megkérdezheti: SM odaállna-e egy gyűjtés mellé, ha nem értene vele egyet? 🙂

  4. Manitu szerint:

    Gigi, ugye Seres Mária nem kapott szociális lakást Csepelen? Nyugtass meg bennünket!

  5. "*" szerint:

    Németh Szilárd azt mond amit akar, az emberek többsége egyetért azzal, hogy egy munkaidőben ne vegyenek fel több fizetést is a politikusok. Úgyhogy ez egy elég gyenge visszavágásra sikeredet. 🙂

  6. Ábel Attila szerint:

    Kedves Gigi!

    Szenteczky János tegnap délelőtt még biztosan nem volt szabadságon, bár a helyzetéből adódóan nyilván azt mond, amit csak akar.

    Mindenesetre a lakásbizottság döntése alapján július 15-ig négy évre visszamenőleg várjuk a szociális lakások eladásainak részletes, mindenre kiterjedő adatait. Állítólag nem titkosak, állítólag készséggel megmutatják, csak az elmúlt hónapokban valahogy mégsem sikerült Szenteczky Jánosnak és a Csevak Zrt-nek elküldeni az általunk kért adatokat.

    Vajon Szenteczky mindig szabadságon van, amikor a munkájáról kell beszámolnia? Kíváncsi vagyok.

  7. "*" szerint:

    Délután 4 órától volt a kitelepülés. Meddig tart Szenteczky munkaideje, Ti tudjátok?
    Csak emlékeztetőül, Németh Szilárd és Borbély Lénárd munkaidőben fotózgatta Szenteczky autóját. Nem du. 16 óra után, hanem még jóval előtte… 🙂

  8. Manitu szerint:

    Vörös csillag, te is kaptál már szociális lakást? Hány elvtárs-pajtás járt ilyen jól az akolból? Ja, és mesélj már légyszi: voltak, akik megkérdezték, hogy mi van Deme Gábor elvtársatokkal, miért tettétek ki a szűrét mindenhonnan Tóth elvtársnak?

  9. "*" szerint:

    Manitu, Neked is 8 állásod van egyszerre mint Németh Szilárdnak? Te hány helyről veszel fel közpénzt?

  10. islander szerint:

    Ez a Seres Mária-féle álcivileskedés nem valami korrekt…
    Erősen lejáratja a nonprofit szektort.

    Az meg hogy ki mikor megy ki aláírást gyűjteni, egyéni dolog.
    Mellesleg ha a munkaköri leírásában szerepl az, hogy a munkaideje kötetlen, akkor nincs miről beszélni.
    Meglepódnék, ha a szóban forgó úrnak kötött lenne…

  11. Gordon szerint:

    Jó látni hogy a csepeli szocik Seres Máriára szorulnak rá. 🙂

  12. Manitu szerint:

    Külön élmény lesz, ha Seres Mária lesmárolja Szenteczky elvtársat, és együtt küzdenek a szent ügy, az MSZP hatalmon maradása érdekében.

    Islander, szerintem Szenteczkynek tényleg lenne dolga a Csevaknál. Bár lehet, hogy minél kevesebbet dolgozik, annál kisebb lesz a deficit is. Emlékszem, a Kádár-korszak végén direkt azért adtak ki munkaszüneti napokat, hogy ne nőljön a deficit. Katasztrófa.

    Vörös Csillag, te meg ne magadból indulj ki.

  13. Manitu szerint:

    “Tóth József, Botka László, Molnár Gyula, Káli Sándor, Szabados Ákos, Toller László, Kálmán András, Mester László, Karsai József, Csabai Lászlóné, Varju László, Steiner Pál”

    És a sort lehetne folytatni.

    Vörös csillag meg a többiek: csak azt mondja már meg valaki, hogy Szenteczky meg Tóth eddig miért nem tiltakozott ellenük?

  14. "*" szerint:

    Manitu, nekem még sosem volt közpénzből fizetett állásom, úgyhogy nem tudok magamból kiindulni. De nézd meg Németh mindenhezértő Szilárdot, hogy hány pozíciót tölt be egyszerre és mennyi pénzt vesz fel.

    Álságos, hogy Németh Szilárd mondja Szenteczkyre, hogy “legjobban fizetett”, úgy 3-szorosát keresheti alaphangon kb. az ő fizetésének.
    De a csepeli testületi ülésen nem tud részt venni, mert épp a parlamentben van rá szükség, mint szavazógép. nagyszerű.

  15. Manitu szerint:

    1. Németh ezért kapja a fizetését. Szenteczky nem.

    2. A Szenteczky által vezetett cégről nincs hét, hogy valami botrány ki ne derülne. Tehát munka aztán volna bőven. (Bár tényleg lehet, hogy minél többet dolgozik a Szenteczky, annál nagyobb lesz a hiány, akkor viszont megint csak nem oda való.)

    Szerinted ez nem ordító különbség?

  16. spam szerint:

    Seres Mária “Civil Mozgalma” POLITIKA PÁRT! így Seres Máriának is be kellene vallania, miből él, kik támogatják, etc.

    Azt már látjuk, hogy Csepelen szépen összenőtt, ami eddig is összetartozott. Seres Marcsi és csepeli csodacsapata az MSZP szekértolója. Lebukott! Gratulálok!

  17. "*" szerint:

    “Németh Szilárd ezért kapja a fizetését.” Miért is Manitu? Ha nem tud részt venni a csepeli testületi ülésen, mert épp a parlamentben kell ülnie, akkor az itteni fizetését ne is vegye fel.
    Németh tipikus megélhetési politikus, bármilyen politikai pozíciót elvállal azért, hogy még több pénze legyen.

  18. BaráTOM szerint:

    Csodálatos, minden együtt van a Fideszes repertoárból: MSzP-s informátor, lesifotós, Németh Szilárd. Megint összhordta a szél a szemtetet.
    Biztos mindenkinek feltűnt, hogy a helyi Fidesznek kezdett a levegő forrósodni, de volt is mitől! Megbuktak a 23 névvel történő szélhámoskodással, és mindenhonnan a Fidesz bomlásáról, oszlásáról szólnak a hírek, és nem utolsó sorban napvilágra derült, hogy Borbély Lénárd sem ért egyet a Fideszes kormánnyal, és lázadásra buzdítja 14, előre lezsírozott önkormányzati képviselő jelölt-jelölt pártkatonáját is.
    Éppen ezért a tisztelt(?) szerkesztő igyekezett is másra terelni a szót, volt itt dugó a hídon, meg áramszünet, és sportesemény tudósítás, csakhogy csillapodjanak a Fidesz ellenes hangulatok. Eddig bírta visszatartani, eltitkolni, elhallgatni, a felszín alatti sunnyogást, mert hát a bajok nem bírnak a felszín alatt maradni.
    Biztos nem utoljára próbálkozik a tisztelt(?) szerkesztő az “MSZP-s informátorral” előhozakodni, de ha továbbra is bohócot akat magából csinálni, ám tegye, hiszen nagy rutinja van hozzá. Az az ember már csak fals információkat tud mondani, ami csak segíti a helyi Fideszt az árnyékra vetődésben. (Jó-jó tudom, mindenki azt csinálja, amiben profi, a Fidesz meg ebben jó.)
    Seres Mária nem csak hogy tud az aláírás gyűjtésről, hanem örül is neki, ugyanis az aláírást a CM gyűjti, az aláíró ívek is náluk maradnak.
    Szenteczky János személyesen vállalja, hogy az utcán, az emberek között van, szeretik, és beszélgetnek is vele a Csepeliek. (Hol van Szilárd, mit csinál, mit tud felmutatni? Légkondis szobácskában bújkálva a csepelinfónak nyilatkozgatni nem nagy bátorság, és a fentiek alapján még csak ész sem kell hozzá. )
    Munkidő után János nagyon szívesen jelenik meg bárhol, pláne, ha tudja, hogy a helyi Fidesz a közpénzes vakerral járatja le magát ismét az olcsó fórumán. Gondolom Németh Szilárd meg örjöng az irígységtől, hiszen rá a kutya sem kíváncsi. Csúcsra járatott ügyfélköre véges, arról nem beszélve, hogy nem Németh Szilárd nyert, hanem a Fidesz.
    Ábel Attila felgyűrte ingúját, és sietve csatlakozott a bohóckodáshoz, hogy már ki ne maradjon. 23 nevű Tóth János, Borbély Lázító Lénárd, Németh Hol Legyek még Góré Szilárd, mögé szorosan felzárkózott Ábel Semmit sem Csináltam Négy Évig A Lakásbizottságban, mert nem értek hozzá Attila. Kedves Attila mit csinált 4 évig abban a bizottságban? Értelmes dolgot biztos nem!

  19. Hugi szerint:

    Tudtommal korábban a helyi üléseket összeegyeztették a parlamentivel, és azóta nincs ez így, hogy fideszesek a parlamenti képviselôk.Mérhetetlen kommunita piti stílus, illik a csepeli MSZP-hez.

  20. Hugi szerint:

    Barátka, ha elolvastad volna Ábel A. javaslatait, ilyen hülyeséget se kérdeztél volna! Ha valamit eltitkolnak, mert mutyiznak, honnan tudnák meg azok akik elõl eltitkolják?

    Még szerencse, hogy van egy csomó tisztességes, de emiatt átvert csepeli MSZP-s, akiknek köszönhetõen itt az Infón is naprakészek lehetünk. A csepeli MSZP oldalán még az se jelent meg, hogy Borka szégyenében lemondott! 🙂

  21. Béle szerint:

    BaráTOM, alias Borka elvtárs!

    Nem rossz érzés szaros nyelvvel élni? A te “Jánosod” fenekét előző hozzászólásodban olyan szép tisztára nyaltad, hogy biztos tied lesz a lista 2. helye. (Az még bejutó).

  22. Ditte szerint:

    http://a-munkaado-lapja.cegnet.hu/1999/1/a-polgarmester-es-a-kepviselok-jogallasa
    “Az országgyűlési képviselőséget is ellátó főállású polgármester részére a megállapított illetmény fele jár. Noha a polgármester és az alpolgármester települési képviselőnek minősülnek, a képviselők részére megállapított tiszteletdíjra nem jogosultak, a természetbeni juttatásokat azonban megkaphatják.”

  23. kKovács Ernő szerint:

    Kósa, itt az idő, hogy menj oda ahová való vagy! A magyar hitelfelvevőket tönkretetted, menj a ………! De ezt a vezéred adta a szádba, úgy hogy neki sincs 20 éve, ahogy hiszi!Polgármester ne legyen parlamenti képviselő, ne lopjon duplán!!!!!!

  24. Ditte szerint:

    Seres Mária és férje Stekler Ottó a “harmadik Köztársaság” legszorgalmasabb népszavazás kezdeményezői. A férj az Alkotmánybíróságnak is a legszorgalmasabb ügyfele, mindig van egy jó ötlete. Érdemes az interneten utánanézni szorgos tevékenységüknek.
    Az se lepne meg, ha a következő “civil párt” a tűzijáték ellenes “fészbukosok” csapatából állna össze.

  25. kKovács Ernő szerint:

    Egy fontos hír!!! Holnap a Deák téren 14.00.h-kor egy csöndes rendezvény lesz! http://www.kommentalok.eoldal.hu/

  26. Hugi szerint:

    Ernõ, mi lenne, ha egyszer a büdös életben nem OFF-olnál? Itt senki Nem tudja, hogy mit gondolsz, csak azt, hogy éppen kinek nyalsz. És aki egy hónapon belül volt Gyurcsány és Jobbik szurkoló is, azzal bajok vannak.

  27. Nyugger szerint:

    Manitu:
    2010. július 01., csütörtök 12:28-kor
    “Nyugger, te is ott voltál? Amilyen lihegős vagy és hosszú a nyelved, csak nem hagyhattad ki ezt az alkalmat!”

    Arany drága csillagvirágom! Úgy vélem, Te most (ismét) köcsögösködsz velem! Nem tudom fiú vagy-e, vagy lány, de 40 centis negroid pélót kívánok abba a kiéhezett seggedbe, természetesen 2/3-os felhatalmazással, vazelin nélkül, a végén egy “oszt jónapot”-tal!

    UI: Ha nem lennél ennyire ilyen, még ganalyt is hordhatnánk együtt, ganyéhordáskor (szeptember idusa), nokiás dobozban avagy talicskában ahogy gondolod.

  28. Nyugger szerint:

    Tisztelt Manitu!
    Jó éjszakát, szép álmokat kívánok, Isten áldásával! (Jó a neveltetésem, a Matulába jártam)

  29. Attila szerint:

    Ki az a Sörös Mária? Valami csapos?

  30. nagyapó szerint:

    Egyre kevesebb lelkesedéssel olvasom BaráTOM (nekem nem!) írásait. Ennyi hazugságot összehordani csak egy múlt századi párttitkár, vagy egy Gyurcsány(i) klón tud. Elhinni csepelin, zeden, veres * -on kívűl senki nem hiszi.
    A komcsik még mindig nem tudják mi a demokrácia. Még mindig a csak bolsevik demokráciát ismerik. Az igazi demokrácia alulról indul.fő eleme a szubszidiaritás elve, ami azt jelenti, minden problémát a jelentkezés szintjén kell megoldani. Ha a választópolgárok ugyanazt a személyt válasszák meg képviselőnek és polgármesternek, akkor mi köze hozzá Seres Máriának, vagy a csepeli etásaknak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. zed szerint:

    Mucsai falvakban szokás személyekre szavazni, ahol általában mindenki ismer mindenkit. A városokban és kerületekben leginkább pártlógók mellé ikszel a birka nép. Javaslom, száműzzűk a szavazólapokról a szamárvezetőt!

  32. Manitu szerint:

    Zed! Szamárvezető nélkül mi lenne a legnagyobb szamarakkal, pl. veled? Kire szavaznál te birka?

  33. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves (?) Béle!

    Ha nem tűnt volna föl, én (Önnel ellentétben) a SAJÁT nevemen írok ebbe a fórumba már hosszú ideje. Ennek következtében Önnel szemben 6 mérföldes erkölcsi fölényben vagyok, kedves baráTOM.

    Mellesleg ha én lennék BaráTOM, az IP cím alapján Admin polgártárs már régen világgá kürtölte volna a hírt….
    Ennyit erről.

  34. nagyapó szerint:

    Manitu!
    Nem értek egyet. Ez egy képzavar. Valaki nem lehet egyszerre szamár is, meg birka is. Szerintem ő egy ÖKÖR (gy.k. herélt bika)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  35. Gordon szerint:

    Az MSZP csak választási kampányok idején foglalkozik a szavazóival. Ezért képviselik a “Mucsai falvakban szokás személyekre szavazni, ahol általában mindenki ismer mindenkit. A városokban és kerületekben leginkább pártlógók mellé ikszel a birka nép” elvét.

    Szerintem száműzzük az MSZP-s képviselőket a szavazólapokról. 🙂

  36. Gordon szerint:

    MSZP-s képviselőket = MSZP-s politikusokat. Bocs equrtam.

  37. Gigi szerint:

    Manitu,
    a 13.20-asodra: fogalmam sincs. (De én is remélem, hogy nem.)

  38. Béle szerint:

    Áhá, Borka elvtárs aktív csepelinfó olvasó…

    Az erkölcsről ne papoljon itt, ha kérhetem. Ha lenne rá alapja, elfogadható lenne, de nincs…

  39. Gigi szerint:

    Kedves Attila,

    csak egy aprócska részlet a történetben, hogy a délután 16 órai munkától eltérő elfoglaltság számon kérhető-e egy közpénzből élőn, de talán nem fölösleges boncolgatni. Merthogy logikai bukfencet jelent, ha azzal érvelsz, hogy délelőtt még nem volt szabin. Rendben, a kérdésemre válaszoltál, attól még vége lehetett 16 órakor a munkaidejének, ami ráadásul tényleg lehet kötetlen is, vezérigazgatóknál gyakori. Nyilván várod tőle a dokumentumokat, ez is világos, de attól még nem oszthatod be az idejét, hogy azokat az iratokat mikor készítse/készíttesse elő.

  40. Gigi szerint:

    Kíváncsi vagyok, Seres Mária végül tényleg ott volt-e a csütörtöki gyűjtésen! És ennél sokkal jobban arra, hogy a t. szerkesztők feltették-e neki személyesen is a kérdéseiket! Ha volt bennük spiritusz, és birtokukban az SM-válasz, várom azt is!

  41. ??? szerint:

    Dicsősége demokrata szerkesztőség! Bravó!

    BaráTOM:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

    2010. július 02., péntek 00:42-kor

    Ez vajon mi?

    A sötét sunyi bunkóságotok!

    Nem engem sértettetek meg, hanem a szólásszabadságot! Boccs!

  42. fülöpke szerint:

    Nini! kiket látok a képen?
    Régi nyugdíjas arcokat. Akiket a dinamikus új generáció “nyugdíjba” küldött.
    A “jövő káderei” vegyülnek a nem kívánatosokkal??

  43. Tóth Mária szerint:

    csak óvatosan Seress Máriával, meg kell nézni a múltbéli ténykedését! Igen csak mszmp-s közeli sz@rkeverő! vigyázat vele! többek véleménye szerint a Kupa Misi Centrum pártjához hasonlítható zénykedése!

  44. admin szerint:

    Kedves BaráTOM!

    A szélsőséges honlapokra mutató linkeket a rendszer automatikusan moderálja. Az általad kedvelt oldalon durva hazugságkampányok és személyes adatokkal való visszaélések egyaránt előfordulnak.

  45. Gordon szerint:

    Borka-Szász Tamás mondja önérzetesen:

    “Ha nem tűnt volna föl, én (Önnel ellentétben) a SAJÁT nevemen írok ebbe a fórumba már hosszú ideje. Ennek következtében Önnel szemben 6 mérföldes erkölcsi fölényben vagyok, kedves baráTOM.”

    Azért én emlékszem egy bizonyos Red Bullra aki a Gordonnal folytatott vitája közben hirtelen Borka-Szász Tamásnak is elnevezte magát. 🙂

    Red Bull Borka-Szász Tamásnak erkölcsi fölényre hivatkoznia nem érdemes. Azért mert nincs.

  46. GONDOLKODÓ! szerint:

    Csak rá kell nézni a képre! Önmagáért beszél, s mindent elárul, hogy valójában kik is Ők?! SAJNÁLATRA MÉLTÓAK, mert a mai napig nem tudják, mit cselekszenek! MANIPULÁLTAK? Annál súlyosabb esetek.

  47. Hugi szerint:

    Mibe fogadjunk, hogy Seres Marika szocivil pártja Csepelen együtt fog indulni a Deme-Gulyás-Császár mutyipárttal? Kilóra megvették õket, de szerintem egy értelmes ember eddig is látta, hogy Seresék kommancsok.

  48. BaráTOM szerint:

    Hjaaa, hogy a linkkel volt a baj?
    Ebben a cikkben:
    “Roy, a volt egri szkinhedvezér vezetheti a szociális és családügyi bizottságot” a barikad.hu-ra mutató link van. (2010. május 14)

    Ebben a cikkben:
    “MSZP-program: Börtön bejárás” a mandiner.hu-ra, és az mszp.hu-ra mutató link van. (2010. február 21.)

    No akkor tisztelt(?) admin, el kellene dönteni, hogy mi szélsőséges, és mi nem, vagy hogy mi, mihez képest szélsőséges. De tudom, magasak az elvárásaim, hiszen ennyire nem széleskörű a gondolkodás.
    A CSIP az, ahol az itteni hozzászólók választ kapnak a kérdéseikre. (majd eldönti a Tisztelt(!) Olvasó, hogy befogadja az információt, vagy elutasítja)
    Kérdés volt ugyanis, hogy ott volt-e Seres Mária? A CSIP megírta, hogy ott volt, a cikk azt is leírja, hogy bizony sikeres volt az aláírásgyűjtés.
    De nektek az biztosan nem esik jól, hogy hozzáférhető más vélemény is, mint amit ti igyekeztek az agyakba beültetni, de hát istenem.
    Ebben a cikkben egy fénykép látható, ami persze azt igyekszik sugalni, hogy csak idősek voltak az akcióban, és ők is kevesen. De ha a lesifotós kicsit közelebb mert volna menni, és egy kicsit szélesebben akart volna tájékoztatni, akkor sok fiatalt is fényképezhetett volna. Nem tette, de ez már az ő dolga. A CSIP-en több kép van, és szerencsére nem is kell belinkelnem (itt csak a barikádot szabad linkelni, az nem szélőséges az admin szerint), mert bőséges látogatottság van így is.

  49. Hugi szerint:

    Nektek az a siker, hogy pár szerencsétlen aláírta? Én láttalak benneteket a Sétáló utcában; úgy kerültek ki az emberek, mint a zsebtolvajokat szokás!

    Öröm volt látni!

    🙂

  50. Hugi szerint:

    Eltünt kilenc milliárd, szétlopásra szánt Csepel SC, beépítésre szánt Kis-Duna, bezárt kórház, meg nem épített utak, csatornák, nem uniós uniós játszóterek, mocskos utcák és terek, kettõs gyilkosság, galvániszap szennyezés, lakásmutyi; ez a csepeli MSZP.

    Szerintem a csepeli MSZP önmagában szélsõséges és káros az egészségre.

  51. Ditte szerint:

    Én azt sem értem, hogy aki az ország helyzetéről gondolkodik, hogyan képzelné el azt, hogy először megválasztják a polgármestereket, aztán visszahívják őket? Mikor lehet erről népszavazást tartani, mennyibe kerülne, ügydöntő lenne-e vagy véleménynyilvánító?
    Vajon mit gondol erről S.M. és a csepeli Mszp?

  52. CsepeliNo1 szerint:

    Borka-Szász Tamás
    Vádolja a fórumozókat, hogy nem a saját nevükkel írogatnak? MIÉRT IS?
    Azért, mert nekik van veszteni valójuk, MAGÁVAL ELLENTÉTBEN!
    Tudjuk melyik oldalon áll, kinek a köréhez tartozik . . . 🙂

    És azért, mert valaki nicknevet használ, és nem az “eredeti” nevét, attól még maga nincsen erkölcsi fölényben. De ha maga így gondolja, ez elég BETEGES ELMÉRE utal . . .

  53. admin szerint:

    Kedves BaráTOM!

    A Barikad.hu a Jobbik honlapja, az MSZP.hu az MSZP honlapja. Lehet vitatkozni azon, hogy mi a szélsőséges, de a határt akkor is meg kell húzni valahol. A pártok honlapjain megjelenő információkért a pártok maguk a felelősek.

    Mi itt úgy húztuk meg a határokat, hogy a nyilvánvalóan neonáci honlapok és az olvasók személyes adataival visszaélő más gyűlöletkeltő vagy hazugságkampányt folytató honlapok linkjeit az automatikus moderáció azonnal szűrje.

  54. BaráTOM szerint:

    Persze, Zednek szabad linket bemásolni. Akkor most hogy van ez a (nick) diszkriminációs dolog?

    Akárhogy csűröd – csavarod (Fideszes módon) a bizonyítványod, ez nem jön be sehogy sem.

    Tarlós: “kazánfűtő stílus” nélkül tönkremegy Budapest – írja a

    http://csepel.fidelitas.hu/blog/?p=1439

    Ez kell nektek, a kazánfűtő stílus, mert tovább nem tart az ész.

  55. BaráTOM szerint:

    Ha ez most nem akad fenn az “automatikus moderáción” akkor tisztelt(?) admint ismét hazugságon kaptuk!
    Emlékeztetőül:”Mi itt úgy húztuk meg a határokat, hogy a nyilvánvalóan neonáci honlapok és az olvasók személyes adataival visszaélő más gyűlöletkeltő vagy hazugságkampányt folytató honlapok linkjeit az automatikus moderáció azonnal szűrje.”
    admin:
    2010. július 02., péntek 10:01-kor

  56. BaráTOM szerint:

    Ház ez pech. Átment a szűrőn, ugye?
    És újra, és újra belementek a maflaságba.

  57. admin szerint:

    Ezeket a linkeket még senki nem próbálta betenni a fórumban. Természetesen a tiltó listára tesszük őket.

    Köszönjük a segítséget, nekünk nincs időnk és erőnk neonáci honlapokat nézegetni.

  58. Gigi szerint:

    Kedves Ditte,

    nem a polgármesterek visszahívását kezdeményezik az aláírásgyűjtők, hanem hogy aki már benn van a parlamentben képviselőként, az eleve polgármester-jelölt se lehessen.

    Én csak azt nem értem, hogy ha tényleg akkora az elkötelezett bázis (és nem csak kormányváltó szavazatokra épül), akkor miért nem lehet külön-külön találni alkalmas embereket ezekre a posztokra? Még sincs annyi káder a kormányközeli körökben?

  59. Ditte szerint:

    Kedves Gigi!
    Szerintem ez a kérdés népszavazásra alkalmatlan , mert nem mondja meg milyen időponttól legyen összeférhetetlen a két tisztség.
    Az aláírásgyűjtők vajon mit gondolnak erről, hogy véleménynyilvánító vagy ügydöntő népszavazás lesz-e ebből? Mikorra “érhet” be a kezdeményezés? Mennyibe kerülhet ez nekünk, és nem lehetne-e inkább lemondaniuk erről az árvízkárosultak javára?
    Úgyis lesz hamarosan népszavazás a polgármesterekről, csak azt önkormányzati választásnak hívják.

  60. GONDOLKODÓ! szerint:

    Kell tehát egy lusztrációs törvény – legkésőbb jövő tavaszig –, amely politikailag, morálisan, történelmileg és büntetőjogilag is végre elválasztja egymástól a kommunista diktatúrát a demokratikus jogállamtól. Erre most van az utolsó lehetőség!
    Ha ez nem történik meg, olyan mocskot fogunk tovább hurcolni magunkkal, amely még ki tudja, hányszor fogja besározni az arcunkat s megrontani tiszta vágyainkat.
    Ha ismét lesz keresztyén Magyarország túlélhetjük. Másképp mi is elsüllyedünk a bomló liberális Európával. De ha sikerül visszaállítani a keresztény Európát, mi megnyertük a háborút. Nem példa nélküli amit mondok. Kálvint egy időre száműzte Genfből a libertinus csőcselék. A nép tapsolt hozzá, mert ki szereti a szigorú vezetést. Azután néhány év múlva, ezek a polgárok mentek követségbe a reformátorhoz, hogy jöjjön haza és vegye vissza a város szellemi vezetését.
    Van itt még egy dolog-mely gondolat nem szerepel az írásban-, ami optimizmusra adhat okot-mégpedig nem kis optimizmusra-, de az legyen titok, az legyen meglepetés, az legyen hatalom-, és politika technika! 🙂

  61. panelproli szerint:

    ZED!

    Köszönöm (jük) a szívmelengető linkeket, felemelő volt mindbe beleolvasni, végre megvannak a kedvencekbe. “Az Igazság szabaddá tesz”

Itt lehet hozzászólni !